Horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 iunie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 1-7 iunie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Scorpion trebuie să fie atenţi la cheltuieli.


Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1.jpg

berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Focusul se îndreaptă către zona planurilor de viitor, a îngrijorărilor și a temerilor care reies acum la suprafață și, spre finalul perioadei, conștientizați că cea mai importantă persoană sunteți voi înșivă iar cel mai util și benefic lucru pe care îl puteți face e în fapt să vă sporiți confortul și bunăstarea. Vedeți mai clar direcția spre care vreți să vă îndreptați și asta vă inspiră și vă face dornic să ieșiți și să împărtășiți ideile și revelațiile avute. Resursa principală rămân abilitățile personale dar nu strică să cunoașteți oameni noi sau să ascultați din experiența și părerea cunoscuților față de ideile prezentate. Sectorul familal trece printr-o stare de ușurare, dar presiunea se va muta către domeniul întâlnirilor romantice sau de amuzament precum și al speculațiilor financiare unde va fi nevoie să deveniți mai responsabil. Prietenii devin o sursă de idei și creativitate, dar în același timp vine scadența pentru sprijinul pe care l-ați primit și nu vă puteți eschiva de la a le fi alături.

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_2.jpg

taur
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

E un moment în care vă definitivați și consolidați poziția. Marcajul mare e pe zona profesională, dar sunt necesare eforturi pentru a vă îmbunătăți imaginea. Acceptați responsabilități noi, vă faceți speranțe, nu fără frici, dar în același timp entuziasmul unui nou pas în carieră vă dă impulsul și motivația să faceți planuri atât de a rezolva micile lacune pe termen scurt, cât și planuri pe termen mai îndelungat. Să aveți o strategie pentru ce vine acum ca ofertă este o idee utilă. Sunt necesare și momente de reflecție în care să pregătiți reacții, să gândiți modul de ambalare și comunicare al răspunsului. E posibil să vă simțiți mai izolat chiar fiind în cadrul unei ieșiri de grup, ceilalți putând fi de ajutor în ideea că vă oferă suport să stabiliți unele limite sănătoase la nivelul de stres și să vă mai scoată din negativism. Starea emoțională nu e strălucită, soluția vine de la prieteni care, cu o vorbă bună, o îmbrățișare sau pur și simplu prin prezența fizică, vă ridică moralul.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1.jpg

gemeni
Zodia Gemeni: 21 mai - 21 iunie

Acordați atenție dietei și stilului de viață. Respectați regulile nutriției și nu faceți economii la alimente – alegeți-le pe cele cât mai proaspete sau cu termen de valabilitate cât mai scurt. Reduceți pe cât posibil consumul de alimente prăjite sau afumate întrucât sistemul digestiv este vulnerabil. Cu puțină deschidere, aveți drumul liber pentru a face progrese considerabile în a vă trata simptomele acasă.

Profesional, acum nu toate lucrurile au rezultatele la care ați sperat, dar finalul devine o șansă să transformați o nereușită într-o altfel de oportunitate.  Nu vă lăsați demoralizați și căutați să găsiți idei noi care să  vă permită să recuperați măcar sumele investite inițial. Interesați-vă de asociați noi pentru noile proiecte.

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0.jpg

rac
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

Faceți ce vă place. Aveți curajul să exprimați ce simțiți că e o pasiune interioară, chiar dacă asta presupune trudă, efort fizic sporit sau să reduceți și mai mult din timpul liber și așa destul de puțin. Familia e posibil să nu se dovedească chiar înțelegătoare, dar e ceva mai presus de voi. Aveți nevoie de ceva propriu, care să vă ofere clipe în care să vă rupeți de mediul de la muncă sau de problemele cotidiene. E important să nu uitați ca scopul este vă relaxați, nu să faceți performanță. Dacă intrați în competiție cu alți practicanți ai aceluiași hobby sau odată ce depășiți un anume interval de timp acordat special pentru asta, deja nu mai e doar un hobby. Nu faceți un al doilea job din această pasiune și țineți minte că perfecțiunea nu există în realitate, ci doar în laboratoarele cu mediu controlat.

