Horoscopul lunar - horoscop aprilie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii aprilie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii aprilie spune că nativii din zodia Berbec își pot schimba locul de muncă.


Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Cât timp Soarele va fi în semnul vostru, deși forța de acțiune se mai potolește, rămâneți totuși activi. Perioada va fi deosebit de dinamică în acest sens până în 8, când veți reuși multe, veți putea să vă depășiți concurenții și rivalii, să restabiliți relații întrerupte, să convingeți adversarii că sunteți mai tari și aveți idei mai bune, încât să îi transformați în aliați. Prin urmare, este un moment favorabil pentru comunicare, pentru noi cunoștințe, pentru stabilirea de noi legături comerciale ori trecerea la un alt loc de muncă.
Se pot schimba multe și în viața personală. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, se pot îndrăgosti, se pot căsători, lucruri care aduc sentimente de fericire și bunăstare.
În același timp, o abundență de idei creative, o poziție socială activă va ajuta la extinderea cercului de cunoscuți printre care pot exista oameni influenți care sunt gata să aducă sprijin.
După data de 8, va exista o tendință de informații, judecăți și concepții greșite, o abatere de la obiectivele stabilite, precum și o revenire la obligații neîndeplinite anterior. Ar trebui să vă feriți de dezinformare și înșelăciune, precum și de pierderi de bunuri și eșecuri financiare.
Din 13-26, veți putea acționa mai eficient, veți avea farmec și atracție, precum și nevoia de experiențe și senzații noi. Pasiunea, dorința de schimbare crește, iar unii vor dori să se angajeze în aventuri, experimente, simțind că norocul va fi de partea lor. Ei vor reuși foarte mult, nu doar în carieră și afaceri, ci chiar în jocurile de noroc ori în speculații.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Aprilie, odată cu schimbarea câmpurilor energetice, poate afecta sănătatea și starea voastră de spirit. În plus, această lună nu este chiar cea mai bună perioadă pentru a începe noi proiecte sau a dezvolta o afacere și o carieră, deoarece voi nu veți fi încă gata să dați impulsul de pornire și nici rezistență la efort nu aveți.

În schimb, este moment potrivit pentru finalizarea afacerilor și proiectelor vechi, pentru elaborarea unui plan pentru viitor, pentru odihnă și creativitate individuală. În același timp, sprijinul din partea persoanelor apropiate, a prietenilor sau a colegilor va fi important.
Bineînțeles că vor fi și pentru voi energii astrale pozitive. Ele vor acționa în prima săptămână din lună, în sensul că, dacă o să vă axați pe ce v-am sugerat, cu mai puțin efort veți reuși să obțineți rezultate bune.
Tot prima săptămână este un moment bun pentru comunicare, pentru rezolvarea problemelor importante și urgente, pentru călătorii și participare la evenimente sociale.
Aceia care decid să dedice acest timp familiei sau odihnei vor putea obține o mulțime de impresii și emoții pozitive, se vor recupera, astfel încât să poată începe un nou ciclu anual cu energie proaspătă.
În a doua săptămână de aprilie, ar fi mai bine să vă abțineți de la achiziții mari, investiții, nu este de dorit să împrumutați de la alții sau să împrumutați pe alții cu bani. Există riscul să vă confruntați cu înșelăciuni, promisiuni false ori să cumpărați lucruri cu defecte ascunse.
A doua jumătate a lunii vine cu creștere de susținere astrală și totul va începe să se miște. Astfel, veți avea un interes mai activ pentru afaceri, pentru a participa la activități de grup. Creativitatea va crește și veți putea face față cu ușurință diverselor sarcini intelectuale. O înțelegere mai profundă a situațiilor pe care le traversați, împreună cu bune abilități analitice, vă vor permite să adoptați corect o linie de comportament și de activitate planificată pentru luna viitoare.
Mulți nativi vor fi gata pentru schimbare și, în primul rând, vor fi gata să-și schimbe imaginea, stilul, să cumpere lucruri noi, să se preocupe de siluetă și să schimbe mediul.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi, influențele energetice împart tipurile de acțiuni în perioade. Astfel, prima săptămână din aprilie e o perioadă activă și de succes, când, datorită abilității de a vă înțelege cu oamenii, a deschiderii și cordialității veți putea să cooperați cu succes, să vă demonstrați talentele și abilitățile în activități colective.
Puteți avea succes în grupuri, la întâlniri, în crearea de noi legături de afaceri și sociale, pentru călătorii și comunicare. Veți putea să vă remarcați perfect în rolul de mediator, de negociator, veți ajuta la unirea unei echipe, la apărarea intereselor acesteia, veți acționa ca reprezentant și promotor al noilor idei avansate. Altfel spus, vă veți simți în elementul vostru, căci vă veți bucura de multă comunicare. Iar datorită conexiunilor, veți fi capabili să rezolvați multe, să faceți față problemelor, să prezintați perspective pe termen lung. Liber deci la noi proiecte, noi relații, refacerea unora vechi, descoperirea noilor talente și oportunități!

