Horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 mai 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 18-24 mai 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Leu sunt plini de energie şi de idei ingenioase la locul de muncă.


Horoscop săptămânal Berbec: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1.jpg

berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Căutați să vă direcționați eforturile către sarcini clar delimitate și anunțați și pe cei din jur cu ce vă ocupați–atât pe colegi dacă e vorba de sarcinile profesionale, cât și membrii familiei când faceți treburi casnice. E important să vă mențineți concentrarea întrucât poate apărea tendința de a vă cufunda în lumea interioară, de a vă sustrage de la responsabilități și a deveni egoist. E important acum să abandonați puțin activitățile în lucru și să plecați pentru a vă ocupa de voi. Soluția corectă ar fi tocmai să vă asumați oficial sarcinile pe care vi le luați pe umeri și apoi, după ce ați dus la bun sfârșit acele lucruri, să vă programați la un masaj sau la diferite proceduri pentru corpul vostru. Vă puteți schimba cu succes aspectul fizic, îmbunătăți garderoba sau pur și simplu să mergeți la un spa. Rețineți ordinea priorităților – în caz contrar, deciziile induc în eroare anumite persoane care vă pot cataloga drept neserioși și să își retragă susținerea pe care au promis-o pentru proiectele voastre.

Horoscop săptămânal Taur: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_2.jpg

taur
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

Exprimarea opiniilor și a părerii este esențială, mai ales că  planul profesional este cel care vă solicită să ieșiți la rampă și să vă prezentați concluziile personale despre evoluția anumitor proiecte. Deși este posibil să înclinați către a bate în retragere, a lucra de acasă chiar, superiorii doresc să asculte de experiența pe care o aveți. Tendința  naturală este către izolare ,către a cere la rândul vostru sfaturi de la mentorii proprii și a nu vă asuma poziții oficiale acum. Nu neapărat pentru că nu vă bazați pe expertiza profesională, ci pentru că acum nu stați foarte bine la nivelul de încredere în sine. Optați pentru o cale de mijloc, specificați doar anumite observații pertinente, dar nu vă implicați în aplicarea soluțiilor acum. Este o perioadă în care aveți nevoie de momente de singurătate și de consultare cu cei de la care ați învățat, precum și de ceva timp în care să puneți la cale planurile de viitor. Luați în calcul mai multe variante, chiar și aceea de a începe să căutați un alt job,măcar infomativ.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Sectorul comunicării vă poate aduce câștiguri bănești sau promisiuni de progres financiar pentru următoarea perioadă. Orice prezentare sau examen care e de susținut acum vă avantajează, aveți putere de concentrare și de a fermeca audiența fără să faceți prea multe eforturi. E indicat să amânați însă acele decizii legate de planuri pe termen lung, cum ar fi cumpărarea unei case sau afacerile legate de proprietăți imobiliare și să profitați de șansa de reușită la deplasări scurte, conversații de scurtă durată. Starea de sănătate vă trage câteva semnale de alarmă, în special datorită agitației care vă face să fiți mai obosit și să vă scadă imunitatea, iar pe acest fond posibil să apară alergii sezoniere sau simptome de debut ale unei afecțiuni în sfera ORL. De asemenea e indicat să nu vă implicați în conflicte sau discuții care se reiau, dacă nu sunteți parte direct responsabilă. Ocupați-vă de propriile lupte.

Horoscop săptămânal Rac: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0.jpg

Rac 22 iunie – 22 iulie

Problemele legale nu sunt atu-ul acum. Mintea vă este cam încețoșată, neglijați detalii importante din negocieri și mai ales dacă e vorba de sume de bani, e bine să mai așteptați până semnați acordul final. Starea fizică e bună, dar deveniți anxioși, temperamentali și riscați să luați decizii care să vă dezavantajeze. Planul social trebuie de asemenea tratat cu atenție întrucât sunt mai indicate întâlnirile sau ieșirile mai intime, cu oameni a căror gusturi și preferințe le cunoașteți și care, la rândul lor, știu când să vă acorde spațiu și când să vă asculte. Evitați grupurile mari de persoane și dedicați timp celor din imediata apropiere. O idee favorabilă vine de la activitățile mai solitare-să pictați, să participați la un grup de meditații sau să vă aplecați asupra unor cărți cu subiecte mai profunde de unde să trageți niște concluzii adaptate la starea avută.

