Horoscopul lunar - horoscop octombrie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii octombrie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că nativii zodiei Vărsători trebuie să-şi monitorizeze cu atenţie starea de sănătate.


Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Zona de relații va fi importantă, iar pentru a păstra pacea acolo va fi nevoie de toleranță, diplomație și compromis din ambele părți. Va trebui să vă împingeți propriile dorințe și nevoi în fundal și să vă ocupați de alții. Se impune mai puțin egoism și puține încercări de a domina. Energia Soarelui vă sprijină în eforturile de a ajunge la o înțelegere completă cu partenerii.

Octombrie este bun pentru introspecție. De aceea, vă sfătuiesc să sapați mai adânc și să învețați o mulțime de lucruri interesante despre propriul „eu”. Altfel ,lipsa de autocontrol poate provoca probleme care vor necesita mult timp și efort pentru a le remedia.

Aveți grijă la perioada 5-10, căci poate afecta înțelegerea în familie, dar și cu rudele va fi mai dificil de interacționat. Cu toate acestea, este un moment bun pentru cooperare, pentru negocieri și rezolvarea problemelor controversate. Norocul va continua să vă însoțească în rezolvarea sarcinilor colective, în căutarea dezvoltării comune, a progresului în afaceri. Asta cu condiția să vă stăpâniți orgoliul, mândria și dorința de a avea voi ultimul cuvânt de spus. Cu o relație de paritate însă, se pot extinde orizonturile de afaceri și creative, iar odată cu ele, perspectivele de afaceri.

Ar trebui să fiți mai atenți în chestiunile financiare, deoarece situația poate fi ambiguă și există riscul de a pierde mai mult decât de a câștiga. Nu vă sfătuiesc să faceți achiziții mari, cu atât mai mult echipamente electrice și electronice.

Jumătatea celui de-al doilea decan vine însă cu echilibru astral, cu schimbări pozitive în afaceri, muncă și cu consolidarea statutului social. Căutarea de parteneri, de noi angajați este reușită, iar voi puteți aduna în jurul vostru o echipă de oameni cu aceleași idei. Este, de asemenea, un moment bun pentru învățare, activitate intelectuală, vorbire în public și extinderea conexiunilor sociale.

Călătoriile romantice pot fi memorabile și pot întări o căsătorie sau pot crea legături de durată.

Finalul lunii vine cu oarecare periculozitate și vă puteți trezi în situații neplăcute. Nu vă grăbiți și nu forțați limitele, ci aveți răbdare să se deblocheze lucrurile!

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vine o perioadă în care prioritară va trebui să fie sănătatea, iar pentru asta e nevoie să vă acordați atenție mai mult ca în ultima vreme. Faceți analize medicale, nu neglijați simptomele organismului, pentru că bolile apărute acum dar neglijate, capătă mare complexitate în timp. Adoptați de asemenea un regim de viață sănătos, din care să nu lipsească pauzele, mesele regulate și mișcarea fizică.

Până pe 6, vă ocupați de finalizarea proiectelor din trecut, de îndeplinirea conștiincioasă a obligațiilor, ceea ce poate aduce o mare satisfacție morală. Dar o să vă și consolidați poziția la locul de muncă, o să vă demonstrați abilități organizatorice și o să câștigați putere și influență în echipă. Poate veți primi oferte tentante, iar unii dintre voi chiar vor dori și vor putea să-și organizeze propria afacere.

În perioada 7 – 12  va fi mai dificil să faceți acest lucru , deoarece situația se va schimba, colaboratorii vor fi mai puțin amabili, mai nervoși, ceea ce va afecta și starea voastră de spirit, inclusiv calitatea de comunicare. Va fi mai dificil să ajungeți la un acord, să ajungeți la un compromis în situații dificile.

În acest moment, eșecurile în sfera financiară sunt posibile, așa că trebuie să fiți foarte atenți la achiziții, la investiții, la semnarea contractelor. Este foarte probabil ca greșeli din trecut să poată aduce acum pierderi monetare mari. Nu mizați pe noroc, nu cheltuiți pe activități de divertisment, nu faceți tranzacții îndoielnice.

