Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 iunie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 15-21 iunie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii Balanță nu trebuie să planifice excursii în afara țării.


Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1.jpg

berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Fiți pregătit să apelați la sfaturi din exterior.Problemele personale cu care vă confruntați vă ating principii,sistemul de valori și nu prea puteți fi logic în găsirea unei soluții optime.Vă ajută entuziasmul, abilitățile de comunicare.Gândiți-vă în cine aveți destulă încredere din anturaj și alegeți doar o persoană căreia să îi povestiți dilema prin care treceți.Nu e vorba neapărat de a vă aștepta la răspunsuri sau soluții ci aveți mai curând nevoie de a vă auzi spunând povestea.Vă eliberați mintea și totodată devine mult mai clar ce vă deranjează. 

Finanțele sunt  pe o pantă ascendentă și par să compenseze zbuciumul resimțit în sfera sentimentală. Norocul însă vă susține, atâta timp cât guvernatorul vostru este în deplinătatea energiilor astrale. Rețineți însă că banii vă vin doar din muncă proprie!

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_2.jpg

taur
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

Unii din prieteni se pot dovedi nu tocmai prieteni, iar unele din persoanele față de care ați manifestat reticență vă pot deveni mai apropiați decât ati crezut sau ați fi gândit. Totuși sunteți în dispoziție de a vă asuma noi angajamente și a vă face noi amici. Sunteți buni comunicatori și aveți succes în tentativele de a propune orice activitați de petrecere a timpului liber întrucât ceilalți se vor alinia mai rapid la dorințele voastre.

Pot apărea vești care vă scot din starea de lâncezeală și vă dau ocazia să alungați senzația de stagnare. Aveți ocazia să intrați într-o luptă ce promite un câștig substanțial în viitor iar asta vă motivează și aduce un entuziasm nou, resimțiț în toate domeniile vieții.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1.jpg

gemeni
Zodia Gemeni: 21 mai - 21 iunie

Dacă în ultima vreme lucrurile se mai dezmorțiseră, iar veți începe să simțiți că oamenii nu se gândesc la voi, ci la ei înșiși, chiar dacă asta înseamnă să acționeze împotriva voastră. Să nu vă surprindă așadar că nu vor merge toate cum vreți voi,inclusiv în viața personală. Dacă o să aveți grijă, veți putea compensa ori chiar veți evita problemele majore. Trebuie să fiți siguri că vă păstrați sub control agresiunea. De fapt cea mai bună cale este doar să evitați argumentele și să aveți grijă de voi.

Curiozitatea și dorința de a fi informați or să vă ajute dacă trebuie să învățați ca să deveniți specialiști în domeniile dumneavoastră. De asemenea, trebuie să aveți grijă să nu fiți exploatați într-un fel sau altul. Capcane oricum vă așteaptă peste tot. Asigurați-vă că nu vă familiarizați prea mult cu nimeni până când nu sunteți siguri că persoana merită încrederea voastră. Nu vă fie teamă să refuzați să faceți ceva.

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0.jpg

rac
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

Aveți probleme în cuplu, iar armonia și dragostea au părăsit relația. Asta simțiți. Nu exagerați problemele existente, dar nici nu le negați. Dați la o parte sâmburele geloziei, precum și dorința de a comanda! Încercați să nu vă transformați viața de cuplu într-un joc de dezacord cu persoana iubita. În plus, nu vă fie frică să demonstrați și să arătați partenerului sentimentele voastre, dar nu transformați totul într-un teatru cu un singur actor. Poate că  în unele cazuri, lipsa înțelegerii reciproce a condus la necesitatea de a încheia relația. Dacă nu ați fost și nu sunteți pregătiți să vă despărțiți sufletul, atunci luați măsuri, faceți ceva nou, aduceți suflu în relația voastră. Puteți astfel să traversați provocările din ultima vreme, iar dacă legătura va supraviețui așa, e clar că veți trăi cea de-a doua lună de miere.

În carieră, mai ales dacă sunteți șefi, veți fi copleșiți de contacte, întâlniri, negocieri. Cel mai probabil, majoritatea dintre voi va avea succes, veți primi oferte bune de îmbunătățire a poziției profesionale și financiare.

