Horoscopul lunar - horoscop aprilie 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii aprilie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și în dragoste. Horoscopul lunii martie spune că nativii din Leu vor avea cheltuieli prea mari si nejustificate.


Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Berbec

horoscop-lunar-martie-berbec.jpg

horoscop lunar luna martie pentru berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Atâta timp cât Soarele va traversa semnul vostru, există energie și forță pentru a acționa creativ pentru voi și pentru parteneriatele voastre. Acolo unde din grabă sau nervozitate o să comiteți erori, veți primi sprijin de la prieteni și susținători ca să le îndreptați. Bine ar fi totuși să nu ajungeți în impas grav datorită riscurilor necalculate la care vă expuneți, nu de alta dar repercusiunile se vor vedea în conturile goale sau în pierderi ale unor realizări de altădată.

Perioada este una a conexiunilor sociale, a creșterii popularității și capacității voastre de a capta atenția unei întregi audiențe. Întrucât oamenii cu gândire similară vor fi gata să preia o parte importantă a lucrărilor de rezolvat, voi o să vă simțiți ușurați de răspunderile grave pe care le-ați fi avut altfel. Exprimați-vă în schimb părerile, căci veți avea idei bune și utile, cu acces la un public mai larg.

Acasă, puteți fi stresați de problemele de la muncă și atunci puteți tensiona celor dragi starea. Aveți grijă la comunicare, la manifestarea agresivă a emoțiilor, la modul în care vă exprimați autoritatea!

Ultima săptămână din lună vă sugerez să vă ajutați deconexiunile și relațiile parteneriale, pentru a face față provocărilor. În relațiile afective însă, va fi mai greu.

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Taur

horoscop-lunar-martie-taur.jpg

horoscop lunar luna martie pentru taur
Zodia Taur: 21 aprilie - 21 mai

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ca stare generală nu veți fi chiar în formă și vom auzi probabil pe mulți nativi plângându-se că sunt anxioși, depresivi, lipsiți de energie. Chiar și așa, aspectele favorabile din prima decadă a lunii pot ameliora partea negativă a lucrurilor, voi  putând astfel participa activ în societate. Puteți avea oferte favorabile, proiecte care vor ajuta la consolidarea fundamentului material. Destule oportunități se îndreaptă spre voi pentru a realiza obiectivele, dorințele, pentru a obține o poziție profitabilă, pentru achiziții mari și investiții serioase.

Din a doua decadă încolo, situația se va agrava energetic, iar voi o să doriți să fiți singuri, să dedicați mai mult timp pentru voi și familie.

Sectorul dușmanilor e și el dinamic, ceea ce poate fi un obstacol în zona profesională, în sensul că aceștia vă pot submina autoritatea în ochii celorlalți. Nu-s excluse probleme în sfera juridică, decepții, concepții greșite, schimbarea liniilor directoare spirituale, a idealurilor. Sugerez să amânați și călătoriile, încheierea de acorduri cu partenerii străini sau căutarea unui loc de muncă în străinătate.

Ca sfaturi, cereți-le celor din familie sau prietenilor în care aveți încredere, căci cel puțin în ultimele 5 zile din lună ele vor fi de folos.

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Gemeni

horoscop-lunar-martie-taur.jpg

horoscop lunar luna martie pentru taur
Zodia Taur: 21 aprilie - 21 mai

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Primele 10 zile sunt favorabile pentru cei care doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate, să pună în ordine cifrele și contabilitatea în afaceri, să găsească metode de calmare a stării de nervi. Trebuie totuși să țineți cont de faptul că o creștere accentuată a energiei poate fi uneori dificil de gestionat căci vă face prea prea emoționali. Recomand să controlați energia, să restrângeți activitatea excesivă și să lucrați la capitolul răbdare. În caz contrar, excesul de informații și comunicare poate provoca stres emoțional suplimentar și probleme cu ceilalți. Tot zilele astea, aveți grijă la drum, la cât apăsați pedala de accelerație și să respectați legea.

Intre 14-23 aprilie, sunt posibile conflicte la locul de muncă sau în familie, iar lipsa de timp pentru odihnă poate afecta sănătatea.

Viața personală va veni în prim-plan și vă puteți aștepta la ceva întâlniri romantice, măcar pe calea undelor.

După 24 aprilie, începe o perioadă de stagnare, însoțită de o scădere semnificativă a energiei, lucru care poate afecta sociabilitatea și capacitatea de muncă. În același timp, conflictele și confruntările, promisiunile neîndeplinite, pot duce la probleme în relații. Nu este momentul potrivit pentru a încheia acorduri, a semna contracte, a schimba locul de muncă, a face angajări de personal sau pentru a începe o nouă carieră. Poate ar fi bine dacă ați lăsa o parte din sarcini și pe umerii altora.