Pasiunile, dragostea, pofta de viață frumoasă, dorința de distracție se pot intensifica, așa că veți tinde să vă lăsăți conduși de sentimente și dorințele inimii.

Între 14-21 comunicarea va fi mai calmă și mai constructivă, așa că acesta ar fi timpul potrivit pentru întâlniri, călătorii, acorduri.

Veți fi ocupați profesional, iar alții vor recunoaște cu ușurință calitatea voastră de lider.

După 25, energia crește și devine favorabilă, astfel încât să puteți traversa ok următoarea perioadă.

Înstrăinarea în relațiile afective este posibilă, cauzată de trădare sau înșelăciune, de calomnie, informații distorsionate. Nu luați așadar decizii finale!

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă până acum v-ați canalizat spre zona profesională, de acum încolo direcțiile pot fi altele, căci interacțiunea cu ceilalți va deveni mai importantă ca niciodată, inclusiv ce are legătură directă cu romantismul. Concentrați-vă deci asupra mediului apropiat, arătați grijă și sensibilitate și veți fi plăcut surprinși de răspuns. Atractivitatea și carisma vă vor permite să vă arătați talentele în multe direcții simultan, adică în creativitate, în sport, afaceri și pe frontul iubirii. Până pe 7 octombrie și din 15 până în 21 veți avea mai mult succes. Tot felul de evenimente de divertisment vor deveni o sursă de emoții pozitive. Pasiunea pentru jocuri de noroc va apărea brusc și nu-i nimic în neregulă cu asta atâta timp cât continuați să mențineți autocontrolul.

Primul decan va fi interesant și plin de evenimente, iar unii vor avea șanse să-și îmbunătățească situația financiară. Datorită perspicacității lor practice, a capacității de a beneficia de orice situație, veți putea descoperi noi abilități în calitate de lider, de conducător, de inițiator de idei noi. Astfel, crește capacitatea  de a dezvolta orice idee, veți face treabă bună și vă veți bucura de sprijinul unor persoane influente care vă vor încuraja antreprenoriatul și mobilitatea.

A doua parte a decanului 2 lunar, este un moment bun pentru a vă adresa solicitările și proiectele către conducere, pentru a face programări,a semna contracte și a găsi noi parteneri. Vă veți asuma poate riscuri pentru a obține succesul, veți putea avansa în carieră, în afaceri, vă veți îmbunătăți situația financiară, iar noile contracte, proiecte sunt promițătoare de dividende bune și pot aduce un sentiment de satisfacție. Este, de asemenea, un moment interesant pentru aventurile de dragoste, pentru căsătorie, pentru a concepe și a avea copii. Unii dintre Gemeni pot avea victorii mari și noroc în afaceri.

La sfârșitul lunii energia va începe să scadă , iar din 24 va fi mai dificil să rezistați sentimentelor neplăcute, virușilor sezonieri și criticilor din exterior. De aceea trebuie să evaluați mai realist capacitățile pentru a evita consecințele neplăcute. În același timp, supraîncărcarea nervoasă poate duce la crize psiho-emoționale.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu veți avea o lună ușoară, așa că e nevoie de calm, prudență și mereu cu simțurile în alertă. Nu arătați slăbiciune, nu evitați problemele, ci tratați-le pe măsură ce ele apar, bazându-vă în special pe vocea rațiunii.

Asta nu înseamnă că energiile vă sunt potrivnice toată luna căci, prima și a treia săptămână veți avea șansa de a acționa constructiv, de a cimenta relațiile cu rudele și prietenii, de a vă pune ideile în aplicare. Doar atunci va fi un moment bun pentru întâlniri importante,negocieri, călătorii și semnarea acordurilor. Tot atunci, se pot face o mulțime de lucruri importante și utile pentru familie, pentru casă, puteți curăți apartamentul, face reparații sau achiziții majore tot pentru casă. Prioritatea pentru mulți va fi clar relațiile cu cei dragi,confortul și siguranța de acasă.