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1.jpg

leu
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august

Nu este perioada pentru tratamente naturiste care își arată efectele în timp. Mergeți pe ce simțiți și, în paralel, dacă anumite simptome se înrăutățesc, apelați la consult medical. Planul sănătății vă pune la cheltuieli care însă sunt necesare pentru a vă oferi liniștea de care aveți nevoie. Încercați să lăsați grijile deoparte, dar nu fiți complet neglijent cu ce vă deranjează.Mai bine să aveți un răspuns de la un specialist că e vorba de o alarmă falsă.Aflați unele adevăruri care au fost ascunse din mai multe domenii,iar asta vă scoate din zona de confort.E important să vă refocusați atenția către propria persoană, să nu vă dați voie să picați în capcana nostalgiei, să credeți că momentele de dinainte de aceste revelații erau cele mai frumoase. Transformările sunt utile și binevenite, trebuie doar să aveți răbdare și să fiți blânzi cu voi înșivă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_2.jpg

fecioara
Zodia Fecioară: 23 august-22 septembrie

Direcțiile principale spre care sa vă canalizați energia sunt  afacerile, sănătatea, educația copiilor mici sau sprijinirea adulților din familie.

Sunt posibile litigii la domiciliu, cu personal angajat, precum și cu partenerii de afaceri. În relație probabil că a existat o criză. Manifestările brutale ale libertății precum și plictiseala  în cuplu, din cauza căreia parcă ați dori să mai cunoașteți și alți noi parteneri, pot fi însoțite de argumente, de iritări și poate de lacune.

Cei singuri, ar putea întâlni o persoană care să le schimbe viața personală. Noi relații se pot lega pe neașteptate, dar nu vor fi rezistente și foarte fiabile in timp. Acestea pot fi  trecătoare, cu persoane care se  grăbesc în viața voastră ca o cometă, însă dispar brusc, la fel de repede, lăsând o amprentă de neșters.

Profesional, vă bazați pe niște promisiuni ale altora, care se pot împlini sau nu.

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Vă sfătuiesc să vă abțineți de la asumarea de riscuri periculoase, de la sporturi și distracții extreme. Dacă este posibil, nu planificați ori amânați excursiile dincolo de hotarele țării, implicit acele călătorii cu avionul.

În familie, continuă șirul de mici dar dese conflicte, pe diverse teme, una mai insignifiantă ca alta. Pentru a le evita, mai bine ați pleca în vizita la rude sau la prieteni vechi și cu care nu v-ați mai văzut de multă vreme.

O moștenire sau un partaj de bunuri imobiliare ar putea ține prima pagină  a preocupărilor unora dintre voi, iar acolo, probleme deja existente s-ar putea amplifica. Se vor ivi însă idei bune ori soluții neașteptate, unele dintre ele din partea amicilor. Nu ezitați așadar să vă confesați oamenilor în care aveți încredere!

Pe aceia care au copii, s-ar putea ca reacțiile lor, comportamentul lor, să surprindă. Nu le arătați și  nu lăsați să se înțeleagă că nu vă convine, că nu aveți încredere în ei. Dacă adoptați această atitudine reținută, veți putea descoperi un fel de talent pedagogic. Practic, reciproc veți deveni elevi și profesori unii pentru alții în același timp. Vouă vă va plăcea să împărtășiți din experiența voastră și din ceea ce știți, dar și ei, copiii, au ceva să vă învețe.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2.jpg

scorpion
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie

Așteptați-vă în acest week-end la provocări care să vă irite ori pe care să le percepeți ca atac la persoană. Chiar și atunci când ele sunt nedrepte, vă sfătuiesc să nu le dați curs, acceptați situațiile așa cum vin, căci nu vor dura o eternitate. Nu are sens o complicare de lucruri ori o risipă aiurea de energie. Învățați să vă controlați și să gândiți înainte de a vorbi, cumpănind avantaje și dezavantaje dacă vă ambalați prea tare. Abia din a doua jumătate a săptămânii o să înțelegeți mai clar de ce v-am sfătuit așa.

Aveți grijă de voi, de moralitatea voastră, de banii voștri și de aparițiile în public! Se pare că ochiul din umbră vă studiază pentru a se hotărî dacă vă acordă sau nu sprijin și credit pe viitor. Soarele va continua să aibă un efect stabilizator asupra voastră. Oricâtă muncă e necesară, vor veni și recompensele mai târziu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2.jpg

sagetator
Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

Un rol important în viața voastră îl vor juca femeile din cel mai apropiat cerc de dumneavoastră. Vă acordați asistență reciprocă, efectuați călătorii comune, faceți afaceri împreună , urmând ca aceste persoane apropiate să meargă alături de voi o bună bucată de timp. În aceeași măsură însă, va fi nevoie să  acordați voi sprijin unor verișori ori surorilor voastre. Accentuați comunicarea cu copiii, axați-vă pe talente și pe munca creativă, căci toate aceste activități  vă vor face viața mai strălucitoare și mai interesantă.

