Horoscopul lunar - horoscop august 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii iulie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii august aduce stres, stagnare şi dificultăţi pentru nativii zodiei Peşti.


Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

berbec_1_1_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Urmează o perioadă dinamică, în care însuși guvernatorul vostru, Marte, va avea un cuvânt greu de spus. Se preconizează schimbări, iar unele dintre ele chiar voi o să le inițiați. Mulți veți fi pregătiți pentru acest lucru și veți simți nevoia să abandonați vechile treburi și obligații fără speranță, pentru a găsi o nouă soluție la problemele de lungă durată. Veți genera în mod activ idei noi, vă veți arăta întreprinzători, curajoși, îi veți provoca pe ceilalți să-și abandoneze stereotipurile și să încerce într-un domeniu nou. Voi  înșivă o să fiți gata să cuceriți noi vârfuri și să nu priviți înapoi. Autoritatea și ambiția vor crește, deci nu vă va mulțumi al doilea rol sau jumătatea de măsură.

Faptul că abandonați chestiuni vechi, unele lăsându-le nefinalizate, poate provoca nemulțumirea colegilor și a conducerii.  Trebuie să fiți mai atenți la problemele financiare, deoarece încrederea în sine și neatenția pot duce la pierderi monetare și instabilitate financiară. Așteptarea rezultatelor rapide și a profiturilor poate fi întârziată și poate că veți fi dezamăgiți de modul  și lentoarea în care se mișcă lucrurile.

Trebuie să fiți mai restrictivi și mai toleranți în comunicare, căci din cauza nervozității excesive, s-ar putea să nu beneficiați de suportul și de relațiile cu oamenii apropiați. Va exista o probabilitate ridicată de certuri, scandaluri și conflicte și obstacole ce pot reduce succesul, mai ales în primele 10 zile.

După 14 august încolo, va crește încrederea pentru că se vor debloca niște lucruri, iar până pe 23 vi se va oferi posibilitatea de a dovedi creativitate și eficiență. Pot exista oportunități neașteptate pentru a vă rezolva problemele financiare,pentru a obține ajutor și pentru a obține profit în cele mai incredibile situații. Astfel, vă veți putea situa în centrul unor evenimente interesante, ceea ce vă crește popularitatea și autoritatea.

Pe parcursul întregii luni totuși, vă sugerez să aveți grijă ca acțiunilesă nu fie imorale, să nu vă treziți în mijlocul unor infracțiuni pentru care să plătiți mai mult decât face.

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Familia și casa vor fi aduse în discuție pentru voi, situațiile traversate făcând parte din rândul celor dificile. Mai mult, potențialul energetic va fi foarte slăbit, așa că, voi înșivă o să aveți nevoie de un ritm calm al vieții. Va trebui să vă mobilizați ca să depășiți perioada stresantă de până la mijloc de august, încercând să nu vă implicați în certurile domestice, să nu provocați pe alții la conflicte. Lipsa de energie poate face să crească iritarea, să deveniți mai enervați și intoleranți, ceea ce poate îngreuna relațiile cu ceilalți din jur. Această perioadă nu este foarte potrivită pentru organizarea de întâlniri importante, pentru semnarea contractelor, pentru mutarea într-un nou loc de muncă.

Nu veți percepe corect ceea ce se întâmplă și riscați să greșiți, să subestimați ori să supraestimați pe ceilalți sau chiar capacitățile voastre.

Prima decadă a lunii este mai potrivită pentru treburile gospodărești, pentru construirea unei  căsuțe de vară, pentru curățenie generală acasă, decât pentru carieră și afaceri. Este posibil să existe condiții adecvate pentru finalizarea vechilor treburi. Prin urmare, sprijinul prietenilor și cunoscuților va fi de mare ajutor, ba chiar le puteți da unele sarcini dificile să vi le rezolve.

O perioadă pozitivă va începe după 15 august. Atunci o săvă puteți reface energia slăbită, să vă reluați activitatea și creativitatea, să căutați noi zone pentru aplicarea talentelor. Va crește interesul pentru activitățile sociale, veți putea obține un succes mare,o popularitate, iar importanța ideilor va crește în ochii oamenilor influenți.

Nu va lipsi carisma, drept pentru care crește accentul inclusiv pe viața intimă, combinând atât întâlnirile romantice, cât și faptele.

