O despărţire este  un moment dureros, indiferent care sunt motivele care au dus acolo. În funcţie de zodia pe care o ai, există câteva trucuri care te ajută să depăşeşti mai uşor acest moment.

Berbec

Pentru tine este mai uşor să treci peste o despărţire dacă îţi faci rapid ordine în gânduri şi nu priveşti deloc înapoi. Este ideală o excursie într-un loc plin de aventură, în care să te regăseşti şi să te şi distrezi.  Este ideal să petreci un pic de timp doar tu cu tine, este gura de oxigen de care ai nevoie. Aventura, într-un loc cu totul şi cu totul nou este cea care te va ajuta să uiţi de despărţire şi să nu mai suferi.

Taur

O despărţire pentru cineva din zodia Taur va fi mai uşor de suportat cu ajutorul unor sesiuni de cumpărături. Este un mod perfect de a-ţi regăsi echilibrul. Şi ieşirile în oraş cu prietenii îţi vor fi un ajutor.

Gemeni

O schimbare de look,  care poate fi o nouă tunsoare sau un machiaj mai îndrăzneţ, este ideală pentru nativii din Gemeni. Astfel, odată cu schimbarea de imagine, nativii vor încheia un capitol al vieţii şi vor putea începe altul. O nouă iubire poate să apară imediat.

Rac

Sunt fiinţe sensibile, de aceea au nevoie de ajutor din partea celorlaţi. Pentru nativii Raci despărţirile sunt motiv să le scadă încrederea şi respectul de sine. De aceea, dacă sunt părăsiţi, devin vulnerabili. Se pot elibera de furie şi tristeţe prin plâns.

Leu

Nimic nu face nativul în Leu să se simtă mai bine decât adoraţia celor din jur. De aceea, când se despart de cineva, cel ma bine trec de această dezamăgire găsind o nouă iubire, pe principiul cui pe cui se scoate.  Poate fi o legătură serioasă sau doar o aventură.

Află pe clicksanatate.ro cum să depăşeşti mai uşor momentul unei despărţiri!

Aşa-i vorbeşti despre sexul neprotejat!

Exerciţii pentru ochii obosiţi în faţa laptopului

 
 
Loading...