Horoscopul săptămânal pentru perioada 17-23 august 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 17-23 august 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Fecioară au parte de cheltuieli neașteptate.


Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 august 2020

berbec_1_1.jpg

berbec
Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Dacă sunteţi implicaţi în afaceri, e perioadă în care vă puteţi consolida poziţia socială. Aveţi grijă însă la sănătate, căci o eventuală stare de nervozitate poate declanşa boli ori poate reactiva altele mai vechi!

Urmează o perioadă pe cât de activă, pe atât de aglomerată şi poate chiar de frustrantă. Călătoriile pe termen scurt se pot dovedi profitabile în afaceri, mai ales în comerţ, iar contactele au şansa de a regla chestiuni vechi. În aceeași măsură, ele vă pot obosi peste poate.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Sunt posibile probleme de familie sau finanţe şi trebuie să vă focalizati atenţia în aceste zone. Nemulţumirile legate de bani vă pot determina să căutaţi alte modalităţi de a câştiga. Cei care au conexiuni în străinătate, acum ar putea beneficia de ele rediscutând condițiile.

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 august 2020

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Divergenţele dintre membrii familiei voastre s-ar putea accentua, iar voi aveţi tendinţa de a fugi ca să scăpaţi de ele. Nu e o soluţie nici bună, nici corectă, ci trebuie să vă implicaţi şi să mediatizaţi această criză ori să rămâneţi detaşaţi. Iar dacă reuşiţi să aduceţi pacea în casă, romantismul în cuplurile deja formate se va aprinde ca o flacăra.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă sunt favorabile contacte cu străinătatea, căci veţi întâlni oportunităţi, mai ales dacă lucraţi în business. Câştigurile şi beneficiile ce s-ar putea ivi în această zona apar mai târziu dar vor fi pe termen lung, astfel încât să vă puteţi bucura de asigurarea confortului personal şi al familiei.

Veţi fi tentaţi să găsiţi variante de a face bani mai rapid, eventual prin speculaţii. Vreau să vă atrag atenţia că nu sunt indicate astfel de metode în această perioadă. Ca să câştigaţi mai mult, va trebui să vă dublați eforturile şi munca. Rămâneţi în continuare concentraţi pe problemele din sfera carierei,iar asta vă agită şi vă tensionează.Pozitivă însă e o variantă de a relua legăturile cu vechi cunoştinţe cu care să dezvoltaţi o legătură durabilă în sfera financiară.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 august 2020

gemeni_1_1.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Deşi chestiuni personale vă macină mintea, mici câştiguri vor avea puterea să vă înveselească. Plasarea lui Mercur o să aducă disponibilitate şi deschidere unor proiecte legate de bani, iar dacă doriţi să lucraţi în activități legate de drumuri, ar putea deveni fructuoase planurile .

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

S-ar putea modifică modul de comunicare, de planificare şi organizare a chestiunilor din trecut, pentru că cineva acolo sus, v-ar putea ghida inteligent. Dacă veţi trudi din greu, dacă e dificil să respectaţi termenele în care trebuie să vă finalizaţi sarcinile, nu ezitaţi să solicitaţi amabil ajutorul.

Cu banii nu sunteţi pe deplin satisfăcuţi, căci cheltuielile pe distracții, ieșiri cu prietenii, necesități ale copiilor, vă pot dezechilibra. Va fi nevoie de venituri suplimentare şi poate că ar trebui să speculaţi un pic această idee. Cei care au acum un nou job nu trebuie să se descurajeze dacă le va veni greu să se adapteze, pentru că e normal.

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 august 2020

rac_0_1.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

În dragoste vă veți purta oarecum neobișnuit. Ar putea să vi se pară că aveți puține șanse de reciprocitate, că relația a devenit depășită și că nu ar mai trebui să luptați pentru ea. Această săptămână poate aduce schimbări în viața voastră și vă poate împinge spre manifestări neașteptate. Veți deveni mult mai emoționali în relații, așa că poate fi un moment minunat pentru întâlniri. Încercați să profitați și să-l folosiți pentru a vă apropia și mai mult de sexul opus. Acceptați o invitație în vizită, ieșiți la o întâlnire. A sosit timpul pentru o acțiune decisivă, e un punct de cotitură și un moment important în romanul vieții voastre.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Există posibilitatea de a dezvolta o răceală, căci puteți lua un virus. Utilizați transportul public mai rar pentru a evita asta! De asemenea, luați dificultățile actuale prea personal. Acest lucru se aplică atât relațiilor cu partenerii de cuplu, cât și contactelor de afaceri. Astfel de experiențe pot duce la probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 august 2020

leu_1.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Vă doriți multe, în special în sectorul carierei, dar cum nu sunteți obișnuiți să cereți direct, veți căuta a țese intrigi ca să atingeți scopul dorit.

