Horoscopul lunar - horoscop iunie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii iunie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii iunie spune că nativii din zodia Leu ajung într-un impas cu relaţiile afective.


Horoscop lunar - luna iunie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Este posibil ca în iunie să decideți să schimbați locul de muncă. Nu vă leneviți atunci, ci, mergeți la interviuri, completați documentele care vă vor ajuta să reușiți în domeniul profesional! Acordați atenție găsirii informațiilor importante pentru auto-dezvoltare. Poate chiar s-ar putea să vă simțiți gata să vă mutați într-un alt oraș. Acest lucru se poate face în siguranță, dar fiți pregătiți să vă confruntați cu o serie de probleme asociate cu mutarea. Cea mai mare parte a energiei va fi cheltuită pe găsirea unei locuințe optime.

Posibil ca veștile de la drum nu sunt prea plăcute, iar ele pot fi legate de relația cu unul din părinți sau cu un membru al familiei. Astfel de situații vă irită și va trebui să vă calmați.

Profesional, aveți ocazia de a vă consolida autoritatea, a arăta abilități organizatorice, astfel încât orice formă de cooperare va avea succes.

Dacă sunteți angajator, în prima săptămână este bine să recrutați noi angajați, să vă extindeți afacerile și conexiunile personale, să faceți excursii și să vă angajați în activități intelectuale.

A doua jumătate a lunii va fi mai tensionată, puteți fi atrași în conflicte, intrigi și probleme ale altor oameni, iar asta vă va distrage de la propriile obiective. Deveniți mai vulnerabili, mai sensibili, predispuși la empatie, așa că insensibilitatea și grosolănimea altcuiva poate răni. Acest lucru poate afecta relațiile cu cei dragi. Rămâneți mai curând departe de companiilor zgomotoase și reduceți comunicarea pentru o vreme!

Financiar, dacă vă feriți să împrumutați de la prieteni, lucrurile vor merge acceptabil. Ar mai fi un pericol și anume atitudinea voastră frivolă față de bani.

Eclipsa de Soare vă va da puterea de a procesa o sumedenie de informații, de a ține întâlniri importante, negocieri și colaborări. Puteți obține succes, dar trebuie să aveți răbdare și să învățați să folosiți priceperea ca să reacționați rapid la circumstanțe neașteptate.

 În ceea ce privește viața personală, aici se așteaptă schimbări pozitive în bine. Așa că, bucurați-vă de dinamica de care ați dus lipsă  mult timp!

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Prima săptămână e una în care puteți înainta, puteți rezolva lucruri, afaceri, puteți stabili întâlniri importante sau face tranzacții financiare. Tot acum, veți avea ocazia să creați o bază bună pentru viitor, să negociați,să picați cu alții de acord asupra problemelor importante, să faceți planuri strategice și să stabilizați situația la locul de muncă. Sarcinile și obiectivele comune, interesul pentru activitățile colective pot fi suficient de semnificative pentru carieră, dar dorința de a atrage totul la voi,de a arăta individualismul și egoismul ar provoca rezistență și nemulțumirea altora.

După 8, trebuie să acționați prudent, să evitați conflicte, dispute, precum și în tranzacții sau proiecte dubioase. Sunt posibile pierderi financiare, achiziții nereușite și daune materiale. Va trebui să vă împărțiți între muncă și casă, acolo unde pot apărea probleme și dificultăți. Nu este de dorit să vă lansați în tranzacții cu bunuri imobiliare, nici să faceți împrumuturi garantate cu bunuri imobiliare, deoarece riscul este foarte mare. Acesta este și perioadă nefavorabilă pentru călătorii,în special în străinătate.

Este posibil să fiți forțați să căutați surse suplimentare de venit. Vestea bună este că această căutare va avea succes după 13 încolo. Puteți schimba locul de muncă, vă lansați în noi proiecte, implementați acele idei pe care le-ați tot întors de mult timp.

