Săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care părăsește zodia Scorpion pentru a intra în zodia Săgetător. Vezi ție ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile.


Horoscop 7 – 13 ianuarie - BERBEC

Luni, marți și miercuri sunt zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Mari ambiții în prima jumătate a săptămânii. De evitat comentarii cu persoane negative sau care i-ar putea face să se răzgândească. Joi și vineri au de analizat postura în care se află la locul de muncă. Să nu plece urechea la bârfe și să nu se lase intimidați.

Horoscop 7 – 13 ianuarie - TAUR

Au planuri mari pe care le pun pe hârtie, oportunitate privind colaborarea cu străinătatea. Poate că mulți tauri iau în calcul posibilitatea de a lucra afară. Ar fi bine să nu se lase intimidați luni, marți și miercuri de persoane care încearcă să-i facă să se răzgândească. Pot conta pe prieteni joi și vineri. 

Horoscop 7 – 13 ianuarie - GEMENI

Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea cât de mare e influența lor asupra celorlalți și cât de mult au parte de sprijin. Trebuie să vadă care le sunt suporterii.  

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop ianuarie 2019. Capricornii găsesc secretul fericirii

Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Ești printre ele?

 

Loading...
Citeste tot despre: