Horoscopul săptămânal pentru perioada 14-20 decembrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 14-20 decembrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Rac vor avea parte de reușite semnificative.


Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Acest timp vă permite să adunați în jurul ideilor voastre un cerc larg de oameni cu preocupări comune, să legați prietenii spirituale.

Între 14-16 decembrie, va trebui să depuneți efort din greu și să-i ajutați pe colegi și pe cei dragi. Cineva din familie, cineva apropiat, poate avea probleme de sănătate sau la locul de muncă, iar voi o să acționați simultan în mai multe direcții, pe lângă treburile voastre.

La locul de muncă, șefii se pot confrunta cu probleme financiare grave și probleme profesionale, care vor trebui rezolvate prin eforturi comune. Practic, va trebui să vă asumați responsabilitățile altor persoane pentru a scoate situația din stagnare.

Pe 17, vin evenimente mai interesante și mai dinamice. Vei avea energie crescută și vă veți descurca pozitiv în carieră și zona materială.

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Veți fi obligați să vă păstrați și să vă apărați pozițiile, să luptați pentru autoritatea voastră, pentru carieră și încrederea altora în voi. Vechile probleme nerezolvate, conexiunile împovărătoare, lipsa de fonduri în perioada 14-16, pot încetini afacerile profesionale și succesul. Nu este de dorit să investiți fonduri, să faceți achiziții mari, deoarece ar duce la pierderi neașteptate, plăți, iar achizițiile nu vor aduce bucuria așteptată.

O perioadă mai favorabilă va începe după 16 decembrie și abia de atunci încolo veți putea acționa mai eficient. Ceea ce va urma se va dovedi chiar a fi o perioadă semnificativă pentru succesul viitor. Veți avea ocazia și dorința de a încerca într-un domeniu nou, de a planifica poate schimbarea nu numai a profesiei, ci și a domiciliului, unii chiar dorind stabilirea locului de reședință în străinătate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Comunicarea și orice cooperare vor continua favorabil și constructiv, astfel încât veți putea rezolva contradicțiile anterioare, veți conveni asupra mai multor probleme și veți clarifica planurile pentru viitor. Călătoriile și întâlnirile vor contribui la extinderea legăturilor de afaceri și personale, așa că veți putea să profitați la maximum de informațiile și negocierile apărute. Creșterea energiei astrale duce și la creșterea acțiunilor întreprinzătoare, căci veți reuși să promovați ideile și rezultatele de lucru.

Afectiv, de asemenea vă puteți bucura de succes vizavi de persoanele de sex opus, astfel încât cei singuri să-și poată întâlni jumătatea.

În perioada 15-17 decembrie vor veni o mulțime de evenimente plăcute care pot da naștere la noi planuri pentru anul viitor.

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Unii nativi vor fi mai introvertiți și mai pretențioși în privința altora, predispuși la argumente și la clarificarea relațiilor. Multe oportunități pot fi ratate din cauza precauției excesive, a suspiciunilor și a lipsei de intuiție. Prin urmare, sprijinul celor dragi și sfaturile lor vor fi foarte utile.

Perioada 15-17 decembrie va fi reușită și semnificativă. Multe contacte pot fi promițătoare și de succes pentru noul an. Încrederea și stima de sine vor crește, veți fi consecvenți în acțiuni, veți putea obține rezultate concrete. Informațiile primite de la parteneri, întâlnirile și negocierile cu aceștia pot schimba foarte mult viziunea voastră asupra lumii.

Casa muncii devine activată de eclipsa de Soare, așa încât e posibil să primiți oferte de job sau propuneri de implicare în proiecte de echipă, proiecte pe care să le conduceți voi. Nu dați răspuns definitiv, dar luați în calcul și studiați!

Horoscop săptămânal Leu: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Unii vor fi nevoiți să încerce lucrul într-un domeniu nou, care poate fi pe gustul lor. Nu numai că vor fi mulțumiți de ei înșiși, dar vor putea obține și rezultate materiale tangibile.

Costurile financiare și investițiile de capital nu le recomand, iar contractele și activitățile riscante pot aduce mai multe probleme decât profit.

