Horoscopul lunar - horoscop mai 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii mai 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii mai spune că nativii din zodia Capricorn au frecvent conflicte cu cei dragi.


Horoscop lunar - luna mai, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vă așteaptă o lună cu energii care susțin unele sectoare de viață și cu altele care vă oferă provocări din care veți avea lecții de învățat. Iar ca să le abordați temeinic și constructiv, aveți nevoie inclusiv de retragere, meditație, relaxare și odihnă, eventual lucru în izolare sau la proiecte ascunse de ochii curioșilor. O stare psihoenergetică instabilă nu va împiedica să vă demonstrați calitățile în afaceri, căci veți avea un  entuziasm creativ care ajută. De aceea, vă recomand să fiți mai dinamici în problemele profesionale, dar să  nu credeți că noi contracte vor fi profitabile și noile proiecte vă vor aștepta. Arătați imaginație, curiozitate și o abordare originală a muncii pentru lucrurile deja pornite, cu ceva zile de concediu presărate din când în când.

Sectorul financiar devine activ și cere dinamism, negocieri, mișcare, documente, bună comunicare, căutare de oameni potriviți.

În ceea ce privește afacerile, cei care sunt ingenioși și activi până la extrem vor avea noroc. Principalul lucru nu este de a pune presiuni asupra partenerilor, ci de a vă identifica concurenții la timp.

Va fi o perioadă bună pentru cei cărora le place să învețe și să câștige experiență. Vor veni o mulțime de informații, dar sortați-le corect și împărtășiți-vă cunoștințele cu începătorii. Cei care se ocupă cu jurnalismul, redactarea articolelor, comerțul și relațiile externe vor avea destul de lucru. Afacerea publicitară va merge bine, acolo vă veți distinge prin idei și elocvență. De asemenea, nu renunțați la călătoriile cu scop profesional, folosiți-vă abilitățile ca un actor, folosiți partea artistică și creativă!

Mișcarea, dinamismul și o perspectivă pozitivă asupra oricărei situații vor ajuta să deveniți o persoană independentă din punct de vedere financiar. O să existe destule oportunități de a vă consolida bugetul și de a găsi un loc de muncă măcar cu jumătate de normă. Luați în considerare toate ofertele!

Atenție la relațiile cu autoritățile căci, acolo unde ați avut organizare deficitară, puteți fi taxați!

Horoscop lunar - luna mai, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Soarele din zodia voastră până pe 20 mai e susținut de Venus până pe 9 și de Uranus pentru întreaga lună. Această energie amestecată va îmbunăți strălucirea personală, carisma, magnetismul, așa încât sigur nu veți trece neobservați! Este timpul să schimbați ceva, să deveniți eleganți și să vă reîmprospătați garderoba. Transformarea vă va aduce beneficii vieții personale, mulți se vor implica într- o relație, întâlnirile vor fi în prim plan, ducând la o legătură serioasă în viitorul apropiat.

Cei aflați deja în cuplu, acolo înțelegerea va fi reciprocă, completă și plină de afecțiune. Oamenii cu familie vor câștiga încredere în viitor, dar nu fără sprijinul unui soț. Dacă s-ar ivi dezacroduri, veți avea vina voastră, veți porni dispute influențați de emoții ori de lăcomie. În relațiile strânse, ar trebui să fiți flexibili, să ponderați egoismul. Schimbările de dispoziție pot afecta negativ relațiile, iar iritabilitatea și impulsivitatea  nu a adus beneficiu  nimănui. Nu reglați artificial situațiile, ci ascultați-vă intuiția.

În ciuda schimbărilor pozitive și a speranțelor strălucitoare pentru viitor,sunt posibile ciocniri cu șefii ori cu autoritățile. În plus, va trebui să vă depășiți vechile obiceiuri, convenții și rutină. Fiți atenți,mai ales la drumuri, să nu vă asumați riscuri.

Financiar, în primele 10 zile puteți iniția proiecte interesante care vor oferi oportunitatea de a face bani rapid, care atrag atenția conducerii, a sponsorilor. Puteți direcționa fluxul de energie către reforme creative către proiecte deosebite. Și la sfârșitul lunii mai e favorabil, iar succesul va fi adus prin afacerile cu bănci, instituții financiare, investiții în acțiuni și proiecte pe termen lung. Mizați nu numai pe farmecul vostru, ci și pe experiența personală. Comunicarea va deveni astfel sinceră, permițându-vă să dezvăluiți esența.