Este foarte probabil ca cineva din mediul vostru să vă submineze autoritatea din cauza invidiei, așa că nu ar trebui să fiți prea sinceri și să vă lăudați cu realizările voastre. Fiți discreți și precauți!

În ultima săptămână de iunie vă sfătuiesc să fiți prudenți la drum și la activitățile sportive. Orice exces poate dăuna grav sănătății.

Luna Plină va aduce lucruri ascunse la suprafață, dar asta va contribui la o conștientizare referitoare la calea pe care trebuie să o alegeți pentru a înainta.

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În iunie va trebui să acționați constant, dar în același timp să învățați să vă economisiți energia. Totul va începe cu pași mici, cu idei proaspete interesante, călătorii bruște, noi locuri de muncă, noi colegi, obiective neobișnuite. Nu va fi timp să vă relaxați, dar totuși trebuie să o faceți periodic. Faptul că veți dori să fiți primii care să aveți dreptul la replică sau la inițiative, o să deranjeze pe ceilalți și se pot ivi conflicte. Simțul comun, caracterul practic, capacitatea de a pătrunde profund în esența a ceea ce se întâmplă și de a găsi o ieșire în cele mai dificile și confuze situații, vă vor ajuta să depășiți orice obstacole, precum și să sugerați altora o linie corectă de comportament . Astfel, cu precădere până pe 8, este o perioadă foarte favorabilă pentru organizarea de întâlniri importante, pentru încheierea de contracte, pentru găsirea de sponsori ori recrutarea angajaților. Puteți efectua cu succes tranzacții financiare, puteți face achiziții și vânzări ori să găsiți proiecte profitabile. Plus că vi se vor face cadouri, veți fi ajutați cu finanțele.

Între 11-25 iunie, drept e că veți fi sociabili și activi, dar pot apărea dificultăți din cauza autorităților, așa că ar trebui să corelați toate acțiunile, toate capacitățile, ba să mai și cereți sfaturile altora. Nu porniți noi proiecte și nu vă angajați în investiții! Orice activități din această perioadă sunt ineficiente și nu vor da rezultatele așteptate sau vor necesita mai mult efort și cheltuieli decât vă așteptați. Zona financiară e de asemenea sub lupă pe zona taxelor, impozitelor sau ratelor, acolo veți fi sub controlul autorităților probabil și nu veți avea voi putere totală de decizie.

După 27, situația se va schimba, va trebui să vă limitați la bani, căci circumstanțele vor obliga să faceți asta. Efectuarea alegerilor corecte va fi vitală în arena financiară, unde sunt prevăzute oportunități de investiții atractive și interesante la orizont. Va fi nevoie să le cântăriți bine de tot, căci ele-s riscante și încă nu veți ști asta.

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu va fi o lună ușoară, deși în prima săptămână veți fi susținuți astral, cel puțin profesional. Cariera va continua schimbările pozitive care au început probabil de la sfârșitul lunii mai și se vor ivi noi idei, sugestii și conexiuni.

Ca stare de spirit, după 8 veți  dori mai curând o analiză a trecutului și prezentului, veți dori să vă înțelegeți propriile sentimente, să aflați care este scopul și misiunea-n viața asta. Ceea ce se întâmplă în lume, ceea ce nu vă privește în mod direct, se va estompa în fundal și veți deveni doar observatori. O stare de visare v-ar putea cuprinde, dar e esențial să nu rămâneți mult timp în ea pentru că vă vulnerabilizează. Veți fi sensibili la critici, bârfe și nu veți răspunde în mod adecvat la ceea ce se întâmplă. Va exista tendința de a exagera pericolul, de a ceda sentimentelor, temerilor, lucruri care vă vor împiedica să construiți o linie corectă de comportament. Această perioadă ar fi mai potrivită pentru vacanță, creativitate individuală și odihnă sau preocupare de afacerile personale și cam atât. Trebuie să fiți extrem de reținuți în declarații, idei, gânduri, deoarece ele pot fi interpretate greșit de ceilalți.

