Horoscopul lunar - horoscop iulie 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii iulie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii iulie spune că gemenii au noroc pe plan sentimental.


Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Berbec
Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

berbec_1.jpg

berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

 

Pentru cei care se vor implica activ în afaceri, prima decadă a lunii se poate dovedi a fi relativ favorabilă, condiția fiind clară- va trebui să vă concentrați asupra celor mai importante lucruri și să nu vă risipiți puterea și energia cu lucruri mărunte sau inutile. Întâlnirile, atât cele de afaceri, cât și cele romantice, pot fi plăcute și rodnice, astfel că inițiativa în această privință va fi răsplătită, voi putând realiza contacte importante care să vă inspire, să vă ajute să deschideți noi oportunități. Cu toate acestea, dorința de a vă canaliza numai pe divertisment, petreceri sau aventuri romantice, poate afecta negativ cariera și planurile de afaceri.

Deși, în general, treburile pot avansa activ, vor fi momente când  norocul lipsește, iar voi va trebui să vă ocupați mai cu atenție de chestiuni și probleme, în special  dacă ele-s legate de sfera juridică. Este de asemenea important să nu lăsați sentimentele să prevaleze asupra minții, căci altfel, riscați să întâmpinați probleme grave mai târziu.

După 14 iulie, va trebui să încetiniți ritmul și să acordați mai multă atenție sănătății, creativității individuale și planurilor personale. Relațiile pe termen lung devin de asemenea problematice, mai ales că la sfârșitul celui de-al doilea decan se va crea o dependență de alții, de situațiile externe, de problemele de familie neașteptate sau de relații nerezolvate anterior. Acest lucru poate afecta atât munca, cât și colaborările. Pot apărea treburi urgente în casă, iar ele vă vor distrage de la îndatoririle profesionale mai urgente. De aici și până la probleme cu șefii, cu cei din managementul companiei sau cu colegii de serviciu, n-ar mai fi decât un pas.

Ultimele 10 zile din lună, situația va deveni și mai instabilă și mai volatilă așa cum se vor desfășura lucrurile. Nu veți mai fi protejați astral cel puțin din 20 în 25 iulie, încât e nevoie deprecauție pentru a nu strica situații bune create până atunci. Grijă să aveți la călătorii, la tot ce poate fi legat de lucru cu focul sau de impactul cu persoane irascibile și chiar violente. Inclusiv voi trebuie să vă păstrați calmul.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

taur_2.jpg

taur
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

Primele două săptămâni pot fi interesante pentru voi și ar trebui să vă așteptați la întâlniri neobișnuite, la oameni deosebiți pe care i-ați putea întâlni în cale, persoane cu greutate în viitorul vostru, care ori să vă ajute în afaceri, ori să vă devină prieteni buni.

Dragostea și afectivitatea, impresiile vii și stările emoționale pot încărca această perioadă, mai ales pentru aceia care vor fi activ iși mai puțin comozi în viața socială. Ceilalți pot doar staționa de data aceasta și pot rata multe oportunități luminoase. Toate acestea vor aduce o stare de spirit bună, mai mult entuziasm, o scânteie de bucurie și optimism.

Tot dintre voi, sunt oameni care pot obține faimă, succes, ieșiri publice la rampă, magnetism care să aducă fani, adică schimbări pozitive. Așteptați-vă și la bune rezultate din proiecte și investiții anterioare, la posibilități de a vă rambursa datorii, la cadouri și oferte.

Cu banii primiți, veți cheltui pentru divertisment, pentru crearea unui mediu frumos și confortabil în jur, pentru vacanțe, călătorii și relaxare.

A doua jumătate a perioadei însă, energiile nu mai sunt atât de active benefic, iar lucrurile se pot bloca, se pot opri și voi trebuie să vă schimbați planurile, ordinea priorităților. Va trebui să acordați mai multă atenție casei, familiei, va trebui să aveți grijă de propria sănătate și de cei dragi. Chiar acesta este momentul potrivit pentru promovarea sănătății, pentru ameliorarea stresului acumulat și pregătirea pentru noi cariere sau proiecte creative.