Horoscop lunar - luna mai, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Interesul pentru afaceri și comunicare poate dispărea și probabil că veți adopta o atitudine de așteptare și de contemplare a ceea ce se petrece în jur, eventual  pentru a analiza situații importante. Nu e multă stabilitate la voi acolo și cred că veți pune sub semul întrebării niște decizii pe care le-ați luat în trecut. Dar dacă au fost bune,posibil să inceapă să-și arate roadele, în special în primele 3 săptămâni din lună. Tot atunci, bine-ar fi să vă ocupați stabilirea contactelor de afaceri personale, de efectuarea lucrărilor de construcții, reparații și îmbunătățirea microclimatului de acasă. Mulți vor simți inspirație, creativitate, deschidere și dorință de a face schimb de idei și informații. Aceasta este o perioadă favorabilă și pentru organizarea de întâlniri importante, evenimente,pentru participarea la proiecte colective, pentru finalizarea altora vechi.

În ciuda oportunităților, aceasta nu este perioada cea mai potrivită pentru orice veți dori să întreprindeți. Mai curând, luați măsuri pentru colectarea de informații, consultanță, analiză aprofundată și calcularea riscurilor viitoare. Este mai bine să amânați întâlnirile cu ultimatumuri și deciziile finale până la sfârșitul lunii. Abia atunci veți fi gata să acționați ca lider suficient de eficient pentru a găsi noi domenii de activitate sau oferte de locuri de muncă profitabile. Abia atunci veți avea ocazia de a crea relații de afaceri sigure și stabile, de a consolida autoritatea  și poziția în carieră.

În ultima decadă, viața personală se va dezvolta activ, veți fi sub influența unor noi sentimente și impresii, așa că veți vedea multe în lumina curcubeului. Nu vă așteptați însă ca toți să vă aprobe, căci se vor ivi și intrigi, discuții, bârfe pe la spate.

Horoscop lunar - luna mai, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Energia crește și va trebui să o direcționați spre zona de relaționare cu ceilalți, să fiți prietenoși și binevoitori, să-i tratați cu respect, să le ascultați opinia. Nu răspundeți impulsiv pentru că veți bloca astfel drumul spre legături armonioase, iar singuri va fi dificil să progresați acum.Ascultați sfaturile colegilor și prietenilor, mai ales dacă au o mulțime de planuri promițătoare financiar. Sunteți plini de talente și inspirație și puteți face echipă bună împreună.

După sărbători, puteți acționa cu succes în sfera publică și socială, puteți participa la noi proiecte promițătoare, puteți organiza întâlniri importante la diferite niveluri. Sunt șanse de a planifica schimbări de viață la scară mare.

Poate ar trebui să vă schimbați punctele de vedere cu privire la viitor și să construiți relații astfel încât interesele să coincidă cu interesele celor din jur. Veți avea susținere, veți negocia cu potențiali parteneri și sponsori, veți fi sprijiniți de oameni puternici. Ideile și propunerile pot avea continuitate. Ce mi se pare important, e conținutul karmic al perioadei, căci se pare că e momentul de a avea întâlniri cu oameni care să vă ajute să vă achitați datoriile trecute, atât materiale cât și morale.

Marte pentru întreaga lună din semnul vostru, garantează o vitalitate bună și capacitate de acțiune. Jupiter  părăsește sectorul introspectiv și ajunge în Pești, trezind la viață un nou ideal! Nu vă agățați de trecut, trageți concluziile corespunzătoare și mergeți mai departe! Mai mult, pe plan intern sunteți gata pregătiți pentru schimbări mari.

Financiar, e o perioadă în care se pot face investiții, se pot contracta împrumuturi, se pot achita restanțe, se pot porni acțiuni de partaj sau moștenire.

După 21, n-ar strica ceva atenție la eventualele conflicte cu legea, veți fi predispuși la auto-înșelăciune, iluzii, dar  în același timp, veți fi mai puțin protejați de influențe din exterior.