Ultima săptămână din lună veți simți o creștere spirituală și energică, lucru care vă dă optimism și rezistență. Acesta devine astfel un moment bun pentru exprimarea creativității, consolidarea autorității, pentru victorii sportive precum și pentru organizarea unor evenimente.

Grijă la manifestările egoiste, căci în tot ce aveți de făcut nu va fi doar rolul vostru!

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Urmează o lună importantă, axată pe sectorul relațiilor de prietenie și a legăturilor cu frații sau verii. Timpul e bun pentru a vă educa și extinde opiniile, pentru a crea legături noi și promițătoare. Persoane pe care le puteți cunoaște acum, s-ar putea să devină parte din rutina voastră sau chiar să aveți tangențe profesionale pe viitor.

O să vă implicați voit simultan în mai multe proiecte financiare interesante, dar ele dau roade doar dacă alegeți să vă concentrați pe cel mult două.

Nu vă imaginați că nu se vor ivi obstacole și că va fi totul lin, cel puțin în prima jumătate a lunii, în primul rând pentru că ideile și viziunea voastră despre ceea ce se întâmplă concret, despre cum se cheltuiesc banii, nu îi va impresiona întotdeauna pe ceilalți. Aveți nevoie de înțelepciune și capacitate de a înțelege oamenii, de a le asculta punctul de vedere și de a abandona unele idei care nu corespund spiritului vremurilor. Manifestarea egoismului, intransigența și agresivitatea, precum și pretenții excesive, pot complica foarte mult anumite relații.

Abia între 15 și 20 se mai relaxează tensiunile cu aceștia (excepție ziua de 17!), când comunicarea va deveni mai reușită și mai productivă. Oamenii vor fi mai dispuși la un dialog productiv, prin urmare, o să vă înțelegeți reciproc, o să rezolvați probleme complexe și contradicții.

Puteți lucra și la o mai bună organizare a muncii, a evenimentelor sociale, a proiectelor în echipă, căci interesele comune și hobby-urile vor ajuta la întărirea acestora, a relațiilor prietenoase și de familie.

Drumurile de asemenea  pot aduce schimbări, atât bune, cât și negative.

În ultimele10 zile din lună, treburile gospodărești, interesele celor dragi și confortul personal vor fi prioritare. Atenție la scăderea  vitalității organismului și la oboseală,pentru că sunteți predispuși la boli!  În acest timp dificil și agitat, este necesar să desfășurați cu atenție afacerile financiare, să nu vă aruncați să  încheiați relații de afaceri cu persoane noi, deoarece pierderile sunt posibile și destul de mari! Credulitatea poate deveni o momeală pentru alții, iar ei ar putea profita de voi.

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

rac_0_1_0.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Prima jumătate a lunii august se poate dovedi a fi poate cea mai problematică pentru voi, întrucât energiile pentru afacerile și relațiile inițiate anterior nu vor mai fi aceleași. Multe evenimente, înțelegeri, acorduri, întâlniri vor fi amânate sau vor aduce neplăceri și așteptări inutile, eventual cheltuieli inutile, care pot afecta negativ stabilitatea psihologică și financiară. Tensiunea multor oameni crește, prin urmare, voi, atât de sensibili din punct de vedere emoțional, veți simți dificil mediul înconjurător, partenerii sau copiii. Colaborarea și planurile comune pot fi blocate deocamdată sau chiar lichidate definitiv. Trebuie să fiți extrem de atenți pentru a păstra tot ceea ce este pozitiv și necesar pe mai târziu.

Vor fi cazuri în care unele probleme pot ajunge în instanță și e greu de spus acum dacă veți avea sau nu câștig de cauză. Sunt posibile pierderi, nu numai financiare, dar se poate pierde sprijinul prietenilor sau susținătorilor influenți.

Sfatul meu e să aveți răbdare cu chestiunile importante și să le amânați dacă se poate. Abia atunci veți fi mai favorizați, va fi mai ușor de dezvoltat comunicarea, atât în ​​afaceri, cât și în plan personal și veți avea  timp pentru a vă gândi la următorii pași.

Veți deveni de asemenea mai deschiși, mai prietenoși, potențialul energetic și intelectual va crește, vă veți  simți mai încrezători dar și mai interesanți pentru oamenii importanți. Aceștia din urmă, vor coopera de bună voie cu voi.