În săptămâna 2, tensiunea în relațiile cu ceilalți este posibilă, va fi dificil să se ajungă la înțelegere reciprocă, să se negocieze chiar și cu persoane apropiate. Nu este de dorit să faceți revendicări în acest moment, să începeți o confruntare, deoarece acest lucru poate duce la o divizare. În plus, multe tipuri de Rac vor fi caracterizate de o anumită inconsistență în comportament, pot fi aruncate de la o extremă la alta, vor apărea necazuri, iar asta duce la situații tensionate în relațiile cu partenerii, atât în ​​afaceri, cât și în căsătorie. Mulți nu vă veți simți foarte încrezători, veți manifesta egoism, dorința de a controla totul, în special persoanele apropiate, iar de aici vor veni certuri, pretenții reciproce și nemulțumiri.

Nici casa 10 a carierei nu va fi scutită de probleme, așa că va trebui să se adapteze planurile și linia de comportament.

Pentru ultima parte a lunii va veni multă agitație și, deși energia va fi dinamică, există pericolul de a o risipi pentru afaceri și întâlniri inutile. Sau, ambițiile voastre vor crește, doriți poziție mai înaltă, nu vreți să cedați sub nicio formă. Iar pentru a atinge țintele, veți căuta să cooperați cu parteneri influenți și puternici. Drept e că aceștia, cu experiența și poziția lor vă vor ajuta să vărealizați, însă va fi mai dificilă comunicarea și găsirea aceleiași frecvențe. Da, poate fi această perioadă una de schimbări profesionale și materiale majore. Rămân însă la opinia mea, nu recomand noi întâlniri, parteneriate, negocieri, deoarece situația se va dezvolta foarte repede iar voi nu veți fi pregătiți și organizați. Dacă totuși o faceți, calculați-vă riscurile cu persoane competente.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ar trebui în această lună să vă axați pe zona de relații. Nu refuzați cunoștințele noi, pentru că acestea pot fi deosebit de utile în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor personale. Este important doar să vă amintiți că sunteți predispuși la o supărare excesivă de sine, iar asta nu face bine legăturilor. De asemenea, aroganța ori mândria excesivă sunt inutile. Așadar, trebuie să învățați să ascultați și alte opinii și,în plus, să acceptați schimbări.

Prima și a doua decadă sunt favorabile pentru comunicare, călătorii, soluționarea litigiilor, a acorduri. Începutul va fi dinamic și vă va ajuta să puneți lucruri la punct, să construiți conexiuni importante și să încheiați contracte. Cooperarea inițiată în această perioadă se poate dovedi stabilă și pe termen lung. În același timp, vă ocupați și de legăturile private,intime.

Zilele între 8-12 nu vor fi atât de bune ca rezultate căci vin cu dezamăgiri, speranțe neîmplinite în relațiile personale, lipsă de creativitate. Pot exista probleme cu copiii ori situații incomode când vă sunt încălcate interesele. Cu o așa vulnerabilitate, nu vă indic să forțați lucrurile, căci nu aveți energia de a întoarce situații în favoarea voastră.

După 15 încolo, lucrurile se mai calmează și voi odată cu asta. Atunci fixați întâlniri, atunci dezvoltați afaceri în colaborare, cu atât mai mult cu cât șansa vă vine prin parteneri. Fiți activi, demonstrați-vă valoarea, căci vor afla și alții de voi și vor deveni interesați de ce puteți oferi.

Ultimele 4 zile din lună, vă veți simți mai puțin protejați de influențele negative din exterior. Reactivitatea și agresivitatea multor oameni, inclusiv a voastră, vor crește, astfel încât, cel mai mic motiv duce la conflict și atacuri. Nu este momentul potrivit nici pentru călătorii, întâlniri importante, tranziții de locuri de muncă sau căutarea de angajați.