Horoscop săptămânal Leu: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1.jpg

Leu 23 iulie – 22 august

Lucrați asupra răbdării. Vă propuneți să realizați o multitudine de activități, sunteți plin de avânt, dar ceilalți nu țin ritmul cu voi. Faceți numeroase drumuri, vă deplasați atât pentru a rezolva lucruri personale, cât și pentru a face favoruri pentru prieteni. Se dovedește o perioadă activă, dinamică în care vă folosiți talentele și abilitățile la modul cel mai profitabil întrucât știți să vă vindeți pentru prețul potrivit.  Vă arătați disponibil să ajutați dar totul vi se recompensează pe măsură.A veți talent oratoric, reușiți fără prea mult efort să îi convingeți pe cei din jur că opțiunea propusă de voi e cea potrivită, indiferent că este vorba despre culoarea tavanului de pe holul blocului sau de modul de prezentare în cadrul unei discuții de familie. Profitați de aceste abilități și pentru a vă negocia prețul muncii pe care o prestați sau recompensele pe care le solicitați contra serviciilor oferite. Vă bucurați de șansa de a putea să fiți remunerat cu exact cât cereți, deci încercați să fiți realist și corect.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_2_1.jpg

Fecioară 23 august-22 septembrie

Gândiți-vă la cum pot reacționa ceilalți. Tendința acum e de a fi un spirit lucrător, care face ce vrea, când și cum vrea, care nu suportă restricțiile foarte bine, dar tocmai asta vă poate provoca neplăceri. Vă simțiți bine, vă distrați, atmosfera este ideală pentru o persoană cu exact natura descrisă, aveți parte de aventură și de tot ce înseamnă amuzament și trăirea clipei. Doar că natura vă e alta. Plus că riscul apare și de la ceilalți care acum au nevoie să fie incluși mai concret în planurile voastre, vă solicită insistent să îi implicați și să țineți cont de alegerile și opțiunile lor.  Dacă vă lăsați în baza impulsului de a respinge orice gen de negociere, nemulțumirea celuilalt vă va sâcâi în fundal până la momentul când poate ajunge la pusee de tensiune, iritare sau răbufniri de nervi. Indiferent că este vorba despre colegii de la muncă sau de partenerul ori asociații oficiali, faceți unele compromisuri și ajustați-vă planurile.

Horoscop săptămânal Balanță: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3.jpg

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Aveți parte de suport de la persoanele pe care le vedeți ca pe o autoritate în domeniul lor de activitate sau chiar de la persoanele mai în vârstă din propria familie. Abilitățile de leadership sunt accentuate și îi motivați pe cei din jur să vi se alăture în planificarea obiectivelor următoare. E o perioadă în care vi se oferă posibilitatea să învățați, să integrați și să puneți și în practică imediat, fără timpul intermediar de a mai sta pe gânduri, a analiza și a găsi modalitatea optimă. Acum lucrurile se întâmplă rapid și nu prea reușiți să realizați exact când s-au produs modificările. Din când în când sunt importante mici pauze și reconectare cu propria persoană pentru a înțelege impactul emoțional, a vă da totuși seama dacă simțiți confort sau disconfort în interior. Șansele apărute acum nu se materializează imediat în soldul contului bancar dar e bine să profitați, să acceptați și să vă potriviți cum puteți la fluxul lucrurilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2.jpg

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Apar diferențe de opinie între generații, unele din rude cu tendințe mai autoritare vă pot ridica unele piedici acum în planificarea sau materializarea planurilor profesionale sau de viitor în general. Fie se răzgândesc legat de sprijinul pe care voiau inițial să vi-l acorde, fie condiționează și restricționează foarte mult ajutorul pe care îl puteau oferi. Varianta poate fi valabilă și pe domeniul profesional, în ideea în care trebuie să aveți pregătit un plan de rezervă dacă superiorii sau protectorii aleg să susțină alte variante care li se par mai potrivite. Puteți să luați în calcul o reorientare a obiectivelor, chiar și a celor legate de carieră, dar e important ca tot ce întreprindeți acum să faceți cu imaginea și reputația voastră pe termen lung în minte. Gestionarea corectă, cu integritate și cu respectarea unor principii etice ale dilemelor vă poate propulsa și aduce mai mult câștig pe termen lung, decât câștigul unor bătălii minore, de moment.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2.jpg