Este deosebit de important să fiți prudenți și să nu riscați la sfârșitul lunii iulie, când există pericolul de distrugere a ceea ce s-a creat anterior. Cea mai nefavorabilă perioadă ar fi după 25 iulie încolo. Atunci recomand atenție la drumurile lungi, inclusiv în străinătate, la activitățile profesionale dacă lucrați cu parți mecanice de obiecte și utilaje și să nu cumva să vă lăsați implicați în scandaluri.

Și zona financiară are nevoie de grijă atunci, fără să faceți mari cheltuieli, mari achiziții, mari investiții.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

gemeni_1.jpg

gemeni
Zodia Gemeni: 21 mai - 21 iunie

Ieșirea lui Mercur, planeta voastră conducătoare, din retrogradare, va pune pe picioare în prima parte a lunii  tranzacțiile de bani, capacitatea de a acționa în mod corespunzător și în mod sistematic. Aceasta va duce la consolidarea stării financiare. Mulți dintre voi prindeți gustul banilor, vă angajați în proiecte profitabile, veți avea capacitatea de a vedea perspectivele unei anumite afaceri, dar va trebui să acționați rapid și decisiv pentru a nu pierde profitul. Este posibil să aveți ocazia să porniți o acțiune îndrăzneață, iar asta să implice o călătorie ori chiar schimbare de reședință. Folosiți-vă dualitatea din voi, resursele, în așa fel încât să deveniți convingători și diplomați acolo unde este necesar să arătați curaj și asertivitate. Concentrați-vă pe obiective importante, nu de alta dar există tendința de a combina afacerile cu divertismentul, iar asta poate slăbi puterea de a acționa pentru scopuri serioase. Va fi important să nu piardeți din curaj, să negociați, să atrageți și să convingeți oameni cu idei similare care să ajute să rămâneți consecvenți. Respectați însă drepturile celorlalți, nu ar trebui să exagerați propria semnificație ori să nu recunoașteți contribuția celorlalți la cauza comună! Dacă veți proceda astfel, contradicțiile vor crește și se pot agrava deja la sfârșitul lunii. Tendințele favorabile vor continua până pe 26 iulie, așa că, utilizați săptămânile de până atunci în mod cât mai eficient!

Puneți de asemenea, sănătatea și grija pentru ea în prim-plan, găsindu-vă timp de relaxare, mișcare, sport și recuperare.

Parteneriatele se pot consolida, prieteniile la fel, iar dacă sunteți singuri, faceți loc întâlnirilor romantice!

Ultimele 4 zile din lună sunt ceva mai explozive, lucrurile se pot schimba și nu neapărat în bine, așteptările voastre de la alții nu se vor mai împlini și va fi greu să se înțeleagă om cu om.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Rac
Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

rac_0.jpg

rac
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

În primele 10 zile energia astrală vă este favorabilă proiectelor, în special acelora creative, încrederea crește și chiar vă puteți gândi să modificați ori să vă lărgiți sfera activităților. Va crește dorința de autoexprimare și autoafirmare prin intermediul noilor parteneri, veți avea o conștiință trezită și reînnoită, iar asta va determina descoperirea de noi resurse, de noi surse de venit, angajarea în activități mai interesante care să vă ajute la dezvoltarea talentelor și afirmarea voastră. Fiți deschiși la știri, informații, schimbări și transformări, căci pot apărea noi colegi cu propuneri interesante care promit modificări pozitive.

Mulți o să fiți înclinați să faceți schimbări, dar există pericolul de a nu ține cont de interesele partenerilor. De aici, sunt posibile confruntări, ceea ce poate duce la conflicte și pierderi financiare. Ar trebui să țineți cont de toate la întocmirea contractelor, să fiți mai diplomatici la locul de muncă, în special în relațiile cu superiorii, deoarece criticile pot da naștere unor scandaluri și pot deveni o scuză pentru a fi dați afară de la muncă. Oricum, activitățile științifice, de dezvoltare, de formare personală sau profesională vă sunt favorabile. Până la finalul celei de-a treia săptămâni din lună, dacă traversați situații criticeși importante, apelați la intuiție, căci ea ajută să găsiți rezolvări.