 În ultimele 10 zile vor veni momente interesante pentru colaborare, autoeducare și călătorie. Puteți avea întâlniri neobișnuite, dialoguri cu oameni extraordinari cu care veți face schimb de idei interesante, idei care chiar vă pot transforma conștiința într-un plan complet diferit. Toate acestea vă vor ajuta să analizați ceea ce se întâmplă și să luați decizii corecte și echilibrate.

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

leu_1_2.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Prima decadă din lună vine cu dinamism, exces de energie creativă și chiar revoluționară. Totuși, acest lucru poate complica viața,poate provoca probleme cauzate de impulsivitate, haos, contradicții cu autoritățile la nerespectarea  legii.

Se impune atenție mărită când plecați la drum, dar și când vă contraziceți în relațiile personale. Sunt două zone în care se pot ivi probleme și accidente. Conflictele în relațiiar putea deveni un obstacol serios pentru liniștea afacerilor și a familiei.

Poziția instabilă în sfera profesională poate fi o sursă de anxietate,mai ales că multe pot intra în mișcare, iar în jur pot apărea permutări, reduceri de personal. Nu ar trebui să vă asumați riscuri, nu renunțați la locul de muncă în momente de furie, nu vă rupeți toate legăturile căci veți regreta apoi degeaba. Va fi tardiv. Se pare că e mai ușor să distrugeți decât să salvați ceva acum. Poate mai bine vă luați concediu, plecați într-o călătorie, vă mutați atenția către lucruri noi ușoare. Ascultându-mi sfatul, va fi foarte benefic pentru sănătatea și starea voastră emoțională.

După 20 ale lunii se mai detensionează lucrurile, se poate comunica, se poate negocia, crește energia, curajul și disponibilitatea de a vă asuma riscuri. Aspectele astrale vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele mai repede și să găsiți oameni care sunt gata să vă susțină. De asemenea va veni și oportunitatea de consolidare a fundamentului material ,a autorității și a statutului social. Orice proiecte și realizări pot deveni foarte importante pentru anul următor, așa că trebuie să vă concentrați doar pe cele mai importante aspecte, depunând toate eforturile pentru a le implementa.

Ultima săptămână așteptați-vă la o perioadă mai stresantă, când conflictele vechi și consecințele greșelilor pot izbucni din nou. Și acest lucru poate pune în pericol ce ați făcut bun, precum și amenință cu pierderi financiare, costuri mari. Nu forțați lucrurile, mulțumiți-vă cu mici treburi și mici proiecte deocamdată!

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Prima parte a lunii august mi-e greu sa o numesc încântătoare pentru voi, nu de alta dar, există tendința ca o parte dintre voi să rămâneți țintuiți în iluzii și haos emoțional. Recomand așadar dacă aveți posibilitatea să vă luați o vacanță, să vă retrageți și să vă concentrați pe voi înșivă.  

Adversarii secreți, invidiile și nemulțumirile interne vă pot umbri viața și pot interfera blocându-vă calitățile, încrederea, deschiderile în afaceri dacă sunteți antreprenori. Tensiunile în multe domenii pot duce de asemenea  la tulburări psiho-emoționale și, indiscutabil, scade energia, scade vitalitatea.

Atenție la tot ce v-ar putea ispiti, la tot ce ar putea fi poleit la prima vedere, la autoamăgiri, iluzii și greșeli făcute! Oricare poate aduce probleme grave.

Va trebui să stabiliți o ordine a priorităților, pentru a nu vă risipi simultan în mai multe direcții, căci altfel, riscați să pierdeți multă energie și să ajungeți apoi într-un impas emoțional. Sugerez mai ales să fiți mai atenți atunci când încheiați contracte (poate cel mai bine ar fi să amânați această procedură până luna următoare), atunci când  înregistrați documente, deoarece se pot face greșeli importante. Același lucru este valabil și pentru activitatea intelectuală sau cea de la drum, deoarece va fi dificil să vă concentrați asupra principalului lucru, iar neatenția și distragerea pot fi foarte periculoase. Nici relația cu partenerii nu va decurge lin, existând riscul separării.

În a doua jumătate a perioadei însă, lucrurile se vor mai liniști și o să vă puteți direcționa mai bine spre zona profesională. Asta înseamnă câștiguri, creșteri financiare, entuziasm și încredere pentru viitor.

N-ar fi exclus ca în ultimele 6 zile din august, unii să aibă dorința expresă de a lua-o de la capăt, cu pornire chiar de la zero. Ceilalți, pot face reactualizări în anumite domenii.