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Rac

horoscop-lunar-martie-rac.jpg

horoscop lunar luna martie pentru rac
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă ați avut un final de martie bun, cu rezultate frumoase în afaceri creative, lucrurile pot continua încă o săptămână în același ritm. Tot atunci se pot  dezvolta parteneriate ori se pot rezolva mai ușor probleme din trecut, inclusiv puteți restabili conexiuni rupte cândva. Așadar, profitați de aranjarea astrală până pe 8, pentru că apoi, situația se va modifica!

Între 10-18 aprilie vi se dau planuri peste cap, se ivesc situații care dezorganizează și multe nu vor înainta așa cum ați sperat. Relațiile cu partenerii vor fi complicate, toată lumea își va urmări propriile interese, acordurile anterioare pot fi revizuite și vă puteți trezi cu pierderi financiare, cu prăbușirea unor speranțe.

În relațiile cu cei dragi pot apărea contradicții, acasă la fel, așa încât nu o să vă găsiți astâmpărul.

De asemenea, pot ieși la suprafață minciuni, secrete, iar voi trebuie să priviți adevărul realității în față. Abia după data de 19 se mai așează energiile și veți putea primi sprijin.

Ultima decadă a lunii aprilie vine cu oportunități în zona comunicării la distanță, veți avea ceva de spus lumii, veți putea fi predicatori, veți avea vești bune de la drum. Și totuși, unele surprize vă pot conduce pe noi căi-atenție, căci pot fi riscante!

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Leu

horoscop-lunar-martie-leu.jpg

horoscop lunar luna martie pentru leu
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Primele 10 zile din lună oferă posibilitatea de reînnoire intensă a viziunilor și relațiilor voastre. Comunicarea poate fi promițătoare și poate contribui la dezvoltarea carierei și a proiectelor creative, precum și la realizarea speranțelor și la extinderea oportunităților sociale. Participarea și popularitatea prietenoasă vă vor consolida influența și vor contribui atât la soluționarea problemelor importante, cât și la relaxarea distractivă.

Divertismentul, relațiile afective poate că v-ar diversifica viața, oferidu-vă o experiență nouă.

Însă problemele ce se pot ivi în a doua decadă, se pot prelungi și în a treia. Dacă ați făcut greșeli în trecut, va trebui să dați socoteală, să oferiți informații și scuze, căci veți fi criticați.

Cheltuielile financiare pot fi, de asemenea, prea mari și nejustificate. Mai mult, acțiunile pripite și deciziile prost concepute pot duce la greșeli, subminând încrederea în voi a oamenilor, a partenerilor. De aceea, contractele, întâlnirile se pot dovedi ineficiente.

Abia după 21 aprilie, pe măsură ce crește energia pozitivă, veți fi mai bine ghidați, veți evalua obiectiv situațiile care se vor ivi și veți acționa mai eficient. Astfel, vă recomand ca atunci să vă concentrați pe carieră și să vă evidențiați în fața  superiorilor, pentru a vă consolida autoritatea și poziția la locul de muncă.

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Fecioară

horoscop-lunar-martie-fecioar.jpg

Zodia Fecioară: 23 august - 22 septembrie

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Oportunitățile  începute luna trecută vor continua, astfel încât veți putea acționa activ și uneori cu succes, folosindu-vă influența și autoritatea. Trebuie să profitați și să fixați întâlniri importante, să finalizați activități și să discutați cu partenerii probleme, inclusiv pe acelea care afectează interesele financiare comune.

Medical, nu veți fi în formă excelentă, căci există tendința scăderii imunității, așa încât e nevoie de grijă suplimentară.

În a doua jumătate a lunii aprilie, situația se va schimba, iar energiile cosmice le veți simți în starea voastră de zi cu zi. Veți avea de  întâmpinat dificultăți asociate cu greșeli din trecut, pentru care s-ar putea să deveniți ținta criticilor.

Lipsa banilor va deveni și mai acută, sunt posibile pierderi monetare, dificultăți și dezamăgiri.

Dușmanii abia așteaptă să vă atace cu intrigi, bârfe și opoziție, iar mulți dintre voi trebuie să aveți forță și înțelepciune pentru a depăși opiniile lor negative.

Puteți totuși să finalizați activități începute acum ceva timp, să le faceți rapoarte și bilanțuri, eventual să le transmiteți șefilor. Ultimele 4 zile vă veți simți mai despovărați, veți reuși să achitați ceva din datorii, puteți îmbunătăți relațiile cu superiorii și vă puteți implica în proiecte creative.

