Horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 iulie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 1-7 iulie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Fecioară au de făcut multe drumuri.


Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Vi se deschid noi uși pentru a face schimbări și transformări. Vă simțiți eliberat de starea de suferință și e ca și cum deodată primiți libertatea de a renunța la ce v-a făcut rău sau v-a cauzat durere și vă puteți modifica și comporta fără presiunea interioară. Această ușurare se va resimți în creșterea poftei de viață, a libidoului, va fi ca un moment clar de declic și de acolo veți deveni parcă altă persoană. Prima parte a perioadei nu prea veți avea chef de muncă, veți lăsa sau amâna rapoarte neterminate și veți face lucruri fără să mai gândiți la părerea celorlalți. Veți avea parte de clipe în care veți reflecta la schimbările survenite, unele le veți conștientiza abia ulterior producerii și vă dați seama că vi s-au modificat gusturile fără să știți exact când anume. Este cazul să împărtășiți din aceste trăiri, deși poate vă este mai confortabil să le trăiți în secret dar acum ceilalți au nevoie să știe măcar parțial despre tumultul prin care ați trecut. Oferiți timp celor din anturaj să proceseze și apoi spre sfârșitul perioadei, când starea va fi mai de acalmie, vă puteți întoarce  la sarcinile profesionale.

 

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 iulie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Experimentați confruntări între ce vă doriți pentru voi și ce potențial vede, ce idei are partenerul despre drumul ales. Bazat pe discuțiile de acum veți face ajustări, transformări, pozitive în ansamblu, dar nu toate la fel de ușor de implementat. Dacă vă doriți o nouă relație sau doar un suflu nou, acum înțelegeți mai clar de ce aveți nevoie cu adevărat, vi se reamintește pe ce ar trebui să vă concentrați energia.

Puteți să vă inspirați din mentalități mai deschise, mai libertine în gândire sau chiar să reluați legături cu persoane aflate la distanță,în străinătate,care acum reintră în viața voastră pentru a vă ajuta să vă inspirați din poveștile lor de viață. Dați o șansă comunicării cu persoane față de care de obicei sunteți sceptic, învățați de la oricine și luați în calcul aventuri gen excursii spontane, fără să stați prea mult pe gânduri.

Apetitul pentru profunzime nu va fi potolit de discuții superficiale, doriți să treceți peste barierele sociale și să duceți relațiile la un alt nivel, mai intim, în care să vă regăsiți mult mai confortabil și sigur. Perioada este intensă prin aceste adaptări continue, iar veștile bune vin de la sănătate.

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Tensiunile între munca de zi cu zi, sarcinile repetitive care acum vi se par o corvoadă și dorința de a evada, de a petrece timp în singurătate, de a sta cu voi înșivă, toate vă cam stresează și vă consumă energia mai repede ca de obicei. La factorii consumatori din timpul atât de prețios se adaugă ceva discuții despre bani, despre taxe, impozite și datorii.

Tot ce ține de detaliu pare să vină spre voi și e nevoie să vă ocupați de ele, să reparați sau să stabiliți strategia, nu prea aveți cum să amânați sau să delegați. Sistemul de valori este elementul comun, indiferent că vorbim de cum vă raportați la bani, la partener sau la interesele materiale din relații. Vi se impune seriozitate, minte de contabil și rezistență. Productivitatea dvs va fi fluctuantă, veți începe în forță dar pe măsura trecerii timpului, resursele fizice vi se epuizează și cheful vi se disipează.

Starea de sănătate e posibil să sufere și ea modificări, să vă confruntați nu cu probleme grave cât persistente,simptome care să nu treacă cu medicația normală și să fie nevoie de măsuri mai în forță.

 

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aveți ocazia să treceți la următorul nivel în plan relațional, indiferent că e vorba de o apropiere față de persoane cu care nu prea ați depășit anumite praguri de intimitate, că e vorba de a petrece mai mult timp cu copiii sau de a locui împreună cu partenerul.

 Important este să vă verbalizați dorința, să spuneți celorlalți despre ce aveți nevoie de la ei și să renunțați la așteptarea ca ei trebuie să știe ce e în sufletul vostru. Folosiți creativitatea, pofta de viață și capacitatea de a aprecia, a vă bucura de lucrurile simple pentru a îndeplini cât mai multe sarcini.