Afacerile de familie captează atenția, iar partenerii, în loc de sprijin și ajutor, vor aduce probleme în plus și anxietate.

Greșelile, iluziile, slăbirea atenției și a memoriei nu sunt excluse. Poziția prea dură și fără compromisuri în relațiile cu ceilalți poate fi un motiv pentru înghețarea relațiilor, inclusiv a relațiilor de dragoste. Plus că da, vă puteți confrunta și cu necinstea partenerilor, cu înșelăciune și egoism din partea lor. Trebuie să vă gândiți cu atenție la comportamentul lor și să solicitați asistență juridică la timp pentru a face față eventualelor pierderi.

O perioadă mai favorabilă vine spre sfârșitul lunii iunie, dar și atunci, un exces de energie poate aduce o creștere a agresivității, a intoleranței, atât din partea celorlalți, cât și a voastră.

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Contradictorie perioadă, plină de evenimente și experiențe atât pozitive, cât și negative! Acest lucru va fi vizibil nu numai în sfera socială, ci și în domeniul profesional. Pur și simplu nu veți avea timp să vă plictisiți. Iar ideea nu este doar în circumstanțele exterioare, ci și în dorința sporită a voastră de a aduce noutate în viață, de a face ceva spre care ați fost atrași de mult timp, de a vă apropia de oamenii lângă care v-ați tot visat să fiți alături perioadă lungă de timp.

Ați putea avea perspective de muncă tentante, multe întâlniri și călătorii, unele inițiate chiar de voi. Sunt posibile întâlniri neobișnuite cu vechi prieteni sau rude cu care relația a fost întreruptă până acum. De asemenea, potențialul intelectual se activează, veți dori educație suplimentară sau unii vor putea obține un succes semnificativ în activitățile științifice. Veți fi înconjurați constant de oameni, iar cercul de comunicare se extinde semnificativ și casa vă va deveni un loc de întâlnire. Comunicarea activă va ridica starea de spirit emoțională și creativă și veți reuși să aruncați povara mentală de pe umeri. Acesta este un moment bun pentru a discuta planuri, perspective, călătorii și experiențe noi. Singurul avertisment ar fi să nu mergeți prea departe forțând nota și să nu  manipulați murdar pe către alții! În caz contrar, reputația va avea de suferit.

Dacă întâlnirile ar fi pregătite insuficient, contractele și documentele executate incorect, precum și problemele personale ar fi rezultatul unor acțiuni eronate, atunci se pot ivi tensiuni și stări de anxietate.

În a doua jumătate a lunii, ciuliți urechile deoarece cineva din mediul apropiat vă poate împiedica planurile, profita de eșecuri și submina poziția. Conflictele, disputele pot provoca sentimente puternice și transformări spirituale. În această perioadă, relațiile afective ajung într-un impas. În carieră sunt posibile schimbări cauzate de eșecul  unor planuri, de  încetarea acordurilor de afaceri sau conflicte cu superiorii.

Poate că veți putea neutraliza consecințele acestor necazuri în decanul al treilea care se va dovedi mai calm și mai stabil. Luați în considerare ideea că, în ultimele zile de iunie ar putea veni o stare apăsătoare, în urma unor situații dificile care necesită  decizii și acțiuni radicale.

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Fecioara

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

De orice se poate spune luna asta pentru voi, dar mai puțin despre confort. De acesta nu poate fi vorba. Veți avea însă suficientă putere pentru a vă consolida propriile poziții. Acest lucru ar trebui făcut, în primul rând în domeniul afacerilor, unde cel mai probabil veți obține greu succesul dorit. Poate doar să  primiți o recompensă decentă pentru toate eforturile depuse în trecut. Cheia victoriei este întotdeauna pentru voi munca. Acest lucru devine relevant nu numai pentru angajații obișnuiți, ci și pentru reprezentanții echipei de conducere. Aceștia din urmă ar trebui să fie atenți să nu mizeze prea mult pe  exactitatea planurilor lor, să nu pună presiune pe oameni, să evite despotismul și dictatura.

