Horoscopul lunar (horoscop octombrie 2019) îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un horoscop al lunii octombrie 2019 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii octombrie spune că nativii Scorpion alocă mult timp dezvoltării personale.


Horoscop lunar- horoscop octombrie 2019, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani 

Apar conflicte la locul de muncă,ce pot fi cauzate de greșelile trecute, de neatenția voastră  la ce ați crezut că-s fleacuri. Situațiile vor necesita claritate și acuratețe în decizii de afaceri, gândite și echilibrate, ceea ce va ajuta să utilizați benefic schimbările și transformările în curs pentru creșterea în carieră și consolidarea statutului social.În primele 2 săptămâni trebuie să vă bazați pe sprijinul prietenilor și partenerilor de încredere. Și rudele pot oferi asistență semnificativă în depășirea evenimentelor neplăcute. Potențialul ridicat de energie va contribui la activitatea creativă și la decisivitate în acțiuni. În multe privințe bunăstarea financiară va depinde de cooperarea de succes. În plus, ce se va petrece va alunga perspectivele fantomatice și se poate aborda practic orice vine spre voi. Din a doua jumătate a lunii este posibil ca partenerii să poată abandona planurile inițiale, să revizuiască condițiile de cooperare, astfel încât va trebui să vă ocupați singuri de probleme. Veți reuși iar asta-i cel mai important.

Horoscop lunar- horoscop octombrie 2019, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Mulți nativi pot fi lipsiți de sprijin, deoarece intoleranța și agresivitatea inerentă a lor vor afecta nu numai dispoziția și stabilitatea emoțională, ci și performanța și capacitatea de a acționa în echipă. Vor exista suficiente motive obiective care pot face comunicarea cu Taurul foarte dificilă, în special în prima jumătate a lunii. Starea de spirit proastă poate fi de asemenea un rezultat al distragerii și lipsei de asamblare,ceea ce poate duce la greșeli. Poate că nu ar trebui să mergeți în călătorii, să semnați documente importante, să intrați în relații noi.Aveți grijă să nu riscați.În multe situații veți ceda provocărilor, veți intra în conflicte și acest lucru poate complica viața.

Din săptămâna a treia vă întâlniți cu oameni influenți care pot contribui la cariera voastră, iar relațiile cu ceilalți vor deveni mai prietenoase,vor exista mai multe motive de bucurie, de cooperare și comunicare fructuoasă.

Dar, după 23 octombrie, reacțiile la ceea ce se întâmplă pot să nu fie în totalitate corecte, ba chiar aspre și dure ,ceea ce poate servi ca motiv pentru dezacorduri grave cu partenerii, până la o rupere a relațiilor.

Horoscop lunar- horoscop octombrie 2019, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Se pot ivi probleme cu o persoană influentă, cauzate de dezacorduri financiare sau de proprietate. Cu toate acestea, nu vreți să renunțați la impulsuri și doriți să vă asumați riscuri. Acest lucru va conduce cel mai probabil la pierderi și regret. Nu este momentul potrivit pentru manipulare financiară, pentru achiziții mari, oferte, pentru demararea unei noi afaceri sau extinderea afacerii, deoarece puteți pune totul în joc și să pierdeți. Cu toate acestea, este un moment oportun pentru a face sport, a ordona corpul și mușchii. Posibil să vă schimbați dramatic obiceiurile, simțind interesul pentru un stil de viață sănătos. Grijă la răniri întrucât acțiunile nepăsătoare și pripite pot provoca accidente și distrugeri, în special în ultima parte a lunii.

Peste toate însă,această perioadă va fi favorabilă în ceea ce privește dragostea și romantismul, iar voi o să fiți mai deschiși și mai flexibili în această zonă. Obiectivele și interesele comune se pot dovedi a fi fundamentul pe care pot apărea noi relații romantice armonioase.

Horoscop lunar- horoscop octombrie 2019, zodia Rac

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Ceea ce se va petrece luna asta va fi influențat inclusiv de poziția și atitudinea voastră, precum și de inconsistența în acțiuni, de schimbarea rapidă a stării de spirit și a opiniei. Ideile noi vor excita imaginația, vă vor transporta chiar pe tărâmul fanteziei, iar partenerii trebuie să vă aducă cu picioarele pe pământ. Dacă nu țineți cont de opiniile lor, deciziile voastre or să fie rapide și impulsive, putând duce la consecințe neplăcute, la distragerea voastră de la îndatoririle și chestiunile mai importante, în special în prima jumătate de octombrie.

În familie vor exista o mulțime de situații care pot aduce atât rezultate pozitive, cât și dezamăgire. Tot acolo e posibilă confruntarea cu probleme karmice vechi și obligații neîndeplinite. S-ar putea să fiți nevoiți să-i ajutați pe cei dragi, să aveți grijă de rudele bolnave sau să le rezolvați voi problemele. Drept urmare, veți cheltui destul de mult timp nu atât cu ​​propriile probleme, cât în ajutorul celorlalți.

Financiar, fiți atenți la efectuarea tranzacțiilor mariși nu vă încredeți în persoane necunoscute!