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Multe vor fi în mișcare și pentru voi, iar ciclul schimbărilor, întâlnirilor și evenimentelor poate provoca o stare emoțională instabilă .Veți avea nevoie de sprijinul persoanelor dragi, al partenerilor, dacă vreți să mențineți ordinea în afaceri și în lumea voastră interioară. Situațiile confuze de la locul de muncă, lipsa de înțelegere reciprocă cu colegii, indecizia unor persoane, pot complica puțin situația, ceea ce vă face să nu fiți confortabili în primele10 zile ale lunii.  Nu-s excluse erori în modul de lucru, iar asta-i valabil și dacă sunteți la școala sau cursuri în această perioadă. Așa că, pot apărea critici din partea conducerii sau profesorilor. Prin spatele vostru pot fi intrigi, bârfe și este posibil ca greșeli din trecut, probleme nerezolvate, acțiuni ascunse să necesite lămuriri. Trebuie să fiți foarte atenți, în special la drumuri, pentru a nu vă trezi implicați în evenimente neplăcute.

Abia după 11 august situația se va stabiliza în mod vizibil. O să vă liniștiți, veți reacționa mai calm la tulburările sociale și politice în mijlocul cărora vă puteți afla. Astfel, veți putea acționa cu mai mult succes, scop și motivație, continuându-vă planurile și proiectele începute anterior. Veți avea ocazia să rezolvați problemele din trecut, spre marea dezamăgire a rivalilor voștri sau a concurenților.

Dacă aveți afaceri sau lucrați în marketing, perioada devine favorabilă studierii pieței de vânzări, noilor direcții în afaceri sau educație, precum și pentru găsirea de noi modalități de auto-realizare. Dar asta până în 20.

După 23 august este important să strângeți legăturile cu persoanele prietene apropiate, căci ele pot oferi sprijin și asistența din afară, având posibilitatea să judece echilibrat situațiile pe care voi o să le traversați. Nu vă închideți deci în voi, nu rămâneți pironiți în incertitudine interioară, în complexe!

În relațiile cu familia însă, sunt posibile neînțelegeri, resentimente și înșelătorie, motiv pentru care veți traversa momente de insingurare, de deprimare. Socializarea atunci o să vă ajute.

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

scorpion_2_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Acțiunile rivalilor, concurenților, schimbările de conducere la locul de muncă, instabilitatea în societate și eventualele probleme conexe, precum și incapacitatea de a construi în mod corespunzător relații cu colegii și superiorii, toate acestea pot afecta afacerile și cariera voastră. Revendicările, criticile și subestimarea talentelor s-ar putea să vă oblige să apelați la schimbări. Vreți să le faceți, credeți că aveți forță de decizii, dar va trebui să fiți calculați, asumați, gândindu-vă la consecințe și urmări. Nu de alta dar nu sunteți acum atât de puternici pe cât considerați.

Nici acasă nu e o atmosferă prea armonioasă, căci va fi dificil să găsiți înțelegere și sprijin reciproc în familie. De aceea, până la jumătatea lunii, ar fi mai bine să vă gândiți la vacanță sau la o scădere a intensității muncii.

Abia în a treia săptămână de august veți avea deschidere astrală, mai mult succes, ceva oportunități și veți fi mai pregătiți pentru schimbările asociate cu crearea de noi organizații, echipe sau grupuri creative. Tot atunci, vă puteți ocupa  de corectarea greșelilor și de punerea de acord și relaționarea bună cu alții, pe probleme dificile. Succesul în afaceri și creativitatea, precum și munca bine coordonată a echipei, vor depinde în mare măsură de calitățile de om de afaceri și bun manager, dar și de dorința de a discuta probleme importante și de a nu lua decizii independente. Aceasta este o bună perioadă pentru a vă întâlni cu fanii, prietenii și reprezentanții diferitelor organizații gata să contribuie la succesul și bunăstarea materială a tuturor.

Spre finalul lunii n-ar fi exclus ca cineva din familie să aibă nevoie de multă îngrijire și sprijin de la voi.

Aspirațiile comune, dorința de a asculta și de a percepe anxietățile celorlalți,ar putea face ca relațiile cu cei dragi să fie mai spiritualizate și mai filozofice.

Mulți dintre voi să vă pregătiți pentru schimbări, mai ales dacă sunteți  sau aveți legătură cu reprezentanții organizațiilor publice sau politice. Veți emite noi idei care vă vor ajuta să puneți în valoare talentele și abilitățile în domenii diferite.În plus, vor exista o mulțime de vești, oferte care vă pot transforma modul de gândire. Deși aceasta poate fi o perioadă destul de agitată și dificilă, în final o să vă ajute să faceți schimbări pozitive în viață și să vă consolidați situația financiară.