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Balanță

horoscop-lunar-martie-balanta_0.jpg

horoscop lunar martie balanta
Zodia Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Voi s-ar putea să vă implicați în agitația comunicării și în activități care vor fi mai curând avantajoase pentru parteneri decât pentru voi. Deși în întâlnirile de afaceri veți depune mult efort, s-ar putea ca ăsta să fie zadarnic deoarece timpul va dovedi că v-ați risipit energia.

Financiar, veți putea face achiziții, vă vin câștiguri, veți primi subvenții și ajutor din partea partenerilor, iar asta în prima săptămână din lună. După aceea, comunicarea și activitățile vor fi mai puțin productive, deși nu veți duce lipsă de informații utile și consultări necesare. Nu vă entuziasmați de ele amintiți-vă faptul că deciziile grăbite luate între 12 și 19 blochează ofertele mai bune ce le-ați obține  în decanul al treilea. Oricum, nu este indicat să împrumutați bani, deoarece există riscul ca obligațiile materiale să umbrească relațiile în viitor.

În perioada de la 15 la 23 aprilie, crește probabilitate de a face greșeli sau accidente, crește rivalitatea între oameni, iar tensiunile și certurile pot complica foarte mult viața voastră și vă pot submina autoritatea.

Abia după 24 încolo preconizez o revenire a voastră, mai ales în domeniul profesional, dar și în sfera banilor, putând să primiți ceva recompense.

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Scorpion

horoscop-lunar-martie-scorpion.jpg

horoscop lunar luna martie pentru scorpion
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Se va simți o scădere a apărării organismului, ceea ce va afecta activitatea din zona de  afaceri, iar voi va trebui să munciți din greu, să vă îndepliniți nu numai obligațiile, dar și să vă asumați responsabilitățile partenerilor sau colegilor. Mai mult, mulți vor fi într-o stare psiho-emoțională instabilă, vor fi mai iritați, mai predispuși la critici și conflicte.

Mulți veți reuși să îi scoateți din fire pe alții, veți percepe ceea ce se întâmplă incorect și veți trage concluzii incorecte. Este mai bine să vă organizați afacerile și întâlnirile importante până pe data de 7. Doar până atunci aveți oportunitatea de a analiza mai bine evenimentele, de a găsi soluțiile potrivite pentru problemele care apar.

În al doilea decan de aprilie, sunt posibile dificultăți și conflicte în relații, probleme la locul de muncă, unele soldate chiar cu decăderi din funcție, cu retrogradări. Va trebui atunci  să controlați sentimentele, reacțiile, să nu dați curs să se manifeste rana din  mândrie și egoism, asta pentru a nu crea o confruntare serioasă pe care în viitor să o regretați. Va fi atunci tardiv.

De asemenea, orice acțiune nervoasă, din impuls ori stări de spirit momentane, devine periculoasă în special dacă o să plecați la drum sau o să manipulați echipamente de muncă.

Nici relațiile cu membrii familiei nu vor fi echilibrate, putând interveni și acolo neînțelegeri. Fiți înțelepți!

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Săgetător

horoscop-lunar-martie-sagetator.jpg

Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Exceptând perioada 10-22 aprilie, voi o să fiți chiar în vervă, căci vă așteaptă o perioadă dinamică. Cu energie, creativi și intuitivi, puteți gestiona bine zona profesională, dar și comunicarea. Primiți oferte, aveți dorințe de ale accepta, iar uneori vor trebui să acționați simultan în mai multe direcții. Unele din proiecte vor avea riscul lor, dar promit un venit bun. Partenerii (de afaceri sau căsătorie) pot juca și ei un rol important în consolidarea poziției financiare, mai ales până pe 8 aprilie. Bine ar fi să profitați de oportunități, de sfaturile partenerilor, de sprijinul și competența lor, pentru că ei vă pot promova ideile, vă pot ajuta  în extinderea conexiunilor sociale importante pentru viitor.

Între 10-22, așa cum spuneam, fiți mai precauți căci sunt posibile pierderi, costuri inutile datorate riscului nejustificat, tendința de aventurism ori implicarea în situații ascunse care pot fi la pragul legalității și care pot spulbera nu numai poziția în societate, ci și amenința cu complicații mai grave în alte zone de viață. Așa că, oricâtă presiune s-ar pune pe voi să acționați, faceți tot posibilul și luați-vă timp de gândire la consecințe. Dacă o să reușiți să evitați asta, veți fi recompensați la final de lună pentru buna voastră organizare, pentru abilități și capacitate de a vă descurca în situații de stres.