Puteți vorbi în public pentru că veți fi ascultați, puteți negocia cu posibili sponsori sau patroni, precum și cu persoane în funcții de autoritate care pot ajuta la realizarea de planuri.
Atenție însă în a doua săptămână, deoarece există pericolul de a fi înșelați, de a avea încredere în persoane greșite, de a fi neglijenți în vorbe și a arunca o perlă care vă poate aduce necazuri! Situațiile se vor dezvolta amețitor, planurile se pot schimba, astfel încât va trebui să răspundeți rapid la ceea ce se întâmplă și să faceți ajustări. Este posibil să fiți nevoiți chiar să riscați ceva pentru a obține o poziție superioară, un statut social. Sunt posibile unele dificultăți financiare, astfel încât vă sfătuiesc să manageriați bine conturile.
La sfârșitul lunii, potențialul energetic va slăbi, așa că ar trebui să aveți mai multă grijă de sănătate și să vă odihniți mai mult.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În prima săptămână de aprilie, mulți vor trebui să muncească din greu la locul de muncă, pentru a nu pierde oportunitățile de creștere care se vor ivi. Veți avea relații bune cu conducerea, cu oameni influenți, cu sponsori, astfel încât vă puteți extinde responsabilitățile printr-o nouă funcție, puteți primi recompense, vi se poate crește salariul.
Popularitatea, influența vor crește și ele, astfel încât flirturile sau eventualele relații romantice cu cineva de la birou pot da un impuls dezvoltării carierei. Va trebui să duceți o politică destul de flexibilă pentru a ține pasul pe toate fronturile, deoarece treburile casnice și îngrijirea celor dragi pot interfera cu timpul dedicat carierei.

Aceasta este și o perioadă favorabilă pentru desfășurarea unor întâlniri importante, negocieri, pentru a face cereri și a da sugestii conducerii.
În perioada 7 - 12 pot apărea complicații în relațiile cu partenerii (de afaceri sau căsătorie) din cauza finanțelor comune. Schimbări neașteptate, noi propuneri pot face ravagii și distruge în relațiile și acordurile existente. De asemenea, posibil ca cineva invidios să desfășoare „activități subversive” care să interfereze cu afacerile voastre în derulare. Prin urmare, trebuie să fiți mai atenți la ceilalți, fără a- i lăsa să cunoască detaliile planurilor la care lucrați.
După 15, veți deveni mai energici și totul va începe să se miște. Veți comunica activ cu prietenii, cu diferite organizații publice, veți participa la evenimente și discuții colective. Unii chiar pot ajunge lideri, formatori de opinii, vizionari, vor intra in partide, vor susține o ideologie. Una peste alta, aceasta este o perioadă favorabilă pentru cooperare diversificată. Deschiderea către idei noi, perspectivele comune, interesul pentru progresul comun pot face echipa mai unită.
În acest moment, transformările serioase în carieră nu sunt excluse, ori pentru voi, ori pentru partenerul de cuplu, deoarece stereotipurile din trecut, ideile nepuse în practică, proiectele, stilul de lucru, oricare s-ar putea bloca astfel încât schimbările să invadeze activ viața. Va deveni important să nu ratați vreo oportunitate în acest răstimp, ca să puteți fi pe valul energiilor.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Aprilie este o lună activă, în care veți putea să consolidați pozițiile sociale, să vă ridicați statutul social, să aveți succes în activitățile intelectuale, precum și să plecați într-o călătorie sau poate să vă schimbați locul de reședință. Plecarea poate fi legată de profesie, ori cu scop de acorduri cu parteneri străini, ori plecați în străinătate pentru instruire. În orice caz, va exista o bună posibilitate de a vă îndeplini ambițiile, de a desfășura cu succes întâlniri de afaceri, de a finaliza litigii. Prin urmare, trebuie să grăbiți implicarea în evenimente pentru a realiza planurile.

