Horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 ianuarie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 11-17 ianuarie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Fecioară vor avea de regândit unele relații din viața lor.


Horoscop săptămânal Berbec: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Observaţi că lumea vrea să petreacă din ce în ce mai mult timp cu voi, să se inspire şi să vă urmeze modelul de acţiune. Popularitatea, iniţial vă flatează, dar în plan profesional începeţi să vă epuizaţi din cauza presiunii de a şti că sunteţi sub lupă şi că vi se urmăresc mişcările. Treptat vă mai relaxaţi şi e indicat să o faceţi conştient pentru că, dacă vă abţineţi constant, la un moment dat e posibil ca deodată să scoateţi la suprafaţă tot ce aţi vrut să ascundeţi, să vă exprimaţi sentimentele reale, planurile intime legate de drumul în carieră, asta incluzând şi nemulţumirile personale, criticile pe care e mai bine să le exprimaţi pe rând şi mai diplomat.

Purtaţi-vă cu amabilitate, arătaţi respect tututor celor cu care interacţionaţi acum şi deveniţi din vânat vânător. Interesaţi-vă de istoricul celor care vă au sub ochi, adunaţi câteva date despre persoanele care acum îşi arată interesul şi poate ulterior puteţi lua în calcul o colaborare profesională bazată pe observaţiile care se fac acum şi de ceilalţi şi de voi. E important să scoateţi în evidenţă latura responsabilă, să arătaţi că faceţi faţă cu brio stresului şi că sunteţi un adevărat profesionist. Nu uitaţi să vă programaţi la un masaj sau să puneţi pe agendă timpul petrecut cu copiii, făcând ceva creativ care să spargă rutina.

Horoscop săptămânal Taur: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Este un moment bun să vă redirecţionaţi obiectivele, să vă reaşezaţi principiile şi chiar ambiţiile pentru viitor. Vă răsar în minte întrebări legate de validitatea planurilor pe care le-aţi iniţiat, aveţi dubii dacă drumul pe care îl urmaţi e cel corect sau cel care o să vă aducă rezultatele sperate financiar şi mulţumirea sufletească.

La începutul perioadei, începeţi să întrezăriţi lumina de la capătul tunelului, primiţi mici semne că, în fapt, gândurile v-au fost puţin prea negativiste şi înţelegeţi cam ce aveţi de făcut în viitorul imediat. Visurile capătă acum formă, următorul pas se clarifică, iar perspectiva devine brusc mai largă şi mai optimistă. E important să realizaţi că nu atât logica evenimentelor sau statistica dau măsura succesului, ci în primul rând impulsul, intuiţia şi încrederea în propriile forţe, idei şi planuri. Lăsaţi latura mai aventuroasă să iasă la suprafaţă, visaţi la scară mai mare şi cereţi sprijinul familiei!

Horoscop săptămânal Gemeni: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Ce oferiţi, aia primiţi. Concluzia aceasta poate părea banală, dar acum are semnificaţii mai profunde, întrucât ce vă oferă confort şi securitate trebuie acum contrabalansat de atenţia acordată la ce oferă confort şi sprijin altor persoane din anturaj. E un moment bun să plătiţi ce datoraţi altora, financiar sau sub altă formă. Similar, puteţi fi implicat în aranjamente de natură financiară sau să aflaţi că cineva se bazează pe un sprijin bănesc promis, iar asta nu vă pică tocmai bine şi vă simţiţi forţat să faceţi eforturi suplimentare de a acoperi din buget aceste situaţii. Partea bună e că realizaţi pe fundal că vă faceţi obligaţii, că acumulaţi tensiune din cauza unor restanţe de care aţi uitat şi în principiu vedeţi mult mai clar ce primiţi pentru ce oferiţi. Aveţi parte de profit prin ceilalţi, parteneriatele sunt pe plus la balanţă, dar în acelaşi timp constataţi că trebuie să faceţi unele schimbări în modul cum vă negociaţi interesele.

Horoscop săptămânal Rac: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Poziția afacerilor familiei depinde în mare măsură de starea emoțională și starea de spirit. Încercați să nu fiți încăpățânați, în special în privința lucrurilor mărunte. Despărțirea și conflictele sunt probabil pentru iubire subiecte complet confuze, aducând transformări imprevizibile. Iar dacă dragostea și banii sunt în strânsă legătură, situația se va înrăutăți. Neconcordanțele financiare vor exista probabil și între soți, iar cuplurile care au o afacere comună sau o proprietate comună vor suferi.

