Citește horoscopul zilnic din 5 ianuarie 2020, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 5 ianuarie 2020!


Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Cereți atenție specială și altele în plus de la partener, doriți intimitate și evitați ieșirile de grup.

Sănătate - Stabiliți detaliile pentru rutina voastră personală, faceți liste de produse, urmăriți ce anume v-ar plăcea să încercați. Refuzați să faceți tot ce vă va epuiza corpul. Treaba importantă și grea va aștepta până când vă veți bucura de timp liber. Găsiți un subiect care vă oferă o plăcere deosebită și dedicați-i întregul timp. Oboseala va trece în curând și va fi înlocuită de un calm pozitiv, uimitor și de disponibilitatea de a lucra din nou de luni încolo.

Bani - E indicat să spuneți adevărul, să nu acoperiți vecinii și nici să cereți să fiți acoperit. Se eliberează tensiunea și totul e mai fluent.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Aplanați tensiuni mai vechi. Sunteți capabil să explicați comportamentul într-o manieră logică și calmă, mai ales atunci când socrii vă reproșează că nu sunteți idealul lor pentru odrasla iubită.

Sănătate - Sunteți sensibil la schimbările de dispoziție ale celor din familie. Vă tensionează dorința de a le intra continuu în grații.

Bani - Se fac schimbări rapide. Integrați elemente din experiența anterioară, pentru a continua proiectele curente.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Fiți atenți la comunicare pentru a nu rata nuanțe importante în conversații și a interpreta greșit cuvintele.

Sănătate - Tot ce vă produce plăcere trebuie să devină prioritar, fie o prăjitură, fie momente de relaxare. Chiar nu ar trebui să căutați motive pentru scandaluri. Veți fi foarte iritat și, prin urmare, veți începe să vă enervați pe oamenii apropiați, manifestându-vă cu nervi și căutându-le vină. Riscați să distrugeți ziua tuturor.

Bani - Folosiți ideile inovatoare, împărtășiți-le cu colegii și puteți avea parte în viitor de o sporire salarială pentru originalitate.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Înțelegeți aluziile și subtilitățile din conversații și gândiți strategic următoarele interacțiuni.

Sănătate - Vă ocupați de voi în cele mai mici detalii. Stabiliți meniul, cumpărați echipament adecvat pentru sporturi de iarnă.

Bani - Terminați ce aveți ca sarcină curentă, trageți concluzii, reflectați la ce îmbunătățiri puteți aduce. În plus, ar trebui să refuzați orice fel de cumpărături. Va fi nevoie de bani pentru a colecta suma necesară achiziționării unui lucru cu adevărat important. O veți face în timp.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - E important sentimentul de familiaritate și nu sunteți foarte deschis la cunoștințe noi.

Sănătate - Aveți destulă energie pentru activități noi sportive sau pentru subiecte noi legate de îmbunătățirea sănătății. De asemenea, pe lista sarcinilor pentru ziua de azi pot fi curățenia, drumurile pentru cumpărături și vizitarea unor organizații.

Bani - Relaționarea cu publicul vă este favorabilă și aveți parte de beneficii neașteptate.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Căutați să schimbați mediul ambiant, să organizați o excursie, o ieșire unde să vă relaxați cu oameni dragi. Nativele necăsătorite pot cunoaște oameni tineri, alături de care vor uita de toate, inclusiv de diferența de vârstă ori de opinia celorlalți.

Sănătate - Resimțiți nevoia să stați cu voi, să vă consultați forul interior și să vă regăsiți stabilitatea și confortul emoțional.

Bani - Cunoașteți oameni care vă ajută profesional prin intermediul grupului de prieteni. Fiți pozitiv și acceptați mâna întinsă.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - E important dinamismul și relaționarea de grup. Astfel, viața voastră își va relua drumul neted și nu va mai fi loc pentru scandaluri ridicole. Partenerul iubitor își cere scuze pentru comportamentul său și promite că va respecta sentimentele.

Sănătate - Vă plictisiți ușor și mintea începe să caute stimuli. Acordați prea multă importanță unor simptome banale dacă nu vă găsiți ocupație.

Bani - Nu riscați în activități speculative! E posibil să pierdeți mai mult decât investiția inițială.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Profitați de mediul din apropiere și implicați-vă în mici aventuri, cum ar fi excursii pe lângă oraș, vizite la prieteni.

Sănătate - Mintea e  împrăștiată și e dificil să urmați cu strictețe regulile din rutina stabilită.

Bani - Aveți parte de momente de acalmie. Îndepliniți-vă sarcinile în ritmul vostru și bucurați-vă de liniște. Atenție însă la portofel și nu numai! Riscurile de pierderi sunt crescute.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Pentru cei în cuplu, conversațiile de acum se orientează către aspecte serioase. Evitați frivolitățile și bârfele. Ceilalți, veți petrece tot timpul liber în compania unei persoane care vă atrage în mod deosebit.

Sănătate - Beneficiați de sprijinul rudelor care  sunt aproape și care vă schimbă starea prin susținerea oferită.

Bani - Munciți  greu fiind focusat să dovediți eficiență și productivitate. Vă luați toate sarcinile în serios.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Căutați compania prietenilor, nu doriți să ieșiți prea mult în lume, ci doar să vă simțiți confortabil. Dar nu va fi așa, căci trebuie să petreceți această zi la un important eveniment de familie. Va avea loc la celălalt capăt al orașului și drumul lung va părea destul de obositor. Din fericire, această stare va trece în curând, de îndată ce vă scufundați în atmosfera unei sărbători de familie.

Sănătate - Aveți energie pe care e bine să o investiți în reparații casnice, redecorarea căminului sau activități de familie.

Bani - Găsiți metode de motivare pentru a vă putea termina sarcinile zilnice, căci sunteți deconcentrat și neatent.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Atenție la comunicare! Sunteți mai ofensiv și aduceți în discuție subiecte incomode pentru interlocutori. Ori cineva mai în vârstă va da dovadă de impolitețe. În acest caz, cu blândețe, folosind expresii literare exclusive, îl veți face pe cel nepoliticos să înțeleagă că atitudinea lui provoacă furie și dispreț public.

Sănătate - Vă deblocați emoțional dacă lucrați corpul fizic. Sportul este foarte benefic.

Bani - Manifestați curiozitate, vă schimbați rapid percepția și aveți tendința să cheltuiți pe lucruri care ulterior se dovedesc doar un moft de moment.

 

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Dispoziția vă duce spre a experimenta viața din linia întâi. Consultați-vă cu prietenii și planificați escapada ideală.

Sănătate - Căutați surse de inspirație în cărți, pe internet și astfel vă dați seama cât de norocoși sunteți. Vă hotărâți să vă reîmprospătați ușor interiorul casei, decorându-l cu accesorii neobișnuite. Le veți crea singur, folosind modele de designeri celebri.

Bani - Munciți  singur și vă canalizați energia în modul personal pentru a obține eficiența maximă.

 

 

 

 

 

Loading...