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Capricorn 

horoscop-lunar-martie-capricorn.jpg

Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În ciuda nivelului redus de energie vitală, veți fi foarte activi și sociabili. Veți simți că este timpul pentru acțiune și că norocul v-ar putea favoriza. Vi se poate oferi o recompensă, un cadou, o promoție, un loc de muncă interesant sau propunerea de participare la un proiect social. Ați putea dezvolta atunci un interes pentru activitățile sociale, pentru extinderea legăturilor profesionale, pentru nevoia de recunoaștere a poziției, pentru o comunicare vie și informală. În orice caz, munca și serviciul, cariera vor fi o prioritate și vor aduce satisfacție, inspirație morală.

După 11 însă, starea de lucruri se modifică, iar voi puteți avea probleme cu autoritățile, cu superiorii sau colegii. În plus, persoanele dragi pot deveni mofturoase și pretențioase, iar voi tracasați și alergați în toate direcțiile. E nevoie să echilibrați raportul dintre zona muncii și problemele de acasă.

Dacă aveți de condus o afacere sau aveți o poziție înaltă, dacă faceți politică ori sunteți implicați în viața publică, vă avertizez că se pot ivi lovituri concurențiale și confruntări cu partenerii. Gestionați-vă bine, deoarece riscați să aveți o atitudine incorectă sau greșită,    plătind pentru asta mai târziu.

Abia în ultima săptămână din lună se vor mai calma lucrurile, veți rezolva din probleme și vă veși putea implica în proiecte care și de vor avea un dram de risc, ele vă pot fi benefice.

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pe voi vă așteaptă o perioadă cam dezordonată, dacă nu chiar haotică, cu multe necunoscute. Rămâneți creativi, pozitivi și dinamici pentru că de fapt, ceea ce veți traversa în primele zile din lună, nu vor face altceva decât vor pregăti terenul pentru noi etape de viață.

Va crește autoritatea, veți avea capacitatea de a-i gestiona pe ceilalți și de a menține atenția publicului, lucruri foarte importante de altfel pentru a vă extinde relațiile de afaceri și pe cele personale, pentru a obține rezultatul dorit al beneficiilor comunicării în timpul negocierilor.

După data de 15, o să obosiți puțin și e posibil să nu mai fiți capabili să organizați multitudinea de informații și situții care se vor perinda pe lângă voi. E nevoie de mai multă concentrare, mai ales că decizii proaste luate acum vă complică viața. Nu vă încredeți în propunerile pe care le veți primi, căci, deși par promițătoare, ele nu aduc beneficiile scontate. Mai bine atunci vă axați doar pe zona afectivă, pe relația de familie, de iubire, căci acolo se fac schimbări frumoase.

Tot în aprilie, poate în a doua jumătate, vor avea modificări importante care dau peste cap rutina, iar voi o să fiți nevoiți să îngrijiți de alții, să dedicați timp lor. Luați în calculul timpului vostru și asta!

Horoscop lunar – horoscop luna aprilie 2020, zodia Pești

horoscop-lunar-martie-pesti.jpg

horoscop lunar luna martie pentru pesti
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Horoscop lunar Pești:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

E posibil ca pentru voi să fie o lună în care să acționați mecanic, din inerție cumva, îndreptați mai mult spre zona financiară, spre găsirea de metode de a face banii de care aveți nevoie.

Nici medical nu sunteți avantajați, existând riscul de infecții, răceli ori reactivarea de boli cronice. Poate că ar fi bine să stați puțin mai retrași ori măcar să vă faceți zilnic timp pentru odihnă. Asta v-ar scuti de neplăceri și v-ar permite să vă conservați. Puteți să vă bazați și pe susținători și eventual să le pasați lor o parte din sarcinile de pe umerii voștri.

Vreo 7 zile din lună sunt totuși favorabile pentru călătorii sau comunicare telefonică de afaceri ori legături romantice, pentru semnare de contracte sau căutare de alt job. Dacă nu veți reuși atunci, reprogramați totul pentru după 21 încolo. Nu de alta dar, în a treia săptămână e posibil să vă solicite cei dragi și nu o să aveți timp și pentru voi.

Sfârșitul de aprilie va fi mai calm și mulți dintre voi veți putea să respirați ușurați, puteți să analizați situațiile și să luați deciziile corecte. De asemenea, întâlniri și evenimente neașteptate se pot petrece, ele vor fi benefice, favorizându-vă în sensul de rezolvare a problemelor din trecut.

 
 
Loading...