În ultima săptămână însă, ceva se va modifica în relații ori chiar pe sectorul de sănătate. Se impune atunci grija și prudența, luarea în serios a problemelor care apar.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Leu
Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

leu_1.jpg

leu
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august

Urmează o lună aglomerată, deloc ușoară, mai ales că veți lucra mai mult din inerție. Felul energiilor astrale vouă vă sugerează mai multă relaxare, căci aveți nevoie de odihnă și reîncărcare de baterii. Iluziile și amăgirile pot fi cauzate nu numai de probleme la locul de muncă, ci și de accidentări sau conflicte. De aceea, trebuie să fiți mai atenți nu numai la propriile acțiuni, ci și la ale altora, pentru a nu complica situația. Probabil că nu veți avea suficientă putere pentru a pune în aplicare planurile și, în plus, va trebui să reparați lucruri vechi, să vă îndepliniți obligații deja asumate. Nu recomand să planificați întâlniri importante, să clarificați relații, să semnați contracte, deoarece acestea nu vor aduce rezultatul scontat, ba chiar, în plus, pot apărea riscuri surprinzătoare. Va trebui să cereți și să ascultați opiniile unor persoane cu experiență, ale prietenilor și susținătorilor, să acționați împreună cu aceștia, fără a încerca voi să luați inițiativa. Va fi bine dacă veți avea în vedere  să vă puteți înconjura de oameni care să fie gata să își asume o parte din îndatoririle voastre.

Nu veți fi scutiți de atitudini negative din partea colegilor răi și invidioși, așa că mai bine să nu vă exprimați gândurile ,ideile, să nu încercați să convingeți pe nimeni și proiectele importante să le țineți secrete. De asemenea, atenție la drumuri!

Lăsați chestiunile și planurile importante pentru a treia decadă a lunii iulie, când veți deveni mai energici. Contrar sfatului meu, riscați să vă treziți epuizați sau chiar cu pierderi de bani.

Deși luna e dificilă, axați-vă pe treburi mărunte, de rutină, nu vă impacientați căci aveți un uriaș potențial. Doar că acum nu trebuie să puneți și voi paie pe foc prin acțiuni riscante.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Fecioară
Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

fecioara_2.jpg

fecioara
Zodia Fecioară: 23 august-22 septembrie

Aveți nevoie să schimbați lucrurile și să vă poziționați altfel față de parteneri, iar asta nu se poate decât umblând la modul de comunicare. Mulți veți fi receptivi la idei și la noile tendințe, veți căuta noi impresii și diversități, astfel încât să puteți folosi schimbări spirituale, să priviți mai optimist în viitor și să construiți planuri de anvergură.

Primele două săptămâni sunt favorabile pentru vacanțe, călătorii, pentru vizitarea locurilor puternic energizate, precum și pentru găsirea de noi oportunități de dezvoltare și aplicare a talentelor și abilităților pe care le aveți. Așadar, sunteți favorizați astral pentru un stil de viață activ și, în același timp, aveți  vigoarea și disponibilitatea necesară pentru a iniția noi acțiuni.

Până la final de lună, bazați-vă pe oamenii extraordinari care vă pot schimba viziunea asupra lumii, coordonați-vă cu ei, căci ei vă vor arăta noi modalități de realizare de sine, noi direcții de căutări spirituale și profesionale.

Relațiile cu partenerii pot suferi schimbări, ceva nou poate apărea, iar situațiile pe cale să se ivească vor ajuta să vă vedeți reciproc dintr-o nouă latură necunoscută, dintr-un unghi pe care nu l-ați știut. Nu fiți egoiști pentru că dezvoltați conflicte în relațiile afective sau cu copiii!