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1.jpg

leu
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august

Să aveți bagajele pregătite. Sunt multe drumuri de făcut, atât de plăcere, cât și de muncă. Puteți propune partenerului să vă însoțească în unele deplasări pentru a crea mai mult senzația de acasă și în locuri mai  îndepărtate. Simțiți nevoia de a profita de aceste deplasări, de a învăța și a de aprecia altfel unele peisaje sau mentalități diferite față de cele cu care ați rezonat până în prezent. Aveți puterea de a vă simți confortabil indiferent unde ajungeți, de a crea momente de intimitate cu cel drag. Financiar vorbind, puteți recupera sume care vi se cuvin, dar a fost amânată virarea lor în cont. E valabilă însă și varianta inversă–dacă aveți datorii de plătit, scadența lor vă obligă să faceți cumva rost de bani. Trecutul vă prinde din urmă, indiferent de poziția pe care vă aflați și vă pune la treabă, să comunicați, să negociați, să faceți drumuri la bănci, la instituții unde e necesar ori să dați explicații ori să puneți întrebări suplimentare.

Horoscop săptămânal Fecioară:1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_2.jpg

fecioara
Zodia Fecioară: 23 august-22 septembrie

Apar pe firmament discuții legate de respectul dintre parteneri, colaboratori sau asociați. E vorba despre a verifica  atât ce pleacă de la voi ca informații, cât și percepția pe care o au cei cu care aveți ori bani la comun, ori locuiți împreună. Sunteți supus unui soi de interogatoriu la care însă faceți față cu brio și reușiți să respingeți argumentat orice aluzie de posibilă rea credință din partea voastră. E nevoie să ascultați activ, să fiți înțelegător, dar în paralel să vă luați măsuri de precauție și să faceți propriile verificări. Veți avea surprize și elocvența nu ține loc de obiecte materiale sau chiar bani care sunt sau ar trebui să fie în patrimoniul comun. Tonul discuțiilor trebuie să rămână diplomat, chiar dacă va fi colorat pe alocuri și nu uitați obiectivul de a menține totuși asocierea pe linia de plutire. La urma urmelor, dacă partenerul a cheltuit o sumă mică în scop personal, nu e cea mai mare dramă.

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Doriți să faceți lucrurile să se întâmple, vreți să puneți în mișcare ceea ce până acum erau doar idei dar începeți să realizați că părerile celor din jur nu corespund cu entuziasmul inițial. Mai amânați puțin concretizarea, nu semnați nicio hârtie și mai căutați să vedeți ce alternative aveți.

Participați la discuții din care aflați mai multe informații dar atenție căci ele-s cumva prinse din zbor și trebuie să le puneți cap la cap când sunteți sigur. Întocmiți un plan bun și ceilalți se pot alinia opiniilor pe care le aveți.

Starea de spirit vă rămâne una axată pe lucrurile pozitive. Nu vă pierdeți optimismul sau încrederea în proiectul pe care v-ați propus să îl demarați. Puteți fi luat prin surprindere de atitudinea câtorva persoane -de la unii aveți parte de surprize neplăcute dar în contrabalansare de la persoanele de la care nu vă așteptați, veți avea parte de mai multă înțelegere și susținere decât i-ați fi crezut în stare.

Aveți un control bun asupra stărilor emoționale iar asta devine un adevărat avantaj. Avertismentul vine de la planul familial față de care vă manifestați cu o oarecare lipsă de interes, cei de acasă rămân cu senzația că aveți lucruri mai importante decât ei pe care să vă cheltuiți timpul și banii. Chiar dacă nu îi faceți o prioritate, acordați-le un minim de atenție!

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2.jpg

scorpion
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

Păstrați o doză de realism referitor la ce puteți face. Există tendința să promiteți prea puțin unor persoane și prea mult altora și să dezechilibrați unele relații. Fiți încrezători, dar nu vă bazați pe înțelegerea celor din exterior. Nu inițiați noi planuri și aveți răbdare pentru o armonizare, perioadă de creștere și dezvoltare. Cheile propriului succes le dețineți, deci nu vă bazați foarte mult pe ceilalți.

E important să dați celorlalți siguranța că se pot baza pe ce spuneți, fiți corect și precis cu cât timp aveți disponibil pentru altul.

