Horoscopul lunar - horoscop octombrie 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii octombrie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii octombrie spune că nativii Săgetător vor rezolva o serie de probleme mai vechi apărute în familie.


Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

berbec_1_1_0_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Prima săptămână a lunii este o perioadă de schimbări serioase și în general pozitive în relațiile cu partenerii. Până pe 5, energia și carisma vor fi la maxim, așa că perioada ar trebui folosită pentru întâlniri și călătorii importante. După data de 5 încolo, relațiile cu ceilalți se vor schimba, ei vor deveni mai exigenți, cu așteptări și  pretenții mai mari de la voi. Prin urmare, vi se va cere să aveți relații mai clare și mai formalizate din punct de vedere juridic și va trebui să fiți mai atenți la propunerile venite atât de la superiorii, cât și de la cei dragi. Este necesar să se acorde o atenție sporită  cooperării unu la unu, să se stabilească și să se întărească legături vechi și noi.
A doua și a treia săptămână de octombrie  pot fi destul de dificile în ceea ce privește relațiile financiare, așa că nu este de dorit să faceți tranzacții, să semnați contracte pentru achiziții majore, investiții, mai ales dacă activează finanțele altora, ale partenerilor în general. Problemele pot amenința ar fi legate de costuri materiale mari,pierderi, rezilierea de acorduri acceptate anterior. 
Unii dintre voi pot avea dificultăți la locul de muncă, în relațiile cu superiorii, deci este important să manifestați reținere și să nu provocați conflicte. În caz contrar, vă veți trezi într-o poziție dificilă și, ca urmare, va trebui să vă schimbați chiar locul de muncă. Dar dacă veți demonstra reținere, răbdare și înțelepciune, puteți învăța și o mulțime de lucruri pozitive, puteți primi sugestii interesante, sfaturi și chiar să aveți noroc prin parteneriate armonioase și stabile.
Este mai bine să lăsați afacerile importante până după 22, când orice intrare în serviciu pentru  o cauză obișnuită, orice muncă  asiduă ar putea da roade. Poate veți face o descoperire în afaceri, poate veți consolida poziția în activitatea profesională sau poate vă veți inspira din rezultatele muncii unui colectiv. Și acest lucru nu va trece neobservat, vin progrese semnificative în carieră și pot apărea recompense materiale.
A treia decadă a lunii este o perioadă favorabilă transformării vechilor legături, eliberării de iluzii și depășirii opoziției din partea celor care nu au dorit  ideile voastre până atunci.
Afectiv, veți fi în plină dispoziție romantică, veți avea noi simpatii care pot fi un puternic factor de inspirație. Prin urmare, acesta este un moment bun pentru a remedia relațiile întrerupte, pentru a rezolva dezacordurile cu cei dragi.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Octombrie este un pic haotic și nu prea favorabil pentru sănătate și chestii generale de viață. Cea mai dificilă perioadă va fi între 7 și 22, căci poate fi însoțită de tensiune și situații neplăcute. Graba și încrederea în sine excesivă ar putea duce la răniri, accidente și defecțiuni ale echipamentelor tehnice. Trebuie să se controleze și să evite exploziile emoționale, deoarece  voi înșivă  ați putea provoca pe ceilalți să deschidă conflicte. E suficientă o scânteie, un motiv nesemnificativ pentru a se ajunge la complicații la scară largă.
Unii dintre voi se vor simți rău din cauza lipsei de vitalitate, a imunității slăbite, altora le vor stagna  activitățile în afaceri din cauza lipsei de sprijin din partea celorlalți. Prin urmare, progresul va fi posibil doar prin eforturi personale, răbdare și controlul vigilent.
Problemele la locul de muncă din cauza unui program de lucru încărcat, conflictele și greșelile anterioare nu sunt excluse, așa că trebuie să fiți atenți să nu vă asumați riscuri mari, să nu vă supraestimați forța. În același timp, sunt posibile conflicte și probleme de muncă care pot depăși pe cele profesionale și vor trebui soluționate în instanță. Una peste alta, să fiți foarte scrupuloși în ceea ce privește verificarea contractelor și a documentației pentru a evita erorile legale!
Mai favorabilă va deveni perioada de după 22, când energia și carisma, depunerea de eforturi pentru exprimarea creativității, comunicarea, toate vor da tonul proiectelor voastre.
Șansa poate veni prin cei dragi, iubiți sau patroni, cu care chiar vă sfătuiesc  să discutați deschis despre planurile voastre. Așadar, sfârșitul lunii octombrie poate aduce schimbări pozitive atât în ​​viața personală, cât și în relațiile de afaceri, lucruri care pot fi asociate cu zonele financiare sau cele de prietenie,de parteneriat și familie.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

