Horoscopul lunar - horoscop martie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii februarie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii martie spune că nativii din zodia Pești vor trece printr-o perioadă creativă.


Horoscop lunar - luna martie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Cam trei sferturi din lună aspectele astrale nu vă sunt favorabile pe toate planurile, căci energia lor vă recomandă să vă ocupați mai curând de proiecte personale, de liniște, odihnă, retragere, calm și meditație, eventual de finalizarea unor proiecte. Această perioadă este favorabilă pentru rezumarea și concluzionarea unor  rezultate, pentru recapitularea faptelor și proiectelor mai vechi, pentru revizuirea acțiunilor și eliberarea de iluzii.

Deși poate la începutul luni sunt posibile câteva întâlniri interesante sau apariția informațiilor care pot lansa noi proiecte, idei, soluții, aplicarea lor în practică vă recomand să o faceți mai târziu. Iar dacă în martie este necesar să organizați câteva întâlniri importante, negocieri, călătorii, atunci ar fi mai bine să le desfășurați înainte de 4 martie, când veți beneficia de mai mult suport.

În perioada 5-12 va fi mai dificil să se facă acest lucru, pot apărea dificultăți neașteptate legate de  implementarea proiectelor aparent aprobate, iar partenerii sau colegii vor fi obligați să se ocupe mai mult de problemele prezente decât planurile pe termen lung. Sunt posibile conflicte cu conducerea sau cu persoanele în vârstă, ceea ce poate provoca o rupere a relațiilor, pierderi financiare sau chiar de bunuri. Această perioadă este periculoasă pentru avarii grave sau accidente în casă, așa că aveți grijă când lucrați cu echipamente defecte sau electricitate.

Ultimul decan al lunii, odată cu intrarea Soarelui pe semnul vostru, veți fi din nou plini de energie, veți avea planuri creative și entuziasm să lucrați. Va fi cale deschisă de afirmare, de acceptare a planurilor, de acțiune mai consecventă și mai atentă, astfel încât să obțineți rezultate mai bune.

Și afectiv va fi atunci o perioadă romantică, iar emoțiile de primăvară pot contribui la amplificarea mugurilor de iubire, la dorința de a construi o relație pe termen lung.

Horoscop lunar - luna martie, zodiaTaur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi, luna poate aduce implicare în noi proiecte sociale, mișcări, organizații progresiste care pot schimba ritmul obișnuit de viață și pot extinde limitele percepției asupra lumii. Se pot schimba multe în relațiile cu ceilalți, veți fi atrași de oameni deosebiți sau cu idei originale.

Cu excepția perioadei  5-12, sunt favorizate întâlnirile, călătoriile, demararea de noi proiecte și schimbări în viața personală. Puteți avea succes în realizarea potențialului profesional, în activități colective, iar unele dintre idei chiar se pot dovedi  avansate. Puteți privi astfel spre  viitor la proiecte de lungă durată.

Este adevărat că uneori puteți întâmpina și rezistență din partea conducerii și a oamenilor închistați, iar atunci devine  important să mențineți un echilibru în relații, să nu treceți peste linia a ceea ce este permis, pentru că riscați să nu mai primiți suport.

Afectiv, unii își pot întâlni sufletul pereche printre colegi, astfel încât viața lor poate străluci în culori noi, presărate cu senzații emoționale.

După 25 martie va veni o scădere a energiei astrale, lucru ce poate reduce activitatea și entuziasmul, astfel încât sfârșitul lunii este de așteptat să fie mai măsurat și mai calm. Atunci veți avea ocazia să consolidați pozițiile financiare, să căutați surse suplimentare de venit și poate să găsiți un loc de muncă mai bine plătit. A face acum cereri către persoane de rang înalt și influente poate fi idee bună, cu posibile rezultate. Dacă veți avansa în funcție, veți putea demonstra talentele creative în noi proiecte. În același timp, o dispoziție romantică va inspira, va energiza și va sădi dorința de a schimba aspectul, coafura și stilul vestimentar, lucru nu tocmai rău.

Horoscop lunar - luna martie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În prima săptămână din lună,vă puteți simți devitalizați, fără chef de a iniția ceva, mai curând cu dorință de retragere. Odată cu intrarea planetei acțiunii Marte în zodia voastră, parcă vă veți scutura, energiile devin favorabile și vor ajuta să faceți față problemelor urgente emergente. În același timp, întâlnirile neașteptate, călătoriile vor veni cu informații ca să puteți face propriile ajustări la planurile deja formulate.