Din 15 până în 17, aveți deschidere la semnarea contractelor, la negocieri serioase și întâlniri pentru găsirea unui nou loc de muncă.

Eclipsa activează o casă afectivă, în care plăcerile de orice fel ajung în lumina reflectoarelor și vă obligă să vedeți altfel lucrurile.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

La începutul săptămânii veți simți nevoia de a fi singuri, de a vă retrage, asta din cauza scăderii puternice a potențialului energetic și a entuziasmului în căutarea succesului sau a profitului. Veți avea nevoie de odihnă, de un ritm de viață mai liniștit, așa că lucrurile și planurile importante pot stagna în acest moment sau vă vor lua mai mult timp și energie decât ați planificat.

O perioadă mai favorabilă vine după 16 încolo, putând porni atunci noi activități sociale, noi dialoguri și conexiuni diverse ori chiar aventuri romantice. Relațiile pot avea succes pe termen lung, la fel și parteneriatele afective, ca de altfel și pregătirea pentru Anul Nou. Evenimente vor avea loc în familie, căci se strânge legătura și comunicarea cu cei dragi. Starea morală se va îmbunătăți semnificativ, iar potențialul de viață va crește.

Eclipsa activează proprietățile imobiliare, iar unii dintre voi pot face mutări în acest sens. Ori schimbați domiciliul, ori efectuați reparații sau faceți planuri de construire de anexe.

Financiar, puteți primi bani ca recompensă din eforturi de altădată.

Horoscop săptămânal Balanță: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

În comunicarea cu colegii, cu șefii și cei dragi veți avea nevoie de bunăvoință și autocontrol pentru a nu provoca conflicte, precum și pentru a soluționa la timp tensiunea din relații. Grijă, căci criticile pot fi distructive!

Între 15-17, se va instala calmul, vă veți recăpăta autoritatea, va reveni șansa iar parteneriatele se vor dezvolta cu rapiditate. Obiectivele, faptele și planurile comune pot uni și pot crea condiții favorabile pentru cooperare, construind planuri pe termen lung. Lucrurile se vor mișca foarte activ, astfel încât apar rapid rezultatele eforturilor, ceea ce vă va ajuta să priviți spre viitor cu optimism.

Parteneriatele devin însemnate, în special acelea de afaceri. Se pot renegocia contracte vechi, se pot aduce acte adiționale la ele, iar poziția voastră acolo ar fi mai puternică. De asemenea, puteți încheia altele, dar ar fi benefice doar dacă sunt cu firme sau oameni pe care-i cunoașteți și cu care ați mai lucrat.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Acest timp este important pentru că acum pot apărea urechi neașteptate, care abia așteaptă să profite de informațiile voastre, iar voi nu veți putea acționa previzibil.

Dacă lucrați într-un birou, atunci fiți ireconciliabili cu cei care greșesc dar nu vor să recunoască acest lucru! Acționați după cum considerați potrivit, dar cu mintea, nu cu emoțiile în prim plan!

De fapt, acest mijloc al lunii decembrie este bun pentru tot felul de decizii care au sau nu au legătură directă cu activitățile profesionale. Țineți totuși cont că și acelea pot afecta cumva sectorul financiar. Abțineți-vă de la cheltuieli impulsive, mai curând economisiți decât să achiziționați ceva, pentru că veți avea nevoie pe viitor de bani pentru altele, mult mai semnificative.

Ultimele 2 zile impun multă corectitudine în decizii, iar dacă veți fi nesiguri, cereți sfatul familiei. Împreună, se pot rezolva oricare din problemele întâmpinate.

Comunicarea cu frații și surorile poate aduce clarificări în frământările date, iar drumurile scurte vin cu informații la obiect. Totul este să știți să le sortați și să le alegeți pe cele conforme cu realitatea.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Mulți veți da dovadă de intransigență, veți deveni ireconciliabili, veți lua lucrurile prea personal, veți vedea un rival în fiecare, iar din cauza asta riscați să pierdeți mult. În schimb, aceasta poate fi o perioadă bună pentru creativitatea individuală și activitatea independentă, dar nu pentru interacțiunea colectivă.