gemeni_1_1_0_1.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Vine o perioadă foarte dinamică, dar și dificilă. Veți avea suficientă forță pentru a acționa decisiv și rapid, dar va exista multă tensiune și haos în afaceri și relații, ceea ce poate anula eforturile multora. Se va cheltui mult timp și energie pentru soluționarea, pregătirea și rezolvarea conflictelor emergente, ceea ce va reduce entuziasmul și dorința de a merge mai departe. Dar dacă veți reuși să faceți față și să nu vă dați bătuți, viitorul e al vostru.
Prima decadă favorizează comunicarea promițătoare, oratoria, negocierea cu autoritățile și persoanele competente într-un anumit domeniu, la asta ajutându-vă creativitatea și dezvoltarea talentelor de care dispuneți. Demonstrați-vă cu succes abilitățile organizatorice, faceți față problemelor neașteptate ale gospodăriei și, în ciuda complexității situației, totul o să rezolve rapid și într-un mod organizat.
Pot apărea însă dificultăți în a doua decadă a lunii octombrie, dar dacă pozița vă  este puternică și stabilă, atunci veți putea să le depășiți. Din punct de vedere financiar, trebuie să fiți foarte atenți, să vă calculați cu responsabilitate cheltuielile de făcut, să plătiți impozite la timp și să vă achitați datoriile. Contrar, riscați să vi se complice viața. Cu grijă și cu înțelepciune, puteți transforma situații neplăcute în favoarea voastră.
În a treia decadă deveniți mai responsabili în afaceri și relații, ceea ce va ajuta la consolidarea autorității și la construirea unei baze bune pentru viitor. Pentru asta, vedeți să nu ratați oportunitățile oferite de univers!
Afectiv, este o perioadă favorabilă pentru crearea unor relații de dragoste stabile, pentru divertisment, pentru petreceri sau pentru căsătorie. Dacă vor apărea probleme, ele vor fi mici și urgente. Cu mobilizare de moment, le veți rezolva.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

rac_0_1_0.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Vine o perioadă dizarmonică, pe care o veți traversa cu lipsă de energie vitală sau cu o stare de melancolie. Dacă veți răspunde intuitiv semnalelor, veți putea găsi metode de a vă conserva puterea și energia. Dorința de a sta acasă, în izolare, chiar de a vă răsfăța, de afi în ton cu lenea și activitățile preferate ar putea contribui la dispariția interesului pentru activitatea creativă colectivă. Și poate că-i mai bine așa pentru voi, căci activitatea individuală duce la dezvoltarea de noi planuri și proiecte utile, mai ales în primul decan al lunii, plus că retragerea de tumultul lumii va oferi posibilitatea de refacere a vitalității și meditație la ce aveți de făcut.
Puteți traversa  situații tensionate, unele dintre planuri și fapte din trecut vor necesita transformări semnificative, va trebui să vă reconsiderați poziția sau chiar să renunțați la ceva. Treburile casnice și problemele în familie pot izbucni în mod neașteptat, schimbându-vă prioritățile.
Perioada poate fi periculoasă și în ce privește integritatea fizică, așa că vă recomand atenție la drumuri, să nu vă asumați riscuri și să urmați măsurile de siguranță atunci când lucrați cu echipamente electrice.
Dezamăgirile din viața personală nu sunt excluse nici ele, nu totul va fi în regulă în relațiile afective și veți avea momente în care vă veți simți singuri și inutili.
În a doua decadă a lunii octombrie efectele externe negative ale stresului și unele probleme pot atinge punctul culminant. Este recomandabil să vă angajați în promovarea sănătății, precum și în relațiile cu cei dragi, deoarece susținerea va fi importantă pentru a vă simți mai încrezători și a părea mai eficienți. Într-adevăr, în carieră și în relațiile cu partenerii pot apărea momente tensionate, confruntări deschise și rivalitate.
În jur de 17 abia veți deveni mai activi, nivelul de energie vitală va crește, așa că după 21 octombrie veți reuși să fiți în formă pentru a putea pune lucrurile în ordine, a vă ordona sentimentele și dorințele și a acționa cu mai mult succes.
După 23 octombrie, succesul în activitățile sociale este posibil, deși în comunicare trebuie să fiți mai diplomați.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