Prima jumătate a lunii va aduce mai multe rezultate și de aceea recomand să organizați atunci toate evenimentele importante,întâlnirile, decontările în numerar. Concentrarea eforturilor pentru un scop comun va contribui la crearea unei rezerve pentru viitor, la efectuarea unei lucrări organizatorice importante, la planificarea și calcularea pașilor următori. Pe lângă satisfacția morală, veți putea primi și o evaluare a acțiunilor voastre în termeni materiali.

A doua parte a lunii vine cu schimbări și reforme care dau planurile peste cap. În același timp, un nivel scăzut de energie face greu de depășit problemele importante și responsabile. Sugerez amânarea lor dacă se poate. Trebuie acționat mai curajos, mai meticulous și cu pași mici, mai ales că unele proiecte nu vor fi realizate din cauza lipsei de fonduri sau a experienței. Plus că  forțele și mijloacele pot fi direcționate greșit, ducând la iluzii, conflicte, izbucniri de agresivitate. Puteți atunci experimenta resentimente și dezamăgiri afective. Nu întotdeauna oamenii apropiați vă vor împărtăși îndoielile și temerile.

De asemenea, această perioadă nu este propice călătoriei, căci vă puteți confrunta cu situații periculoase și cheltuieli neplanificate.

Abia în a treia decadă nivelul energiei se va mai recupera, dar nu în totalitate. Mai pot apărea conflicte, dezacorduri, neîncredere, situații care pot complica relațiile cu ceilalți.

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Balanța

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Veți avea o oportunitate reală de a vă bucura acasă de o atmosferă plină de armonie și tandrețe. Interesant este faptul că la crearea unei astfel de atmosfere va fi meritul vostru. Veți investi mult timp și energie în asta pentru a beneficia voi, partenerul și copiii. În același timp, nu intenționați să vă relaxați. Cel mai probabil, veți face o revoluție în viața personală și chiar este o idee bună! Va fi important să funcționați în acord cu perechea, deoarece acest lucru va ajuta la atragerea de oameni care au aceeași idee. Și aceștia vor da viață ideilor voastre, mai ales în primele 8 zile.

În cea de-a doua decadă a lunii, puteți provoca probleme  cauzate de abuzul de putere sau de dorința de a obține totul rapid. Alții pot fi nemulțumiți de acțiunile și deciziile voastre, vor apărea ciocniri de interese, tensiune în relații. Nu ar trebui să intrați într-un conflict deschis, ci să permiteți  evenimentelor să se stabilizeze. Va fi foarte dificil să faceți însă asta în relațiile cu cei dragi.

În carieră, veți putea găsi stabilitate și satisfacție, va crește profitul, puteți fi  promovați, puteți implementa planuri ambițioase.

Ultimul decan vine cu  multe rezolvări ale contradicțiilor anterioare, cel mai probabil se va ajunge la un compromis. Ambițiile vor crește și veți stabili obiective înalte. În același timp,prietenia bună cu șefii și oamenii influenți va  contribui la avansarea în carieră. Va fi foarte important să vă aflați într-un mediu frumos, în relații armonioase cu ceilalți, să arătați bine, astfel încât să fiți apreciați nu numai pentru treaba bine făcută, ci și pentru personalitatea strălucitoare, moralitatea și talentele pe care le aveți.

Ultimele 3-4 zile însă, va fi greu să țineți situația sub control. Această perioadă este tensionată și poate duce la divorțuri sau la revizuire radicală a relațiilor. Nu recomand încheierea de contracte, efectuarea unor achiziții mari, împrumutul de bani și, în plus, atenție la sănătate!

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Veți fi direct dependenți de modul în care construiți relațiile cu ceilalți. Vă recomand să faceți tot posibilul să vă calmați nervozitatea și iritabilitatea căci, a comenta mereu și tuturor, nu va duce la nimic bun. Folosiți punctele forte existente pentru a întări legăturile vechi și pentru a construi altele noi.