Afectiv, atenție în ce tipuri de aventuri intrați căci, dacă sunteși deja căsătoriți ori în relație veche, nu vă văd bine pe viitor!

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Fecioara

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Octombrie pe voi o să vă aducă față-n față cu energia banilor, căci provocările nu vor lipsi. Pe de o parte, aveți toate șansele să câștigați mai mult sau să primiți surse suplimentare neașteptate de finanțare. Pe de altă parte, puteți simți o nevoie persistentă de a cheltui mult. Vor veni o mulțime de tentații în jur, iar banii care sosesc cu ușurință vor dispărea la fel de ușor. Așadar, relația voastră cu banii va fi mai ușoară în perioada de până pe 6, iar apoi între 14- 20. Atunci veți putea câștiga, vă puteți implica în proiecte profitabile și veți găsi sponsori care să vă susțină.

Deși ați putea avea o anumită confruntare cu partenerii în perioada 6 - 13 octombrie, cu ceva prudență veți putea să vă apărați interesele. Principalul lucru este să nu intrați în conflict, să încercați să cedați și să vedeți obiective mai importante în spatele lucrurilor mici. În plus, să semnați cu atenție contracte, să participați la proiecte financiare dar numai să le analizați, deoarece există riscul de a trece cu vederea lucruri mici enervante. Exact acest tip de omisiuni poate aduce apoi dificultăți suplimentare și probleme complexe. Ar mai fi o atenționare însă. Veți avea tendința să vă bazați prea mult pe parteneri, iar asta ar conduce la dependență în timp, lucru nefavorabil vouă.

În schimb, pentru perioada menționată aveți deschidere către  activitățile educaționale și științifice, către extinderea legăturilor sociale, pentru munca de caritate, pentru activități sociale sau demararea unor proiecte creative.

Cât despre relații, unele ar putea fi parafate, îmbinând interesul cu amorul. Pentru cei căsătoriți deja, viața personală va depinde în mare măsură de modul în care vă comportați cu partenerii.

În ultimele 5 zile din lună, situația se va schimba și, deși potențialul energetic  va crește, odată cu asta cresc și tensiunile, barierele interne și externe, contradicțiile și neînțelegerile. Sunt posibile cheltuieli neașteptate și neplanificate ale bugetului familiei, precum și întreruperea planurilor de muncă. Schimbările sociale externe de asemenea pot afecta cariera, iar atunci va fi nevoie de propriile ajustări.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Balanța

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Perioada de octombrie este bună pentru o analiză aprofundată a situației actuale și a stabilirii priorităților. Planificarea pe termen lung vă va ajuta să încheiați cu succes anul, precum și să vă înțelegeți pe voi înșivă. Este foarte important să nu irosiți energia pe fleacuri pentru că, într-o încercare de a atinge mai multe obiective simultan, există o mare probabilitate de eșec.

Prima și a doua decadă se vor dovedi bune, veți avea curaj, optimism și speranță în realizarea obiectivelor pe care vi le propuneți. Veți fi ambițioși, veți stabili ținte înalte și chiar veți avansa în implementarea lor.

Dacă vreți schimbarea locului de muncă, vă puteți ocupa de asta, dacă vreți firma voastră ori să lucrați ca independent la fel, o puteți face. În plus, veți primi și susținere de la alții, cu condiția să faceți curățenie în jur și să păstrați doar oamenii de încredere. Nu uitați însă de treburi din trecut, rămase nerezolvate, căci va trebui să vă ocupați și de ele!

Atenționarea v-o fac pentru ultima parte de decan unu lunar și prima de decanul doi, căci atunci se pot ivi niște divergențe. Din cauza lor, s-ar putea răci relații pe care nu merită să le pierdeți. Prudență așadar și nu escaladați conflicte! În afaceri, veți lupta să mențineți relațiile comerciale.