Totul se petrece ușor și e bine să continuați să faceți o prioritate din starea voastră de bine, să persistați în a include în agendă timp pentru activități individuale care să vă mențină motivația și buna dispoziție. Puteți să combinați acum exercițiile fizice obișnuite cu un nou tip de tehnologie sau aparatură ori să încercați noi metode de a introduce în regim alimente mai sănătoase chiar dacă nu prea vă atrag.

 

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 iulie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Aveți rezistență și imunitate fizică, mai ales în prima parte a perioadei iar apoi vă puteți aștepta la mici fluctuații în nivelul de energie întrucât se va acumula destul de mult stress provenit de la solicitări ale celor din famlie care vor veni ca sarcini suplimentare pe lângă cele deja înscrise în program. Vi se poate accentua un disconfort al stomacului care să vă frâneze mai mult din entuziasm și din productivitate.

Banii în principal vor ieși din buzunarul vostru cu destinația casă, fie în sensul de cămin fizic unde e posibil să fie nevoie de unele reparații sau consolidări, fie în sensul de a da o mână de ajutor unor membri din familie care acum trec prin momente mai dificile.

E indicat să urmăriți starea de sănătate în special a persoanelor de sex feminin din familie, eventual să le ajutați în scop preventiv cu sfaturi sau chiar financiar. Cât privește speculațiile, e mai bine să nu irosiți bani.

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Sunteți ca o albinuță care acum are de făcut foarte multe drumuri, i se cere să fie prezentă la numeroase evenimente eventual care se suprapun. O să fiți obligat să alergați dintr-o parte în alta fără să obosiți.

Interacțiunile interpersonale sunt multe și variate, aveți de discutat cu vecini, cu foști și actuali prieteni, cu familia de acasă,c u membri cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme.  Este un timp favorabil să vă folosiți de talentul de a scrie, de relaționarea prin rețelele de socializare, să reduceți din comunicarea față în față prin folosirea mesajelor sau să transmiteți prin intermediari unele informații.

Devine important orice moment pe care îl puteți fura pentru a vă odihni și a vă liniști, a pune cap la cap amalgamul de informații și gânduri.Puteți merge la cursuri de interes, fie profesional, fie individual, cunoașteți oameni noi cu care veți păstra legătura. Se pare că acum nimic nu vă intimidează.

 

Horoscop săptămânal Balanţă: 1-7 iulie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Devine important pentru voi stabilitatea financiară și tot ce faceți acum pare să aibă ca motivație să vă asigurați că în caz de situații neprevăzute, aveți bani puși deoparte, sunteți pregătiți să faceți față provocărilor de orice fel. Pornind de la dorința de securitate prospectați, vă interesați de noi oportunități de a spori câștigurile și de a economisi mai agresiv.

Vă apucați să vă actualizați CV-ul, vă gândiți să dați sfoară în țară la oamenii potriviți legat de faptul că ați fi interesați de eventuale joburi existente. Nu uitați să discutați despre schimbările pe care le demarați acum cu familia, să nu fie o surpriză pentru cei apropiați pentru că pot apărea tensiuni la care nu vă așteptați.

Faceți publică discret intenția voastră, puteți lua în calcul să vă sporiți inițial veniturile doar din exploatarea unor talente în timpul liber, fără a face schimbări majore de job sau de domeniu de activitate.

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Vă confruntați cu momente de decizie destul de intense întrucât acum se ating anumite limite. Realizați că trebuie să renunțați la activități sau persoane care vă cauzează pierderi. Faceți calcule concrete, stabiliți costuri și venituri, estimați ce e cazul să păstrați și la ce e cazul să ajustați sau chiar să tăiați de pe lista de sarcini.

Dispare entuziasmul față de anumite proiecte noi care păreau promițătoare,iar acum evaluați primele rezultate și vedeți de ce e nevoie să modificați. Asta presupune să discutați cu mai multe persoane implicate, să renegociați anumite clauze, fără să lăsați bagajul emoțional să intervină. Este un moment de detoxifiere, nu mai aveți răbdare nici cu relațiile care funcționează după un tipar disfuncțional pentru voi și e posibil să tăiați în carne vie fără să vă mai uitați în urmă.

