Horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 noiembrie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 18-24 noiembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Gemeni îşi găsesc inspiraţia în sentimentele profunde pe care le trăiesc.


Horoscop săptămânal Berbec: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

 • Berbec - dificultățile din această săptămână vor spori întâlnirile cu prietenii, călătoriile pentru oraș sau entuziasmul pentru distracția preferată. Indiferent de modul în care relaționați cu mediul apropiat, încercați să netezi orice colțuri ascuțite. E importantă reluarea contactelor între rudele de sânge, deoarece există șansa de a se găsi un limbaj comun cu orice interlocutor. Cu  restaurarea păcii și a armoniei dintre cei dragi, veți îndeplini una dintre sarcinile karmice ale acestui an. Veți învăța să aveți grijă mai mult de lucrurile obișnuit, punând experiența spirituală în practica de zi cu zi. Un sentiment de completitudine vă va permite să scăpați de anxietate și presimțiri negative.
 • În iubire, povestea voastră e pusă la încercare. Intrigi, zvonuri, descoperirea unor secrete neplăcute unul altuia, oricare poate pune  cruce relației. Cu cât sunteți mai hotărât să ignorați lucrurile mici, cu atât mai bine. O modalitate bună de a reîmprospăta relațiile este aceea de a surprinde.
 • Cei singuri, să faceți un pas înapoi în căutarea de legături. Nu e momentul lor.

Horoscop săptămânal Taur: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

 • Taur - unii dintre voi veți fi înconjurați de dragostea oamenilor apropiați, astfel încât mediul de acasă vă va permite să vă relaxați confortabil. Puteți să vă programați o ședință la cosmetică, puteți începe să schimbați ceva în interior, să pregătiți o masă delicioasă sau să organizați o serată acasă. În schimb, vă sfătuiesc să manifestați mai mult control asupra copiilor, asupra hobby-urilor și preocupărilor lor și dați-le bani mai puțini!
 • Cu un iubit puteți merge într-o excursie la munte. Împreună, începeți să visați la o viață necunoscută, fabuloasă și sublimă, ca o aventură minunată. Revenind acasă apoi, la realitatea vieții obișnuite, încercați să nu vă pierdeți senzația de vacanță.
 • Acei Tauri care se află pe punctul de a divorța, se pot confrunta cu dispute dure asupra proprietății comune și locuințelor. Posibile dezacorduri legate de viitorul copiilor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

 • Gemeni - poziția afacerilor familiei depinde în mare măsură de starea emoțională și starea de spirit. Încercați să nu fiți încăpățânați, în special în privința lucrurilor mărunte. Despărțirea și conflictele sunt probabil pentru iubire subiecte complet confuze, aducând  transformări imprevizibile. Iar dacă dragostea și banii sunt în strânsă legătură, situația se va înrăutăți. Neconcordanțele financiare vor exista probabil și între soți, iar cuplurile care au o afacere comună sau o proprietate comună, vor suferi în special.
 • O nativă singură poate să se îndrăgostească de cineva la un eveniment oficial sau să se întâlnească cu un iubit într-o călătorie. Dorința de a face doar ceea ce place, va determina pe unele să își reconsidere obiectivele. Oricum, dragostea va inspira, abilitățile creative suprimate de mult timp vor ieși acum la vedere sau vă veți simți brusc suficient de liberi pentru a vă exprima.
 • Atenție la copii, căci vor fi rebeli și vor acționa ca atare!

Horoscop săptămânal Rac: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

 • Rac - până la sfârșitul lunii puteți simți o lipsă de energie și o schimbare bruscă de dispoziție, care va fi greu de controlat. Dificultățile emergente vor afecta problemele legate de relațiile de familie și de căsătorie. În mariajele  cu vechime va crește dorința de a dobândi o libertate personală, fapt pentru care poate deveni un test în relația voastră. Dacă partenerii nu au un interes reciproc în afacerile celuilalt și există mari pretenții, atitudini dictatoriale, încât obstacolele de a menține legăturile devin amenințătoare. Vă recomand să faceți tot ce este posibil pentru a vă salva căsătoria și pentru a reveni la ea, cu dragoste și bucurie.
 • Pentru aceia aflați deja într-un proces de separare, mărul discordiei principale va fi împărțirea averii. Acum nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii categorice și, probabil, merită să așteptați până în decembrie, când energiile cerului devin mai calme și oamenii la fel.