Relațiile cu unele rude sunt mult mai active, dar comunicarea nu-i ușoară. Este posibilă o întoarcere la nemulțumiri vechi, veți afla ceva despre aceste rude sau, din contră, rudele voastre  vor primi informații nu prea plăcute despre voi. Toate acestea vor duce la unele conflicte și poate că acestă dispută vă obligă să jucați cu cărțile pe masă iar adevărul să iasă la iveală. Este mai bine să se discute cu sinceritate toate problemele pentru că se vor lămuri definitiv lucrurile și veți fi scutiți de neînțelegeri în viitor. Același lucru îl pot  recomanda și în situația în care există tensiuni care mocnesc în relația de iubire.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_1.jpg

capricorn
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie

Trebuie să acumulați energie pozitivă, căci altfel rămâneți fără vlagă. Contrar trăsăturilor voastre, de data asta nu vă place cearta, nici lupta și nici minciuna. Iar ca să acumulați energie pozitivă, trebuie să vă implicați în activități care presupun creativitate și să dedicați timp hobby-urilor și plăcerilor voastre. În profesie, recomand să fiți mai increzători și mai ambițioși pentru a obține succesul râvnit în carieră. Dacă vă iese în cale ceva interesant, să nu pierdeți șansa de a vă depune CV-ul. Cele mai bune calități or să fie observate de oamenii din jur, ceea ce va duce spre  o prietenie puternică și o cooperare fructuoasă. Corectându-vă greșelile din trecut, puteți ajunge cu ușurință la rezultatul dorit. Principalul lucru este să fiți puternici din punct de vedere spiritual și să nu neglijați sarcinile mici. Banii vor fi suficienți pentru achiziții utile.

Capacitatea de trezire este adevărată și pentru voi. Dacă o veți conștientiza și îi veți acorda atenția cuvenită, căpătați puterea de a anticipa evenimentele viitoare, iar asta o să vă permită planificarea pe termen lung a ceea ce intenționați să faceți pentru a vă schimba viața.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_1.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Nu-i exclus să se producă o transformare importantă în afacerile voastre personale, dacă nu cumva ea deja s-a produs. Dar eventuala pierdere va avea ca scop câștigarea de experiență. Succesul va veni de departe și atunci veți avea șansa de a vă demonstra frumusețea, bunătatea, talentul creativ și farmecul. Întâi vi se dau planurile peste cap,pot exista pierderi și cheltuieli sporite, după care vi se luminează calea. Prietenii vechi și foștii șefi ori patroni vă vor ajuta să avansați, ori dacă vă doriți copii, vi se va îndeplini visul. Puteți primi oferte bune, oamenii vă vor admira, deci nu disperați dacă acum ceva nu merge! E trecătoare situația și ce e favorabil se va întoarce către voi. Deocamdată, luați-vă răgaz și abordați orice eveniment fără emoții inutile și cu mintea limpede, judecând la rece. Acest lucru vă ajută să luați decizia corectă și să vă depășiți adversarii.

În cuplu se pot ivi disensiuni care s-ar putea amplifica dacă amestecați banii, cariera și dragostea.

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 iunie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4.jpg

pesti
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie

Dacă cei singuri au ocazia să cunoască și să se implice într-o relație cu cineva pe placul lor, cei în cuplu trebuie să acorde mai multă atenție relațiilor de căsătorie. Împreună cu soțul /soția, discutați despre toate lucrurile și situațiile, despre tot ce vă îngrijorează, pentru că veți începe să vă auziți din nou, iar înțelegerea reciprocă anterioară va reveni la voi. Fiți mai interesați de succesele sau de problemele partenerului în aceeași măsură în care-i spuneți și ce vă deranjează. Amintiți-vă că v-ați unit cu dragostea și cu dorința de a fi amândoi fericiți.

Cu copiii nu trebuie neapărat să vă purtați cu mănuși, însă trebuie să dați dovadă uneori de o mare creativitate în răspunsurile pe care le dați lor.

Cei singuri, este posibil să se mute acum cu un nou partener și să înceapă o viață plină de agitație domestică, chiar dacă nu sunt obligați să facă act de căsătorie. Și unii și alții, trebuie să depună eforturi considerabile pentru a stabili ori a restabili ordinea în casă și a crea confort. Aceia care doresc mutarea în străinătate pot întâmpina blocaje, se pot trezi cu întârzieri.  Ele totuși nu vor afecta puternic principalele lor planuri.

 

Loading...