Se spune că este mai bine să prevenim decât să tratăm! Vorba veche din bătrâni este valabilă şi în ceea ce priveşte sănătatea dvs. în anul 2019. Specialistul Click!, astrolog Lorina, ne spune la ce să ne aşteptăm la acest capitol.


 • Berbec (21.03 - 19.04). După o perioadă ceva mai complicată în prima parte a anului, un timp de odihnă și schimbare a peisajului vă va permite să recuperați punctele forte de care veți avea nevoie în toamnă.
 • Taur (20.04 - 20.05). Tensiunea astrală dintre Saturn-Pluto și axa sănătății atrage pe tot parcursul anului atenția la ritmul de viață. Oricâtă ambiție profesională și socială veți avea, nu uitați că odihna și relaxarea vă dau putere.
 • Gemeni (21.05 - 21.06). Nu vor exista probleme majore de sănătate și asta e bine! Poate că unele probleme ale tractului digestiv vă vor deranja la începutul anului (februarie, martie), dar nu vor dura mult. Acest lucru o să se datoreze faptului că mâncați prea repede și vă simțiți foarte stresați din cauza muncii. Fiți vigilenți cu privire la dietă și acordați-vă timp pentru a face sport .
 • Rac (22.06 - 22.07). Până în noiembrie, cu Jupiter în zona sănătății veți primi ajutor în ideea că vine vindecarea mai ușor ca altădată. Pe de altă parte, atenția va trebui mărită la excesele de orice fel, căci același Jupiter le pedepsește.
 • Leu (23.07 - 22.08). Nu ar fi probleme de sănătate în anul 2019, cu excepția câtorva episoade trecătoare. Veți simți lumină și ușurare, ca și cum ați fi îndepărtat o greutate. Deși veți avea nevoie de momente de singurătate, nu veți ezita să-i înțelegeți și pe cei din anturajul vostru. 
 • Fecioară (23.08 - 22.09). Dacă ați avut unele probleme de sănătate, acestea se pot rezolva în anul 2019. Dacă sunteți în formă, așa veți rămâne, căci vor exista doar câteva răceli și bronșite la schimbarea sezonului, dar nimic extraordinar și îngrijorător.
 • Balanţă (23.09 - 23.10). Veți dori să vă schimbați, să pierdeți din greutate, să vă modelați și să vă perfecționați silueta. După o neglijare pe parcursul anului, este perfect de înțeles că  veți lua lucrurile în mână.
 • Scorpion (24.10 - 22.11). Nu sunteți atotputernic și trebuie să acordați o atenție la stilul de viață. Sunt  în program pe 2019 răceli frecvente, gripă, epuizare nervoasă. Deși nu-i nimic foarte îngrijorător, crește frustrarea de a trebui să rămâneți în pat pentru câteva grade de febră tranzitorie! 
 • Săgetător (23.11 - 21.12). Cu siguranță și voi veți traversa mici probleme, dar ce este mai important poate pentru unii, este posibil să fiți îndurerați de boala sau chiar moartea unui prieten din copilărie. Această știre vă va provoca tristețe, dar și dorința de a trăi, de a vă bucura de beneficiile vieții, care e unică.
 • Capricorn (22.12 - 20.01). Activitatea profesională va necesita multă energie. Veți simți lovituri puternice de oboseală, dar veți putea să vă odihniți în timp util. Poate e de dorit să externalizați toate tensiunile acumulate la locul de muncă.
 • Vărsător (21.01 - 19.02). Nu neapărat veți realiza lucruri minunate, dar veți înfrumuseța zilnic energia și inițiativele vor fi nelimitate. Veți simți o mare de oboseală la sfârșitul anului, când un conflict la locul de muncă vă poate afecta și poate fi cauza unei pierderi din prospețime. 
 • Peşti (20.02 - 20.03). Deși credeți că sunteți prea ocupat cu munca pentru a investi în activitatea fizică, se pare că  greșiți. Din contră, jocul sportiv va contribui la succes. Dacă aveți copii, e posibil să fiți preocupați de  unul dintre ei în luna iunie și asta să vă extenueze. În rest, nu vor exista probleme.
Loading...