În a treia săptămână, astrele se îmbunează cu voi, relațiile se ameliorează, discuțiile despre planuri și proiecte se reiau. Poate veți primi încasări financiare, o creștere a salariilor,o poziție bine plătită, consolidare a statutului social și succes în afaceri. Acesta este un moment bun pentru achiziții, investiții.

Noi perspective interesante vor ajuta să se consolideze poziția, autoritatea și să se deschidă oportunități pentru realizarea potențialului.

După 25 situația se va schimba și nu neapărat în bine, poate datorită vouă, a aroganței voastre, a succesului care vi se urcă la cap.

Afectiv, dacă veți vrea să păstrați ceea ce ați pierdut, poate că o analiză a greșelilor deja făcute vă va ajuta. Puteți găsi în voi toleranță, puteți găsi diplomație și compromis pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi, luna octombrie vine cu ceva apatie care vă îndeamnă să vă retrageți în zona voastră, uneori chiar și fără motiv anume. Da, poate că cei care preferă tăcerea se vor bucura de ea, amânând viața activă pentru o perioadă ulterioară. În același timp, unii pot simți nevoia de a petrece timpul într-un mod propriu, așa cum se simt ei confortabil. Aveți însă grijă că, o retragere îndelungată înseamnă stagnare în carieră sau chiar în viața personală! Mai curând ocupați-vă de probleme vechi, rămase neterminate căci, dacă nu, ele oricum vă vor ieși la lumină pe neașteptate!

Dacă veți fi obligați să mergeți pe cărări noi și necunoscute, așteptați-vă să fiți confuzi și plini de incertitudine și nesuguranță! Nu vă panicați, căci Universul vă ajută, va trimite oameni care să vă sprijine, iar ei pot fi chiar patronii voștri!

În perioada 7- 14 octombrie, vă veți simți obosiți, va exista o oarecare detașare în relații ori veți face exact ceea ce vă relaxează cel mai mult. Achitați însă datoriile trecute, nu neapărat financiare, ci poate fi necesar să răspundeți cu bunătate și să participați la rezolvarea problemelor altor persoane.

Abia în a doua jumătate a decanului doi lunar vă recăpătați energia, puteți acționa mai eficient, puteți primi o mai mare susținere dinspre prieteni, puteți să vă adaptați mai repede la noile proiecte și perspective.

La finalul lunii va trebui să fiți ponderați și să nu acționați grăbit, căci puteți provoca haos pe care greu îl veți liniști.

Financiar, dacă veți alerga după mai mulți iepuri, doar veți obosi, așa încât vă sugerez să deveniți riguroși în planificări pe termen lung, căci așa, veți reuși să evitați multe erori.

Medical, veți fi sensibili căci, pe fondul scăderii imunității, riscați să contactați răceli și infecții.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

E o lună în care pot apărea bune rezultate doar cu mult efort și multă muncă. În domeniul profesional, octombrie este asociat cu idei noi, acestea putând fi puse în aplicare ulterior dacă se fac eforturi semnificative. Oricum, nu va fi posibil să faceți față sarcinilor singuri, deci este recomandabil să solicitați sprijinul colegilor. Acest lucru va permite să se continue direcția spre succes, să înainteze proiectele avute, afacerile și activitățile sociale. Iar în acest sens, prima și a doua decadă a lunii se pot dovedi a fi cele mai pozitive în special pentru planificare și pentru afaceri care vizează viitorul, pentru consolidarea relațiilor în echipă  sau a oricărei forme de cooperare.

Dacă vreți să vă schimbați locul de muncă, puteți să o faceți în prima săptămână din lună. Pot apărea șanse mari și oferte profitabile, precum și mentori în rândul persoanelor influente care pot contribui la avansarea voastră în activități profesionale sau sociale. De asemenea, veți avea ocazia să începeți noi proiecte creative, să revizuiți planurile, să alegeți o altă direcție de activitate. Din păcate, riscați inconsecvență, interes pentru ceva nou, schimbați direcția și vă îndepărtați de obiectiv, adică pierdeți timpul. În același timp, va fi dificil să fiți ușor convinși, iar acest lucru va manifesta încăpățânare și inflexibilitate.

