Horoscopul săptămânal pentru perioada 12 august - 18 august 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 29 iulie - 4 august 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Capricorn investesc în propria persoană.


Horoscop săptămânal Berbec: 12 august - 18 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Aveţi oportunităţi pentru care ar merita să acţionaţi, să vă interesaţi, dar e indicat să vă ocupaţi fix de munca de cercetare şi să nu iniţiaţi acum contracte sau negocieri. Puteţi cere opinii, să vă consultaţi şi să plecaţi urechea la părerea atât a prietenilor, cât şi a unor specialişti în domeniul vizat, să faceţi planuri. O mică cursă cu obstacole poate să apară în cale pe plan familial, influenţată de ambiţiile profesionale care vă acaparează timpul şi gândurile. Aveţi de făcut reaşezări mentale şi realinieri relaţionale, să vă eliberaţi de persoane cu care nu mai aveţi prea multe în comun şi să faceţi loc pentru altceva. E un moment în care trebuie să ştiţi ce aţi vrea să puneţi în loc, să fiţi mai siguri pe preferinţele şi nevoile curente. Puteţi relua un hobby din trecut, să vă lăsaţi creativitatea să zburde, dar e important să faceţi acea curăţenie înainte. Aveţi grijă la accidentări casnice şi la fondul tensionat din cămin care trebuie stins şi gestionat diplomat.

Horoscop săptămânal Taur: 12 august - 18 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aveţi de făcut schimbări, perioada fiind una relativ încărcată cu procesul de adaptare atât din punct de vedere interior, cât şi al detaliilor de care trebuie să ţineţi cont. Prima parte este intensă prin eforturile depuse şi prin aparenta lipsă de rezultate, pentru ca ulterior să începeţi în sfârşit să simţiţi că sacrificiile din ultimele luni încep să dea roade. Luaţi în calcul schimbări apărute în plan financiar raportat la alţii, se pot renegocia clauze ale unor asocieri, transformări cu implicaţii juridice, de acte, modificări ale statutului social, ale imaginii publice sau a rolului jucat în anumite parteneriate şi cu rezultate mult vizibile în a doua parte a perioadei. E posibil ca atenţia să trebuiască distribuită şi către familie de unde veţi avea semne că e nevoie să petreceţi timp cu cei dragi,s ă vă preocupaţi de sănătatea lor şi eventual chiar să îi ajutaţi cu programări la diferite analize. E important să aveţi curaj, să perserveraţi în schimbări, să faceţi ce v-aţi propus şi să aveţi răbdare pentru a vedea rezultatele concrete, fără să vă autoiluzionaţi sau să aveţi aşteptări nerealiste faţă de investiţiile iniţiale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 august - 18 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Partenerul vă provoacă şi vă scoate în evidenţă lipsurile dar vă şi propune soluţii alternative din perspectiva sa. Vă oferă sprijin în a vă apuca de studii de scurtă durată,în a vă înscrie la traininguri care presupun deplasări pe distanţe şi perioade reduse sau chiar vă sugerează cum să vă îmbunătăţiţi metodele de abordare şi comunicare. Simţiţi nevoia de a vă schimba unele principii, vreţi să vă acordaţi la sfaturile primite şi veţi face chiar modificări legate de poziţia personală faţă de asociaţi şi partenerii de afaceri. Vă gândiţi în perspectivă să schimbaţi clauze din contractele legale în care sunteţi parte, doriţi să profitaţi mai mult din parteneriate pentru că acum, prin noile abilităţi dobândite şi în care investiţi, vă creşte preţuirea faţă de propria expertiză. Cei dragi sunt un adevărat atu în a doua parte a perioadei, deşi vă trebuie înţelepciune să înţelegeţi că nu e vorba de critică din partea lor ci păreri mai obiective care vă favorizează şi vă ajută să evoluaţi. Starea de sănătate se ameliorează şi ea semnificativ spre sfârşitul perioadei, dar nu vă apucaţi să faceţi excese doar pentru că vă simţiţi din ce în ce mai bine.

Horoscop săptămânal Rac: 12 august - 18 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vi se cere multă creativitate şi răbdare. Treceţi prin momente de sensibilitate faţă de mediul extern, deveniţi irascibil la lipsa de armonie din jur şi la atmosfera de tensiune,indiferent că e creată de voi sau de ceilalţi. Revin în atenţie subiecte legate de gestiunea banilor, vi se poate reproşa că aţi cheltuit sau dorinţele actuale sunt mai mult pentru lucruri de faţadă care să întreţină o imagine în societate. Trebuie să apelaţi la răbdare pentru a nu intra în conflicte deschise care să vă irite şi mai mult. Este vorba mai ales de locul de muncă unde se accentuează ca subiecte banii obţinuţi de colegi, bârfe referitoare la efortul depus de fiecare şi asta abia spre sfârşitul perioadei va dispărea de pe tapet şi se va reinstaura colaborarea profesională. E important să nu neglijaţi starea de sănătate întrucât vă puteţi confrunta cu simptome atipice care să vă dea de cap dacă încercaţi să le ignoraţi sau să le gestionaţi cu leacuri băbeşti.