Sentimental, este un timp favorabil pentru întâlniri secrete și probabil că voi veți fi inițiatorii și organizatorii acestor întâlniri.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Dacă sunteți căsătoriți, traversați o perioadă plină de suspiciuni, nu aveți încredere în cel ales cândva. Rămâne doar să vă regretați faptul că ați petrecut prea mult timp într-o relație fără sorți de izbândă.

Financiar, aveți acces la informații secrete, așa cum vă place vouă, dar chiar și așa, nu ar trebui să faceți cumpărături costisitoare. Încercați să vă curățați, să aranjați afacerile financiare, să scăpați de documentele inutile și să le puneți în dosare pe cele importante.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 august 2020

fecioara_1.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Vă veți simți foarte încrezători, căci Marte vă va da energia și puterea necesare, posibilitatea de a vă formula perfect gândurile, de a fi în centrul atenției, de a fi respectați de ceilalți. Puteți astfel deveni lideri informali recunoscuți.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Cheltuielile neașteptate sunt posibile din cauza prietenilor cei mai apropiați. Acceptul de a merge la o întâlnire cu prietenii vă poate împinge spre cheltuieli nelimitate.

Pe cei singuri îi sfătuiesc să viziteze mai des oamenii și să participe la evenimente culturale. Acolo puteți face cunoștință cu cineva. Inițiativa și primul pas către cunoștință ar trebui să vină de la dvs.

Se așteaptă o îmbunătățire semnificativă a aspectelor legate de bani. Este posibil să existe o sursă nouă și impresionantă de venituri.

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 august 2020

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Sugerez ca multe din planurile voastre le elaborați prin prisma flerului. Spun multe, dar nu toate, astfel încât, evitați centrarea doar pe intuiție atunci când vine vorba de chestiuni profesionale. Asociații pot avea un impact puternic asupra bunăstării voastre. De aceea, evitați-i pe aceia care vă deranjează și încercați să vă separați de lucrurile care au efecte negative! Păstrați-vă însă mintea deschisă noilor opțiuni de carieră, pe măsură ce o rupeți cu tradiția și faceți schimbări. Încă ceva, la capitolul profesie, există posibilitatea de a investi cu prietenii într-o afacere care poate aduce rezultate avantajoase. Drumurile scurte, apelurile telefonice și mesajele pot deveni semnificative,ca de altfel și sănătatea, modul de hrănire sau stilul de viață.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

În familie nu sunt lucrurile chiar așezate la locul lor, iar conflictele ar putea fi pornite chiar de la partener. Nu lăsați să se extindă și să afecteze liniștea casei!

Cei aflați în procese vor traversa o perioadă de zbucium, căci partea adversă va fi activă și nu se va lăsa cu dovezi și argumente aduse de la o etapă la alta! Găsiți soluții și metode de a vă apăra!

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 august 2020

scorpion_2_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Sunteți sub stăpânirea veștilor și informațiilor primite în ultima vreme, care, ori v-au răsturnat o planificare de drumuri, ori v-au obligat să plecați într-o călătorie. S-ar putea să vă găsiți la stadiul în care e nevoie de completări într-un lung proces de analiză a datelor pe care le dețineți. Subiectul poate fi legat de sănătate, de frați, de cursuri și seminarii, de publicații ori de legături cu apropiații voștri, nu neapărat rude, ci și vecini sau prieteni vechi. Ați fi tentați să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi, jucând tare și asumându-vă riscuri majore. Fals! În ciuda speranțelor voastre, această perioadă nu vă va salva, deci nu veți avea șansa de a câștiga ceva semnificativ. Aveți grijă de posesiunile voastre, tot ce înseamnă ele, nu neapărat materiale, pentru că dacă cineva trebuie să câștige mult acum, cu siguranță nu veți fi voi aceia.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Cât strict despre partea financiară, să fiți extrem de precauți în cheltuielile voastre-orice imprudență ar putea avea consecințe pe termen lung.