O nativă singură poate să se îndrăgostească de cineva la un eveniment oficial sau să se întâlnească cu un iubit într-o călătorie. Dorința de a face doar ceea ce place,â va determina pe unele să își reconsidere obiectivele. Oricum, dragostea vă inspira, abilitățile creative suprimate de mult timp vor ieși acum la vedere sau vă veți simți brusc suficient de liberi pentru a vă exprima. Atenție la copii, căci vor fi rebeli și vor acționa ca atare!

Horoscop săptămânal Leu: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Până la sfârșitul săptămânii puteți simți o lipsă de energie și o schimbare bruscă de dispoziție care va fi greu de controlat. Dificultățile emergente vor afecta problemele legate de relațiile de familie și de căsătorie. În mariajele cu vechime va crește dorința de a dobândi o libertate personală, fapt pentru care poate deveni un test în relația voastră. Dacă partenerii nu au un interes reciproc în afacerile celuilalt și există mari pretenții, atitudini dictatoriale, încât obstacolele de a menține legăturile devin amenințătoare. Vă recomand să faceți tot ce este posibil pentru a vă salva căsătoria și pentru a reveni la ea cu dragoste și bucurie.

Pentru cei aflați deja într-un proces de separare, mărul discordiei va fi împărțirea averii. Acum nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii categorice și, probabil, merită să mai așteptați.

Horoscop săptămânal Fecioară:  11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

În relațiile personale vă veți simți dependenți, iar acum va fi dureros. Dacă există o pasiune comună, un lucru care vă inspiră pe amândoi, aceasta va ajuta la găsirea unei înțelegeri reciproce și la susținerea confortului psihologic pentru amândoi. Simțind o înrudire mai profundă, veți începe să percepeți relația ca pe ceva mistic, iar asta vi se potrivește ca o mănușă vouă. Partenerul vă va sprijini și vă va ajuta la treburile cotidiene. Puteți atunci aprecia relația cu el ca fiind în armonie și veți avea certitudinea că împreună veți putea trece prin orice teste.

Această săptămână este un moment în care se dezvăluie multe secrete, atât ale voastre, cât și ale celor din preajmă. Cel mai probabil, ele nu vor fi plăcute și vă vor determina să vă reconsiderați relațiile cu mulți oameni. Pentru că multe zvonuri vor fi inutile, se va bârfi mult, fiți voi mai atenți și nu dați motive de intrigi.

Horoscop săptămânal Balanță: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

La eventualele bătălii din familie vă sfătuiesc să renunțați fără luptă. Nu neapărat că veți fi salvat, dar veți putea preveni numeroase mici dezacorduri. Contrar, ele se pot complica.

Dacă plănuiți o călătorie cu întreaga familie, conectați-vă fantezia, deoarece una din rude va fi nemulțumită. Căutați să găsiți opțiuni alternative de divertisment. Vă va fi simplu să faceți asta pentru că de la sine sunteți un organizator minunat și un animator la nivel local. Persoanele din apropierea voastră se pot comporta extrem de inconsecvent și va fi foarte greu să le înțelegeți. Dar chiar dacă va izbucni o ceartă serioasă, nu trebuie să luați decizii importante. Timpul va trece și totul se va schimba, principalul lucru este să traversați această perioadă dificilă. Se pare că, o dată voi, o dată partenerul, ambii veți fi aruncați din foc în foc. Acest sfat este la fel de real și pentru iubiții excentrici și pentru soții neprietenoși.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Perioada aduce provocări prin faptul că aveţi impresia că nu mai aveţi control asurpa relaţiilor cu ceilalţi şi asupra manifestărilor de răbufnire emoţională. Rămâneţi cu sentimentul că exprimările vă sunt nerafinate, prea brute ca mod de interacţiune şi cuvintele vă ies fără să le raţionalizaţi prea mult. Simultan însă, tot din cauza unor posibile replici la tensiunile apărute, vi se dezvăluie lucruri pe care interlocutorii le-au ţinut ascunse sau pe care chiar voi nu aţi vrut să le scoateţi la suprafaţă. Acum e momentul să gestionaţi anumite frustrări, să apelaţi la terapii holistice care să vă sporească autocontrolul şi să eliberaţi tipare care v-au limitat anterior. Pot reveni persoane din trecut, frici cu care v-aţi mai confruntat sau chiar simptome fizice pe care cei din jur vă vor obliga să le verificaţi sau să se le acordaţi atenţia cuvenită, asta dacă nu cumva o veţi face din proprie iniţiativă. E nevoie să acceptaţi că un proiect profesional a ajuns la final, că o anumită etapă s-a încheiat şi acum trebuie să vă ocupaţi de propria persoană.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