După 15 încolo, veți putea să reluați cu mai mult spor întâlnirile și afacerile importante, căci atunci veți fi mai echilibrați și mai înțelepți. Tensiunea în comunicare va scădea treptat, având șanse să devină constructivă. Hotărârea și curajul pot atrage aprecierea celor din jur și vi se pot restabili din drepturile pierdute anterior, mai ales acasă, în familie.

În exterior vă crește treptat popularitatea, recunoaștere socială, fiind o bună perioadă de a vă face publicitate.

Aveți dorințe de relaxare sau de a investi în ceva ce vă doreați de mult timp și poate că, gestionând altfel situația, găsiți variante să le împliniți.

Afectiv, eclipsa solară vă poate deschide noi oportunități de a cunoaște pe cineva atrăgător și pe placul vostru, mai ales dacă sunteți în căutare a perechii voastre. De voi va depinde mai târziu dacă transformați această posibilă idilă în parteneriat oficial sau rămâne doar la nivel de distracție și flirt.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Acest al doilea decan al lunii decembrie, se poate dovedi mai favorabil, căci vin situații care vă cresc încrederea, lucru care va permite să vă exercitați voința și puterea, să folosiți cu succes prietenii și conexiuni de afaceri.

Situația se va stabiliza iar începând cu duminică, chiar ușor-ușor vă veți putea ridica din stagnare. Profitați atunci și acționați pentru a transforma situațiile în favoarea voastră și a privi spre viitor cu optimism.

Sunteți pe ultima sută de metri să schimbați în voi idei preconcepute, să lăsați în urmă tot ce ați greșit în trecut și v-a dat înapoi, să ieșiți din tiparele tradiționale și să deveniți mai flexibili la schimbarările din exterior. Eclipsa de Soare va scoate din voi umbrele și vă va obliga să vă confruntați cu ele. Nu vă mai prefaceți că ele nu există, căci doar așa contribuiți la puritatea și curățarea voastră, dar tot așa veți deschide câile viitorului.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Lucrurile stresante vă vor apăsa în continuare și în primele zile ale acestei săptămâni, căci ele-s grele, complexe și dificil de gestionat, de găsit metode de rezolvare.

Abia din a doua parte din săptămână vă mai calmați și priviți mai filosofic toate schimbările care au loc în jur. Asta nu înseamnă bine neapărat, căci trebuie să luați în considerare că acțiuni secrete, invidii, intrigi devin mai active. Posibil chiar să vă treziți un pion în jocurile murdare ale altcuiva sau riscați să deveniți dependent de cineva. Căutați să vă apărați de influențele negative din exterior! Mai bine pregătiți-vă pentru Anul Nou împreună cu cei dragi și renunțați pentru moment la griji și resentimente!

Deocamdată, eclipsa solară vă atrage atenția la obiectivele țintite pe termen lung, pentru că s-ar putea să fie mai costisitoare decât ați calculat.

Horoscop săptămânal Pești: 14-20 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Este probabil să se facă schimbări la locul de muncă și care pot afecta situația financiară și da peste cap toate planurile. Sau este posibil să apară dușmani, oameni invidioși care vor încerca să vă submineze poziția. În același timp, chiar voi riscați să faceți greșeli în alegeri. E mare probabilitatea de amăgiri, autoînșelări, situații confuze.

Abia după 15 vine suportul astral. Atunci vă mai stabilizați financiar și vi se recunosc iar meritele profesional. Asta nu doar datorită propriilor eforturi, ci și cu ajutorul partenerilor și al celor care vă iubesc.

Nu evitați noile propuneri, noile proiecte, căci ele pot deschide noi oportunități în 2021! Deocamdată veți fi indeciși pe ce cale să mergeți, ce să lăsați în urmă și ce să începeți, s-ar putea ca simțurile interioare să vă înșele și de aceea nu-i momentul de decizii importante definitive. Vă sfătuiesc ca dacă aveți prieteni de încredere, să le cereți sfatul, căci ei au mai mare deschidere astrală să judece dilema voastră.

 
 
Loading...