Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 februarie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 15-21 februarie îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Capricorn primesc sprijinul financiar al rudelor şi persoanelor apropiate.


Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

De această dată veți reacționa mai corect la anumite situații și multe dintre idei se pot planta. În plus, persoanele cu informații utile pot apărea în cale, gata să vă ofere nu doar sprijin intelectual, ci și emoțional și financiar.

Atenție totuși căci emoțiile excesive pot duce la conflicte, iar speranțele nejustificate pot duce la dezamăgiri! Nu trebuie să aveți încredere în sentimente pentru că-s înșelătoare! La fel, atenție la bani, achiziții sau investiții mari!

Spre finalul perioadei, talentul organizațional și capacitatea de a pune ideile în practică se vor manifesta în mod mai clar. Cu toate acestea, trebuie să fiți mai atenți la sănătate.

După 16 deveniți și mai activi, potențialul va crește, o să comunicați cu reprezentanți din diferite straturi sociale, veți avea întâlniri prietenoase și călătorii.

Acesta este un moment favorabil pentru învățare, pentru extinderea legăturilor creative și pentru auto-perfecționare spirituală personală.

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

După 12, vă veți simți mai încrezători, iar norocul  vă va însoți la semnarea contractelor, la negociere pe diferite niveluri și întâlniri cu publicul.

E o perioadă potrivită și pentru distracție, întâlniri cu prietenii și familia. Crește creativitate, activitate individuală, iar acest lucru va permite să obțineți rezultate bune în afaceri, să obțineți aprobarea conducerii, precum și satisfacție morală.

Pe 17-18 trebuie să dați dovadă de reținere, căci iritabilitatea produce tensiune în relațiile cu cei dragi. Chiar și așa, nu vor lipsi perspectivele bune la locul de muncă, ați putea primi oferte neașteptate, ajutor de la colegi și prieteni. Autoritatea în echipă va crește, așa încît este posibil să avansați în carieră.

Potențialul energetic va crește, ceea ce va ajuta să fiți în armonie cu ceilalți, să vă demonstrați talentele. Situația din domeniul finanțelor nu va fi rea, ați putea avea noi surse de venit, proiecte interesante și profitabile și o creștere a salariului. Acest lucru va consolida poziția în echipă, extinzându-vă oportunitățile profesionale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 februarie  2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Va crește dorința de a începe niște activități noi, de a vă încerca experiența într-un domeniu nou și,după 12 februarie, poate va veni un moment mai favorabil pentru asta. Veți avea atunci susținerea persoanelor iubite și a prietenilor. Munca în echipă bine coordonată este esențială pentru succesul  în afaceri și în carieră.

Cea mai favorabilă perioadă este acest al doilea decan al lunii, când veți putea încheia alianțele necesare și veți contura aspecte prioritare pentru restul anului. Călătoriile, întâlnirile vor avea succes și pot contribui la evoluția spirituală și profesională. Rezultate bune în afaceri, satisfacția morală din munca depusă pot aduce fericire și bunăstare.

După 17, activitatea în afaceri va continua să fie ridicată. Veți avea însă nevoie de odihnă, de relaxare și restabilire a vitalității în timp util, căci deveniți vulnerabili.

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

A doua decadă a lunii va fi mai favorabilă, iar acum o să fiți mai liniștiți și mai încrezători, veți putea acționa eficient, rezolva probleme dificile, veți corecta consecințele deciziilor eronate din trecut. Veți experimenta noi stări creative, vor putea avea vise profetice și anticipa viitorul. Este posibil să primiți o moștenire sau să ajungeți la finalizarea cu succes a unor procese. Probabil că veți  putea face față problemelor din trecut cu ajutorul vechilor conexiuni. Pentru mulți, aceasta este o perioadă de reînnoire spirituală.

Adevărat, va trebui să depuneți mult efort pentru a rezolva finanțele colective, problemele de proprietate și chiar să investiți fonduri suplimentare în acest sens. Sfaturile unor persoane mai experimentate și competente vor fi foarte importante, căci pot oferi nu numai sprijin moral, ci și financiar.

Popularitatea va crește, veți deveni mai susceptibili la sentimentele și experiențele altor persoane și voi înșivă o să vă simțiți mai confortabil lângă oamenii iubitori care vă împărtășesc opiniile, credințele și stilul de viață.