Chiar și cu tensiuni, începutul lunii va fi totuși destul de armonios, veți simți vibrații favorabile, veți putea contacta cu succes pe ceilalți, veți învăța și da examene, veți purta discuții importante și participa la întâlniri, la evenimente. Doar că este posibil să fiți nevoiți să finalizați lucruri vechi neterminate sau să vă întoarceți la proiecte anterioare care pot deveni relevante. Dar puteți primi de la parteneri nu numai aprobarea, ci și sprijinul material.

În al doilea decan, probleme neașteptate se pot ivi, invidii, rivalități, conflicte. Nu-s excluse nici probleme financiare sau zădărnicire de planuri. Se pot prăbuși speranțe și veți fi dezamăgiți așa că, nu faceți investiții, nici nu vă implicați în proiecte financiare comune cu alții! Aveți grijă de acte, concentrați-vă asupra lucrurilor mici, asupra detaliilor și  utilizați acest lucru pentru a elimina greșelile la completarea documentelor.

Nu veți avea timp de odihnă căci circumstanțele externe vă vor obliga să vă dedicați sută la sută muncii. Din fericire, aveți suficientă putere. Nu același lucru se poate spune despre fondul psiho-emoțional care va suferi din cauza stresului constant și a supraîncărcării. Pentru a minimiza consecințele neplăcute a tot ceea ce se va întâmpla, mizați pe abilitățile diplomatice, pe capacitatea de a păstra tăcerea la timp și nu încercați a vă impune propria opinie altora!

Este foarte probabil ca pe Luna Plină să fiți obligați să plecați într-o călătorie de afaceri, pentru a purta negocieri care să vă determine poziția în domeniul profesional.

Din când în când, permiteți-vă să vă lăsați distras de griji și să vă relaxați în compania celor dragi, căci va fi important!

Horoscop lunar -luna iunie, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Rezultatele lunii vor depinde de nivelul de productivitate a muncii, de capacitatea de a găsi un echilibru între muncă și zona personală .Ceea ce poate împiedica este încrederea în sine excesivă, căci există tendința să vă considerați geniul care le știe pe toate.

În prima săptămână, relațiile cu partenerii și colaboratorii, atât personali cât și de afaceri, vor ieși în prim plan. Utilizați perioada pentru implementarea planurilor, manifestarea calităților comerciale și creative, pentru întâlniri cu autoritățile, pentru găsirea de fonduri și negocieri cu potențiali sponsori, pentru călătorii și orice alte inovații! Abilitățile organizatorice bune vă vor ajuta să găsiți oameni cu aceleași scopuri și idei, să începeți un nou proiect, să comunicați cu succes și să negociați cu reprezentanți ai diferitelor organizații. Prin urmare, afacerile comune, activitatea colectivă pot contribui la progres.

Dar din al doilea decan, apare tensiunea și pentru voi și vă puteți trezi acuzați pe nedrept sau pot apărea probleme și dificultăți la încheierea contractelor și la finalizarea proiectelor începute anterior. Financiar se pot ivi pierderi, ba chiar ar trebui să vă feriți de furturi posibile.

Nici ultimele 3 zile nu sunt strălucite, căci se pot acutiza bolile, conflictele, litigiile, iar relațiile afective se pot complica. În ciuda faptului că tot ce înseamnă material va fi o prioritate, este interzis să ignorați necesitatea dezvoltării spirituale. Gândiți-vă la modul în care vă puteți schimba în bine, stabiliți-vă un obiectiv specific și depuneți eforturi pentru a-l atinge. Canalizați energia disponibilă în direcția corectă, începeți să studiați ceea ce vă interesează mult timp, de exemplu, filosofia sau religia. Acest lucru vă va permite să uitați de problemele de sănătate pentru o vreme, mai ales că ele nu vor fi totuși atât de grave,dar nici de neglijat și tratat după ureche.