Horoscop lunar - luna mai, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o lună în care preocupările trebuie să fie de domeniu profesional, mai ales că șefii se uită atent la acei angajați care se străduiesc să obțină mai mult și care nu vor să se mulțumească cu poziția lor actuală. Vă sfătuiesc să fiți flexibili și diplomați, măcar până pe 20 mai. Marte în Rac nu vă favorizează dinamismul natural puternic, ci vă recomandă mai degrabă să gândiți înainte de a acționa prea repede.

La începutul lunii ar trebui să petreceți sărbătorile în natură, să vă întâlniți cu prietenii, să vă refaceți, să obțineți rezerve de emoții pozitive pentru mai târziu.

Această perioadă se poate dovedi totuși a fi conflictuală, în special cu oamenii din generația mai în vârstă sau cu cei care au un statut mai înalt, care nu vă vor împărtăși opiniile. Va fi greu să suportați orice presiune, manifestare a puterii și controlului, astfel încât este posibil să rupeți în mod decisiv unele legături, fără niciun regret.

Odată cu venirea celei de-a doua jumătăți lunare, conducerea și oamenii influenți se vor baza pe creativitatea și calitățile voastre de afaceri, astfel încât vi se pot oferi noi locuri de muncă mai interesante și  bine plătite. Abia acum veți putea să luați decizii responsabile, să  dictați condițiile. Activitățile vor aduce venituri bune, așa că va exista posibilitatea de a îmbunătăți semnificativ condițiile de viață, de a face reparații și, probabil, de a cumpăra proprietăți imobiliare.

Relațiile romantice vor deveni mai emoționante, pasionate, vor putea aduce varietate astfel încât perioada promite să nu fie deloc plictisitoare.

Trebuie atenție în afacerile financiare cu partenerii, să nu investiți în proiecte dubioase, să nu cedați convingerilor altor persoane deoarece informațiile neconfirmate pot ascunde multe pericole .

Horoscop lunar - luna mai, zodia Fecioara

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru că urmează o perioadă de îndoieli și indecizii, va fi dificil să puneți dorințele în practică, așa că vanitatea și inconsistența în acțiuni pot consuma rapid avântul. Este important să monitoizați cheltuielile deoarece a vă satisface impulsiv poftele înseamnă risipă. Veți avea tendința ca exact de sărbători să vă faceți griji cu chestiuni care oricum nu depind doar de voi, care ar putea fi dincolo de puterea de a le gestiona, iar asta crește starea de nervozitate și iritare și se răsfrânge asupra celor dragi.

Al doilea decan e ceva mai pozitiv, veți putea acționa mai eficient și veți obține rezultate cu un efort minim. Acțiunile și ideile vor fi în concordanță cu cele din jurul lor, astfel încât sprijinul și înțelegerea vor funcționa pentru succes, pentru profit. Un potențial intelectual ridicat va contribui la succes la examene, la  învățătură, predare sau muncă manuală. Negocierile, discutarea planurilor și problemelor importante desfășurate în acest moment, ar fi favorizate.

Ultima parte din lună scade iar susținerea astrală, iar alții pot profita de credulitatea voastră excesivă sau puteți face promisiuni pripite pe care le regretați ulterior. Cunoașteți-vă limitele și nu preluați sarcini peste puterea voastră de a vă achita de ele!

Luna mai va fi poate mai favorabilă pentru antreprenori, deoarece aceștia nu depind de starea de spirit a șefului și de o serie de alte condiții care pot împovără angajații.

În sectorul financiar, nu trebuie așteptate schimbări pozitive. În problemele legate de bani, e nevoie să vă străduiți mai mult pentru o oarecare stabilitate, pe care oricum Venus din Gemeni nu o poate garanta. Pregătiți-vă chiar pentru o scădere a salariilor, pentru pierderea accesului la surse suplimentare de venit! Nu disperați însă, că starea e trecătoare. Deocamdată, treceți la modul economic, nu vă grăbiți să schimbați locul de muncă sau să vă deschideți propria afacere.

Horoscop lunar - luna mai, zodia Balanța

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pe de o parte, veți fi implicați activ în noi planuri și lucrări serioase și, pe de altă parte, va fi dificil să lucrați într-o echipă, deoarece veți întâmpina rivalități și concurență. Acest lucru va fi evident în prima decadă a lunii. Situațiile dificile pot aduce o slăbire a vitalității, acțiuni greșite și eronate și chiar circumstanțe periculoase. Mulți o să vă aflați sub lupa celorlalți, prin urmare, este posibil ca mediul să nu vă ierte pentru greșeli, scandaluri, iar  toate acestea vor afecta negativ reputația.