Horoscop săptămânal Leu: 12 august - 18 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Vă confruntaţi cu necesitatea de a pune lucrurile în mişcare mai ales pe plan sentimental, al activităţilor cu iz speculativ sau al celor distractive. Căutaţi variante pentru a aduce variaţie în rutina de zi cu zi şi orele de muncă vi se par câteodată interminabile. Asta vă poate face cam reactiv la serviciu faţă de colegi şi o să îi repeziţi în răspunsuri sau sarcini. Mintea vă funcţionează mai mult pe modulul de interiorizare, vă preocupă interesele personale care să vă aducă satisfacţie şi mulţumire sufletească. Sunteţi cam detaşat de realitatea obiectivă. Mijlocul perioadei vă aduce cu picioarele pe pământ, dar doar pentru că partenerul vă atrage atenţia că e bine să vă păstraţi obiectivitatea şi realismul. Trebuie să găsiţi metode de compromis, să vă echilibraţi timpul şi să includeţi în program hobbyurile şi momente de relaxare petrecute împreună cu partenerul. Dispoziţia vă ajută, o să fiţi optimist, jovial şi deschis faţă de sugestiile persoanelor din jur.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 august - 18 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Aveţi parte de agitaţie pe scena familiei dar rămâne important să vă păstraţi ritmul cotidian. Situaţiile de la debutul perioadei îşi găsesc rezolvarea optimă spre sfârşit, dar soluţiile întrezărite vă pot găsi epuizat sau nervos în aşa măsură încât să nu mai găsiţi resurse să vă bucuraţi de modul cum se aşează lucrurile. Ceilalţi vor găsi calea să se descurce, sprijinul vostru contează mai mult din punct de vedere emoţional, al organizării şi planificării detaliilor, nu vi se cere ajutor material sau solicitarea e într-o măsură nesemnificativă. Trebuie găsit balansul între timpul dedicat rezolvării sarcinilor şi responsabilităţilor şi clipele dedicate relaxării şi amuzamentului. Faceţi mişcare cât de puţin pentru a vă calma gândurile, a nu vă lăsa cuprins de teamă în faţa unor scenarii create de imaginaţia voastră. hiperactivă, nebazată pe fapte reale. Starea de îngrijorare permanentă sau postura de victimă nu vă ajută şi vă treziţi cu probleme ale sistemului digestiv sau erupţii cutanate apărute pe fond de scădere a imunităţii.