În același timp, veți fi buni organizatori și veți contribui la punereaîn practică a ideilor interesante pe care le au alte persoane, ori asta înseamnă de fapt unitate intelectuală din care va fi imposibil să nu iasă ceva bun pentru toți. Dacă veți da dovadă de seriozitate în eforturile de îndeplinire a sarcinilor, aceasta poate deveni o perioadă rodnică. În plus, pe lângă faptul că acordurile, discuțiile și soluționarea litigiilor vă favorizează, vă veți și satisface ambițiile. Iar toate vor contribui la formarea voastră ca indivizi, ca profesioniști, ca lideri.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Balanță
Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

balanta_3.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Unii au nevoie de relaxare în concedii și vacanțe după o perioadă grea și concentrată, iar alții poate ca s-au odihnit deja iar acum au ambiții mari de împlinit. Acestora din urmă le crește dorința de mărire a veniturilor, de obținere a unui statut social mai ridica, de ocupare a unei poziții de conducere, dar pentru asta trebuie ca ei să-și demonstreze abilitățile organizaționale, să ofere sfaturi și îndrumări, să îi conducă pe ceilalți. Dacă vor reuși, va crește încrederea în sine și vor ajunge pe locuri de top.

Acordați atenție manevrelor partenerilor sau adversarilor în primele 10 zile din lună, căci acțiunile lor vă privesc și pe voi. Parte bună e că astfel de reacții vă scot din comoditate, împiedicându-vă să vă sprijiniți pe lauri. Pot apărea multe întrebări, sugestii, nevoia de a comunica multe, de a discuta, de a primi și de a prelucra informații, așa că o să aveți ce face.

Nici la serviciu nu e totul uniform, căci vin schimbări, fie de atmosferă și condiții de lucru, fie chiar de șefi sau poate chiar voi o să fiți aceia care primesc și acceptă altceva.

După 15 iulie încolo, preocupările pentru afaceri au nevoie deprimplan pentru a reuși să vă mențineți poziția și stabilitatea în relațiile cu partenerii. Trebuie să vă demonstrați competența, să urmați o politică flexibilă, să nu vă implicați în conflicte, să nu răspundeți criticilor și provocărilor. Acestea sunt condițiile obligatoriu de respectat pentru a putea beneficia de ceea ce se întâmplă și a primi compensații morale și materiale.

Din 21 veți avea tendința de a vă implica în activități sociale, în noi planuri, dar care vă vor distrage atenția de la altele. Contactele și întâlnirile vor ajuta să se extindă afacerile, să se depășească granițele profesionale și, în general, să vă diversifice viața.

Potențialul va crește, starea de spirit se va îmbunătăți, veți deveni mai relaxați, întreprinzători, curajoși și fără frică de riscuri. Acestea vă ajută și le puteți folosi  ca stimulent în afaceri.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Scorpion
Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

scorpion_2.jpg

scorpion
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

Călătoriile lungi, întâlnirile cu străinii pot aduce schimbări semnificative pentru voi,dar în același timp ele pot afecta interesele, aspirațiile spirituale și poate chiar să vă sucească mințile. Drept urmare,pe lângă drumurile cu scop distractiv, ar putea veni și ofertele pentru a lucra într-o companie multinațională, pentru a participa la proiecte creative comune. Un sfat vă dau în acest caz și anume că trebuie să fiți atenți, deoarece drepturile vă pot fi încălcate!

Când călătoriți, trebuie să aveți grijă, deoarece se pot petrece evenimente care să dea alt curs față de cum v-ați planificat și ați sperat.

Afectiv, relația se dinamizează, lucru ce va contribui la o comunicare romantică destul de activă și la o exprimare creativă. Să aveți grijă, căci în a doua decadă de lună, în relațiile cu cei dragi, emoționalitatea excesivă poate aduce conflicte de interese ori  cerințe supraevaluate.

Veți putea găsi o nouă aplicație a talentelor și abilităților, opiniile se pot schimba, veți face multe cu scopul de a evita orice rutină.