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Perioada vă pune la încercare dorința de stabilitate și de a rămâne în zona de confort. Sunteți provocați la spontaneitate, să improvizați la multe situații, iar asta vă cam forțează limitele. Sunteți obosit psihic și cei din jur vă solicită să faceți eforturi, să fiți activ social și să vă implicați în hobby-urile lor. Câteodată e indicat să nu vă puneți de-a curmezișul, se dovedește mai ușor să abandonați căminul și să acceptați invitațiile decât să vă argumentați dorința de a sta pur și simplu confortabil în fața televizorului. Aveți de câștigat dacă încercați să profitați-fiți cu ochii în patru la oamenii pe care îi cunoașteți acum sau la propunerile de afaceri care vi se ivesc. Sunt ocazii de a vă găsi o muncă suplimentară sau activități temporare care să vă sporească soldul contului bancar. Trebuie să renunțați la atitudinea de contrazicere, să vă lăsați purtat puțin de flux și să nu îl luați pe NU în brațe la tot ce vi se propune, doar din dorința de răzbunare că nu ați fost lăsat să faceți cum ați vrut. Riscați să neglijați șanse destul de bune financiar vobind.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_1.jpg

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Ați ajuns la un anume nivel profesional și e posibil să vă fi obișnuit cu ideea de a fi în centrul atenției și  cu situația în care ceilalți apelează pentru diverse întrebări știind că aveți răspunsul cel mai nimerit. E indicat să îi lăsați din când în când și pe alții să strălucească, iar voi doar să îi încurajați și eventual să îi sfătuiți din fundal. Vi se vor recunoaște oricum calitățile și în plus dacă, aveți abilități de leader, acum este un moment favorabil să le adăugați în CV. Varianta pozitivă e cea în care faceți de la sine mici modificări în comportament, în timp ce, dacă insistați să fiți acum tot în rolul principal, este posibil să vă atrageți invidii sau chiar antipatii de lungă durată. Câteodată, cea mai elegantă și apreciată ținută rămâne pe clasica variantă de negru, așa că, aplicați același sistem de valori după care v-ați ghidat ca să ajungeți la treapta unde sunteți, căci nu mai este cazul să vă faceți reclamă când toată lumea recunoaște valoarea clasicului.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_1.jpg

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Perioada este favorabilă în măsura în care faceți uz de abilitatea de a înțelege că e momentul să faceți unele transformări în modul de a vă manageria responsabilitățile. Este vorba în principal despre sarcinile profesionale, dar și de gestiunea investițiilor financiare comune cu alte persoane. Renunțați să îi supravegheați pe ceilalți doar din teama că nu se vor descurca cu detaliile care fac diferența. Dorința pentru perfecțiune poate să lucreze acum contra, întrucât celelalte persoane se pot simți stingherite sau pur și simplu vă pierdeți timp prețios. Preocupați-vă mai curând de a vedea imaginea de ansamblu a lucrurilor, evoluția în timp a contului financiar comun și nu neapărat faptul că luna asta au intrat cu câțiva bănuți mai puțin în timp ce luna anterioară ați fost bonificați. Este important să vă relaxați și să înțelegeți că acum sunteți mai productivi dacă renunțați la cerințele de a se urma litera legii și vă adaptați la ritmul unor valori mai generale, lăsați lucrurile să curgă în ritmul lor fără să vă frământați că nu aveți controlul deplin.

Horoscop săptămânal Pești: 18-24 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

 

pesti_4.jpg

Pești 19 februarie – 20 martie

Mereu ați simțit că ieșirile împreună cu partenerul sau cercul de prieteni vă întăresc relațiile și vă ajută să fiți la curent cu evenimentele din viața acestora. Programați concediul împreună!

Relația cu copiii în special e accentuată sau dacă nu aveți copii în jur, fie veți tendința să vă comportați voi înșivă mai tinerește, fie să fiți mai creativ și mai înclinat către activități de relaxare. Nu ignorați poveștile de la cei mai înțelepți din familie și la rândul vostru, sfătuiți pe cei mai tineri după propria experiență. Apropierea de familie sau de persoane pe care le iubiți vă e benefică și pe plan emoțional pentru că vă descărcați plasa cu amintiri, vă faceți unele noi prin momentele petrecute împreună acum și vă creează o stare de nostalgie care vă încarcă pozitiv. Pe plan financiar nu apar modificări care să se evidențieze iar starea de acalmie vă lasă ceva mai liniștiți.

 

Loading...