Horoscopul săptămânal pentru perioada 14-20 septembrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 14-20 septembrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Peşti au întâniri importante care le pot schimba viaţa.


Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Dacă până acum v-ați tot gândit cum să vă redefiniți viața, de acum incolo veți simți cum ușor-ușor corpul fizic și activitatea intelectuală se vor armoniza. Veți face descoperiri de sine, ceea ce va fi un mare progres. Deocamdată încă nu puteți să vă implementați pe deplin ideile în practică. De vă trece prin minte, mai bine să renunțați la dorința de a schimba locul de muncă. De căutați altceva într-un alt oraș, încercările voastre se vor transforma în dezamăgire deoarece este posibil să nu aveți suficientă pregătire sau cunoștințe profesionale pentru această mutare. Gândiți-vă în schimb la o educația continuă, învățați din experiențele altor persoane și învățați din greșeli! Eliminați ce e toxic în jur și cautați noi contacte cu persoane apropiate de voi spiritual, care să împărtășească aceleași opinii despre viață.

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Dacă vă planificați următorii pași pentru viitor, atunci trebuie să păstrați informațiile în secret și poate chiar să utilizați abilitatea  de a-i influența pe alții, pentru ca mai târziu să poată da roade popularitatea pe care o veți câștiga acum. Extindeți-vă oportunitățile, dar este necesar să construiți planurile pe termen lung cu multă precauție. Iar dacă lucrați în alte regiuni față de cea în care locuiți, dezvoltați cooperarea, participați la conferințe și diverse training-uri, pentru că doar așa reușiți să vă extindeți contactele. Pe plan intern, ați vrea să deveniți mai liberi, să utilizați darul previziunii de care dispuneți ori să scrieți romane fantastice. Prietenii se îndreaptă cu încredere spre voi, iar secretele lor,acelea pe care vi le vor împărți, pot fi de un mare interes. Visarea și compasiunea, dorința de a-i ajuta pe cei pe care îi iubiți sau cu care sunteți prieteni, vă vor izola cumva de restul lumii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Să nu vi se pară surprinzător că banii se duc constant din buzunarele voastre.

Acelora care lucrează în domenii creative și artistice, cu părere de rău le spun că o să le lipsescă inspirația și proiectele vor stagna. În căutarea unor experiențe noi, ar trebui să mergeți la expoziții și săli de demonstrații, să vă faceți noi cunoștințe, cu oamenii care vă pot înțelege.

Cei care au copii vor avea cheltuieli mari cu ei și urmăriți-i, ca nu cumva acestea să fie în legătură cu starea de sănătate a acestora.

Ar fi bine să plecați în vacanță, pentru a evita riscul de a face afaceri. Dacă totuși trebuie să lucrați, verificați documentele pregătite pentru voi și fiți mai atenți cu informațiile primite.

Cât despre prieteni, nu vă sfătuiesc să porniți acum afaceri cu ei și nici să dați bani împrumut. Riscați să stricați relațiile.

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1_0.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Energiile vă pot conduce de la o extremă la alta și trebuie să călăuziți cu fermitate evenimentele în direcția corectă. Dacă intențiile voastre sunt corecte, atunci veți reuși! În ciuda faptului că multe vor fi traversate cu dificultate, starea de spirit se va îmbunătăți. Veți simți un val de putere și veți deveni persoana care, grație capacității diplomatice și a calmului exterior, va putea găsi cuvintele potrivite pentru a-i inspira pe alții. E nevoie să comunicați cu cei care vă împărtășesc interesele sau să participați la proiecte comune. Prin opiniile altor persoane vă va fi mai ușor să vă stabiliți propria poziție și să dezvoltați un punct de vedere asupra schimbărilor care au loc, deoarece va dura destul timp pentru adaptare.

Pluto obligă la reconsiderarea multor lucruri din viață în privința parteneriatelor. Încredeți-vă în Îngerul Păzitor, pentru că, în momente dificile, îi veți simți sprijinul. Multe lucruri din viață se vor schimba, inclusiv cele pe care nu le-ați planificat și nu le-ați putea anticipa. Ca rezultat, e clar că în anumite sectoare trebuie să vă adaptați, căci nu veți putea trăi ca înainte.