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2019, zodia Leu

Horoscop lunar Leu: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În prima jumătate a lunii energiile dizarmonice vor influența în continuare comportamentul oamenilor, creând haos și excese de vanitate. Toate acestea vor afecta și viața voastră căci acțiunile și informațiile conflictuale vor fi confuze. Deoarece nu controlați comportamentul celorlalți oameni, trebuie să păstrați un control vigilent asupra emoțiilor voastre și să convingeți într-un mod inteligent.

În același timp va exista o tendință de a dramatiza ceea ce se întâmplă, de a da vina pe ceilalți, iar din cauza asta dialogurile se vor tensiona. Emoțional, veți fi instabili, veți amesteca faptele cu sentimentele și veți provoca dispute inclusiv cu cei dragi, mai ales că o să vedeți doar meritele voastre, fără să vă intereseze ale lor.

Aveți în schimb talente organizatorice care vă vor ajuta să ieșiți din stagnare în zona de afaceri, să depășiți tensiuni din trecut, dar asta nu înseamnă că vă îmbogățiți acum. Dacă aveți decizii importante de luat, vă sfătuiesc să le lăsați pentru a treia săptămână căci abia atunci o să vedeți mai clar lucrurile. Totuși nu vă aruncați în chestii riscante!

Finalul lunii vine cu probleme la domiciliu, iar ele trebuie rezolvate pentru că se pot agrava.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2019, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru voi, obținerea rezultatelor dorite va fi dificilă, deoarece multe vor depinde de circumstanțele obiective și de factorul uman. Mai mult decât atât, dorința de a influența o situație sau pe cineva nu poate aduce decât  rezultate opuse la ceea ce sperați, căci totul se poate întoarce împotriva voastră. Măsurile și investițiile riscante vor fi ineficiente, prin urmare acestea vor necesita prudență și capacitatea de a calcula cu exactitate situația. Beneficiați însă de foarte mult succes în creativitate, iar prin aceasta se poate găsi o ieșire, o oportunitate de a vă relaxa sufletul.

Este posibil ca aceste zile să fie pline cu întâlniri interesante, comunicare, inclusiv romantică. Chiar și așa, starea de spirit și sentimentele vor fi instabile, aruncate de la o extremă la alta încât va fi dificilă formarea de relații stabile, iar distrugerea celor vechi este destul de ușoară sub influența unui impuls.

Financiar, puteți câștiga ceva în perioada 16-23 sau puteți găsi proiecte interesante. După, e mai greu, ba chiar există riscul să aveți pierderi.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2019, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Se pare că nu veți  evalua în mod corect ceea ce se întâmplă și sunt posibile erori enervante,precum și concepții greșite cu privire la persoanele noi care pot apărea în apropierea voastră.

Trebuie să fiți foarte atenți în afaceri, în special în legătură cu documentația, deoarece erorile pot deteriora considerabil reputația și pot afecta stabilitatea financiară. Nu ar trebui să faceți achiziții mari, investiții, să luați împrumuturi ori să împrumutați cu bani pe alții și să vă asumați riscuri, să vă implicați în chestiuni dubioase, pentru că altfel, riscați să schimbați liniștea. În același timp, riscați ca argumentele unor persoane cu experiență să le ignorați, asta în defavoarea voastră. Nu acționați sub primul impuls, ci ascultați vocea rațiunii!

Mai bine le poate merge nativilor născuți în primul decan de zodie, iar dacă și la ei lucrurile se blochează în ceea ce și-au propus, înseamnă că nu are sens să-și risipească într-acolo energia.

Medical, fiți atenți la starea articulațiilor și a coloanei vertebrale, nu supraîncărcați fizic corpul, iar pentru a consolida sistemul nervos, faceți băi liniștitoare cu adăugarea de ulei aromatic.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2019, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Din instabilitate psiho-emoțională puteți reacționa mai agresiv la comentariile sincere ale celor din jur. Sunteți suspicioși și nu-i exclus ca sub influența stresului ori a atacurilor de panică să rupeți legăturile cu persoane familiare la cea mai mică suspiciune.

Potențialul intelectual va fi destul de ridicat, astfel încât veți putea reuși în activități educaționale, științifice, arătând interes pentru cunoaștere, autoeducare și latură spirituală a vieții. Pentru comunicare și schimb de informații aceasta este o perioadă potrivită, mai ales când alții pot oferi un sprijin semnificativ și sfaturi practice care să ajute la rezolvarea de probleme personale.

Atacurile vor continua din partea persoanelor invidioase, a rivalilor care ar putea să vă submineze autoritatea,să interfereze cu planurile voastre, așa că trebuie să fiți mai atenți, să nu vorbiți în detaliu  despre ideile voastre și să nu-i implicați pe ceilalți în proiecte.

Grijă la manipularea manuală a aparaturii, căci există varianta de accidentare sau de provocare de daune prin stricăciuni!

