Horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 octombrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 19-25 octombrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Gemenii trebuie să acorde atenţie relaţiei cu părinţii


Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Se activează dezvoltarea personală, iar auto-recunoașterea este esențială pentru respectul de sine și ridicare și progres. Recunoașterea unei slăbiciuni este la fel de importantă ca și recunoașterea punctelor forte, căci nicio persoană nu poate exista fără o formă de slăbiciune. Unii oameni se confruntă cu crize de identitate sau se frământă asupra îndoielilor de sine ca parte a procesului de creștere. Influența este una în care o să vă dați seama că pot fi dezvoltate potențialele resurse personale și că le veți exprima mai pe deplin. Cunoașterea de sine, încrederea în sine și îmbogățirea de sine duc la o extindere a orizonturilor personale pentru acei Raci care răspund pozitiv energiilor astrale. O reacție negativă e clar că blochează potențialul și generează aroganță și auto-satisfacere. Oamenii care sunt prea mulțumiți de "sinele lor", nu reușesc să recunoască ceea ce au devenit. Înnoiți-vă așadar, redescoperiți cu alți ochi lumea, schimbați-vă comportamentul și chiar look-ul și lăsați în urmă trecutul!

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Cu energiile planetare activând o casă a încercărilor, n-ar fi exclus ca direcția voastră să se îndrepte spre o confruntare cu temeri, cu frici, cu probleme din trecut care trebuie rezolvate, cu dorințe reprimate până acum, cu vise ori cu coșmaruri. Aveți nevoie de o retragere, de meditație, de conștientizare că aveți situații în viață care trebuie neapărat rezolvate. Nu doar această săptămână ci și următoarele luni sunt mai degrabă luni de căutare de variante pentru a finaliza lucruri, decât pentru a porni ceva nou. Ceea ce înseamnă secret va veni la suprafață, iar dacă nu veți conștientiza legătura dintre partea fizică a lucrurilor și cea spirituală, nu veți fi lăsat să înaintați. Confruntați-vă așadar cu umbrele voastre, pentru a putea vindeca mai apoi corpul și psihicul. Bazați-vă pe intuiție, ascultați cu atenție mesajele din eter și observați că, de multe ori bolile fizice au cauze spirituale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Poziția lui Mercur, guvernatorul vostru, îndeamnă să vă concentrați asupra iubirii de sine și autoîngrijirii. Posibil ca o furtună secretă de romantism și sentimente să vă învăluie, iar dacă vă aflați într-o relație –la vedere - nu-i exclus să explorați alături de partener lucruri noi și fantezii ascunse. Planificați pașii următori, vă asumați căile viitoare și faceți angajamente constructive pe termen lung.

Deși financiar nu stați rău, zona profesională aduce ceva, o nemulțumire la suprafață. Încă nu-i momentul să gândiți la schimbări drastice acolo, căci oportunitățile sunt încă închise pentru voi. Un sentiment de presiune poate fi experimentat pentru dezvoltarea recunoașterii publice care induce hotărârea de a vă promova obiectivele. Începeți probabil a căuta dovezi concrete (creșterea salariilor, promovarea, publicitatea publică), dar șansele de înaintare vin puțin mai târziu. Deocamdată, debarasați-vă de oamenii toxici din jur,de aceia care vă mănâncă energia și vă lasă fără vlagă.

Acordați atenție și relației cu unul din părinți!

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Se poate dovedi o perioadă în care să fiți forțați să stați față în față cu propriile slăbiciuni dacă nu faceți un efort conștient să vă înțelegeți că aveți limite și limitări autoimpuse, unele neavând legătură cu realitatea concretă. Bazați-vă pe sfaturile celor pe care i-ați creditat cu autoritate,pe protectori sau prieteni în care aveți cu adevărat încredere. Succesul vine sub diferite forme, vă poate fi recunoscută munca din perioada anterioară, imaginea și reputația voastră putând atinge o culme. E benefic să priviți lucrurile și prin prisma interesului altora, vedeți cum pot talentele voastre să fie utilizate pentru a aduce beneficii și celor dragi. Ce ați putea oferi pentru a veni în ajutorul lor? Vă ajută și să vă țineți mintea ocupată, să nu mai aibă timp de scenarii și simultan vă oferă încă un plus la capitalul de imagine. Anturajul se dovedește receptiv și vă oferă sugestii mai mult decât clare, ba chiar vă puteți trezi cu invitații în anumite cercuri mai elitiste unde să vă puteți pune la treabă abilitățile pe care le-ați scos la ofertă. Dați-vă voie să treceți bariere, să vorbiți atunci când nu ați vrea decât să stați cât mai singur și să acceptați că interesul general nu e neapărat un lucru rău.

