Horoscopul săptămânal pentru perioada 19 - 25 august 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 19 - 25 august 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Peşti trebuie să îşi facă analizele de rutină.


Horoscop săptămânal Berbec: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Treceţi prin momente de saturaţie mentală iar orice stimul vă poate face să reacţionaţi exagerat faţă de orice problemă apărută. Cu precădere în prima parte a perioadei e indicat să staţi mai liniştiţi în faţa activităţilor persoanelor tinere, să nu judecaţi pripit şi să faceţi achiziţii brusc care să nu fie chiar cu durată lungă de viaţă.

Veţi avea parte de contradicţia dintre dorinţa de retragere, autoreflecţie şi nevoia de a ieşi, de a fi prezent la evenimente unde participă mentorii şi de a achita taxe de participare,de a face investiţii în viitorul educaţional. Veţi fi iritat de regulile nescrise ale vieţii sociale,dar logica firească va domina comportamentul în final. Veţi fi melancolici, dar acceptaţi că e momentul să vă faceţi strategii pentru perioada următoare, iar pentru asta e nevoie de sacrificii, de timp şi sume de bani chiar dacă tendinţa e spre  ieşire şi relaxare cu grupul de prieteni.

Horoscop săptămânal Taur: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

În primele câteva zile sunteţi mai abordabil, vă folosiţi de autoritatea personală în modul cel mai constructiv pentru interesele individuale şi aveţi ocazia să fiţi remarcat sau să intraţi în cercuri sociale de un nivel superior faţă de cel obişnuit. Impresia este importantă, e nevoie să vă îmbunătăţiţi unele detalii, modul de prezentare, dar lucrurile se aşează cu uşurinţă la locul şi momentul potrivit.

Veţi deveni puţin mai apatic spre sfârşitul periaodei dar nu atât din cauze concrete ci doar din cauza stării de oboseală resimţite. Vă încântă faptul că se introduc regulamente noi la muncă care vă dau senzaţia de stabilitate atât de căutată şi sunteţi dispus să acceptaţi uşor să colaboraţi pentru implementarea acestora. Asta vă ajută şi să adunaţi o bilă albă în faţa superiorilor, deci poate fi o mişcare strategică.

Pe planul sănătăţii sunt indicate precauţii în mod special la simptomele neobişnuite care trebuie gestionate corect şi fără panică. Organizarea mentală şi a agendei fizice vă este de mare ajutor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

În acest timp vi se cere să vă folosiţi de sistemul propriu de valori, să utilizaţi la maxim resursele interioare pentru a vă duce la bun sfârşit sarcinile. Viaţa interioară e cea care dictează multe din comportamentele exterioare şi determină anumite acţiuni sau planuri să se concretizeze sau să fie puse în aşteptare. Dispoziţia variază în funcţie de atmosfera de acasă, unde e bine cel puţin spre sfârşitul perioadei să fiţi mai organizat, să planificaţi momente împreună, să luaţi masa toţi odată şi să aflaţi planurile din mintea celorlalţi membri din familie. Se vor accentua activităţile casnice, nevoia de a vă ocupa de necesităţi afective ale cuiva drag, dar şi de a impune unele reguli noi în cămin. Nu sunteţi foarte dispus la negocieri pe nici un plan şi nu simţiţi că vă puteţi baza complet pe nimeni acum. Este un moment bun să puneţi în mişcare ideile care au la bază un proiect realist şi cu rezultate pe termen lung, nu vizibile imediat.

Horoscop săptămânal Rac: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Simţiţi că se uşurează o parte din responsabilităţi, iar în acelaşi timp cele nou asumate vi se par mai clare şi mai uşor de dus la îndeplinire. Simțiţi nevoia de ordine, de a vă face liste cu ce aveţi de făcut şi de a fi mai atent la detalii. E important, mai ales în relaţiile financiare care includ banii altor persoane, ori dacă vi se încredinţează sume de bani pentru a ajuta pe cineva ori aveți conturi comune. E indicată atenţie suplimentară la gestionarea acestor fonduri. Dacă vi se solicită ajutor cu plata unor taxe sau facturi şi vi se dau bani pe mână, nu amânaţi şi nu fiţi delăsatori. Aveţi în minte probleme de afaceri, de carieră şi e bine să ţineţi cont de exprimarea ideilor. Atitudinea şi principiile afirmate atrag atenţia, deveniţi mult mai vizibil şi proactiv pe planul profesional, iar asta poate fi o sabie cu două tăişuri. Jonglarea între diferite personalităţi ale colegilor şi şefilor şi interesul vostru trebuie să fie prioritară.