Pentru cei singuri, această perioadă poate oferi întâlniri de neuitat, romantism și dragoste.

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Propunerile neobișnuite și tentante pot veni, iar voi va trebui să ordonați prioritățile pentru a profita din plin de șansă.

Prietenii, foștii colegi vă pot face oferte tentante de lucru, vă propun să luați parte la proiecte interesante, oferindu-vă ocazia să demonstrați ce știți.

Afectiv, o mulțime de emoții pozitive vă pot fi oferite de persoanele dragi. Între 17 și 18, e nevoie să dați dovadă de reținere, deoarece în acest moment puteți deveni subiect de critică din partea invidioșilor și a celor care nu vă au la suflet. Este important să nu stârniți conflicte, ci să încercați să folosiți momentele pozitive. Sprijinul colegilor și al prietenilor poate fi foarte important, căci ei vă pot împiedica să faceți un pas neprevăzut.

Veți putea să acționați cu succes și să nu vă temeți să experimentați noi metode în munca voastră. Este mai bine să amânați rezolvarea problemelor importante până la final de perioadă, când veți avea mai mult succes și veți putea atrage proiecte profitabile sau parteneri care să contribuie la promovarea voastră ori chiar să vă sponsorizeze talentele.

Datorită ajutorului unui partener de afaceri sau căsătorie, veți rezolva vechi probleme, veți scăpa de datorii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

În primele 2  zile, nu este momentul potrivit pentru a călători, pentru a începe un nou loc de muncă, pentru a face declarații prea vocale, pentru a cere drepturi.

Apoi va fi însă mai bine. Abilitățile intelectuale și analitice se vor activa, veți putea demonstra pe deplin profesionalismul, competența, experiența și talentele creative. O abordare informală a afacerilor, o capacitate de a vedea esența întrebărilor, vă va ajuta să experimentați noi lucruri și să oferiți idei originale. Veți fi mai deschise comunicării, așa că sunt posibile întâlniri interesante, cunoștințe, hobby-uri romantice. Modificările emoționale vă pot determina să vă schimbați imaginea, să vă actualizați garderoba, să mutați mobilierul din casă, practice, să vă demonstrați talentul de stilist, de designer.

Veniturile financiare vor crește, puteți primi cadouri, recompense, oferte frumoase, sponsorizări. Prin urmare, la sfârșitul săptămânii, optimismul și pofta de viață vor reveni.

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Vă recomand să folosiți această perioadă pentru chestiuni importante și întâlniri, pentru demonstrarea de abilități organizatorice și creative. Impulsul primit în perioada anterioară abia acum își poate începe formarea și dezvoltarea, trecerea de la cuvinte la fapte.

Se pot dezvolta hobby-uri și talente, se pot obține rezultate bune în sport și artă. Veți avea ocazia să fiți mândri nu numai de succesele voastre, ci și de copiilor. Multe eforturi pot fi investite în creșterea lor, în formarea unor personalități sănătoase și fericite.

Este un moment bun și pentru viața personală, pentru a vă căsători, a avea copii, precum și pentru a vă consolida starea de bine, de carieră, pentru a deveni faimos, pentru a crește popularitatea.

După 17, sunt posibile inconsecvențe, dezamăgiri și prăbușirea unor planuri.

Pot exista probleme financiare din cauza frivolității și a omisiunilor din partea voastră. Nu este de dorit să semnați documente financiare ori să efectuați achiziții mari. Amânați-le pentru zilele în care se ameliorează energiile pe zona de carieră, de activități sociale.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Evenimente fericite, vești bune se pot întâmpla, este de asemenea posibil să primiți o moștenire, asistență materială de la rude, cadouri de la prieteni. Veți avea ocazia să investiți în imobiliare, să faceți renovări, să îmbunătățiți condițiile de locuit și să faceți din casa voastră o adevărată fortăreață de încredere.

Acesta este și un moment bun pentru a vă căsători, pentru a dezvolta parteneriate armonioase pe termen lung, precum și pentru a rezolva probleme profesionale și materiale, pentru a face cereri și a da sugestii conducerii la serviciu.