leu_1_2_0.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Veți  fi plini de putere, speranță și dorință, dar va trebui să treceți prin obstacole în afaceri și relații pentru a obține rezultate. La începutul lunii, cam până pe 7 octombrie, o să aveți succes în afacere, vă rezolvați sarcinile. Farmecul vostru vă ajuta să acționați eficient și fructuos, sociabilitatea, respectul pentru interlocutor, precum și calitățile profesionale ridicate vor ajuta să deschideți ușile organizațiilor înalte, precum și să vă dedicați hobby-urilor sau întâlnirilor romantice. Comunicarea și creativitatea vă vor fi sprijin nu numai să vă diversificați viața personală, ci și să vă îmbunătățiți semnificativ poziția, să demonstrați calități de lider.
Perioada 7 - 22 octombrie 2020 va fi dificilă și problematică și va deveni greu să mențineți relații egale cu oamenii de tip autoritar căci veți fi refractari. Astfel de manifestări pot complica relațiile în sfera profesională, cu superiorii sau subordonații, precum și în problemele juridice. Există o mare probabilitate de confruntare cu probleme legale. Să fiți foarte atenți la mediul înconjurător, deoarece în cercul vostru pot exista oameni cu o reputație dubioasă.
Este o perioadă nepotrivită pentru călătorii, deoarece departe de casă, prieteni și parteneri va fi mai greu să vă protejați. Așa că atunci va trebui să „încetiniți” și să fiți mai reținuți și mai atenți atât acasă, cât și la serviciu.
A treia decadă  este o perioadă mai calmă și veți acorda mai mult timp și atenție mediului de acasă, comunicării cu vechii prieteni, confortului vostru. Cooperarea în afaceri și creativitatea, noile interese comune, respectul și înțelegerea reciprocă vor ajuta la formarea de parteneriate pe termen lung. Prin urmare, pentru a simți  încredere șia avea rezultate bune în decanul 3 de octombrie, ar trebui întâi să treceți cu calm pe al doilea.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Până pe 10 octombrie este o perioadă favorabilă, deși va necesita reținere și încredere în planurile și obiectivele la care lucrați. Stagnarea în afaceri este posibilă, parțial cauzată de incertitudinea dorințelor și ezitarea voastră. Scăderea vitalității poate afecta de asemenea performanța lor în carieră, dar și încrederea de sine. Îndoielile, speranțele nejustificate pot perturba echilibrul emoțional, vă pot face introvertiți, astfel încât comunicarea poate fi redusă doar la cei din mediul apropiat, iar în alte cazuri poate fi ineficientă.
Atunci când călătoriți, să fiți mai atenți, deoarece lipsa concentrării, dispersarea gândurilor, pot duce la situații periculoase.
Între 11 și 20 octombrie, dorința de a obține rezultate rapide poate duce la confuzii în acțiuni, vă poate priva de logică și consecvență, astfel încât multe din ce veți întreprinde ar putea să nu aducă rezultatul scontat. Evenimentele și investițiile riscante la mijlocul lunii pot fi ineficiente și intempestive și necesită  calcul cu exactitate a situației. Este posibil să vi se refuze sprijinul financiar, va trebui să vă bazați mai mult pe voi înșivă și nu pe parteneri.  Pot apărea inclusiv conflicte, ciocniri de interese, rivalitate și invidie.
Abia spre final de lună va veni șansa de a găsi noi surse de venit, de a investi cu succes în casă, în imobiliare sau în proiecte noi. Trebuie să fiți eventual mai întreprinzători și mai deschiși comunicării. Acesta este un timp bun pentru a ieși, pentru a vorbi în public, pentru relații romantice sau de afaceri, căci aveți toate șansele să deveniți populari și atractivi pentru noi parteneri și relații pe termen lung. Carisma, magnetismul, energia și potențialul vor crește, ceea ce va permite să consolidați relațiile afective, precum și să experimentați iubirea.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