Primul decan vine cu numeroase întâlniri, drumuri, noi cunoscuți care pot extinde semnificativ legăturile sociale, deschizând calea către noi orizonturi profesionale. Veți putea combina cu succes afacerile și divertismentul, iar unii vor dori să transforme un hobby în profesie. Aceștia vor putea dovedi că-s organizatori buni, manageri, șefi de agenții.
Cum spuneam, zona străinătății vă avantajează și vă ajută să extindeți limitele capacităților personale și profesionale. În ciuda agitației și confuziei, veți putea pleca în călătorie, unde veți îmbina utilul cu plăcutul.
În a doua săptămână puteți întâmpina ceva dificultăți în chestiuni bazate pe o investiție comună sau pe banii unui partener.
Va trebui să vă informați, să învățați, să explicați și să vă bazați mai mult pe voi și pe propriile capacități pentru a menține stabilitatea în afaceri. Nu ar trebui să vă riscați capitalul, nici să participați la tranzacții dubioase ori să vă bazați pe informații neconfirmate, deoarece puteți deveni o pradă ușoară pentru escroci.
După 15 aprilie multe situații se vor dezvolta favorabil. Mulți dintre voi își pot realiza visele, pot rezolva probleme materiale datorită ajutorului partenerilor.
Perioada va fi bună pentru călătorii romantice, divertisment, căsătorie, relații de afaceri, eforturi creative sau căutare de loc de muncă.
Veți avea oportunitatea să demonstrați părțile bune, să aplicați practic talentele și ideile, astfel încât să creșteți veniturile.
După 22, activitățile profesionale și finalizarea proiectelor vechi vor fi pe primul loc, așa că trebuie să vă concentrați asupra muncii și să mențineți relații bune cu șefii,colegii, iar asta va contribui la consolidarea statutului.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Fecioara

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Mulți dintre voi vor fi în primele 7 zile din lună într-o stare de declin a energiei, ceea ce poate duce la lipsa de vlagă, la probleme de sănătate și starea de spirit slabă. Aceasta nu este cea mai pozitivă perioadă și, în ciuda faptului că vor avea loc schimbări foarte importante în jur, mulți ați putea să nu fiți pregătiți pentru ele.

Va trebui să traversați o serie de teste, să demonstrați voință și răbdare, precum și să rezolvați probleme ori proiecte vechi. Nu sunt excluse nici probleme financiare cu partenerii sau probleme cu autoritățile fiscale și de control.
Cu toate acestea, există și suport astral care vă ajută să nu picați în disperare. Aceste aspecte contribuie ca suport la reglarea interacțiunii cu ceilalți.
În a doua săptămână, în relațiile cu partenerii de afaceri sau de căsătorie este posibilă neînțelegerea și agravarea dezacordurilor. În același timp, dorința partenerilor de a-și impune viziunea și înțelegerea subiectivă asupra ideilor pe care le expuneți poate aduce haos nu numai în relații, ci și în afaceri. Prin urmare, este posibil să vă asumați responsabilitatea doar pentru voi înșivă și să vă dovediți dreptatea doar prin fapte.
Perioada cuprinsă între 12 și 25 aprilie va fi mai armonioasă , iar rezolvarea problemelor vă face să vă simțiți mai încrezători. Problemele din trecut, reevaluarea lor va ajuta să vă înțelegeți pe voi, pe parteneri,s ă scăpați de iluzii, de vechi conexiuni, de falși prieteni, să nu reacționați la manifestarea invidiei și rivalității. Veți fi convingători, prin urmare nu va fi dificil să faceți propuneri la orice nivel de putere ori să fiți nemiloși față de dușmani.
În a treia decadă a lunii, energiile creative și de afaceri vor crește și vor da eficacitate acțiunilor voastre. Veți avea mai mult succes în chestiuni financiare, veți putea discuta afaceri cu partenerii, veți avea mai mult succes, veți investi fonduri sau primi dividende. De asemenea, veți putea primi sprijin financiar, subvenții pentru implementarea proiectelor și este posibil să primiți o moștenire sau un împrumut. Cu toate acestea, nu trebuie să abuzați de influența, de poziția voastră, să vă impuneți opinia altora, pentru a nu oferi criticilor răuvoitori un motiv de intrigă și opoziție.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Balanța

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Prima săptămână de aprilie este un moment bun pentru a vă îmbunătăți sănătatea, a avea grijă de siluetă, a vă schimba imaginea, a experimenta cu aspectul fizic.