În ultima zi din săptămână, vă veți putea canaliza energia spre auto-exprimare creativă, spre consolidarea pozițiilor profesionale. Unii vor avea fler la bani și câștiguri, ceea ce le va permite să facă investiții financiare de succes sau să folosească conexiuni vechi într-un mod profitabil. Potențialul  energetic va crește, corpul va căpăta imunitate și rezistență, veți scăpa de consecințele bolilor și stresului din ultimul timp.

Veți percepe ceea ce se întâmplă diferit și veți putea astfel ocoli asperitățile  și problemele din afaceri sau relații. Mulți veți avea dorința de a-i ajuta pe cei dragi,de a participa la acțiuni de caritate, dar și de a vă elibera mintea pentru noi proiecte și relații.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Orice control, cadru rigid în muncă poate provoca protest din partea voastră. Și, chiar dacă pe undeva nu pot spune că norocul vă părăsește, ba chiar pot apărea unele perspective bune în carieră, tot nu veți fi mulțumiți de ceva.

Nu ar trebui să luați decizii importante pentru a vă transfera într-un alt loc de muncă, nici nu încercați să negociați cu superiorii, deoarece nimic nu va aduce rezultatele scontate.

Lucrurile se așează în a doua jumătate a săptămânii, când de altfel va fi perioadă mai bună, mai ales la nivel personal. Veți deveni populari printre persoanele de sex opus, astfel încât aventurile romantice pot inspira exploatări profesionale. Veți deveni mai deschiși, mai prietenoși, veți arăta bun simț și veți gusta umorul. Acesta este un moment bun pentru a începe noi proiecte, a merge la întâlniri, a face călătorii pe distanțe lungi. Datorită sociabilității, mulți dintre voi vor putea găsi noi surse de venit, vor avea mai mult succes în afaceri, vor putea încheia acorduri și alianțe importante.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Abia după 13 februarie lucrurile se vor mai stabiliza, interesul profesional va crește și vor exista mai multe șanse de a reduce pierderile. Apariția unor circumstanțe favorabile și importante va ajuta la o planificare corectă a activităților, la obținerea informațiilor necesare, la conectarea cu persoanele de care aveți nevoie și implicit, la rezolvarea problemelor.

Tot după această dată veți avea ocazia să faceți unele transformări în casă și să creați condiții de viață mai confortabile.

Acesta este și un moment bun pentru a vă îngriji sănătatea, a scăpa de afecțiuni, a vă îngriji silueta, a vă schimba imaginea, a simți energiile reînnoirii.

Se anunță sprijin financiar de la rude, persoane apropiate, așa că multe dintre planuri vor începe să se împlinească.

Vă puteți ocupa de organizarea de evenimente de familie, nunți, logodne, adică de o consolidare a relațiilor cu cei dragi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Abia acum ar fi de dorit să organizați întâlniri și evenimente importante pentru a vă îndeplini planurile.

Financiar, veți putea câștiga, investi cu succes, contacta noi parteneri care să contribuie la împlinirea planurilor.

Cu toate acestea, vor exista și situații dificile în comunicarea cu membrii familiei care vă vor presa de vă va veni să vă luați lumea-n cap.

După 17, psihicul se va stabiliza,iar voi veți deveni mai deschiși, mai prietenoși, mai receptivi și mai plini de compasiune. Astfel, îi veți putea influența pe ceilalți cu farmecul și magnetismul, determinându-i să vă ia în seamă dorințele.

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 februarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

După 13 încolo vine o perioadă mai creativă, când veți înțelege mai bine starea de spirit și motivele adevărate ale comportamentului altora, astfel încât orice complexitate poate fi ușor rezolvată. Atunci veți avea ocazia de a reconsidera ideile trecute, relațiile cu prietenii, cu colegii. Grijă căci, excesul de energie poate crea dificultăți din cauza tulburării și a dorinței de a obține rapid rezultatul maxim!

Până la final de săptămână veți putea face multe, așa că totul va depinde de aspirațiile, ambițiile și determinarea voastră.

Odată cu finalul de perioadă, veți deveni și mai activi, iar succesul vă va însoți în orice întreprindeți legat de semnarea acordurilor, de călătoriile la distanță, de asocierile pentru începerea de noi activități.

 
 
Loading...