Transformările pozitive pot avea loc în carieră, acolo unde mulți se vor bucura de un mare respect și simpatie din partea conducerii, a colegilor, iar asta înseamnă susținere, perspective bune, satisfacerea ambițiilor. Aceasta devine o perioadă favorabilă pentru a vă deschide drumul către culmi în carieră, prin conexiunile, farmecul și sociabilitatea care vă caracterizează.

Cei divorțați vor avea ocazia să se recăsătorească cu succes și să-și extindă perspectivele profesionale datorită noilor legături de familie.

Deschiderea și prietenia în atitudine vor atrage noi cunoscuți care pot deveni importanți în viața voastră. De aceea nu ar trebui să stați izolați, ci să participați activ la viața societății, să nu vă temeți să demonstrați talentele și să expuneți opiniile.

Succesul nu va veni ușor, veți avea nevoie de muncă grea, dar și de capacitatea de a vedea situațiile din unghiuri diferite.

După 25 se vor simți în creștere a energiei și veți reînnoi tendințele. Atunci va fi o perioadă pozitivă pentru proiecte colective, pentru întâlniri și negocieri. Buni mentori și clienți pot oferi asistență în timp util în afaceri, pot crea condiții pentru punerea în aplicare a ideilor voastre, vă pot sprijini în momente dificile. Într-adevăr, la sfârșitul lunii sunt posibile câteva probleme profesionale, iar ele se pot amplifica datorită unei poziții excesiv de dure și ireconciliabile, putând duce la amăgiri cu situații instabile. De aceea, este important  să nu vă implicați în intrigi, să fiți mai atenți atunci când pregătiți documentații importante.

Horoscop lunar - luna martie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru a avea succes acum, va trebui să vă orientați spre zona spirituală, spre noi domenii de activitate, spre reface a bagajul intelectual. Ideile pe care le aveți pot câștiga recunoaștere în societate, iar lumea voastră interioară bogată va atrage oamenii către ele, astfel încât acestea să poată deveni destul de populare, cu deschidere către noi contacte și cooperare.

Dorința de a obține un nou impuls de auto-îmbunătățire poate împinge către acțiuni și decizii imprevizibile, așa încât această perioadă se poate dovedi interesantă și memorabilă dacă nu vă limitați la cercul familiar de contacte și veți participa mai activ la viața societății.

Puteți călători în prima săptămână, accepta noi conexiuni, lucra la planuri creative sau puteți descoperi noi  relații de dragoste. Viața multora va începe să se schimbe intens și ei vor vedea lumea în culorile curcubeului. Va fi mai ușor să soluționați litigiile în favoarea voastră ori să stabiliți relații cu parteneri străini.

Atenție eventual la perioada 7 – 12, când unii dintre parteneri nu vă vor accepta opiniile și nici dezvoltările colective nu vor da roade. Greșeli din trecut pot avea acum rezultate negative și va trebui să luați măsuri cu ele. În plus, trebuie să fiți mai atenți atunci când călătoriți ori să monitorizați cheltuielile.

A doua cu a treia decadă a lunii devine o perioadă foarte interesantă. Crește numărul de  contacte de afaceri, creativitatea, traversați o creștere profesională care poate fi începutul unei noi cariere, faceți investiții promițătoare sau inițiați  proiecte financiare. Intuiția puternică va oferi suport la luarea de  poziții corecte, la alegerea de parteneri potriviți, la rezolvarea cu succes a disputelor financiare sau de proprietate din trecut, precum și puteți să creați fundament solid pentru viitoarele proiecte de afaceri.

Posibil ca unii să rezolvați  probleme grele financiare datorită unei căsnicii reușite sau puteți încheia o asigurare pe termen lung.

Horoscop lunar - luna martie, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Cu un nivel de vitalitate, destul de scăzut, nimic nu o să vi se pară simplu luna asta. Cu excepția primelor 5 zile, vă veți afla în situații confuze și dificile, care nu se încadrează în logica voastră și care vă vor scoate din rutina obișnuită, din ritmul vostru. Însă cum spuneam, între 1-5 veți putea acționa cu succes pe un val de situații pozitive și ca o continuare din luna recentă. Datorită partenerilor și susținătorilor de încredere, veți putea îndeplini planurile, extinde legăturile de afaceri, organiza cu succes întâlniri și evenimente importante. Vă sfătuiesc așadar să profitați, să fiți dinamici, să nu stați închiși în cutia voastră.