Horoscop săptămânal Leu: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu 

 • Leu - în relațiile personale vă veți simți dependenți, iar acum va fi dureros. Dacă există o pasiune comună, un lucru care vă inspiră pe amândoi, aceasta va ajuta la găsirea unei înțelegeri reciproce și la susținerea confortului psihologic pentru amândoi. Simțind o înrudire mai profundă, veți începe să percepeți  relația ca pe ceva mistic, iar asta vi se potrivește ca o mănușă vouă. Partenerul  vă va sprijini întru totul și vă va ajuta la treburile cotidiene Puteți atunci aprecia relația cu el ca fiind în armonie și veți avea certitudinea că împreună veți putea trece prin orice teste.
 • Această săptămână este un moment în care se dezvăluie multe secrete, atât ale voastre, cât și ale celor din preajmă. Cel mai probabil, ele nu vor fi plăcute și vă vor determina să vă reconsiderați relațiile cu mulți oameni. Pentru că multe zvonuri vor fi inutile, se va bârfi mult, fiți voi mai atenți și nu dați motive de intrigi.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

 • Fecioara - la eventualele bătălii din familie vă sfătuiesc să renunțați fără luptă. Nu neapărat că veți fi salvat, dar veți putea preveni numeroase mici dezacorduri. Contrar, ele se pot complica.
 • Dacă plănuiți o călătorie cu întreaga familie, conectați-vă fantezia, deoarece una din rude va fi nemulțumită. Căutați să găsiți opțiuni alternative de divertisment. Vă va fi simplu să faceți asta pentru că de la sine sunteți un organizator minunat și un animator la nivel local. Persoanele din apropierea voastră  se pot comporta extrem de inconsecvent și va fi foarte greu să le înțelegeți. Dar chiar dacă va izbucni o ceartă serioasă, nu trebuie să luați decizii importante. Timpul va trece și totul se va schimba, principalul lucru este să traversați această perioadă dificilă. Se pare că, o dată voi, o dată partenerul, ambii veți fi aruncați din foc  în foc. Acest sfat este la fel de real și pentru iubiții excentrici și pentru soții neprietenoși.

Horoscop săptămânal Balanţă: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

 • Balanța - într-o relație romantică neoficială, nu tolerați minciunile dar  apreciați simplitatea îngrijirii umane, loialitatea și disponibilitatea de a veni oricând în ajutor. Va fi o perioadă aglomerată, iar dacă sunteți obosiți de relația actuală, atunci este posibilă o pauză. Asta  depinde numai de voi, dacă doriți să continuați legătura, dacă ea e potrivită pentru voi sau nu.
 • Alții se pot întoarce la o fostă iubire și devine clar că sentimentele nu au dispărut, iar între voi există încă ceva nerezolvat și nesigur. Este posibil să vă întâlniți cu o fostă pasiune care trăiește într-un alt oraș sau într-o altă țară.
 • Dacă sunteți căsătorite, nu cereți multe de la partener, deoarece poate fi mai ocupat cu afacerile sale, cu problemele de muncă. Se pare că acestea  nu au întotdeauna succes. Deși îi veți fi credincioasă, nu vă veți respinge plăcerea de a flirta cu cineva la lucru, mai ales acum, când vă simțiți neglijată. Alți soți vor avea probleme cu bunurile imobile.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

 • Scorpion - veți comunica mult cu prietenii, veți participa la întâlniri care vor aduce un sentiment de armonie în viața de zi cu zi. Încercați să vă păstrați la curent cu cele mai recente știri din viața lor și probabil nu puteți rezista dorinței de a oferi tuturor sfaturi. Nu e exclus ca aceste întâlniri din viitorul apropiat să ducă la schimbări semnificative în viața voastră.
 • Dacă veți simți nevoia de odihnă și iubire, veți căuta sprijin în imediata vecinătate sau în familie. Într-o relație romantică, visele voastre de a trăi împreună sau de a încheia o căsătorie sunt departe de a fi realizate. Încercați în schimb să vă cunoașteți mai bine și să înțelegeți natura sentimentelor voastre. Poate că, deși nu sunteți gata să vă asumați nicio obligație, veți fi dispuși să vă sacrificați libertatea de dragul sentimentelor unei alte persoane. Aveți încredere în intuiția voastră, ascultați cuvintele soartei, pentru că  ea vă va conduce cu abilitate prin toate abisurile interioare și obstacolele externe.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