Trebuie să fiți mai atenți la copii, să încercați să nu abuzați de putere și să le explicați cu răbdare ce este bine și ce este rău.

Nu ar trebui să vă implicați în chestiuni dubioase, în aventuri monetare ți risipă de bani.

Acesta nu este momentul potrivit pentru noi acțiuni importante, pentru mutarea la alt loc de muncă, pentru organizarea de evenimente, pentru căsătorie și chiar divorț. Odată începute acum, pot veni cu tensiuni sau litigii ulterior.

În a doua decadă dinamismul va crește și, odată cu acesta, presiunea și credința în capacitățile și dreptatea lor. Prin urmare, poate avea loc o transformare în relațiile cu partenerii, cu colegii și cu superiorii. Mai multe energii pozitive vă vor ajuta să evaluați corect o situație, să luați decizii constructive, să găsiți o cale fie și ocolitoare, pentru a nu rata șansele. Altfel, mulți veți avea probabil probleme neașteptate cauzate de unele greșeli în afaceri sau de o poziție ireconciliabilă.

După 22, perioada se poate dovedi mai dinamică, veți recupera energia vitală, ceea ce va ajuta să decurcați anumite probleme.

Horoscop lunar - luna mai, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

E o lună în care veți fi capabili să scăpați de orice relații negative, să puneți totul la locul său pentru a începe să construiți o nouă relație la un alt nivel. Perioada decanului doi este deosebit de favorabilă în acest sens, când sprijinul persoanelor influente vă va ajuta să acționați mai încrezători.

La sfârșitul acestei primăveri calendaristice, veți simți în sfârșit o explozie de energie, o dispoziție optimistă și dorința de a vă bucura de lucrurile mici. Aceasta este o perioadă de dragoste, deci nu este surprinzător faptul că viața personală va veni pe primul loc. Pentru acei îndrăgostiți care sunt împreună de mult timp, acest lucru înseamnă întărirea conexiunii existente, iar pentru inimile singure, impresii noi, o mare de emoții pozitive.

Norocul va fi de partea voastră și în sectorul financiar, acolo unde vă așteaptă o mulțime de surprize frumoase, atâta timp cât gestionați cu înțelepciune banii, cât păstrați moderarea.

Poate la începutul lunii mai, conflictele nerezolvate din trecut revin pe tapet și va trebui să luați decizii dificile. Situațiile care apar vor necesita măsuri radicale, reconsiderare de poziție,de comportament. Voința, maturitatea spirituală ajută să faceți față tuturor dificultăților, să deveniți mai înțelepți, mai maturi și liberi să puneți lucrurile în ordine.

Apoi, veți avea patroni influenți, mentori înțelepți care vor ajuta să alegeți poziția potrivită, astfel încât în ​​parteneriate să deveniți lideri cu capacitatea de a dicta condiții, ceea ce va contribui la ducerea relației la un nivel superior.

În ​​al treilea decan situația se poate schimba și poate aduce o serie de probleme, intrigi sau rivalități neașteptate. Până pe 28 va exista o tendință de supraestimare a forței cuiva, o lipsă de dorință de a asculta sfaturile oamenilor mai experimentați și de a ignora factorii constrângători. Sunt posibile dificultăți în relații, dar fără consecințe grave.

Horoscop lunar - luna aprilie, zodia, Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Munca zilnică și viața de zi cu zi vor beneficia de influențe stabilizatoare, sporind răbdarea și perseverența pentru orice provocări viitoare. La sfârșitul primăverii nu veți avea timp de odihnă, va trebui să oferiți tot ce este mai bun nu numai în domeniul profesional, ci și în domeniul sănătății. Nu-l ignorați pe acesta din urmă, dar nu lăsați nici ocazia de a vă îmbunătăți situația financiară, consolidându-vă poziția la locul de muncă. Este un moment foarte potrivit pentru a pune lucrurile în ordine în afaceri, pentru a elibera conștiința și timpul pentru chestiuni și planuri mai importante.