După 6 ale lunii, tendințele pozitive se vor slăbi și va trebui să traversați  o serie de confruntări și probleme. Unora le va lua timp să se înțeleagă pe ei înșiși, sentimentele și ideile lor. Alții, este posibil să se confrunte cu dificultăți financiare sau profesionale. Oricum, trebuie să fiți foarte consecvenți, să nu cedați  provocării. Conflictele cu autoritățile pot izbucni  din cauza îndatoririlor neîndeplinite sau a termenelor nerespectate. Mulți  vor simți că pământul alunecă de sub picioare, multe se vor schimba foarte repede și va fi greu să controlați ceea ce se întâmplă. Va fi un moment de transformări importante, când este necesar să faceți alegerea corectă, să vă stabiliți clar dorințele, pentru a nu repeta erori de altădată. Este posibil ca situațiile de criză să-i forțeze pe unii să schimbe jobul, să-și încerce norocul într-un domeniu nou.

Parteneri de încredere însă pot da o mână de ajutor, venind cu diferite opțiuni. În plus, grație ajutorului material al lor, veți putea rezolva vechi probleme, încât să deveniți mai independenți din punct de vedere financiar.

Afectiv, după 15 încolo, sunt posibile și întâlniri romantice interesante, care pot excita echilibrul mental încât să vă doriți să acționați.

După 25, energiile se îndulcesc mai mult și veți putea să luați măsuri pentru a progresa. Aceasta este o perioadă de bun augur pentru începutul unei cariere politice sau publice care poate aduce faimă și popularitate. În plus, vin și sponsori, patroni influenți, care vor fi gata să vă susțină eforturile.

Horoscop lunar - luna martie, zodia Fecioara

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi, două tipuri de energii importante vor acționa. Unul va reactiva conflicte vechi în relații, iar altul va ridica potențialul creativ. Va trebui să demonstrați maturitate spirituală pentru a lua deciziile corecte, pentru a tăia „nodul gordian”, a pune capăt unui fel de relație sau a încerca să o schimbați, mai ales în primele 5 zile ale perioadei.

După 6 va exista o stagnare, nu neapărat din vina voastră, ci mai curând cauzată de motive obiective care au loc în societate. Asta va afecta și planurile proprii și pe ale oamenilor cu care lucrați. Este posibil să trebuiască să vă întoarceți la promisiuni neîndeplinite din trecut, să faceți lucrări de rutină sau pregătitoare, să adunați informații și să vă consultați cu o echipă.

Profitați deci de prima parte a lunii, când aveți mai largă deschidere, când puterile vor sta în creativitate, iar energiile reînnoitoare de primăvară aduc optimism. Direcționați-vă atunci către punerea în aplicare a planurilor ambițioase, cât și către sănătatea corpului și îmbunătățirea aspectului exterior.

Energiile favorabile de la începutul lunii, dar și cele de după  15, vă vor face mai calmi la ceea ce se întâmplă, încât să nu puneți paie pe foc și să neteziți colțurile ascuțite, momentele controversate atunci când va fi nevoie.

Tot după 15 încolo, sectorul partenerilor în afaceri sau de căsătorie se activează și veți interacționa efectiv pe aceeași frecvență. Vin deci zile numai bune pentru implementarea planurilor comune, pentru începerea unei afaceri comune, pentru  proiecte creative, precum și pentru dezvoltarea dragostei  în relațiile de cuplu, pentru căsătorie și semnarea acordurilor oficiale.

Unii ar putea  merge într-o călătorie, alții ar putea  găsi un nou loc de muncă sau începe o afacere. E vreme favorabilă activităților educaționale sau științifice, iar multe dintre acțiuni pot avea succes. Prin urmare, ar trebui să accelerați evenimentele și să acționați în direcțiile pe care vi le-am sugerat.

Ascultați  sfaturile și sugestiile prietenilor și cunoscuților, căci pot fi utile! Reconsiderați-vă viața și deschideți o nouă pagină!

Horoscop lunar - luna martie, zodia Balanța

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Toată luna este important să aveți grijă de sănătate, căci sunteți vulnerabili la epidemii, la activarea virușilor sezonieri .Veți fi ajutați astral să faceți față oboselii și să găsiți surse suplimentare pentru refacerea forțelor și totul e să nu neglijați.