Horoscop săptămânal Leu: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Sesizaţi că sunteţi în centrul atenţiei celor din jur cu activitatea voastră, chiar şi atunci când nu vă aşteptaţi să conteze aşa mult reacţia. Asta vă determină să fiţi mai responsabili, mai ales în a doua parte, când acţiunile vă vor fi orientate către sectorul financiar şi spre a vă utiliza talentele personale. Vreţi să modificaţi atitudinea faţă de bani, să eliminaţi parteneriatele inutile sau care vă trag financiar în jos şi sunteţi pregătit să discutaţi şi despre aspectele legale implicate în a pune punct. Pe plan sentimental, partenerul vă solicită timp,vrea să sporească nivelul de intimitate, dar voi, deşi iniţial vă flatează ideea, treptat vă lăsaţi distras de acţiunea de pe scena profesională. Vi se cere sfatul, vă sfătuiţi la rândul vostru, aveţi discuţii cu superiorii, sunteţi activ implicat în modificările care se vor a fi implementate la locul de muncă şi asta înseamnă să mai rămâneţi peste program, să renunţaţi la deplasările de plăcere planificate pentru acum. Faceţi acest efort suplimentar iar ulterior o să beneficiaţi de recompense.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Vi se ridică câteva pietre de pe suflet doar prin simplificarea rutinei personale. Fiţi deschis, atent la unele detalii, dar nu într-atât încât să vă lăsaţi păgubaş pentru a face modificări doar pentru că lucrurile nu se aliniază perfect cu ideea din mintea voastră. Vi se poate oferi ocazia unei călătorii mai îndepărtate şi e nevoie să vă puneţi în ordine bugetul care vi se oferă, luând în calcul cheltuieli suplimentare. Nu prea vă preocupaţi de romantism, mintea vă este mai curând axată pe propriile nevoi materiale, simţiţi că acum încep să se aşeze gândurile şi cerinţele anturajului sau chiar ale celor intimi, vi se par îndatoriri care vă răpesc din timpul dedicat analizei detaliilor şi modificărilor pe care urmează să le faceţi. Este bine să explicaţi celor din jur că aveţi nevoie de câteva momente de retragere şi reculegere, de a vă ocupa de hobby-urile personale şi de a pune bazele acţiunilor ulterioare. Puteţi contacta persoane care să vă ajute să încheiaţi noi colaborări.