balanta_3_1_0_0.jpg

balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

În prima săptămână din lună veți putea acționa decisiv și cu îndrăzneală, ceea ce vă va ajuta să luptați împotriva răuvoitorilor și să vă apărați interesele. Cu toate acestea, situația va fi instabilă, multe se vor da peste cap, vor fi refăcute și uneori chiar norocul vă va părăsi. Mai presus de toate, va fi foarte greu să mențineți stabilitatea financiară. Evenimentele neașteptate, defecțiuni din casă, greșeli la locul de muncă vor necesita plăți suplimentare. Pot exista probleme cu autoritățile fiscale sau de reglementare, precum și dificultăți în obținerea drepturilor de moștenire sau de proprietate. Nu este de dorit să semnați documente importante, să introduceți acțiuni judecătoreștiori  să faceți reclamații.
În a doua decadă a lunii octombrie iritabilitatea din voi sau dinspre alții va crește, la fel și dorința insistentă  de a gestiona lucrurile, de a dicta condițiile. Dificultățile pot apărea din cauza inconsecvenței, a lipsei de principii și grabei. Astfel, vă puteți răni, puteți intra în conflicte, în special în perioada 12-18 octombrie. Trebuie să vă comportați foarte atent, deoarece evenimentele care pot sosi au potențial de a zgudui situația. Chiar și în familie, alături de cei dragi pot apărea probleme neplăcute. Nu puneți și voi paie pe foc!
Ultimele zile din lună, se va ameliora starea lucrurilor, va veni un timp favorabil pentru începerea de noi proiecte, pentru obținerea unui alt loc de muncă sau pentru extinderea cercului de afaceri și al legăturilor personale. Interesele pot trece la sfera materială, veți căuta noi surse de venit și veți reuși să găsiți.
Antreprenorii vor fi activi, își vor implementa planurile și vor încheia contracte de succes.
Chiar dacă unele probleme financiare pot apărea în jur de 28 octombrie, veți putea face față problemelor, dificultăților în afaceri și în carieră.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

scorpion_2_2_0.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Luna aceasta este una dintre cele mai controversate perioade ale anului pentru voi. O schimbare a câmpurilor energetice, o slăbire a potențialului vital și a apărării organismului poate provoca deteriorarea bunăstării, schimbări de dispoziție și o scădere a interesului pentru activitățile sociale și profesionale. 
Dacă prima săptămână mai e cum mai e, după 6-7 încolo, va fi greu să puneți în aplicare planuri și chestiuni importante, va fi dificilă comunicarea cu alții, va fi cu probleme drumul de făcut. Obsesia față de propriile probleme și situațiile nerezolvate în relații vă determină o izolare, o perioadă de viața retrasă și monotonă.  Trebuie să faceți o pauză, altfel,activitatea excesivă poate afecta negativ starea psiho-emoțională și perspectivele de creștere. În plus, rivalii și prietenii falși pot ieși la iveală, iar voi o să vă simțiți înșelați sau dezamăgiți. Poate că ar fi mai bine să vă angajați în activități individuale decât în planuri globale, precum și să vă controlați acțiunile, deoarece va exista tendința de a vă manifesta egoismul. Înșelăciunile, iluziile vă vor împiedica să evaluați obiectiv ceea ce se întâmplă.
Abia după 22 octombrie, începe o perioadă mai dinamică și care va fi un start pozitiv pentru noul ciclu anual. Tot atunci, veți putea întoarce pierderile sau înfrângerile din trecut în avantajul vostru. Veți avea pentru asta energie, inițiativă și sprijinul partenerilor. Exact ce aveți nevoie. Cu fiecare zi veți simți o creștere a energiei interne, a dorinței de independență, o mare determinare și disponibilități pentru activități de conducere. Vă veți schimba în mod activ stilul de lucru și veți abandona angajamentele anterioare dacă nu vă îndeplinesc interesele spirituale și personale. De aceea pot exista unele confuzii în sfera profesională, precum și în relațiile personale. Cu toate acestea, este cea mai bună perioadă pentru formarea de noi planuri, proiecte sau relații.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