Horoscop săptămânal Leu: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1_2_0.jpg

leu
Horoscop săptămânal 10-16 august: Leii se bucură de popularitate

Este timpul să vă luați la revedere de la iluzii dacă vreți ca multe dintre planurile voastre să fie realizate. Favorabile vor fi circumstanțele externe, când se pare că totul merge bine. Merită să folosiți aceste oportunități pentru a rezolva cele mai grandioase sarcini ale acestei perioade din viața voastră.  Poate fi o schimbare de loc de muncă, o nouă etapă de studii, de avansare socială sau o altă decizie intenționată. Sub presiunea împrejurărilor, la început vă veți îndoi poate de corectitudinea direcției alese, dar, după un timp, veți aprecia partea pozitivă a tot ceea ce se întâmplă. Grijă însă că, pe măsură ce urcați muntele mai spre vârf și aerul e mai greu de respirat datorită presiunii atmosferice!

Așadar, porniți de pe acum să faceți curățenie în voi și în jurul vostru, să scăpați de tot ce v-ar putea opri din drumul bun, să vă schimbați și să păstrați lângă voi doar prietenii adevărați. Evitați scandalurile și procesele, clarificarea publică a relațiilor! Chiar și cu experiențe interioare adânci, încercați să rămâneți în continuare calmi și reținuți.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Este important să fiţi atent la cum ieşiţi din casă, la cum vă prezentaţi la diferite evenimente sau prezentări. Persoanele cunoscute acum au potenţial de a vă deveni protectori, mentori sau prieteni pe termen lung dar aveţi timp puţin la dispoziţie pentru a face impresie şi aparenţele sunt primul impact. Faceţi-vă ordine în parteneriatele curente, începeţi prin a tria efectiv după calcule obiective. Unele relaţii de asociere vă ajută la reputaţie, altele la dezvoltare personală sau financiară, important este să aveţi un câştig de o anumită natură. În caz contrar, perioada vă poate solicita să renunţaţi la câteva persoane pentru a face loc la altceva nou şi mai axat pe nevoile actuale.

Procese de detoxifiere sunt indicate şi în planul corpului fizic, întrucât vă puteţi confrunta cu simptome de retenţie de apă, de încetinire a unor procese fie metabolice, fie hormonale care să vă distragă temporar de la sarcinile cotidiene.

Horoscop săptămânal Balanță: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Când sunt implicate emoţii, lucrurile evoluează imprevizibil, indiferent cât de bine sunt stabilite şi organizate orarele şi evenimentele. Nimic nu este de netrecut, dar e bine să vă confruntaţi cu extremele emoţionale, cu reacţiile care vă pot face să acţionaţi pripit sau fără să mai raţionaţi obiectiv. Acum sunt momente în care să vă gândiţi şi la cei din jur, să luaţi în calcul înainte de a vorbi şi de a face înţelegeri chiar şi verbale ținând cont de partener sau de cineva care poate fi implicat tangenţial. Încercaţi să vă inspiraţi ca mod de acţiune din viaţa unor persoane care au ajuns modele, să urmăriţi o conduită mai tradiţională. E clar că aveţi de făcut modificări în propriul sistem de valori, de a vă găsi alte persoane la care să vă raportaţi ca autoritate sau ca sursă de exemplu suprem. Afacerile sunt afaceri, nu trataţi lucrurile doar din perspectiva personală, vedeți dacă primiţi propuneri, vedeţi cheltuielile în ansamblu, cu cine va trebui să colaboraţi, ce implică ca timp şi ca efort. Nu luaţi de bun prima ofertă, mergeţi mai în profunzime.

În familie, conversațiile nu-s pașnice, mocnind acolo frustrări și nemulțumiri. N-ar fi exclus ca o ceartă cu partenerul să aibă subiect principal intervenția unuia din părinții voștri, sau implicarea voastră cu părinții să-l deranjeze pe partener.

Acolo unde locuiți se pot ivi probleme casnice și tehnice, cu reparații mari de făcut. Iar în alte cupluri, partenerul dorește mutare, schimbare, iar vouă vă e teamă să îi îmbrățișați ideile.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Probleme vor apărea în mod neașteptat și vor necesita atenția și controlul vigilent. Țineți în frâu pulsul evenimentelor! Se poate vorbi despre dificultăți în chestiuni personale. Fiți atenți la drumuri, în mulțime și faceți ordine în familie, eventual curățenie în casă!

Dacă plecați în călătorie, pentru a nu intra într-o situație dificilă, fiți mai atenți, mai ales cu noile cunoștințe. Este posibil să existe confuzie cu documente, bilete, transfer de zboruri sau rezervare de camere de hotel. Baza succesului  în aceste zile este arta de a alege întotdeauna tonul potrivit și de a crea o atmosferă plăcută în echipă.