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

sagetator_2_0_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Și pentru voi vine o perioadă haotică și neclară, în care va trebui să călătoriți mult, să participați, la întâlniri și să faceți unele cercetări pentru a căuta noi surse de venit. În același timp, problemele de conștientizare spirituală vor avea rolul să vă oblige cumva să înțelegeți și să acceptați că există și metode subtile de lucru cu voi înșivă, pentru a consolida sănătatea și aura necesară pentru realizarea de sine. Oamenii din jur pot critica adesea astfel de căutări și dorințe, astfel încât e posibil să vă simțiți singuri și deprimați .

Probleme financiare sau de proprietate nerezolvate pot ieși la suprafață și veți fi nevoiți să rambursați datorii, taxe, credite. Pentru a vă menține poziția și autoritatea trebuie să vă înfrânați ambițiile, să nu vă manifestați dictatorial cu partenerii sau cu oricine altcineva. Altfel, riscați să vă pierdeți susținătorii, iar unii dintre ei chiar să devină dușmănoși.

În această perioadă există risc de răniri și accidentări, așa că trebuie să fiți atenți la drum sau dacă lucrați cu aparate și utilaje mecanice.

Atrag atenția și că orice dezinformare, minciună, fraudă, vă complică situația sau relațiile cu cei dragi. În același timp, faptele și ideile pot fi denaturate, astfel încât totul poate deveni mai confuz și mai agresiv, mai ales în primele10 zile din lună.

După 12 încolo, sunteți mai dispuși să deveniți prudenți, să comunicați mai ușor și să vă promovați ideile în așa manieră încât să vă faceți ascultați. Carisma și farmecul vor crește, veți aduna în jur ascultători și  adepți, veți putea prelua rolul de misionar, profesor, căci sfaturile și ideile vor fi în timp util și la cerere pentru ceilalți.

Financiar, abțineți-vă de la investiții riscante și nu mizați pe noroc!

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

capricorn_0_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Pentru început, în prima parte a ultimei luni de vară, nu se va citi optimismul nici pe chipul vostru. Unii nativi vor fi melancolici, alții vor fi agresivi. Vor exista tendințe spre a face greșeli, a tăia relații, a distruge conexiuni, lucruri care pot zdruncina orice traseu pe care și l-ar fi dorit cineva să fie lin .Asta mai ales în condițiile în care ar putea fi afectate zone principale, adică afaceri și familie.

Este cel mai bine ca în primele 10 zile să vă luați concediu, să faceți o schimbare de activitate cu una mai relaxantă, să stabiliți un ritm de viață mai calm și să amânați munca grea și deciziile importante.

Tensiunile astrale se vor calma apoi și vă puteți întoarce la treabă mult mai echilibrați, mult mai stabli emoțional, mult mai capabili să acționați adecvat pentru rezolvarea problemelor dificile sau chiar să acceptați cu calm ceea ce nu se poate avea. Pentru a primi și ajutor, nu evitați să solicitați sfatul celor dragi, căci ei pot deveni un sprijin și pot veni cu o soluție de încredere. Pe lângă asistența oferită, ei pot lua pe umeriilor o parte din grijile și responsabilitățile voastre, ceea ce vă permite să răsuflați un pic și să rămâneți concentrați asupra principalului lucru.

Așteptați-vă la conflicte cu partenerii cu privire la fondurile publice, la probleme cu autoritățile fiscale și de reglementare, la cheltuieli cu amenzi sau obligativități de a rambursa datorii. Pe măsură ce se precipită unele evenimente, pot apărea transformări serioase în gândire și conștiință, iar ele pot deveni motiv de depresie și de închidere emoțională.

Grijă căci există și un risc ridicat de a deveni victimă a fraudei, înșelătoriei, așa că trebuie să fiți mai atenți la ofertele primite și să nu aveți încredere oarbă în informații neverificate!

Ultimele 6 zile căpătați putere să atingeți obiective și să rezolvați probleme ori  conflicte, sau să direcționați situațiiîn favoarea voastră. Vin contacte interesante, oferte, propuneri de călătorii de afaceri sau de vacanțe recreative. Oricum, trebuie să câștigați atunci forță pentru noi ascensiuni ce vor veni în septembrie.