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Nu  e nevoie să plecați departe de casă pentru a experimenta noi culturi sau să vă analizați puțin sistemul de valori. În special valorile legate de viața profesională vă pot aduce în față situații în care să constatați că acționați în baza unui sistem de reguli învechit sau care acum efectiv nu vă mai aduce beneficii pe măsura timpului și efortului investit. E nevoie de autoconștientizare, de recunoaștere a unor lipsuri, să vedeți dacă trebuie să vă schimbați modul de lucru mai mult scriptic la unul digital, pe calculator de exemplu e posibil să fie nevoie să faceți niște cursuri de specializare. Vă preocupă și costurile unor asemenea training-uri, vă apucați să căutați persoane care să fie experte pe aria de specialitate de care sunteți interesat și ulterior va fi necesar să luați inițiativa și să alegeți calea potrivită de a face transformările pe care le planificați acum. Fiți deschis, vorbiți despre nevoile voastre în grupul de prieteni.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

E timpul să vă puneți cu burta pe carte. Apar schimbări, unele neprevăzute, unele intuite dar surprinzătoare prin momentul ales sau prin impact. Fiți cât mai pragmatic, citiți orice act pe care trebuie să îl semnați, infomați-vă asupra termenilor neclari. Nu lăsați etape nelămurite, mai ales când e vorba de acte care cuprind asocieri sau sunt implicate și finanțele altor persoane. Planificați bugetul la sânge, compartimentați și separați conturile curente de cele de economii și cele comune cu banii partenerului. Faceți lista de cheltuieli pentru lucrurile de valoare și pentru uz îndelungat și repetați partea cu informarea, alegeți instrumentele financiare optime pentru situația voastră curentă.

Din punct de vedere sentimental, e momentul pentru totul sau nimic, nu vă mulțumiți cu ținute casual, cu rutina obișnuită, vreți altceva, nu neapărat care să iasă în evidență în fața celorlalți cât altceva ca trăire pentru relația de cuplu. Nu dați ultimatumuri și nu puneți presiune pe partener.

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Încetiniți ritmul din domeniul profesional și acordați atenție sectorului relațional. La fel de valabilă e și reciproca. Dacă v-ați focusat pe partener, acum sosesc momente când au loc desfășurări de forțe pe scena muncii și e nevoie să vă centrați atenția către partea lucrativă. Conștientizați că au loc transformări în fundal, care vă pot lua prin surprindere ca amploare sau impact emoțional. E necesar să vă recalibrați permanent, să înțelegeți că e benefic să conștientizați pe ce și cum vă cheltuiți energia. Consumul interior e ridicat și riscați să faceți schimbări sau acțiuni care să nu fie cele optime. Transformările sunt bune de făcut după consultări fie cu experți pe domeniul muncii, fie cu partenerul pentru cele legate de cămin. Perioada e de regândire, reanalizare a principiilor și a priorităților, a modului cum echilibrați viața de acasă cu cea socială.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Și pentru voi perioada vine cu evenimente. Multe dintre ele se vor dovedi atât de neașteptate încât inima va palpita în piept. Poate fi referitor la dragoste, la o poziție socială și eventual la salariu. Veți avea multe idei și vă puteți dezvolta spiritual. Numai că înainte, este necesar să  planificați toate chestiunile importante, separându-le de cele minore. Puteți așadar să investiți în bunuri sau în construirea și aranjarea unui nou birou. Nu trebuie să vă pierdeți încrederea ci, din contră, să deveniți mai hotărâți în carieră. Dacă vă veți îndoi de puterile voastre sau veți întoarce capul să priviți înapoi, vă așteaptă o cruntă dezamăgire. Uneori trebuie să mergeți cu fluxul înainte și să nu omiteți oceanul de speranțe scufundându-vă în  iluziile trecutului.