Oricâte momente de criză sau lovituri de soartă vin, le purtați mult mai ușor decât altădată, deoarece acum sunteți capabili să renunțați  la multe. Pentru tot ce este nou și neobișnuit veți începe să reacționați cu reținere, luând o atitudine de așteptare și analizare. În momente dificile, puteți radia forță care va atrage atenția nu numai a fanilor, ci și a celor care vă pot ajuta.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Sunteți ocupat de probleme importante din punct de vedere social, de carieră și de bani. În paralel cu aceste probleme, anumiți prieteni vor veni ca salvatori, iar sprijinul lor va fi de neprețuit.

Activitatea însă va scădea puțin față de săptămânile precedente, iar senzația de anxietate rămâne. Nu aveți nevoie să vă grăbiți oriunde și nici să exercitați eforturi excesive pentru a vă atinge dorințele. Veți traversa o serie de  schimbări care vor afecta în primul rând relațiile cu alte persoane, atât cu cineva în mod individual, cât și cu societatea în ansamblu.

Vi se vor arăta cele mai slabe puncte și momente acute în parteneriatele de orice fel. În loc de rivalitate, încercați să vă reorientați spre cooperare. Simțiți-vă liberi să planificați viitorul. Însă deocamdată, trebuie puse în aplicare doar proiectele pe termen scurt.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_0_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Veți întâlni obstacole în calea soluționării problemelor presante, fie că este vorba despre recalcularea utilităților, de obținerea unei vize sau de o călătorie simplă. Curajoși voit sau nu, veți fi în opoziție cu opinia multora. Cine dintre voi are dreptate , va judeca timpul, dar deocamdată vă recomandă să fiți politicoși dar perseverenți în respectarea interesele voastre.

Cedați ușor de influențelor externe și se modifică starea de spirit. Încercați  să vă găsiți calea intuitivă. Dacă nu, vă puteți continua educația sau ceva neașteptat va schimba circumstanțele din viața voastră. Neptun de atâția ani în semnul pe care-l conduce, vă invită să apelați la darurile voastre de a intra în legătură cu eterul. În același timp vă face indeciși îndeosebi în zona carierei și a locului vostru în societate.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_0_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Adevărat, sunt multe de făcut în perioada asta, dar merită. La urma urmei și câștigurile în bani sunt valabile numai pentru cei mai încăpățânați și axați clar spre ținta lor. În primul rând ar trebui să decideți imediat ceea ce este cel mai important pentru voi și ceea ce poate fi pus deoparte pentru mai târziu. Spre exemplu, dacă doriți să faceți rapid o carieră, e nevoie să nu ratați nici măcar șansele mici care ar putea conduce spre succes .Vor fi atâtea de făcut, încât nici nu veți observa că sunteți obosiți și epuizați. La urma urmei, cu astfel de planuri grandioase și idei strălucitoare nu puteți privi decât înainte. Dacă mergeți cu încredere spre împlinirea unui vis, veți obține chiar mai multe decât ați crezut. Universul însă recomandă să fiți cinstiți și corecți și să nu stricați relațiile cu prietenii și colegii. Dacă doriți să obțineți un loc de muncă decent, atunci trebuie să vă bazați pe punctele voastre forțe, nu pe domnul Noroc.

Horoscop săptămânal Pești: 14-20 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4_0_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

Vă puteți trezi în mijlocul unei mari intrigi și va trebui să vă confruntați cu mulți oameni din mediul vostru. În urma confruntării, puteți decide cine vă este prieten, cine este inamic și cine nu este nici prieten, nici dușman.

Tot acum aveți întâlniri și călătorii importante care pot schimba viața. Este necesar să se stabilească obiective și să vă implicați în afaceri, în cercetare, în activitatea curentă și în planuri noi.

Vin în viață evenimente care pot influența formarea viziunii și credințelor voastre asupra lumii. Vă vor forța să treceți printr-o perioadă de muncă spirituală și intelectuală. Unii dintre voi chiar vor încerca să găsească răspunsul la întrebare, care este sensul vieții? În aceste zile se va forma viitorul vostru. Pe termen scurt și mediu, care va depinde în mare măsură de aspirațiile personale și de dorința de a vă extinde orizonturile interioare.Pregătiți-vă, în plus,să vă alipiți grupurilor de interese comune sau să vă implicați în acțiuni umanitare!

 
 
Loading...