 • Săgetător - afacerile interne vă vor atrage atenția și este puțin probabil să evitați participarea la acestea. Este posibil să trebuiască să aveți grijă de părinții bolnavi sau să aplanați conflictele familiale necontrolate. Acordați mai multă atenție copiilor, deși indisciplina naturală și dorința de a evita să vă compromiteți vă pot împiedica să fiți stricți și severi cu ei. Dacă așteptați la un copil, îngrijiți-vă, căci există probabilitatea de avort spontan, complicații cu sarcina sau naștere prematură.
 • În căsnicie, dacă doriți să păstrați uniunea, atunci relația ar trebui să fie "resetată", deoarece există multe nemulțumiri și revendicări reciproce. Încercați să nu interferați cu prietenii în rezolvarea diferențelor și să nu căutați asistență, sfat de la ei. Participarea amicilor la problemele voastre personale se poate transforma în probleme și mai mari.
 • Nici pentru cei aflați în legături neoficiale necazurile nu vor sta deoparte. Puteți descoperi afecțiunea falsă și impulsurile romantice goale de conținut. Vă puteți îndrăgosti de persoana gresită și risca să intrați într-o situație dificilă din punct de vedere psihologic .

Horoscop săptămânal Capricorn: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

 • Capricorn - în viața personală se poate dezvolta o varietate de subiecte. În relațiile de familie vor exista dezacorduri, din păcate. Sunt zile în care ecourile vechilor nemulțumiri vor deveni mai puternice, iar căutarea vinovatului este mai activă. Încercați să lăsați trecutul la locul lui, pentru că ceea ce a fost înainte nu interferează cu prezentul.
 • Relațiile maritale au și ele jar la tălpi, căci partenerul de căsătorie devine mai independent și mai agresiv. Este posibil ca el să deschidă un subiect important  despre schimbarea vieții și chiar despre un eventual divorț. Dacă este într-adevăr așa, atunci tema despre împărțirea proprietăților comune va fi activată imediat.
 • Pentru nativii necăsătoriți, situația este mai bună. Se pot rezolva amiabil problemele de coabitare, depășind rezistența părinților nemulțumiți.
 • Sfatul meu pentru toți este să evitați scandalurile, procesele, clarificarea în mod public a relațiilor. Amânați toate astea până când veți deveni mai stabili pe emoțiile voastre. Chiar și cu experiențe interioare adânci încercați să rămâneți în continuare calmi și reținuți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

 • Vărsător - nu vă așteptați ca cei din jurul vostru să ghicească motivele stării dumneavoastră de spirit! Dacă nu sunteți în apele voastre, cereți familiei răgaz, să vă implice în treburile interne cât mai rar posibil. Ei vor înțelege cu siguranță și vor păstra pacea și liniștea în casă. Împreună cu partenerul de căsătorie, puteți merge în vizită la prieteni, vă puteți plimba în natură, puteți face împreună lucruri relaxante. Treptat, veți începe să vă bucurați de comunicare și întâlniri cu alți oameni, așa că nu vă detașați de dorința de a vă distra puțin.
 • Într-o relație romantică neoficială, veți deveni mai pragmatici pentru că vă cunoașteți propria valoare. Simpatizanții  vor fi aceia care vă vor ajuta să vă simțiți în siguranță financiar. Fiți voi inșivă, dar dacă vreți să surprindeți pe altii, schimbați ceva in aspectul sau stilul de comportament.

Horoscop săptămânal Peşti: 18-24 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

 • Pești - dragostea vă oferă inspirați, pe care nu veți ezita să o împărtășiți cu generozitate. Nu doar acum, ci tot ce a mai rămas din această ultimă lună de toamnă, este timpul pentru a dezvolta și consolida relațiile, pentru a adăuga noi tradiții memorabile în poveștile amoroase. Dacă inima voastră este liberă, inițiați, deschideți-vă la comunicare și noi relații și cineva vă va trezi cu siguranță interesul, oricât de selectivi ați fi. Oamenii apropiați de spiritul vostru vor avea o influență puternică, dar numai dacă vor fi excluse problemele materiale din discuție. Aderența puternică la unul dintre prieteni se poate transforma într-un sentiment romantic. Flirtul cu o culoare erotică ușoară, va șterge granița dintre prietenie și iubire, ceea ce va da relației un fel de ambiguitate.
 • Pentru cei căsătoriți, dorința de a extinde oportunitățile existente și  de a schimba locurile, interesul pentru creșterea profesională,toate vor crea tensiuni în relații. Planurile globale și convingerea voastră interioară a corectitudinii lor, nu vor găsi sprijin în partener.

 

 

Loading...