În același timp, veți avea ocazia să vă eliberați timpul și conștiința de vechile obligații și rutină împovărătoare, să arătați independență profesională creativă într-un proiect nou.

Afectiv, veți primi semnale neașteptate de atenție din partea persoanelor de sex opus. Probabilitatea unei povești romantice este mare, dar merită luat în considerare faptul că plăcerea de moment poate pune în pericol o relație deja construită și stabilă. În schimb, cei singuri au toate șansele de a găsi sufletul pereche. Pentru aceasta nu trebuie să se închidă în ei înșiși ori să se izoleze. Doar prin extinderea cercului social veți ajunge în centrul atenției.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Nu va fi o lună netedă pentru că vă este greu să vă adaptați schimbărilor ce vin în lume. Nu puteți voi să schimbați mersul lucrurilor, iar pentru asta nici nu trebuie să vă scufundați în pesimism și depresie. Va fi mai simplu să deveniți adaptabili și să îi lăsați pe alții să-și bată capul. Astfel, veți reuși să vă echilibrați nervos și să evitați conflictele. De fapt cu voi și cu încrederea de sine trebuie să luptați. Dacă o să reușiți asta, o să primiți bune semnale din zona profesională în prima parte a lunii sau în decanul 2 .Spiritul proactiv și antreprenorial care vă caracterizează, împreună cu relațiile de prietenie, vă vor ajuta să vă consolidați baza, iar obiectivele pe care le veți stabili în această perioadă pot fi realizate și încă destul de repede. Este adevărat, acest lucru poate fi însoțit de complicații și conflicte. Dar energia, ambiția în afaceri, precum și disponibilitatea de a sacrifica ceva de dragul unor realizări mărețe, vă pot ghida spre succes.

Luați în calcul ideea că ați putea fi nevoiți să mergeți în călătorii de afaceri, iar ele vor fi esențiale pentru carieră! Promovarea de asemenea e o metodă ce poate îmbunătăți în mod semnificativ baza materială. Cu ea, vor apărea surse suplimentare de venit, ceea ce va permite să faceți achiziții majore.

E nevoie de atenție mărită în ultima parte a lui octombrie, în special la propunerile pe care le veți primi. Nu toate au la bază un câștig corect, pentru că multă lume va fi egoistă și va avea interese proprii. Rezultatele reciproc avantajoase pot fi obținute numai prin diplomație și prudență. În plus, tensiunea acumulată în timpul lunii poate duce la izbucniri nervoase, mai ales în relațiile cu cei dragi, dar nu numai. Acela va fi un moment în care logica nu va funcționa și-atunci vă sfătuiesc să lămuriți confuzia cu ajutorul intuiției. Oricum, nu vă lăsați implicați în problemele altora, nici în sugestiile lor, pentru că voi pierdeți iar aceia câștigă.

Afectiv, poate veți fi împinși spre schimbări radicale, dar nu vă sfătuiesc să le faceți sub impuls de moment, mai ales dacă sunteți deja cu state vechi într-o relație. Iar dacă sunteți singuri, nu vă sfătuiesc să vă întoarceți la o legătură ce nu a funcționat altădată, pentru că nu va avea viitor nici acum.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dacă voi credeați că ați avut mult efort de depus în septembrie, luna octombrie va demonstra contrariul dacă îî veți înțelege mesajul. Aveți două direcții spre care trebuie să vă canalizați și una e zona profesională, iar alta e viața personală. Abandonați iluziile și frivolitatea, căci trebuie să deveniți mai concentrați și să acumulați noi cunoștințe depășindu-vă limitele de până acum! Indiferent cât vă vor fi puse în alertă emoțiile, detașați-vă de ele și priviți totul mai optimist! Prima și a doua decadă a lunii vor fi perfecte pentru extinderea orizonturilor spirituale și creative, pentru călătorii și întâlniri, pentru a asculta de profesori, pentru mobilizare pe internet, pentru vorbit în public sau  pentru îmbunătățire spirituală.