Ceea ce doriți să faceți poate ar ave nevoie de un efort în echipă, poate căar trebui să solicitați sfatul unor specialiști, dar și să evitați tensiunile între colegi, căci altfel, ei vă vor purta sâmbetele și vor pune bețe-n roate.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 august 2020

sagetator_2_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Încercați să nu fiți prea critici față de acei prieteni care nu v-au îndeplinit așteptările. Realizați faptul că au că propriile lor slăbiciuni care poate i-au împiedicat să facă totul ca la carte. Nu împărtășiți secretele voastre cu oricine. Desigur, trebuie să comunicați cu toată lumea, dar dezvăluirile să le faceți numai acelora cu suflet ales. De asemenea, puteți vedea acum că unele dintre obiectivele și țelurile voastre ating punctul culminant, oferind zilele astea șansa de a culege roadele.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Bucurați-vă de copilul vostru interior și apelați la sprijinul copiilor voștri pentru a vă aduce în acel loc special în care să vă conectați cu mulțumirea. Eliberați-vă de inhibiții și căutați plăcerea pe care ați avut-o odată, în copilărie! Nu renunțați la activitațile culturale și de divertisment cu prietenii, nici la sport, iar dacă aveți talente artistice, acordați-le mai mult timp.

În domeniul profesional veți fi apreciați pentru ideile originale. Dar va fi necesar să evitați să vindeți pielea ursului înainte. Asta ar însemna să omorâți perspectiva încă din fașă. Mai aveți mult de muncit de la concepție și până la realizarea în practică.

Atenție la marile investiții și, chiar dacă veți avea ceva noroc de câștiguri ușoare, nu mizați mereu doar pe șansa asta! Apelați la ce ați învățat din erorile trecute, căci v-ați mai jucat și altădată cu focul.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 august 2020

capricorn_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Sunteţi nemulţumiţi de cum decurg lucrurile în familie și la muncă, mai ales acelea legate de comportamentul sau cheltuielile membrilor, pe care voi trebuie să le suportaţi și e nevoie de bani albi pentru situaţii de urgenţă pe care nu îi puteţi aduna decât făcând economii. Perioada cere mult efort şi concentrare, dar se poate ca rezultatele să fie pe măsură. E momentul potrivit să vă puneţi proiectele cu bătaie lungă în aplicare, mai ales dacă aparţineţi unor organizaţii guvernamentale sau semiguvernamentale. Chiar dacă se poate îmbunătăţi uşor starea financiară, efortul prelungit şi orele peste program vă epuizează. Testele de rezistenţă nu fac altceva decât vă ajută să deveniţi oameni mai puternici, mai maturi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Aglomerarea energetică din casa poziției sociale, a funcției deținute, aduce tendinţa de inflamare a dialogului sau greutate în îndeplinirea responsabilităților.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 august 2020

varsator_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Intuiția se va intensifica, mai ales în legătură cu chestiunile financiare. Puteți să câștigați bani buni sau în orice caz vi se vor oferi condiții atractive de lucru, iar acest lucru va fi foarte util pentru situația în care vă aflați. Astfel, oportunitățile de bani se pot extinde în mod serios.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Acasă va exista o tentație puternică de a întreprinde urgent ceva, indiferent de ce, chiar dacă tapetul este schimbat de puțin timp în dormitor. Din nerăbdare vă

spuneți că nu poate continua viața voastră așa! Problema e cu perechea voastră, care nu va fi chiar pe aceeași lungime de undă. Dacă ea nu reușește să înțeleagă ce vreți în cele din urmă, s-ar putea să vă grăbiți să căutați noi aventuri.

Starea financiară nu e roz, căci vin schimbări care necesită cheltuială. Veniturile voastre depind acum de persoane care sunt departe de voi, eventual de parteneri străini sau de rudele îndepărtate. Este necesar a vă reînsufleți vechile conexiuni, să vă reamintiți de foști clienți.

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 august 2020

pesti_4_0_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

Veți avea o mare dorință de a vă dezvolta rapid situația materială. Dar atmosfera astrală nu pare a fi favorabilă chiar pentru toți nativii. Deci, nu vă îngrădiți cu noi responsabilități și sarcini în viitorul apropiat, pentru că veți pune în pericol ceea ce ați construit cu trudă până acum. Respectați-le pe acelea deja asumate și faceți-vă timp pentru a dezvolta strategii noi,mai ambițioase și mai eficiente.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Pentru nativii născuți în prima săptămână de zodie, lucrurile sunt mai simple. Ei nu vor avea probleme financiare, vor fi inspirați și pot lua inițiative bune pentru îmbunătățirea calității vieții. Pentru cei care au afaceri în asociere, perioada e foarte bună pentru toate întâlnirile profesionale și pentru toate negocierile. Acestea vor fi satisfăcătoare și vă vor avansa în direcția pe care o așteptați. Iar pentru a vă mări șansele, vă sfătuiesc să aveți grijă de aspectul vostru, în special de cum vă îmbrăcați. Întotdeauna să fiți bine îmbrăcați, chiar și când mergeți doar la magazinul din colț!

 

 

 

 
 
Loading...