V-aţi implicat activ în viaţa celor din anturaj. Aţi jucat cu drag rolul de părinte, prieten, suporter sau chiar sponsor, v-aţi concentrat atenţia pe planuri şi pe hobby-uri atât personale, cât şi ale familiei, iar acum realizaţi că acest rol devine sursa de motivaţie esenţială pentru starea de bine interior. Aveţi nevoie de validare de la prieteni, le cereţi părerea celor din jur, căutaţi să fiţi parte din activităţile de grup şi e posibil ca după o perioadă de relativă stagnare a vieţii sociale, acum să fie necesar să ajutaţi pe un amic care trece prin momente mai delicate şi să vă treziţi înconjurat de grupuri mai numeroase de persoane cu care să dezbateţi soluţiile optime. Socializarea vă aduce oportunităţi, vă provoacă în primul rând să ieşiţi la rampă, să fiţi activ rapid şi să oferiţi punctul de vedere pe loc, fără să aveţi acele clipe de răgaz obligatorii. Dacă ceva vi se va părea prea mult sau având în vedere adevărurile care ies la iveală în acest timp de criză, e bine să ştiţi că puteţi pune punct unor relaţii.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Cuvintele cheie se rotesc în jurul unui echilibru în relaţia cu celălalt. Dacă aţi găsit o modalitate acceptabilă de a lucra cu propriile reacții, de a accepta şi plusurile,şi minusurile personale, acum e momentul să transferaţi procesul de căutare în plan relaţional, indiferent de natura relaţiei. Nevoile e bine să fie ajustate, să ajungeţi la un compromis în care să fie îndeplinite atât necesităţile personale, cât şi ale partenerului. Asta înseamnă negocieri, chiar teste de la interlocutori, o aplecare asupra relaţiilor din viaţa voastră şi a clauzelor contractuale în care sunteţi parte. Dacă sunt înţelegeri scrise conştientizaţi cifre, obligaţii şi drepturi pe care nu le-aţi băgat în seamă sau nu le-aţi sesizat potenţialul. Vă puteţi asuma un nivel nou legat de oficializarea unei relaţii, vă puteţi muta cu cineva sau puneți bazele unor noi contracte financiare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Veți comunica mult cu prietenii, veți participa la întâlniri care vor aduce un sentiment de armonie în viața de zi cu zi. Încercați să vă păstrați la curent cu cele mai recente știri din viața lor și probabil nu puteți rezista dorinței de a oferi tuturor sfaturi. Nu e exclus ca aceste întâlniri din viitorul apropiat să ducă la schimbări semnificative în viața voastră.

Dacă veți simți nevoia de odihnă și iubire, veți căuta sprijin în imediata vecinătate sau în familie. Într-o relație romantică, visele voastre de a trăi împreună sau de a încheia o căsătorie sunt departe de a fi realizate. Încercați în schimb să vă cunoașteți mai bine și să înțelegeți natura sentimentelor voastre. Poate că, deși nu sunteți gata să vă asumați nicio obligație, veți fi dispuși să vă sacrificați libertatea de dragul sentimentelor unei alte persoane. Aveți încredere în intuiția voastră!

Horoscop săptămânal Pești: 11-17 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Afacerile interne vă vor atrage atenția și este puțin probabil să evitați participarea la acestea. Este posibil să trebuiască să aveți grijă de părinții bolnavi sau să aplanați conflictele familiale necontrolate. Acordați mai multă atenție copiilor, deși indisciplina naturală și dorința de a evita să vă compromiteți vă pot împiedica să fiți stricți și severi cu ei. Dacă așteptați un copil, îngrijiți-vă, căci există probabilitatea de complicații spontane.

În căsnicie, dacă doriți să păstrați uniunea, atunci relația ar trebui să fie "resetată", deoarece există multe nemulțumiri și revendicări reciproce. Încercați să nu interferați cu prietenii în rezolvarea diferențelor și să nu căutați asistență, sfat de la ei. Participarea amicilor la problemele voastre personale se poate transforma în probleme și mai mari.

Nici pentru cei aflați în legături neoficiale necazurile nu vor sta deoparte. Puteți descoperi afecțiunea falsă și impulsurile romantice goale de conținut.

 
 
Loading...