sagetator_2_0_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Până pe 8 octombrie, va trebui să lucrați din greu și să profitați la maximum de energii  pentru a rezolva ceea ce v-ați planificat planificat. Această perioadă este favorabilă pentru rezolvarea problemelor de familie, pentru achiziții importante, pentru restabilirea unor relații întrerupte cu persoane apropiate și rude. Devine foarte important să vă asigurați spatele și susținerea oamenilor de încredere, să obțineți sprijinul celor dragi, deoarece va urma apoi o perioadă dificilă și tensionată.
A doua decadă a lunii poate aduce anxietate, haos și tensiune nervoasă. Probabil că mulți nu vor conștientiza de prima dată ce va urma, căci vor fi orbiți de întâlniri și oferte neașteptate care le pot câștiga interesul. Doar că promisinile de succes sunt fantomatice și pot distruge vechile legături solide, inclusiv stabilitatea financiară. Ei vor tinde să cedeze tentațiilor și evaluărilor părtinitoare asupra a ceea ce se ivește, așa că riscă să devină victime în mâinile oamenilor de afaceri necinstiți.
Un număr prea mare de contacte va duce la conexiuni inutile, agitații aiurea, energie risipită, probleme urgente care vor distrage de la lucrurile serioase de care ar trebui de fapt să vă ocupați. Prin urmare, pentru a depăși perioada tensionată, va trebui să acționați responsabil și cu mai multă atenție, să vă consultați cu specialiști și cu persoane competente, căci singuri nu veți vedea toate capcanele. 
Este important să vă mențineți pozițiile la locul de muncă, relațiile cu șefii, colegii, să nu cedați provocărilor și, de asemenea, să nu vă bazați pe informații neconfirmate. Contrar, există riscul de a pierde fonduri și proprietăți, de a vă accidenta, de a vă trezi în mijlocul unui mare scandal care poate duce la pierderea reputației.
Dacă veți reuși să vă mențineți pozițiile, să nu vă implicați în vanitate și aventuri, atunci, la sfârșitul celui de-al doilea  sau  începutul celui de-al treilea decan de lună, veți putea să puneți lucrurile în ordine și să vă stabilizați poziția. Vă vor fi de folos noile alianțe, persoanele cu aceeași idee și același scop, implicit planurile comune.
Sensibilitatea și bunăvoința vor contribui la creșterea popularității, iar situațiile favorabile de la sfârșitul lunii vor ajuta la compensarea pierderilor din trecut. Energia și farmecul vor crește și, odată cu ele, se vor deschide noi căi. Prin urmare, să se profite de orice ocazie pentru a căpăta admirația colegilor și a conducerii, deoarece la sfârșitul celui de-al treilea decan vă veți sprijini pe asta.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

capricorn_1_1.jpg

capricorn
Capricorn: 22 decembrie-20 ianuare

Va trebui să acordați mai multă atenție carierei, activităților profesionale sau sociale, precum și relațiilor cu prietenii, colegii,rudele. Aveți timp la dispoziție prima săptămână, căci ea este o perioadă de activitate cu succes și bunăstare materială. Veți putea construi relații corecte, astfel încât o echipă de încredere și creativă să poată rezista mai ușor provocărilor care pot apărea perioada următoare.
Urmează apoi blocaje, stagnare în carieră, în special în perioada 10-19 octombrie. Poate avea loc remaniere de personal, restructurare, reforme la locul de muncă, iar ele pot afecta negativ activitățile voastre. Va fi nevoie de multă muncă, de efort susținut ca să rezolvați probleme dificile, să echilibrați relațiile cu superiorii și să vă adaptațila noile condiții impuse.
Este mai bine să planificați întâlniri și contacte importante în prima și ultima săptămână din lună, deoarece veți avea atunci mai multă susținere astrală pentru soluționarea de probleme.
Cu referire la decanul 2 de octombrie, orice poziție excesiv de dură și ireconciliată pe care o veți manifesta, poate crea o linie de înstrăinare în jurul lor și vă poate izola de oamenii care v-ar putea ajuta. Riscați atunci să distrugeți mai mult decât să construiți, ceea ce poate duce la necesitatea schimbării locurilor de muncă și chiar a rezolvării de litigii în instanță. Recomand să stați departe de afaceri și de probleme, să plecați poate în concediu și să așteptați să treacă acest moment stresant. Iar dacă veți alege călătoria în vacanță, nu numai că vă veți relaxa și vă veți recăpăta forțele, dar puteți întâlni și o persoană cu un spirit similar, de care să vă îndrăgostiți.
Posibilitatea de a face yoga, practicile spirituale de asemenea vor ajuta la întărirea spiritului și menținerea sănătății. După o serie de răsturnări care pot avea loc, va veni și eliberare pentru o viață nouă.
Între 19 și 22 octombrie este destulă activitate, căci propuneri vor veni pe neașteptate, ceea ce poate aduce perspective bune pentru extinderea afacerii și crearea de planuri favorabile pentru finalul lunii. Vă sfătuiesc pentru atunci să vă stabiliți prioritățile, să acționați voluntar și astfel, succesul nu va întârzia să apară.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