Trebuie să întocmiți mai atent acorduri, contracte, să vă consultați cu avocații, deoarece mai târziu, când cazul este deja în curs, pot apărea influențe ascunse. Trebuie să fiți mai atenți atunci când împrumutați bani, în special de la persoane influente, deoarece asta conduce la dependență de ei.

A doua decadă va fi mai armonioasă, iar discuțiile despre planuri, propuneri, formularea de cereri către persoane influente vor contribui la succes, la satisfacția ambițiilor profesionale, la consolidarea relațiilor în afaceri și dragoste. Va exista  posibilitatea de a vă demonstra partenerilor fiabilitatea și decența.

Este și un moment favorabil pentru călătorii pe distanțe lungi, pentru  lărgirea orizontului și realizarea oportunităților ratate, pentru educația superioară. Toate acestea vor permite să compensați pierderile financiare sau psiho-emoționale apărute la locul de muncă și în familie.

Ultimele 10 zile nu ar trebui să mizați pe noroc, nu ar trebui să forțați evenimente. Aceea va fi o perioadă de așteptare și înțelegere a ceea ce se întâmplă. Gândiți-vă la modul în care vă puteți îmbunătăți situația, atrage atenția șefului și câștiga respectul colegilor.

Este o perioadă favorabilă pentru schimbarea ritmului de viață. Nimeni nu ia dreptul de a vă realiza ambițiile, dar trebuie să faceți acest lucru nu în detrimentul sănătății. Nu acceptați deci o încărcătură mai grea decât puteți transporta pe umeri!

Horoscop lunar - luna mai, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Astrele vor fi îngăduitoare atunci când vine vorba de activitățile curente și de sănătate în general. Acesta este un moment bun pentru a aborda acele obiective pe termen lung care vor necesita mai puțin efort decât de obicei, dar vor avea succes.

Luna mai va începe cu surprize neașteptate, unele chiar plăcute. În cea mai mare parte, nu va fi timp să vă relaxați, trebuie să profitați de moment și să scoateți maxim din ceea ce universul oferă în domeniul profesional. Nu neapărat că vi se cere mult, ci este suficient să lucrați în același ritm, să faceți eforturi pentru a atinge obiectivele stabilite.

În vacanțe este mai bună retragerea, călătoria relaxantă, atenția celor dragi, căci aveți nevoie de recuperare de energie.

După decanul 2 lunar va fi o perioadă armonioasă și activă, când nativii se vor simți mai puternici și veți fi conduși de dorința colectivă progres și prosperitate. Unii vor patrona de bunăvoie pe cei slabi, își vor promova și proteja ideile, faptele și vor lupta împotriva nedreptății. Legăturile sociale se vor consolida, ceea ce vă va ajuta să promovați în mod activ propriile descoperiri la un nivel superior, eventual să puteți lua o poziție mai înaltă în viața politică sau publică a societății. Succesul și abilitățile organizatorice bune vor contribui la consolidarea autorității și a statutului social.

În ceea ce privește starea emoțională, amenințarea constă în conflicte frecvente cu cei dragi și cu alții în general. Totul este din vina obiceiurilor de a prelua rolul de lider în toate, indiferent de părerea altora. Trebuie să lucrați din greu și să canalizați energia disponibilă în direcția corectă. Exercițiul fizic moderat regulat este o idee bună.

Financiar, există risc la  operațiunile speculative, jocurile de noroc, divertisment.

Luna Plină de la final de mai vă va dezvălui secretele trecutului. Acest lucru va clarifica situația și veți lua măsurile corecte. Mintea subconștientă  poate dezvălui ceea ce era ascuns - amintiri, credințe. Este timpul ca terapia să vă deschidă ochii la ceea ce vă împiedică. În acest moment, visele pot fi foarte vii. Confruntați-vă cu temeri, anxietăți și lucruri pe care le-ați împins la spate, astfel încât să le puteți traversa și să nu vă mai întoarceți niciodată la ele!

Horoscop lunar - luna mai, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În general sunteți nonconformiști, dar a venit timpul ca, oricât de plictisitor vi se pare, acțiunile voastre să fie acum mai tradiționale. Doar astfel luna mai devine profitabilă dacă vă puteți adapta la ele.