Prima săptămână continuă  unele aspecte armonioase care au început luna trecută și care v-au ajutat să vă mai recuperați. Veți  fi însă mai încărcați de treburi de rutină, dar veți și putea obține satisfacție în muncă, mai ales dacă e de echipă.

În a doua săptămână, vin dificultăți în relația cu copiii, probleme cu profesorii, cu școala, se pot prăbuși planuri și speranțe, având ca rezultat o scădere a încrederii.

Nu mizați pe noroc, nu vă încercați mâna la loto, căci puteți pierde bani pe distracții ori  speculații. Așteptați-vă la probleme profesionale și la necesitatea de a reglementa relațiile cu superiorii sau cu colegii! Totul va strica echilibrul interior și va aduce nemulțumire și critici excesive. Va fi  dificil să neteziți lucrurile, mai ales că unele greșeli din trecut pot ieși la suprafață și pot complica în mod semnificativ viața.

Abia după 16 vine calmul energetic și pot apărea perspective bune în domeniul profesional. Succesul va fi posibil datorită dezvoltării armonioase a parteneriatelor, când toată lumea va încerca să contribuie la o cauză comună. Veți deveni astfel mai puternici din punct de vedere moral și spiritual, veți avea chiar puterea de a da sfaturi și ajutor altora.

Sfera emoțională se activează, veți deveni mai deschiși și mai prietenoși, iar relațiile cu cei dragi vor deveni mai profunde și mai puternice, motiv perfect de mulțumire sufletească. Puteți călători, vă puteți căsători sau vă puteți gândi la o afacere în străinătate.

Horoscop lunar - luna martie, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Datorită încrederii în voi și unei surse mari de energie creativă, cred că veți putea realiza ambițiile, planurile mărețe. Dorința de a vă arăta calitățile de lider va contribui la creșterea responsabilității, a maturității, a inițiativei, astfel încât o dinamică pozitivă poate apărea în carieră,vă va ajuta să vă dezvoltați și să vă promovați propria afacere. Lărgimea intereselor, dorința  expresă de a atrage atenția și a face impresii vă vor împinge într-o varietate de domenii de activitate, veți încerca multe, veți căuta să vă faceți propriile idei și să testați condiții noi.

Veți putea obține un mare succes în creativitate, sport, educație, acte de caritate, veți emana energie, optimism, iar lumea va aprecia asta și vă va căuta, așa că vor exista destui oameni în jur, cel puțin în prima parte din lună. Acest lucru va diversifica și viața personală, va aduce impresii proaspete în relațiile familiare și va contribui la o comunicare deschisă și prietenoasă cu ceilalți.

Atractivitatea, carisma și magnetismul îi va atrage pe cei de sex opus, așa că se poate dezvolta rapid  o relație de dragoste. Problema e că ea se poate termina și mai rapid. Însă asta nu exclude organizarea de nunți, petreceri la domiciliu, botezuri, evenimente de  divertisment. În plus, mulți Scorpioni vor avea șanse în jocuri de noroc și speculații, așa că își vor putea crește veniturile, deși cu un anumit risc.

Însă în a doua săptămână din martie, nu ar trebui să aveți încredere în sentimentele și impresiile de moment, mai ales în cercul persoanelor necunoscute, deoarece emoțiile vii, noutatea relațiilor pot aduce confuzii și riscați să faceți greșeli în evaluările evenimentelor  și oamenilor din jur. Noii cunoscuți accidentali pot persoane de o calitate îndoielnică.

În cea de-a treia decadă a lunii, chiar de-s energiile mai slabe, voi continuați să fiți activi. Aceasta ar fi o perioadă mai productivă pentru a lucra, a vă îndeplini obligațiile și promisiunile. Simțul datoriei vă va ajuta să vă concentrați pe principalele planuri. În același timp, puteți conta pe ajutorul altora care vor fi gata să vă ajute.Acesta este deci un moment bun pentru dezvoltarea carierei, pentru îmbunătățirea abilităților profesionale, pentru o bună relație cu oficialitățile și șefii.