Horoscop săptămânal Balanţă: 12 august - 18 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Veştile bune le primiţi în urma deplasărilor şi solicitărilor făcute acum, indiferent că vorbim de eliberarea unui act sau de semnături, răspunsuri de care aveţi nevoie în activitate pentru a trece la următoarele etape. Partea care vă sâcâie va fi cea de pregătire, de a aduna documentele necesare şi de a face dosare sau a vorbi cu foarte multă lume până să ajungeţi să aveţi ceva concret rezolvat. Relaţionarea trebuie să fie una de ajutor reciproc şi să nu vă lăsaţi înfrânt de oboseală încât să răbufniţi faţă de persoane care nu sunt responsabile de starea voastră. Eliberarea vine spre sfârşitul perioadei când începeţi să simţiţi că faceţi drumurile cu folos, cu rost şi atunci vă veţi mai relaxa. Atenţie la modul cum umblaţi, cum mergeţi pentru că zona picioarelor e vulnerabilă, iar din grabă pot apărea incidente. Un mod bun de a vă ocupa mintea cu altceva ar fi să deschideţi subiectul vacanţei.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 august - 18 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Pe planul carierei sau al imaginii publice pot veni frustrări legate fie de faptul că vi se pare că procesul de avansare este încetinit, fie nu sunteţi mulţumit de nivelul funcţiei care vi se oferă. Se pune în discuţie tema banilor pe care îi veţi primi, aveţi parte de negocieri, renegocieri dar ar fi mai benefic să nu semnaţi contractele acum şi să vă limitaţi la a stabili clauzele cât mai aproape de dorinţele personale. Discuţii vor fi inclusiv pe planul familial, cei dragi vor considera că sunteţi prea pretenţios, că ambiţiile sunt prea mari şi astfel veţi avea de luptat pe mai multe fronturi. Răbdarea e importantă, rezultatele financiare vor fi cele aşteptate dar nu din prima, va trebui să nu vă aruncaţi la prima ofertă şi să staţi în expectativă cel puţin până spre sfârşitul acestei perioade. Starea de agitaţie şi nelinişte poate avea consecinţe asupra imunităţii şi să vă predispună la răceli sau alergii sezoniere.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 august - 18 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Vă doriţi altceva, nu neapărat pe un plan anume ci doar simţiţi că e momentul să faceţi, să simţiţi, să mâncaţi, să acţionaţi diferit faţă de până acum. Pentru asta e nevoie de un efort financiar, iar asta duce la negocieri în familie referitoare la  sumele de bani pe care le aveţi în minte şi restricţiile bugetare de care trebuie să ţineţi cont. Schimbări veţi face, dar e bine să nu stârniţi crize în cămin şi să vă încadraţi în limita banilor disponibili. Puteţi începe cu paşi mai mici să vă programaţi la o schimbare de look, un mic upgrade la accesoriile de care vă folosiţi sau chiar să încercaţi să ascultaţi alte genuri de muzică sau un concert cu un artist pe care l-aţi ignorat până în prezent. Comunicarea este un aliat dacă ştiţi să folosiţi argumente de suflet, să vă expuneţi nevoia de a ieşi din rutină pentru a nu răbufni emoţional.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 august - 18 august 2019 
Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Învăţaţi despre propria persoană, vă descoperiţi noi talente dar nu vă este uşor să operaţi cu noile transformări. Veţi accepta că v-aţi schimbat, că aţi trecut la un alt nivel dar mai întâi vă confruntaţi cu anxietate, cu momente de dorinţă de a reveni la zona de confort. Realizaţi că aţi investit prea mult în educaţie, că pentru a ajunge să exploataţi aceste noi abilităţi aţi sacrificat destule şi că acum trebuie doar să vă liniştiţi şi să găsiţi metoda cea mai profitabilă de a vă pune la treabă experienţa. Devine prioritar să vă găsiţi asociaţi noi, să vă schimbaţi marketingul personal de aşa manieră încât să faceţi profit în următoarea perioadă. Sunt momente de stabilire a strategiei, de ajustare la noul mod de a face bani şi la noii oameni cu care decideţi acum că puteţi să încheiaţi ulterior colaborări de succes. Mai amânaţi însă până să semnaţi actele finale.

Horoscop săptămânal Vărsător 12 august - 18 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Relaţiile complicate trebuie acum lăsate deoparte. Amânaţi discuţiile care se vor a fi lămuritoare dar se dovedesc în final mai păguboase decât aţi anticipat. Şi nu e vorba de pierderi băneşti cât se vor îndepărta oameni care vă ajută iar în general au avut în minte intenţii bune. Nu reuşiţi să vedeţi mâna întinsă şi nu înţelegeţi acum forma în care primiţi sprijin de la cei din jur, iar asta vă poate face să reacţionaţi disproporţionat sau nepotrivit. Orientaţi-vă către zona de planificare, de a face strategii de acţiune pe diverse domenii pentru următoarea perioadă, staţi mai retras şi nu vă lăsaţi atras la evenimente cu multă lume nouă măcar până spre sfârşitul perioadei. Bucuraţi-vă de compania partenerului, el vă cunoaşte reacţiile. Reevaluaţi bugetul familiei, cheltuielile efectuate şi stabiliţi un plan de acţiune, obiective comune căminului dar şi necesarul la care ţintiţi pentru interesele individuale.

Horoscop săptămânal Peşti 12 august - 18 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Dispoziţia nu e dintre cele mai strălucite, vă puteţi simţi tras în mai multe direcţii, aveţi ambiţii pe care aţi vrea să le vedeţi îndeplinite dar ele se realizează sub altă formă decât cea imaginată. Vă lăsaţi cuprins de confuzie, nostalgie şi nu prea vă bucuraţi de rezultate. Perioada o resimţiţi ca fiind cu suişuri şi coborâşuri  emoţionale şi profesionale, aveţi momente de revelaţie şi recunoştinţă pentru ca apoi să coborâţi în butoiul cu melancolie iar cei din jur să rămână miraţi sau să nu înţeleagă ce s-a schimbat. Trebuie să balansaţi perioadele dedicate muncii, nu vă lăsaţi acaparat, nu insistaţi să staţi peste program până când lucrurile se aşează exact în forma din mintea voastră. Dacă obţineţi rezultate trebuie să vă opriţi şi să ieşiţi să sărbătoriţi cu colegii, şefii ori să treceţi la alte proiecte. Imaginaţia este activă şi vă face să interpretaţi eronat unele reacţii ale colegilor. E important să petreceţi timp împreună pentru a cunoaşte mai bine persoanele cu care colaboraţi.

 

 

Loading...