 Veți fi forțați să preluați rol de lider, să vă asumați responsabilitatea față de cineva drag. Autoritatea este mai mare ca niciodată, așa că folosiți în avantaj acest lucru! În unele situații, puteți fi decisivi.

Dacă nu vă confruntați cu probleme legate de familie în această lună, vă veți grăbi în continuare să mergeți acasă, sătui rapid de companiile zgomotoase, de forfota de la locul de muncă. Zilnic veți aștepta cu nerăbdare momentul în care veți putea trece pragul locuinței. O atmosferă favorabilă va domni acolo, propice relaxării, construirii de relații cu cei dragi.

Nu același lucru pot spune despre aceia care au tensiuni vechi în familie. Acolo sunt posibile unele restricții, instabilitate psiho-emoțională, stare de spirit schimbătoare, de la indiferență la manifestare spontană a intereselor...nici apatia nu va lipsi. Prin urmare, va fi dificil pentru ceilalți să comunice cu voi, să vă prezică starea, dorințele sau modul în care gândiți. Asta se poate datora și sănătății slabe, a  lipsei de vitalitate.

În al doilea decan al lunii, vă puteți ocupa de treburile casnice, reparații și construcții, cumpărarea de bunuri imobile, mutarea sau îmbunătățirea locuinței, dar și comunicarea cu familia, cu părinții.

Profesional, puteți avea ocazia să vă afirmați cu succes în creativitate sau ca buni organizatori, astfel încât să vi se poată oferi o poziție mai bine plătită. Vă sfătuiesc să arătați originalitate, dar și să nu divulgați ideile interesante altor persoane ori să le însușiți voi pe ale altora ca fiind ale voastre. Cu alte cuvinte, orice miză pe jocuri de noroc ar trebui abandonată. În schimb, concentrați-vă pe găsirea informațiilor utile. Le puteți obține de la noi cunoscuți, căci o comunicare activă va contribui la dezvoltarea profesională. Toate acestea  vor ajuta  la punerea unei  bune baze în carieră și obținerea unei poziții mai stabile.

Horoscop lunar - luna mai, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

De la nativ  la nativ, planurile lunii vor fi diferite pentru voi. Unii se vor concentra pe găsirea unui nou loc de muncă, pe studierea informațiilor în această direcție, în timp ce alții decid să-și planifice vacanța. Dar vor  fi aceia preocupați de educație superioară, de predare sau învățare, de pregătire pentru universitate sau alte cursuri și mai înalte.

Jupiter, guvernatorul vostru și Marele Benefic al zodiacului, va ajunge în semnul vostru și va aduce cu sine multe noi oportunități interesante. Așadar, veți avea un potențial energetic ridicat și veți percepe toate vicisitudinile vieții cu o atitudine mai optimistă. Acesta este momentul potrivit pentru o renaștere emoțională, pentru o schimbare de imagine, pentru extinderea cercului de cunoștințe, pentru excursii  și mișcare, al doilea decan de lună fiind cel mai favorabil. Atunci intuiția va fi ridicată, va apărea talentul unui psiholog, veți înțelege mai bine ce îi doare pe ceilalți oameni și de ce au ei nevoie. Veți simți un val de creativitate și veți fi gata pentru o schimbare în afaceri sau în carieră. Este foarte probabil să învățați o nouă profesie care va fi mai profitabilă și va ajuta la dezvăluirea noilor laturi ale caracterului vostru și la realizarea vocației. Munca individuală în căldura și confortul casei va oferi un rezultat mult mai bun decât munca în echipă la birou. Oricine alege să-și îndeplinească îndatoririle de la distanță, poate conta pe creșterea potențialului.

Cât privește prima săptămână, am de făcut câteva atenționări, deoarece sunt posibile neînțelegeri și amăgiri. Nu trebuie să faceți promisiuni ori să semnați contracte, nici să participați la interviuri sau întâlniri importante. Cu atât mai mult, trebuie să fiți mai atenți în gestionarea finanțelor comune, deoarece pot apărea persoane care vor să profite de credulitatea voastră.

Ultima săptămână însă, pe măsură ce se apropie eclipsa de Lună, se pot ivi tensiuni și neînțelegeri cu membrii familiei sau cu o persoană dragă. Va trebui să vă concentrați pe cele mai importante lucruri și planuri și să nu începeți noi proiecte.

 
 
Loading...