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2019, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Potențialul și pofta de viață vor crește, ceea ce vă va schimba atitudinea față de tot ce se întâmplă și  va adăuga optimism stării voastre. Aceasta este o lună de cooperare activă cu o varietate de oameni, de elaborare de noi planuri, de discuții și promovare a ideilor, de căutare de noi susținători. Atenție însă la intrigi și bârfă în prima jumătate de lună, căci pot aduce schimbări în raporturile dintre oameni!

Financiar și aici exista atenționare, în sensul că nu trebuie să împrumutați și nici să dați bani cu împrumut. Abțineți-vă de la cheltuieli impulsive și nejustificate, căci ele golesc aiurea buzunarele!

A doua parte de octombrie o puteți dedica persoanelor dragi, familiei sau prietenilor, iar dacă au fost disensiuni între voi, clarificați-le cu calm și înțelegere!

În octombrie trebuie să se respecte măsura în orice, altfel veți traversa greu perioada, atât fizic, cât și mental. Nu vă asumați mai multe decât puteți face, iar prioritatea ar trebui să fie odihna și alimentația bună. Emoțiile negative vor duce la scăderea rezistenței corpului la infecții, așa că  încercați să salvați vitalitatea, să nu supraîncărcați ficatul.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2019, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Tensiunile pe care le-ați simțit în septembrie vor continua și acum, mai ales acelea din zona de carieră sau chiar statut și poziție socială. Trebuie să munciți din greu,să rezolvați probleme destul de complicate, să stabilizați relațiile cu superiorii care vă cer mult și sunt absurzi de exigenți. Cu toate acestea, mulți dintre voi vor controla bine situația celor din jurul lor, prin urmare se vor simți destul de încrezători. Dezinformarea, bârfele pot submina reputația și pot afecta relațiile cu prietenii, rudele și colegii. În plus, relațiile complicate, inclusiv cu cei dragi, pot provoca o criză mentală și pot pune la îndoială semnificația activităților voastre. Discrepanțele fundamentale cu ceilalți, datoriile vechi și promisiunile neîndeplinite pot duce la blocaje și stagnare. Bine e că în general aveți o poziție personală destul de puternică, așa că va fi dificil să vă „alunge” cineva de la locul vostru.

Urgențele apar și în ultima săptămână din lună, căci vin situații neobișnuite, evenimente neașteptate care vă depășesc competențele.

Nu lăsați străinii să se amestece în viața personală și nu urmați tot felul de sfaturi și trucuri. În același timp nu fiți despotici cu cei din jur căci înfruntările cu ei dacă-i stârniți vor fi interminabile!

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2019, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vă confruntați cu persoane care nu au aceleași teorii și opinii ca voi, dar veți și simți acut lipsa resurselor financiare și incapacitatea de a vă pune în aplicare proiectele. Amânați drumurile, acesta nu este momentul potrivit pentru călătoriile de afaceri în străinătate, deoarece planurile nu vor fi în conformitate cu așteptările și nici nu vor reuși.

Dacă acasă vin schimbări serioase, acționați înțelept și căutați să vă protejați și pe voi,și pe cei dragi! Veți fi încărcați cu muncă până la limită, astfel încât viața personală va dispărea în fundal. Asta poate duce la instabilitate în relație, dar nu uitați că orice probleme pot fi rezolvate.

Dacă parteneriatul e solid, aveți încredere în opinia celuilalt! Împărtășiți cu el tot ce vă pune pe jar ,iar dacă persoana iubită se oferă să schimbe temporar situația,nu refuzați.

Nici la muncă nu e indicată schimbarea voită, oricât de calculată ar fi ea. Mergeți pe căi deja bătătorite, ca să nu regretați ulterior. Nimic categoric nu trebuie decis, căci o să vă pară rău apoi și nu va mai fi cale de îndreptat.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2019, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Va fi dificil să deblocați lucrul în echipă ori să rezolvați probleme prea complexe. Chiar și voi o să vă  comportați ciudat, în mod ambiguu, reacționând prea brusc la ceea ce se întâmplă și luând în prealabil o poziție războinică. Suspiciunea și tendința de conflict pot deveni un obstacol în relațiile atât la locul de muncă,cât și acasă. În activitatea profesională, din cauza imprudenței, impulsivității și acțiunilor fără judecată puteți pierde foarte mult, luând decizii greșite și ratând șanse bune, mai alesîn primele 14 zile ale lunii. De asemenea și ultima săptămână este astral tensionată, încât vă recomand să stapâniți excesul de zel sau fanatismul. Nu călătoriți în străinătate dacă se poate căci situații nefavorabile se pot ivi!

Referitor la bani, dacă nu sunteți mulțumiți de venitul actual, este timpul să vă gândiți să căutați surse suplimentare. Transformați eventual un hobby de lungă durată în venituri, deschideți o afacere virtuală profitabilă sau implicați-vă în activități antreprenoriale individuale. Cea mai mare parte a banilor câștigați va merge pentru a rezolva problemele familiei. Se pare că, până la sfârșitul lunii, vistieria familiei va fi aproape goală și va trebui să activați butonul de economisire.

 

 

 
 
Loading...