Financiar, dacă vă aflați în impas, prieteni puternici vor ajuta la rezolvarea problemelor și la consolidarea bazei materiale.

După 21 încolo, zona profesională va avea parte de atenția cuvenită, căci ambițiile vă vor pune la treabă. Iar ca să nu apară conflicte, va trebui să aveți simțul realității și să vă păstrați stabilitatea psiho-emoțională. Altfel, riscați să aveți pierderi, inclusiv materiale.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Săgetător
Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

sagetator_2.jpg

sagetator
Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

Va trebui să acționați cu prudență și la timpul potrivit pentru a stinge certurile și tensiunea în relații, pentru a nu complica comunicarea cu cei dragi, cu partenerii ori superiorii. Multe din faptele voastre vor fi criticate, iar voi o să primiți remarcile altora cu ostilitate. Tranzacțiile financiare pot fi nereușite, investițiile prea mari,s e pot ivi probleme cu impozitele, cu fondurile publice, cu creditele, precum și conflicte cu șefii. Sunteți fluctuanți poate, veți da dovadă de inconsistență în afaceri sau unii dintre voi puteți chiar încălca stabilitatea morală. Pentru ultima remarcă valabilă, poziția financiară și autoritatea pot fi afectate, astfel încât va fi dificil să se evite confruntările cu partenerii și nu se va putea ajunge la compromisuri ori soluții reciproc avantajoase.

 Recomand de asemenea ,evitarea încrederii totale în noile cunoștințe care apar în cale! Este important să se mențină sprijinul partenerilor vechi și de încredere, măcar în afaceri. Nu de alta dar, noile parteneriate pot amenința cu pierderi mari, faliment și litigii.

Alții dintre voi au probabilitate ridicată de pierderi de proprietate, de împărțire a moștenirii sau a fondurilor în comun.

Instabilitatea la locul de muncă poate să dea naștere unor nisipuri mișcătoare, așa încât vă sugerez dacă se poate, o perioadă de concediu, departe de relațiile de muncă și de afaceri, pentru a vă încărca bateriile  cu forțe că vor fi necesare pentru a rezista la transformările în curs.

După 18 iulie situația va începe să se schimbe în bine și mulți dintre voi o să simți în sfârșit mai multă libertate de a vă exprima și a decide.

Ultima săptămână este favorabilă pentru refacerea forței mentale, pentru antrenament, pentru extinderea cercului de cunoscuți. Alianțele și proiectele creative vor ajuta la îmbunătățirea semnificativă a  perspectivelor și schimbărilor care se anunță la începutul toamnei.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Capricorn 
Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

capricorn_1.jpg

capricorn
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Determinarea, încrederea și farmecul  vă vor ajuta să vă extindeți cercul de cunoscuți, să atrageți atenția celorlalți asupra problemelor și nevoilor voastre. Se pot încheia contracte rentabile, se pot organiza întâlniri, negocieri, discuții de idei și planuri care vor contribui la succesul în activități profesionale sau sociale ori în afaceri. Mulți dintre voi vor fi în acord cu cooperarea, pentru a consolida parteneriatele, iar acum universul chiar poate oferi întâlniri de neuitat și dialoguri interesante.

Potențialul creativ este activat, vă veți strădui să lăsați pe unde mergeți impresii vii, aventuri romantice și să inițiați voi înșivă întâlniri, călătorii. Odată cu aceasta și intelectual veți fi la înălțime, veți genera idei progresive care vor ajuta în zona profesională. Puteți primi noi responsabilități, va trebui să învățați noi activități care vor fi necesare pentru creșterea profesională, veți fi dispuși la orice fel de inovații pentru a  vă deplasa mereu cu un pas în fața concurenților și rivalilor. Această luptă poate deveni un stimulent important care vă dă curaj să nu permiteți partenerilor să-și dicteze condițiile.