Relațiile cu partenerii de afaceri sau de căsătorie se bazează pe încredere, pe capacitatea de a vă sprijini pe umărul unei persoane dragi și de a vă simți protejat și iubit. Toate astea vor deveni mai semnificative pentru voi. Mulți vor consolida activ relațiile, vor simți spiritul de echipă și sprijinul celorlalți, iar asta va adăuga un plus de încredere și dorința de a „muta munții” împreună. Odată cu creșterea energiei, va exista dorința de schimbare, așa că voi înșivă o să inițiați acțiuni și-i veți împinge și pe cei din mediul apropiat în această direcție.
Până pe 7 se petrec evenimente dinamice ,bazate pe multă comunicare, adunare de date, întâlniri informale și de afaceri. Acesta este un moment favorabil pentru formarea de noi legături, pentru semnarea de acorduri, pentru căsătorie, pentru găsirea de suport la oameni cu aceeași idee.
Dar între 7 și 12 trebuie să fiți mai atenți deoarece pot exista amăgiri, auto- iluzionări. Este atunci important să nu vă abateți de la principiile și îndrumările spirituale. Până și treburile casnice și problemele cu generația mai mare vă pot distrage de la planuri.
Veți percepe mai profund eșecurile pe planul afectiv și chiar și mici nemulțumiri pot fi amplificate. Nu ar trebui să începeți o confruntare, nici să-i încărcați pe cei dragi cu experiențele voastre, deoarece aceștia pot percepe totul într-un mod complet diferit și nu vor vedea unde-i problema.
După 13 situația se va stabiliza și va favoriza cooperarea, vorbirea în public, atingerea unui nou nivel al ideilor voastre, atragerea de parteneri competenți și de încredere. De asemenea, puteți prospera poate prin acces la fonduri publice sau poate primiți o moștenire. Norocul poate veni în mod neașteptat, dar atenție să nu vă pierdeți capul! Calculați-vă riscurile ulterioare!

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi, energiile de aprilie activeaza sectorul sănătății și cel de la locul de muncă. Mulți vor trebui să rezolve un număr mare de probleme profesionale, să finalizeze proiecte anterioare, să își îndeplinească obligațiile ori să ofere asistență prietenilor, colegilor și ajutor celor dragi. Bine e că nu veți considera greu de făcut asta și, mai mult decât atât, poate primiți recompense pentru serviciile voastre.

În prima săptămână veți avea de pus la punct treburi din mai multe direcții, dar nu vă panicați, căci veți reuși să vă achitați bine de sarcini datorită creativității de care veți da dovadă.
În a doua săptămână vin probleme urgente, va trebui să faceți deplasări, vă veți obosi mult, vă veți simți agasați, ba chiar veți pierde interesul pentru muncă. Această perioadă va fi mai propice creativității individuale decât interacțiunii colective active, iar vanitatea și confuzia vor fi factori enervanți. Va crește probabilitatea conflictelor la locul de muncă sau în relațiile cu partenerii, se schimbă condițiile și stilul de lucru sau vine o schimbare a conducerii la job. Va fi dificil să se ajungă la înțelegere reciprocă pentru că fiecare își va urmări propriile obiective și ambiții. Ar fi mai bine să vă concentrați mai mult pe planurile și acțiunile voastre, să nu semnați contracte și obligații pe termen lung și să nu fiți de acord cu condițiile pe care insistă alții să vi le bage sub nas. Amânați chestiunile importante pentru a doua jumătate a lunii!
După 15 încolo, energiile se armonizează și vă aduc speranța și optimismul în suflet. Ceilalți vor fi mai aproape de voi, oferind suport, inclusiv material, așa că axați-vă pe zona de relații și parteneriate!
Veți avea posibilitatea de a rezolva probleme materiale sau de proprietate din trecut, de a vă consolida baza materială, de a câștiga mai multă independență și libertate pentru creativitate și antreprenoriat individual.
Până la final de lună veți fi complet recuperați, dacă vă veți detașa de micile conflicte care pot apărea în preajma voastră.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia, Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi urmează o lună în care zonele creativității ,romantismului, relației cu copiii sunt activate, așa încât veți avea ocazia să demonstrați cele mai bune calități și să vă străduiți să obțineți de la viață ce se poate mai bun. Veți arăta generozitate, veți face complimente, dăruiți flori și cadouri, iar toate vor stârni bucuria și admirația celor dragi.