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vă așteaptă o lună cu încercări, când circumstanțele externe vă vor obliga să abandonați o serie de obiceiuri vechi pentru a vă forma altele noi. Veți fi forțați să vă schimbați rutina zilnică, prioritățile. În primul rând acest lucru se va simți în sfera socială. Găsirea unui limbaj comun cu alții nu este ușor, dar nimic nu este imposibil. Totul e să rezistați impulsurilor, să vă păstrați calmul, să vă ghidați după vocea rațiunii, ignorând emoțiile.

Prima decadă a lunii va fi o perioadă mai armonioasă și veți putea acționa eficient și intenționat. În același timp,intuiția va fi suficient de puternică și acest lucru va ajuta. Veți putea să folosiți în mod corespunzător relațiile bune cu ceilalți pentru a le împărtăși din griji și a-i mai delega și pe ei cu ele. Manipularea conștiinței celorlalți va ajuta la utilizarea corectă a capacităților partenerilor pentru a rezolva problemele. Aceasta este o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor,pentru semnarea acordurilor, pentru dezvoltarea de planuri strategice comune.

Între 14 și 20 vin probabil probleme profesionale și interne, a căror soluție va necesita atenție și costuri materiale. Acest timp nu este potrivit pentru lansarea de noi proiecte, pentru negocieri, deoarece multe se vor schimba și va trebui să vă adaptați condițiilor .Sunt posibile greșeli, lipsa de înțelegere reciprocă cu colegii, probleme urgente asociate cu sarcini suplimentare sau obligația de a prelua sarcinile altora.

După 21 iunie va fi mai favorabil, se mai rezolvă chestiuni financiare, mai  crește profitul. Dar asta până pe 26, căci apoi va crește agresivitatea, egoismul, intoleranța, iar astea  pot complica dialogul și capacitatea de a ajunge la un acord.

Afectiv, cei singuri pot cunoaște o persoană înteresantă în timpul acestei luni, dar e esențial să scadă din pretenții și să fie mai toleranți.

Medical, puteți avea probleme , căci forma fizică nu e prea bună. Nu ignorați semnalele de alarmă ale corpului!

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Sunteți gata să cuceriți noi culmi, iar condițiile pentru aceasta sunt mai mult decât favorabile. Veți putea obține propriile valori dacă vă bazați pe abilitățile de comunicare, de a cuceri oameni influenți și de a folosi contacte utile la timp. În rest, nu va trebui să ieșiți de pe traseul vostru, este suficient doar să faceți rutina obișnuită, să vă îndepliniți îndatoririle. Luna va fi favorabilă pentru indivizii creativi care nu numai că vor îmbunătăți abilitățile existente, dar vor dobândi altele noi și vor descoperi în sine talentele ascunse. Este timpul să începeți implementarea proiectelor pe care de multă vreme le gândiți. Pentru mulți aceasta este o perioadă de acțiune activă, de autoafirmare, așa că, ieșiți la rampă! Primele zece zile ale lunii iunie se pot dovedi a fi armonioase și dinamice. Trebuie să vorbiți, să vă prezentați ideile, să vă încercați mâna în proiecte mari și serioase, să vă angajați în activități independente și să nu vă temeți de responsabilitate.

În schimb, în perioada celui de-al doilea decan, energiile devin dizarmonice și va trebui să depuneți mult mai multe eforturi pentru a obține rezultate. Comunicarea dintre oameni va fi mai tensionată și mai expansivă, succesele altora vor enerva sau vor provoca nedumerire. Veți descoperi fără să vreți părțile negative și întunecate ale oamenilor și vă veți întrista.

Problemele financiare există și ele, ba chiar cu un partener se ajunge la judecată poate în instanță. Va trebui să vă evaluați în mod realist capacitățile, să nu participați la conflicte, să ascultați vocea intuiției și opinia unor oameni mai experimentați și competenți.

În a treia decadă a lunii vitalitatea corpului poate slăbi și ceva va submina autoritatea. Acest lucru poate zdruncina încrederea și relațiile loiale. Grijă la încăpățânare!