După 20 iulie, veți avea de rezolvat probleme cauzate de greșelile din trecut, conflictele în relații, lucruri grele de  finalizat, iar rivalii în acest moment pot profita de eșecurile voastre și pot începe o luptă din spatele scenei. Bineînțeles că asta duce la subminarea autorității, a poziției și bunăstării materiale. Va trebui atunci să oferiți mai mult decât să primiți, ceea ce poate aduce anxietate mare și poate afecta starea și sănătatea psiho-emoțională. Orice tranzacție financiară  va necesita calcul și pregătire detaliată, deoarece există riscul pierderilor financiare și a dependenței voastre de banii partenerilor.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Vărsător
Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

varsator_1.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Trebuie să folosiți acest timp cât mai eficient pentru a vă atinge obiectivele și pentru a realiza punctele bune care pot apărea în prima decadă. Acesta este un moment bun pentru a rezolva problemele, mai ales că abilitățile organizatorice pe care le veți avea  vor ajuta să dați spre rezolvare unele  sarcini și altora. Alături de aceștia va fi mai ușor să rezolvați problemele interne, să fiți în acord cu cei dragi, iar obiectivele și problemele comune pot deveni unificatoare și consolidatoare de relații.

Dar în a doua decadă a lunii va trebui să vă bazați mai mult pe voi, pe intuiția voastră. Multe dintre obiectivele timpurii care păreau ușor de atins ar putea fi inhibate, blocate.ingreunate acum. Doar datorită atenției și exactității vă veți putea dezvolta treptat. Aveți nevoie să construiți corect relația cu ceilalți, precum și să descoperiți noi oportunități favorabile.

Aveți grijă că dorința de a face bani rapid poate să vă distragă de la îndatoririle zilnice,poate duce la dificultăți suplimentare.

În același timp, farmecul, arta și abilitatea de a comunica vor contribui la creșterea popularității, ceea ce vă ajută la conectarea ușoară cu ceilalți, la jocuri ,la flirt, plăceri și divertisment, destul de costisitoare ce e drept.

Talentul artistic și creativ se poate manifesta foarte clar, poate crește popularitatea, poate contribui la obținerea de faimă și succes.

Relația cu copiii va fi mai strânsă, veți petrece mai mult timp alături de ei, chiar dacă nu aceeași plăcere veți simți făcând și treburile gospodărești.

Horoscop lunar – horoscop luna iulie 2020, zodia Pești
Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

pesti_4.jpg

pesti
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Energiile active ale perioadei  vă vor ajuta să transformați rutina într-un proces creativ. Activitățile profesionale și sociale, relațiile cu cei dragi vor fi rodnice și promițătoare. Norocul vă poate sprijini mai mult, ceea ce va contribui la avansare, la progres în afaceri, la crearea de perspective pozitive pentru viitor.

Talentele artistice se vor manifesta în mod clar, veți avea  capacitatea de a vă reajusta la timp, de a găsi un limbaj comun cu o varietate de oameni din orice grupuri. Vă veți implica în activități voluntare sau sociale, promovându-vă în același timp ideile. Aparițiile publice, activitățile pe rețelele de socializare, proiectele creative pot avea mare succes, ceea ce aduce în mod neașteptat faimă și popularitate. Cea mai favorabilă perioadă va fi între 3 și 10 iulie și trebuie să profitați de ea, să comunicați mult, să participați la evenimente sociale și de divertisment, să atrageți atenția oamenilor influenți,a sponsorilor.

Sectorul afectiv este activat de asemenea, aducându-vă multă inspirație în descoperirea noilor relații sau în aprinderea focului în parteneriate deja formate. Și cei care aveți copii, o să vă mândriți cu ei și cu talentele lor.

Ultima săptămână însă va fi nevoie de mai multă seriozitate și responsabilitate pentru realizarea planurilor și consolidarea bazei materiale. Va fi foarte important să mențineți o relație lungă și care s-a dovedit de încredere, să nu încercați să forțați și să accelerați punerea în aplicare a planurilor. Munca în acest moment va necesita mult efort și nu va da rezultatele așteptate, iar energia vitală va fi într-o stare de declin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...