Bineînțeles că există avertizări pe care vi le fac și vouă! În primele 10 zile din lună evitați graba și imprudența, nu vă aruncați în a face treburile serioase de mântuială doar ca să câștigați timp de distracție, căci nu va funcționa asta, iar erorile or să vă apuce de nas! Deciziile și acțiunile imediate pot duce la greșeli, neconcordanțe în acțiunile cu colegii,tensiuni cu partenerii și contracarări majore.
A doua decadă a lunii va fi mai productivă, deci este mai bine să amânați deciziile importante și întâlnirile decisive până după 13. Abia după această dată veți putea câștiga bani buni, vă veți consolida starea materială, veți avea mai multe oportunități pentru succes profesional și veți putea chiar atinge popularitate și faimă. Tot atunci, comunicarea,atât de afaceri, cât și informală, va avea succes, iar noile cunoștințe pot ajuta la consolidarea statutului social, a carierei și a zonei financiare. La locul de muncă se vor îmbunătăți semnificativ relațiile cu colegii, veți lucra la proiecte creative, vă vor bucura îndatoririle obișnuite și orice sarcină poate deveni un proces distractiv.
Grijă să aveți doar la cheltuirea banului, la investițiile financiare sau achizițiile mari! Ele se pot dovedi a fi intempestive și, în ciuda succesului aparent real, veți risca să pierdeți sume. De asemenea, trebuie să renunțați la jocurile de noroc în această perioadă ori să vă implicați în proiecte dubioase care pot aduce o mulțime de probleme!
După 21, nivelul vitalității va slăbi, așa că acesta este un moment bun pentru odihnă, călătorii și schimbare de peisaj dacă vreți recuperare.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu va fi o perioadă simplă, căci va trebui să acordați multă atenție planurilor personale, afacerilor celor dragi, problemelor de acasă, relațiilor cu rudele sau copiii ori sănătății. Controlul excesiv, abuzul de putere pot face legăturile mai tensionate, iar ce nu puteți gestiona vă face mai puțin încrezători.
După 13 crește forța și odată cu ea și disponibilitatea pentru a intra într-o nouă fază a vieții. Prin urmare, ar fi mai bine să amânați afacerile și întâlnirile importante pentru acest al doilea decan, inclusiv dacă ele se referă la afaceri, la proiecte creative, la activități legate de construcții sau imobile.

Abțineți-vă de la manifestarea exagerată a individualității, căci poate complica lucruri! Mergeți doar pe atitudini de inițiatori și catalizatori de idei, pe acceptarea unor transformări interesante și originale la care voi să fiți parte activă!
Pentru a profita de șanse bune, este posibil să fiți nevoiți să riscați ceva. Pentru o anumită perioadă de timp acest lucru poate fi justificabil și oportun și poate aduce rezultate rapide și bune.
Emoționalitatea crescută poate aprinde pasiunea, gelozia, iar acest comportament neobișnuit îi poate surprinde pe cei dragi.
Vor fi și unii care își pot pierde capul din dragoste, își pot urmări ca un detectiv obiectul pasiunii și pot încerca să-i controleze fiecare pas. Nu vă face cinste asta, iar o asemenea exagerare în comportament vă poate amenința reputația. Dragostea și pofta de divertisment nu vă vor împiedica însă de la activitățile sociale, planificarea pe termen lung și stabilirea de noi contacte de afaceri. Trebuie să fiți mai atenți atunci când faceți promisiuni, în special dacă ele-s spuse sub influența emoțiilor și stării de spirit momentane sau din dorința de a vă impresiona partenerii. Riscați să nu calculați corect forța și mijloacele și să vă treziți la un moment dat într-o situație neplăcută.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Luna va fi asociată cu o comunicare versatilă, poate cu vești bune, călătorii, informații, învățare, activitate comercială, legături cu cei apropiați, iar toate vor aduce tendințe de reînnoire. Cel mai favorabil timp va fi începutul lunii. Veți fi în companii plăcute, veți avea conversații interesante, noi moduri de gândire, totul ca să fiți mulțumiți de atmosfera din jur. De asemenea, sunt posibile și întâlniri de dragoste, apeluri și corespondență, ori este posibil să vă reuniți cu cei pe care nu i- ați văzut de mult timp sau ați pierdut contactul.
Unii pot deveni cunoscuți pe cale literară, de publicitate, veți avea multe șanse de succes nu numai datorită talentelor, ci și conexiunilor inclusiv prin publicitate.
În a doua săptămână a lunii, va fi mai greu să se ajungă la o înțelegere cu ceilalți și vă sugerez să nu neglijați comunicarea cu cei dragi.