Horoscop lunar - luna iunie, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Interesați-vă de problemele rudelor, în special ale părinților și copiilor, investiți cât mai mult efort și timp posibil în consolidarea legăturilor de familie, asumați-vă responsabilitatea pentru crearea unei atmosfere pozitive în casă! Iunie este  potrivit pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi, reparații, reamenajarea mobilierului, curățenie generală. Va exista tulburare și excitare emoțională cu care nu vă veți putea obișnui, iar ritmul vieții va deveni mai rapid. Acceptați acest lucru și încercați să vă adaptați la noile circumstanțe externe! În caz contrar, veți deveni ostatici ai unor dispoziții pesimiste.

În prima parte a lunii, veți putea să demonstrați talente și abilități intelectuale și de afaceri, să vă angajați cu succes în speculații, să găsiți comenzi profitabile, parteneri, colaboratori, ceea ce va oferi posibilitatea de a ridica nivelul veniturilor financiare. Activitățile de succes vă vor ajuta să compensați toate oportunitățile nerealizate și să duceți la bun sfârșit proiectele începute anterior. Comunicarea cu superiorii va fi eficientă și poate contribui la creșterea carierei și la schimbări în destin. În același timp, o muncă bine făcută va aduce satisfacție, respect și recunoaștere din partea colegilor.

A doua decadă va fi mai instabilă, veți fi obligați să vă ocupați de problemele și afacerile altor persoane, ori să reparați defecțiunile din casă. În plus, la locul de muncă pot exista unele transformări și schimbări pentru care nu veți fi gata. Vă avantajează creativitatea individuală, schimbarea de activitate, timpul lângă cei dragi. Evitați tensiunile de acasă, reproșurile și pretențiile exagerate!

După 22, va crește frământarea financiară, veți deveni vulnerabili la critici, riscați să pierdeți ceva ce iubiți, ori să vă implicați în proiecte riscante.

Ce ştim despre nicotină şi efectele ei în organism?

Că este un compus chimic prezent în mod natural în planta de tutun. Odată inhalată, nicotina este absorbită prin plămâni direct în sânge şi este transportată în ţesuturi şi organe, inclusiv în creier. Odată instalată acolo, influenţează şi afectează funcţiile creierului, emoţiile şi memoria. Dar efectele ei se manifestă şi în restul corpului. Printre altele, generează o îngustare temporară a vaselor de sânge, creşte tensiunea arterială şi accelerează ritmul cardiac. În cele din urmă, expunerea îndelungată la nicotină măreşte toleranţa organismului la această substanţă şi creează dependenţă până în punctul în care renunţarea la fumat devine extrem de greu de realizat.

Citeşte mai jos continuarea articolului

Nicotina este unul dintre motivele pentru care unii adulţi fumează. Alte motive pot include gustul, ritualul şi experienţa senzorială. Pentru ca fumătorii adulţi, care altfel ar continua să fumeze, să treacă de la ţigări la alternative fără fum, aceste produse ar trebui, de obicei,  să conţină nicotină şi să ofere, de asemenea, un gust şi o experienţă acceptabile. Pentru majoritatea fumătorilor, aceasta înseamnă prezenţa nicotinei.

Deşi creează dependenţă şi nu e lipsită de riscuri, nicotina nu este cauza principală a bolilor asociate fumatului.

Principala cauză a riscurilor pe care fumatul le prezintă pentru sănătate o reprezintă nivelurile ridicate ale compuşilor nocivi din fumul rezultat în urma arderii unei ţigări.

Concluzii fără confuzii

Nu nicotina este vinovatul principal pentru bolile asociate fumatului, ci felul în care este consumată. Cea mai sigură cale pentru a reduce riscurile asociate obiceiului dăunător al fumatului este renunţarea completă. Pentru cei peste un miliard de fumători care continuă să fumeze, folosirea produselor alternative, care nu ard tutunul, oferă satisfacţia nicotinei şi prezintă riscuri mai reduse pentru sănătate decât fumatul, este o alegere mai bună decât continuarea fumatului.

 

Material realizat cu susținerea Philip Morris România.

 
 
Loading...