varsator_1_1.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Deși aveți o energie crescândă, dificultățile și ambiguitățile pe care le veți traversa ar putea să vă aducă tendința de a nu coordona corect acțiunile și a vă risipi inutil forța.
Prima jumătate a lunii octombrie va fi ceva mai favorabilă,în sensul că o să vă puteți dezvolta și lupta pentru o poziție de încredere în societate. Vor exista condiții pozitive pentru consolidarea afacerii și a autorității, deși relațiile tensionate cu colegii la sfârșitul primului decan, vă pot obliga la reconsiderarea pozițiilor și la construirea de relații într-un mod nou. Vin oportunități neașteptate de a rezolva vechi probleme, iar prin conflicte și contradicții se vor putea crea noi relații, pe fondul abandonării unora vechi și care ar interfera negativ cu evoluția voastră ulterioară. În zona de carieră sau statut social poate începe o transformare majoră, dar cu care mulți dintre voi se vor simți la început inconfortabil.
Probabil că vor fi multe situații controversate și tensiuni cu superiorii ori colegii, lucru care ar putea fi  motiv pentru căutarea unui nou loc de muncă. Pe de altă parte, energiile astrale și ce veți traversa nu ar fi benefice nici pentru astfel de schimbări. Dacă o să reușiți să vă mențineți așa 2-3 săptămâni, pe o line de mijloc, de plutire, ar fi perfect.
Al doilea decan vine și el cu agitația lui, iar voi trebuie să aveți grijă la relații, căci mulți puteți fi vulnerabili la critici și opoziții din partea altora, inclusiv din partea partenerilor. Dar nu trebuie să puneți paie pe foc, pentru că sunteți dependenți de circumstanțe și de oamenii din jur și aveți limitate libertățile.
Nu este un moment potrivit nici pentru deplasări de plăcere sau călătorii de afaceri, în special în străinătate. Acolo vă pot aștepta situații periculoase și neprevăzute, așa că mai bine amânați pentru după 23 octombrie! Abia atunci se vor deschide căile pentru o nouă poziție, o creștere a salariului, o extindere a planurilor creative și schimbări favorabile.

 

Horoscop lunar – horoscop luna octombrie 2020, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

pesti_4_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

Octombrie se anunță și pentru voi o lună destul de dificilă, deoarece va fi asociată cu transformări spirituale mari și schimbări în parteneriat. În același timp, acestea vor avea loc pe un nivel scăzut de energie vitală, lucru care poate duce la o sănătate precară sau poate agrava starea de depresie.
Prima săptămână veți mai păstra ceva din energiile bune ale zilelor trecute, dar apoi, fiți pregătiți de viitoarele conflicte, discuții, contradicții, atât cu prietenii și rudele, cât și cu partenerii de afaceri sau de căsătorie. Grijă deci la reacții pentru perioada 10-20 octombrie!
O ciocnire cu șefii, în familie sau cu oponenți ideologici, poate perturba planurile, iar ideile și calculele voastre or să bată pasul pe loc. Nu veți fi scutiți să faceți alegeri dificile sub stres, iar acestea pot afecta și perspectivele viitoare. Sprijinul prietenilor de încredere va ajuta să rămâneți pe linia de plutire și va fi extrem de important.
Pentru a evita problemele cu autoritățile fiscale, este recomandabil să puneți lucrurile în ordine la începutul lunii, să efectuați plățile necesare. În caz contrar, o să vă confruntați cu probleme serioase mai târziu.
Este posibil să plecați în călătorii neașteptate, să participați la întâlniri, să comunicați mult, dar trebuie să știți că până pe 17 nu este cel mai bun moment pentru a negocia și a încheia contracte. Cu toate acestea, în călătoriile neașteptate puteți cunoaște pe cineva care vă poate schimba viața și atitudinea față de ceea ce se întâmplă.
Lucrurile se vor mai relaxa în al treilea decan din lună, veți putea atunci să îndreptați situația, să rezolvați disputele și conflictele apărute mai devreme. Dar trebuie să știți un lucru-deși grele și neplăcute, exact acele situații care au avut loc deschid calea unei alte perspective.
După 23 octombrie, puteți începe să vă construiți planuri ambițioase pentru viitor, căci de data aceasta veți avea cale liberă, idei și informații necesare. Iar ca să vă reveniți atunci și mai bine, puteți pleca măcar câteva zile în călătorie, să faceți o schimbare de peisaj care, prin forța impactului emoțional, va ajuta să uitați de necazurile din trecut.

 

 

 

 

 
 
Loading...