Horoscop săptămânal Balanţă: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Planul sentimental revine în forţă pe scena atenţiei voastre, creşte intimitatea cu partenerul sau vă deschideţi mai mult sufleteşte către prieteni și cei din anturaj. Comunicaţi cu încredere, sunteţi atent la cuvintele alese, diplomaţia vă ajută să intraţi în cercuri sociale noi şi să faceţi o impresie pozitivă. Provocarea vine de la faptul că, deşi cei din jur sunt atraşi ca un magnet de voi, tendinţa interioară va fi orientată către a acţiona mai în ascuns,către discreţie, către a fi mai evaziv cu planurile financiare şi către a sta în umbră. Trebuie să fiţi atent la anumite gânduri cu potenţial negativ care vă pot strica dispoziţia, mai ales spre sfârşitul perioadei. Veştile din exterior nu sunt îngijorătoare dar agitaţia care vă cuprinde vă poate face să acţionaţi pripit şi să puneţi în pericol unele relaţii financiare reciproc avantajoase până acum. Apelaţi la autocontrol, la tehnici mai riguroase de stăpânire.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Lucrurile voastre sunt importante, deveniţi nostalgici şi vă irită orice amestec extern în cutia personală cu amintiri. Simultan, sunteţi curios cu privire la viaţa altora şi nu prea vă abţineţi de la a pune întrebări, mai ales faţă de copii sau membrii mai tineri din familie .Deveniţi mult mai activ social, chiar îi luaţi prin surprindere pe ceilalţi cu dorinţa de a organiza evenimente cu grupul de prieteni la voi în cămin, faceţi acte de generozitate mult mai vizibile şi chiar sunteţi dispus să întindeţi o mână de ajutor financiar către rudele sau amicii care vă solicită. Simţiţi nevoia de a vă implica mai mult în activităţi din care să puteţi să vă recuperaţi rapid investiţia iniţială, dar speculaţiile trebuie făcute totuşi mai curând în parteneriate şi dacă o să fiţi dispus să faceţi un efort suplimentar, fie de a accepta împărţirea profitului, fie de a investi mai mult timp cu informarea şi cu analiza pieţelor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Locul de muncă vă rezervă surprize care, deşi iniţial vă îngrijorează, după ce discutaţi cu cineva din familie căpătaţi un alt unghi de vedere şi parcă reacţia vehementă se mai domoleşte. Luaţi lucrurile pas cu pas, faceţi modificări în sistemul de valori cu rezultate vizibile. Dacă până acum eraţi mână largă la a oferi sprijin financiar oricui, acum începeţi să fiţi mai atent şi mai drămuit cu propriile resurse sau invers, dacă eraţi prea zgârcit, acum începeţi să vă deschideţi buzunarul acelora care apelează la voi pentru sprijin. Sunt modificări mici dar e nevoie să vă adaptaţi din mers unele atitudini care acum constataţi că nu îşi mai au sensul sau nu vă aduc beneficii, ci chiar vă strică imaginea. Sunt importante momentele petrecute cu familia, să rememoraţi întâmplări şi experienţe din care aţi învăţat şi să încercaţi să beneficiaţi de pe urma poveştilor de viaţă care vă sunt împărtăşite acum, pentru a nu trece prin aceleaşi lecţii cu ale înaintaşilor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Deveniţi actorul principal fără să vă daţi prea bine seama ce s-a modificat. Activitatea de consiliere a celor dragi începe să vă ocupe timpul, serviciile iar favorurile făcute tot pentru binele familiei vă acaparează agenda şi vă aflaţi din ce în ce mai mult în centrul atenţiei. Vorbiţi mult la telefon, comunicarea devine importantă şi simţiţi o presiune crescândă pe a vă ocupa de ambiţiile şi obiectivele importante pentru voi şi pentru care nu prea aţi dedicat timp sau bani. Va fi nevoie de un sacrificiu al momentelor pentru propria persoană pentru a vă putea ocupa de toate lucrurile la care v-aţi înhămat. Sectorul călătoriilor lungi, al principiilor după care vă ghidaţi este activat şi sunt ocazii când, fie o deplasare vă dă şansa să luaţi contact cu alte perspective şi mentalităţi care pot deveni un model pentru voi, fie modificaţi de la sine unele lucruri. Puteţi de exemplu să transformaţi munca într-un soi de joacă sau exerciţii de logică pentru a vă amuza şi a nu resimţi lipsa timpului liber.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Domeniul financiar este dinamizat toată perioada, dar din diferite perspective. Dacă începeţi prin a fi preocupat de modul de utilizare a propriilor resurse, de a face rost de clienţi care să aibă nevoie de talentele voastre, ulterior,atenţia se va deplasa către banii altora, către plătile de făcut, activităţile de monitorizare a conturilor bancare care sunt comune cu un partener. Comunicarea este puternică, ştiţi să vă folosiţi de cuvinte pentru a obţine ce doriţi. Chiar şi legat de relaţionarea cu persoanale mai vârstnice sau care de obicei vă intimidau, acum se pare că depășiți nişte bariere. Sunteţi versatil, abordaţi uşor subiecte variate dar totuşi e bine să vă stabiliţi un prag mental întrucât anumite subiecte vă pot pune în situaţii delicate, mai ales dacă-s legate de secrete de familie sau moşteniri. Financiar, e bine să amânaţi mai ales partea speculativă şi să rămâneţi la cheltuielile de mică amploare şi fără prea mare bătaie de cap. Tentaţiile sunt mari dar vă puteţi achiziţiona lucruri cu defecte ascunse sau care să nu servească scopului pentru care le cumpăraţi.

Horoscop săptămânal Peşti: 19 - 25 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

E important să împăcaţi şi capra şi varza dar fără să le aduceţi la un loc. Adică trebuie să vă îngrijiţi de propria persoană în timp ce îi demonstraţi partenerului că el este cea mai importantă persoană din viaţa voastră. Fiţi vigilent cu starea individuală de sănătate, faceţi un set de analize de rutină şi eventual propuneţi-i partenerului să vă urmeze modelul. Vă puteţi confrunta cu răceli, probleme în zona trunchiului superior, plămâni, braţe dar asta nu presupune să neglijaţi activitatea fizică ci, din contră, trebuie să aderaţi la sport cu mai multă convingere-doar să alegeţi varianta de mişcare potrivită. Sunteţi comunicativ, agil în a determina starea interlocutorilor şi vă mulaţi rapid pe subiect şi atitudini. Nu neglijaţi atmosfera de la locul de muncă, puteţi câştiga mai multe muşte pe miere dacă e să daţi crezare înţelepciunii populare şi e bine să menţineţi o oarecare armonie sau să faceţi gesturi care să vă arate disponibilitatea pentru cooperare.

Loading...