 Deveniți propria prioritate, vedeți ce nevoi aveți financiar, ce abilități aveți pe care să le folosiți în continuare.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 iulie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Sunteți visător, cu momente de luciditate și de claritate destul de acute. Vă așteaptă o perioadă în care schimbările majore sunt la ordinea zilei, renunțați la obiceiuri și tipare de care vroiați de ceva vreme să vă eliberați.

Este nevoie să vă pregătiți de lupte emoționale, de sesiuni de autoînvinovățire, de sesiuni de bravadă neașteptată. Procesul de a vă integra noile tipare e demarat, e posibil să vă rămână unele detalii de reglat, dar unele credințe autolimitatoare, persoanele pe care le simțeați toxice sau comportamente care s-au dovedit nocive, sunt acum puse pe liber.

Chiar și simpla revelație a ce doriți să eliminați din viața voastră vă este de ajutor, chiar dacă nu o să puteți face transformările până la capăt. Rămâneți eliberat, vă puteți îndrepta către mici evenimente sociale cu persoane apropiate, fără prea mulți oameni noi, unde să vă simțiți confortabil și să împărtășiți măcar frânturi din planurile și strategiile gândite.

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Viața socială este mai activă în prima parte a perioadei pentru ca apoi, pe măsură ce oboseala se acumulează, să resimțiți nevoia de interiorizare și de a petrece mai mult timp în singurătate. Veți participa la serate organizate cu colegii sau din mediul profesional, unde e bine să vă faceți apariția, vă veți interesa de activități care să ajute mai mulți beneficiari simultan, poate chiar luați în calcul câteva ore de voluntarit pentru diverse cauze care v-au atras atenția.

 Simțiți o presiune exterioară, ceilalți au așteptări mari de la Dvs și nu sunteți încrezător complet în capacitatea de a vă ridica la înălțime, motiv pentru care e bine să căutați ocupații alternative, care să fie o refulare pentru nemulțumirile adunate – gen grădinărit,voluntariat sau un hobby acaparant.

Extindeți-vă preocupările, nu vă lăsați intimidat de pretenții din afară, ba chiar vă puteți închide telefonul din când în când pentru o perioadă.

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Ambițiile profesionale revin în centrul atenției. Primiți aprecieri, vi se recunosc unele reușite anterioare, dar totuși retrăiți o stare de nemulțumire interioară pentru că aveți senzația că ați putea mai mult, că e cazul să fi evoluat și să aveți un alt statut.

Nu uitați că timpul nu e pierdut, treceți pe modul de autoanaliză și vedeți exact ce vă doriți, dacă sunteți pregătit pentru responsabilități crescute, pentru mai multe ore de muncă sau vreți să porniți de la zero pe un cu totul alt domeniu. Aveți idei și răspunsuri dar nu știți încă cum să le combinați pentru a vă păstra reputația intactă. E bine să cereți sfaturi.

Poate mentorii actuali vă pot oferi păreri mai avizate din experiențele personale,poate  chiar unele personalități model vă ajută cu exemple din autobiografia lor. Faceți cercetări, citiți dar nu neglijați nici aspectul sănătății. Puține exerciții vă pot aduce anchilozarea sistemului osos, iar prea multe vă aduc dureri pe același sistem.Găsiți o cale de mijloc.

 

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 iulie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Fiți pregătiți cu bagajele. Vreți aventură, să plecați din oraș sau să vă extindeți oriontul sub diferite forme. Aveți nevoie de o schimbare de peisaj sau e posibil să vă atragă atenția o nouă specializare, iar acum chiar să faceți un prim pas și să vă rezervați un loc.

 Veți fi tras în diferite direcții simultan întrucât se vor aglomera mai multe oportunități de a face ceva nou în același timp. Pentru a vă decide e indicat să folosiți criteriul responsabilităților profesionale care pot deveni o piedică reală în cazul unui curs aflat la distanță fizică sau un temen limită care să vă împiedice să plecați fix în momentul când doriți voi să evadați.

Luați în calcul extinderea perspectivei cu ajutorul tehnologiei, să faceți cursuri în varianta online dar e bine să vedeți exact costurile indiferent de modalitatea aleasă. Fiți cu băgare de seamă la entuziasmul începutului.

Loading...