Țineți departe de ochii curioșilor proiectele la care lucrați, mai ales că sunteți înconjurați de oameni ipocriți, înșelători și invidioși. Chiar dacă aceștia își dau în petec, voi să fiți calmi și să vă bucurați de realizări, pentru că le meritați!

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Dacă veți lăsa modestia deoparte și nu veți lăsa complexele de inferioritate să își facă de cap, dacă ieșiți din ascunzișul vostru și deveniți mai sociabili, atunci veți reuși să faceți pași importanți spre obiectivele propuse. Nu stați să leneviți, fiți activi și nici nu vă faceți planuri pentru că ele se vor da peste cap. Veți atrage oamenii prin felul vostru, veți căpăta prieteni noi, iar una din amiciții se poate transforma până la vară într-o poveste.

La locul de muncă, ar trebui să luați inițiativa și să nu așteptați ca șeful să numească un alt angajat într-o poziție înaltă. Persistența și ideile originale-acestea să devină "hobby-ul" vostru de acum, pentru atingerea obiectivelor. Veți fi lăsați să vă exprimați cu siguranta opiniile, chiar vă sfătuiesc să o faceți, pentru că și colegii mai experimentați decât voi le vor asculta.

În familie, dacă rezolvați inițial toate problemele de uz casnic și de proprietate, nu ar trebui să aveți dispute cu rudele. Atenție însă la eventuala trădare a partenerului!

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Pe unii, o eliberare emoțională vă poate cuprinde în toată această perioadă, mai ales din zona casei de probe și intimitate, acolo unde ceva fuzionează și eliberează. Sentimente ținute îngrădite până acum se pot revărsa în mod neașteptat.

Pe alții, o conexiune intimă îi poate arunca în tumultul unei aventuri ce poate deveni din ce în ce mai pasionala. Iar pentru cuplurile formate de mulți ani, săptămâna ar putea aduce un angajament, o sarcină sau un pas major spre ceva permanent.

Financiar, ori puteți merge la cealaltă extremă, rupând un acord, finalizând un credit sau o afacere comună poate deveni oficială acum. Se vor reflecta ,de asemenea, investițiile, resursele comune și bogăția pe termen lung și bine-ar fi să vă examinați planurile cu ajutorul unui consultant financiar. O chestiune imobiliară poate obține acord, sau puteți găsi modalități de a vă crește suma din cont prin fluxuri de venituri pasive.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Veți fi în centrul atenției și vă veți bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea naturală și dorința de a ține pasul cu evenimentele recente vor trezi interesul pentru lucruri cărora nu le-ați acordat atenție înainte. Puteți susține cu ușurință conversații pe orice subiect, creând o atmosferă de armonie în jurul vostru. Comunicarea și întâlnirile vă vor aduce bucurie și veți relua cu ușurință prietenii vechi. Nu vă veți nega plăcerea de a flirta cu cineva, dar cunoștințele de altădată vă vor interesa mai mult în ceea ce privește câștigul și profitul decât partea sentimentală. Cât de la partener, într-o relație romantică sau de căsătorie, puteți să așteptați ocazia de a aplica ce ați  învățat, de a vă inspira.

Medical, ar trebui să încercați să evitați supraîncărcarea fizică și emoțională.

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Vor exista schimbări tangibile în viața socială, iar situațiile apărute vor începe să împiedice cursul obișnuit al muncii voastre,să vă modifice rutina. Cele mai importante cazuri și proiecte interesante încercați să le finalizați până pe 27. Veți întâlni persoane interesante și sociabil-plăcute, cu care o să lucrați într-un grup sau într-o comunitate, chiar să organizați acțiuni umanitare. Tot o relație prietenoasă cu partenerii de afaceri și, în general, contactul obișnuit cu prietenii, vă va permite să faceți față dificultăților care apar. Puteți fi asociat cu alții pe termen lung și puteți reuni perspectivele comune asupra vieții. Veți găsi sprijin în rândul susținătorilor influenți, cărora le puteți căuta ajutorul sau cere măcar sfaturi.

În viața privată, un sentiment de gelozie va predomina, iar stăpânirea de sine va fi o sarcină extrem de dificilă. Dacă prețuiți relațiile și vreți să le păstrați, încercați să aduceți orice tensiune spre zona de reconciliere.

 
 
Loading...