Horoscop lunar - luna martie, zodia, Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Veți traversa o lună cu două tipuri de energii, complet diferite, iar forțele voastre de a progresa vor depinde de ele. Primele 15 zile veți fi mai fără vlagă și fără suport astral, în așa fel încât va fi dificil să realizați mare lucru. O scădere a potențialului de viață poate face ca această perioadă să nu fie foarte activă, iar acțiunile să devină ineficiente. Nu e exclusă apariția unor situații tensionate și de neînțeles și de aceea vă recomand prudență, răbdare, calm și nu acțiuni decisive. Nu de alta dar, prin alegerea greșită a priorităților, se pot dispersa forțele în multe direcții, fără să duceți lucruri la bun sfârșit. Veți avea nevoie de sprijinul prietenilor și rudelor care pot da sfaturi potrivite și pot găsi soluția unor probleme.Sprijinul și înțelegerea celor dragi vor fi extrem de importante pentru a menține moralul. Este deci un moment favorabil pentru a comunica cu rudele și a vă întări baza.

Dacă totuși veți căuta activitate, dorința și oportunitatea de a începe o afacere de familie poate aduce profit și succes.

A doua jumătate a lunii va fi mai pozitivă și mai dinamică pentru activitățile profesionale și sociale. Odată cu apariția vitalității și a entuziasmului, ceva se schimbă și se deschid rapid căi de cooperare și afaceri, de întâlniri favorabile. Pot apărea proiecte și propuneri care promit  o creștere semnificativă a veniturilor, iar abilitățile organizatorice bune vă vor ajuta și pe voi și pe cei dragi în rezolvarea problemelor. Nu e exclus să primiți sprijin financiar de la rude, părinți, astfel încât starea materială se va stabiliza, iar optimismul va reveni.

Sunt posibile călătorii neașteptate, întâlniri cu reprezentanți străini, apariții de noi profesori, evenimente care vor oferi oportunități nu numai pentru dezvoltarea activităților profesionale ,dar și pentru reînnoire spirituală. Trebuie să fiți însă atenți și să nu faceți promisiuni frivole, deoarece deciziile se pot dovedi spontane și impulsive și apoi supuse revizuirii. Asta vă afectează reputația.

Afectiv, întâlnirile romantice neașteptate nu sunt excluse, dar vor fi de scurtă durată.

Horoscop lunar - luna martie, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o perioadă pozitivă, în special pentru comunicare, întâlniri, căutarea informațiilor necesare, pentru călătorii, înregistrarea documentelor importante, pentru activități literare,promovarea site-urilor, pentru campanii publicitare, comerț și educație.

Vi se poate oferi o întâlnire neașteptată, puteți întâlni oamenii extraordinari care pot influența căutarea spirituală.

Prin urmare, într-o oarecare măsură, această perioadă se poate dovedi a fi interesantă și esențială, poate trezi conștiința și nevoile intelectuale, poate indica noi orientări spirituale.

Relațiile de afaceri, discutarea planurilor, organizarea de întâlniri și negocieri pot fi fructuoase și pot contribui la succesul viitor. Cu toate acestea, ar trebui să eliminați informațiile inutile și postulatele false și să nu vă implicați în proiecte dubioase pentru a nu vă abate de la calea aleasă. Acest lucru este deosebit de important în special în perioada 7 - 12, când apare tendința de concepții greșite, iar mulți ar putea avea dorințe impulsive. Intuiția  este activată, așa că ar trebui să o ascultați, deoarece mintea nu va putea întotdeauna să evalueze corect situația și motivele comportamentului altora. Este ușor să picați sub farmecul unora, să cedați persuasiunii și influenței unei persoane mai puternice, deci este important să vă dați seama la timp ce vi se pregătește. În același timp ar trebui să vă folosiți în mod corespunzător abilitățile mentale, farmecul, delicatețea și capacitatea de a-i manipula pe ceilalți, pentru a vă asuma rolul de lider și a nu vă teme de influența altor persoane.

Afectiv, va fi o perioadă foarte emoțională, în care mulți vor putea să-și arate în mod deschis sentimentele, romantismul și atractivitatea, ceea vine cu noi culori, noi senzații care ajută la consolidarea relațiilor cu iubitul. Din cei singuri, unii  vor întâlni dragostea, vor lua decizii importante în viață.

În a treia decadă a lunii veți rămâne activi, deși veți simți nevoia unui ritm de viață mai calm și de îngrijire a celor dragi. Doar că sunt posibile probleme în afaceri, greșeli, nevoia de a soluționa conflictele profesionale, de a rezolva cazurile și problemele acumulate. Prin urmare, nu aveți timp de plictiseală și rutină. Recomand să nu vă angajați în speculații financiare ori să participați la tranzacții dubioase și  nici să nu cheltuiți bani pe distracții. Și în comunicarea cu copiii trebuie să fiți mai răbdători și mai corecți, deoarece agravarea relațiilor este posibilă, precum și apariția unor probleme neașteptate și a unor situații periculoase în care se poate ajunge.