Responsabilitatea va crește, atât pentru ceilalți, cât și pentru viața voastră, veți fi împuterniciți cu puterea de a vă stabili cele mai îndrăznețe dar realiste obiective. Experiența greșelilor din trecut vă va ajuta să accedeți la o poziție mai matură, iar pentru unii dintre voi acesta chiar va fi un moment decisiv.Dorința de a vă schimba brusc poziția, de a obține succes în afaceri, vă va determina să acționați, să simțiți că acum e timpul vostru, lucru care va spori încrederea. Unii vor dori să înceapă o nouă afacere ca să devină mai independenți din punct de vedere financiar, alții să deschidă o nouă direcție în activitățile lor profesionale, alții să își reorganizeze activitatea. Toate schimbările vor fi de bun augur.

Poate că în perioada 7-13 sunt posibile certuri cu cei dragi, probleme minore în afaceri sau în timpul călătoriilor, ori greșeli cauzate de grabă și lipsă de gândire. Grijă să nu provocați voi asta, căci se poate solda cu pierderi bănești și mari dezamăgiri!

Apoi până pe 24 puteți iar înainta energic, căci după această dată va trebui să acționați mai prudent și cu reținere. Începe atunci o perioadă mai dificilă și va trebui să vă dovediți propria solvabilitate ori calitățile de lider. Grijă să nu vă treziți implicați într-un scandal de toată frumusețea!

Medical, pe parcursul întregii luni trebuie să vă monitorizați cu atenție starea de sănătate. Nu numai că veți fi nervoși, dar pe fondul unei stări de psihoză, riscați să vă sară țandăra chiar din orice. Și nu e cazul.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ceea ce se îndreaptă spre voi apasă zona voastră interioară, echilibrul și starea de spirit care și așa în mod normal reprezintă punct vulnerabil al zodiei voastre. Sistemul nervos trebuie să fie puternic pentru a supraviețui tuturor adversităților și a rezolva noi probleme. E nevoie de efort suplimentar pentru a construi încrederea și a consolida finanțele. Dar trebuie să pășiți cu încredere și speranță în tot ce Universul va arunca pe piață pentru voi. Vin modificări, iar rolul vostru va fi să vă debarasați de lucruri, de oameni alături de care nu evoluați sau nu vin cu noi perspective.

Dacă nu vă veți teme de niciun obstacol, veți putea acționa mai deliberat și mai prudent, iar o astfel de poziție poate fi eficientă în a rezolva probleme din trecut, sau poate da impuls inițial noilor succese în carieră, mai ales în prima săptămână de octombrie.

A doua decadă a lunii va fi și mai dinamică și mai favorabilă pentru acțiuni decisive. Veți fi atunci pregătiți pentru un nou parteneriat, pentru noi proiecte, căci vin întâlniri importante care vor avea rolul lor în planurile de viitor.

Ar trebui să depuneți eforturi mai persistente pentru a atinge obiectivele. Diverse investiții pot aduce rezultate bune și vă pot ajuta să consolidați poziția financiară.În același timp, veți primi cadouri, atât sub formă materială, cât și ca oferte sau sfaturi importante.

Unii vor prinde  gust pentru activitățile caritabile, vor oferi ajutor dezinteresat celor care au nevoie, iar binele adus se va întoarce la ei însutit.

După 24, chiar dacă încă veți avea energie vitală, va veni totuși o perioadă dificilă în care trebuie să fiți mai restrânși cu cheltuieli financiare și să vă limitați dorințele doar la necesitățile stringente. În plus, atenție, căci va fi mai dificilă relaționarea cu colegii sau cu superiorii, iar asta poate duce la neînțelegeri și conflicte la locul de muncă!

 
 
Loading...