În multe privințe starea de spirit va depinde de stabilitatea financiară și de calitatea vieții, dar nevoile crescute, pretențiile ridicate, precum și frivolitatea, neglijența în materie financiară, pot deveni motivul eșecurilor. Riscați să cheltuiți și să distribuiți fără griji și neglijent fonduri, fără să vă gândiți la consecințe. Vă sfătuiesc la prudență, inclusiv la riscul de înșelăciuni dinspre parteneri! Sugerez să vă îngrijiți și de securitatea casei și a finanțelor.
O perioadă mai reușită va începe din a doua jumătate a decanului 2 lunar, când veți fi mai energizați, mai dinamici, mai optimiști și mai originali în gândire. Perioada va deveni potrivită pentru întâlniri, negocieri, stabilirea unor relații de afaceri sau romantice, pentru noi cunoștințe, precum și pentru călătorii la care să rezolvați o parte din probleme.
Pot apărea evenimente plăcute în familie, dar vor veni și câștiguri, oferte profitabile neașteptate sau veți beneficia de promoții. Prin urmare, abia a doua jumătate a lunii se poate dovedi o perioadă interesantă și fructuoasă, cu excepția zilelor de 24 și 28.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi devine aglomerată casa banilor și acolo vă veți îndrepta mare parte a energiei căci o să căutați noi modalități de câștig, noi surse de venit. Deși banii nu- s prioritate în viața voastră și nici nu aveți punct forte în a-i gestiona practic, de data asta ei atrag atenția. Câștiguri și proiecte profitabile vin în primele 10 zile din lună, așa că luați măsuri în direcția asta. Nu de alta dar, al doilea decan e vulnerabil energetic și atunci riscați să vă păcăliți, să faceți greșit calculele ori să vă mintă alții.
Știți ce vreți, luptați ca să vă atingeți obiectivele, însă aveți nevoie și de noroc pentru a reuși, de anumite circumstanțe favorizante, de conexiuni puternice, de susținători sau prieteni dispuși să ajute.
Pentru a încerca noi metode de lucru, ba chiar și asumare de riscuri, vă sugerez a doua jumătate de aprilie. Gândiți-vă atunci la reformă în munca voastră, dar și la o variantă de parteneriat strategic. Ce e interesant, veți avea atunci o asemenea deschidere încât până și cei care vă dușmăneau sau vă invidiau vor deveni amici sau măcar vor lua o pauză de la răutățile lor. Astfel, lăsându-vă puțin în pace, o să aveți moment de respiro ca să mai puneți din lucruri la punct.

Veți fi versatili și magnetizanți, veți da sfaturile potrivite, veți avea vorbele la voi, încât popularitatea va crește. Dacă tot veți fi așa, poate nu ar strica să vă schimbați puțin optica și atitudinea vizavi de partea sentimentală a vieții, față de relația de cuplu.
Și pentru decanul al treilea din lună veștile sunt bune, iar tendințele de suflu nou în viața voastră continuă să lucreze. Acceptați noi conexiuni, noi idei, să faceți drumuri, să rămâneți deschiși informațiilor, educației, căci toate vor contribui la pași semnificativi pentru viitor.

 
 
Loading...