Horoscop lunar - luna martie, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Deși veți simți o lipsă de energie creativă, impactul energiilor astrale armonioase va contribui la o activitate dinamică și de succes, în special în a doua jumătate a lunii.

Primele zece zile va continua instabilitatea financiară și agitația din cauza urmăririi idealurilor fantomatice. Va fi dificil să li se înțeleagă dorințele și prioritățile nativilor, ei vor să preia totul, se vor aprinde cu idei noi, dar se vor răcori rapid de ele. Orice acțiune are piedici sau este sortită eșecului și riscați să pierdeți timp, efort și bani. De aceea, toate deciziile majore și începerea proiectelor ar fi mai bine să le amânați pentru a doua jumătate a lunii, când veți fi mai capabili să reflectați în cunoștință de cauză și să atrageți suportul colegilor. Ei însă nu vă vor ajuta decât pentru proiecte realiste.

După 15, activitatea va începe să fie spornică, prin urmare, tranzacțiile financiare, afacerile și investițiile vor avea mai mult succes. Veți fi hotărâți să măriți veniturile, să îmbunătățiți calitatea vieții, astfel încât obiectivele reale, perseverența și farmecul vor ajuta la atingerea obiectivelor. Succesul vă va însoți în multe eforturi, veți putea realiza multe în această perioadă, vă veți rezolva problemele, veți deveni mai populari, veți contura noi domenii pentru realizarea talentelor.

Puteți  primi cadouri, participa la evenimente interesante, pleca în călătorii, vă puteți distra și face amintiri frumoase. Este adevărat că uneori va fi dificil să vă transpuneți ideile în realitate, căci ce vreți voi înseamnă și riscuri.

Afectiv, cei căsătoriți vor avea o perioadă de calm și iubire, iar cei singuri, șansa de a  întâlni jumătatea.

După 21, ca să reușiți, veți avea nevoie de o schimbare de peisaj, de comunicare activă. Energiile vitale sunt activate, astfel încât activitatea va deveni mai fructuoasă dacă veți acționa. Potențialul intelectual va crește și va fi mai ușor să înțelegeți motivele greșelilor lor, după care, să luați măsuri eficiente pentru a le corecta.

Horoscop lunar - luna martie, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În general e o lună bună pentru voi, cu activități creative și personale.

Prima decadă este un moment bun pentru autorealizare, pentru începerea de noi proiecte și evenimente colective, la care se pot dezvolta situații și relații pozitive și cu efect pe tot parcursul anului, asta ajutând la creșterea voastră profesională și personală . Va fi important să vă stabiliți obiectivele, să nu vă agitați și atunci veți putea să schimbați foarte multe în viața voastră, ba chiar să o transformați complet.

Aceasta este o perioadă interesantă și pentru relațiile de dragoste, căci ele se vor dezvolta activ, astfel încât mulți Pești se vor simți încrezători și confortabili.

Există și excepții, iar acestea se pot manifesta între 5 - 11 martie. Atunci e posibil să vă întoarceți la obligații neîmplinite din trecut, să corectați greșelile și să lăsați în urmă amintirile neplăcute. Numeroase griji și responsabilități pot cădea pe umerii voștri sau dușmanii secreți și invidioșii își pot aminti din nou de voi. Prin urmare, trebuie să acționați foarte atent, nu să intrați în conflict.

Tot la începutul lunii se pot activa boli sau complexe vechi pe care le ascundeați adânc în interior vor ieși la suprafață. E nevoie de calm în această perioadă,căci după 12 se ridică ceața pentru voi.

În a treia săptămână a lunii, viața va fi stabilizată, plină de semnificații noi. Vă veți adapta mai ușor la condițiile externe, veți avea putere de rezolvare a problemelor. Veți fi interesați de părerea altcuiva și de a face o impresie bună, prin urmare, relațiile cu colegii și prietenii pot fi armonizate. Veți deveni mai activi și adaptabili social,astfel încât succesul în carieră va fi real.

În ultimul decan, va exista nervozitate în comunicare, lipsă de înțelegere reciprocă și probleme în timpul unei călătorii. Este posibil ca unele calcule și planuri să nu se împlinească, așa că va trebui să faceți ajustări și să atenuați probleme cu alte persoane.

 

 

 

 
 
Loading...