Continuați să creșteți atenția asupra cheltuielilor, căutați instituții autorizate sau cu reputație bună care să vă prezinte cea mai avantajoasă ofertă în cazul în care vreți sau aveți nevoie neapărat de un împrumut. La fel, verificați să aveți plătite la zi tot ce înseamnă taxe și impozite sau datorii mai vechi de care ați uitat sau le-ați neglijat. Vă puteți trezi cu penalităţi mult sporite.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2.jpg

sagetator
Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

Nu dați înapoi de la discuții legate de specializări sau deplasări în interes profesional. Vi se pot propune și e indicat să vă gândiți cu seriozitate la ce aveți de câștigat și ce costuri presupun, fie de timp, fie de bani sau îndepărtarea de cei dragi. Discutați liber, exprimați-vă gândurile și îngrijorările și aveți răbdare dacă partenerul sau superiorii nu vă pot răspunde acum la toate întrebările. Faceți propria scanare a obiectivelor personale și vedeți dacă acest tip de responsabilitate se încadrează în modul de evoluție previzionat. O parte din voi vrea să păstrați status-quo-ul, o parte își dorește să se avânte spre ceva nou, incitant, dar nici o parte nu dorește să facă un salt fără plasă de siguranță. Evaluați și încercați să găsiți soluții la cât mai multe lipsuri din plan, pentru ca atunci când schimbarea devine inevitabilă, să aveți o bază pe care să construiți.

Dacă aveți ceva de finalizat, nu ezitați să vă ocupați de asta, oricât de greu v-ar fi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 iuniei 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_1.jpg

capricorn
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Planul material vă cere acțiune. Luați lucrurile în ritmul propriu, nu cedați nici presiunilor exterioare, nici celor din interior care vă cer materializare. Aveți creativitate, putere de pătrundere, în mod normal intuiția v-ar putea călăuzi să găsiți momentul perfect pentru investiții sau pentru a retrage bani de pe piață. Vă confruntați însă cu discuții referitoare la cât de solvabil sunteți și dacă puteți aduce argumente pentru a vi se acorda încredere la locul de muncă, cu sarcini mai bine plătite sau în cadrul asocierii cu un partener. Aveți obiective personale bine stabilite dar cei din jur se înfiltrează cu propriile îndoieli și nevoi de dovezi palpabile încât ajungeți să vă simțiți încorsetat și să alergați de colo colo pentru a aduna acele dovezi. Ambiția e cea care vă salvează și vă motivează.

Planul sănătății poate resimți aceste presiuni și să reacționați la nivel de sistem osos, drumurile dese fiind mai greu de suportat datorită unor dureri la nivelul bazinului sau al genunchilor.

Tot financiar, datoriile și cheltuielile se rostogolesc și, chiar dacă reușiți să stabiliți ordine a priorităților și să achitați din ele, nu vă e ușor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_1.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Nu luați decizii singur în disperare de cauză. Chiar dacă nu suportați să fiți luat pe nepregătite, ați primit totuși o fărâmă de inspirație iar intuiția și experiența de viață pot prelua scena de acum încolo. Aveți răbdare, ascultați-vă. Într-adevăr nu sunteți în fața unei dileme care să vă permită să vă sfătuiți deschis cu toată lumea, dar asta nu înseamnă că nu se pot găsi maxim una sau două persoane care să fie dispuși și destul de obiectivi să vă asculte și să își exprime o părere din afară.  Nu vă pripiți. Răbdarea trebuie să devină una din calități, este esențial să vă liniștiți și eventual vă puteți concentra pe alte domenii pentru a vă ține mintea ocupată.  O idee în acest sens este sectorul financiar unde să vă ocupați de o analiză a situației actualizate a contului bancar sau o evaluare a economiilor voastre și ale partenerului vă dă destul de mult de lucru.

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4.jpg

pesti
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Alegeți să nu vă tratați singuri acasă cu ajutorul leacurilor băbești sau chiar medicamente fără recomandare medicală concretă. Aceste metode vă pot aduce complicații inutile acum. E mai indicat să reduceți fumatul și consumul de băuturi alcoolice sau substanțe care să vă agreseze sistemul imunitar.  Rămâneți activi, adoptați o dietă cât mai ușoară, renunțați la tot ce nu e o prioritate și alegeți să vă odihniți mai mult. Aveți nevoie să restabiliți balanța corectă între trup, minte și suflet.

Din punct de vedere relațional sunteți pus în fața unor tensiuni care vă testează forța cuplului în care sunteți parte. Asta poate fi privit ca un lucru pozitiv întrucât, dacă acționați și reacționați cu înțelepciune, vă puteți duce relația la următorul nivel, către ceva nou și mai rezistent. Depășirea momentului de criză depinde de modul de a gestiona al ambilor parteneri dar instabilitatea și incertitudinea vă pot afecta mai mult pe voi. Fiți ferm și luați atitudine de la primele semne care vă dau de gândit sau vă ridică anumite întrebări la care nu simțiți că aveți un răspuns clar de la partener.

Loading...