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

varsator_0_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Pentru voi, relațiile pot fi instabile în primele 10 zile din lună, iar acțiunile voastre trebuie să fie atente și bine studiate. Transformările și schimbările în curs, atât în ​​parteneriate de afaceri, cât și în parteneriate de dragoste, pot insufla incertitudini, pot anula posibile oportunități, pot distruge construcții de până acum. Eventuale procese, solicitări, lucruri și aranjamente în care sunt implicate și alte persoane își pot găsi o rezolvare incorectă și părtinitoare, în defavoarea voastră. Astfel și vouă vă sugerez puțină retragere din activitățile importante, eventual cel mai bine ar fi o vacanță, așteptând ca influențele astrale negative să slăbească puțin.

Decanul al doilea va aduce relaxare în afaceri, în relații, căci va veni o perioadă mai calmă și mai fructuoasă, în care starea emoțională se va stabiliza, iar voi o să vă puteți elibera de datoriile și obligațiile trecute.

Se vor putea rezolva cu succes problemele asociate distribuției veniturilor, proprietăților sau a altor tipuri de dispute materiale și se vor putea  finaliza acele proiecte din trecut care v-au restricționat activitatea și creativitatea.

Atunci când crește încrederea și stima de sine, obiectivele și țintele pot fi mai simplu atinse căci se instalează potențialul de a gândi calm și meticulos la pașii care trebuie făcuți, indiferent de ce fel de evenimente se derulează în fața ochilor voștri.

În ultima săptămână vi se vor rambursa datoriile, veți primi sprijin financiar de la prieteni și, astfel se vor compensa eventualele pierderi dacă le-ați avut. Tot atunci puteți începe proiecte noi, vă puteți alătura noilor asociați, puteți  schimba locuri de muncă, vă puteți muta, puteți rezolva probleme legate de moșteniri sau partaj, situații delicate cu organele fiscale fiscale sau cu băncile. Deși  va trebui să munciți din greu, uneori chiar să vă enervați, să știți că eforturile pot fi răsplătite prin parteneriate pe termen lung, căsătorie, avansare în carieră, noi surse de venit.

Horoscop lunar – horoscop luna august 2020, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

pesti_4_0_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

Stres, dificultăți, stagnare, cam asta scrie și la voi în harta cerului pentru primele 15 zile din lună. Ar trebui să vă alocați timp pentru odihnă, să aveți grijă de sănătate, să rămâneți calmi atunci când vă veți confrunta cu eventuale probleme neașteptate, pretenții nefondate, pierderea forței în rezolvarea relațiilor. Vin probleme urgente sau întâlniri care vă vor scoate din echilibrul emoțional și, în același timp, ele nu vor aduce rezultatele scontate. Veți fi într-o dispoziție melancolică, veți dori să contribuiți calm și cu relaxare, dar nu veți fi lăsați. Se vor precipita evenimente, veți încerca să rezolvați situații, să participați direct, doar ca va fi o nebunie inutilă, o pierdere de energie și timp. Cu toate acestea, nu vor lipsi șansele, pot apărea oferte profitabile și poate că va trebui să le acceptați, indiferent de starea pe care o veți avea. Trebuie doar să vă bazați mai mult pe voi pentru că alții vă pot trage în jos. Ei  promit multe dar nu fac nimic, își pot schimba cererile, acordurile inițiale, pot deveni concurenți, pot stârni conflicte grave care să creeze  transformare serioasă și neplăcută în traseul vostru.

În plus, relații afective din trecut se pot reactiva acum, ceea ce poate influența negativ viața voastră personală.

Dacă veți călători, nu trebuie să depășiți viteza și nici să vă testați puterea și norocul în condiții extreme.

Abia din a doua jumătate a perioadei veți putea începe să vă mișcați din stagnarea profesională și din impasul emoțional, să acționați mai eficient și cu succes. De aceea, este mai bine să planificați întâlniri importante și  contacte pentru aceast timp. Crește forța și vitalitatea, se va stimula dorința de a comunica, de a vă distra, de a întâlni oameni noi. Relațiile care se pot forma, au șansa de a se transforma  într-un parteneriat pe termen lung și reciproc avantajos.

Ultima săptămână va fi plină de diferite evenimente, unele la care chiar voi o să fiți dintre care inițiatori și organizatori, iar acest lucru poate aduce schimbări importante până la finalul anului.

 
 
Loading...