Horoscopul săptămânal pentru perioada 2-8 septembrie îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 2-8 septembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Fecioară vor avea de suferit din cauza lipsei de încredere.


Horoscop săptămânal Berbec: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

A trecut timpul de gândire. Vă este mult mai uşor să iniţiaţi proiecte, în special legate de  domeniul sănătaţii sau al nutriţiei. Simţiţi interior imboldul de a vă lărgi orizonturile asupra dietei, regimului, vă puteţi programa măcar de curiozitate la un nutriționist sau să vă ocupaţi de analize ale unor simptome pe care le-aţi neglijat din lipsă de timp. Acum acţionaţi, primiţi feedback iar ulterior începeţi să obţineţi rezultate concrete. Acceptaţi că este cazul să faceţi modificări, să transformaţi o parte din rutină. Dacă înainte nu făceaţi nimic pentru organism, acum o să fiţi motivaţi măcar să vă interesaţi, iar dacă eraţi deja în procese de autocunoaştere şi dezvoltare, acum veţi avea şansa să vedeţi ajustările care sunt necesare pentru a trece la următoarea etapă. În altă ordine de idei, e important să nu amestecaţi banii voştri cu ai altora.

Horoscop săptămânal Taur: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Sunt momente de acceptare a lucrurilor aşa cum şi de renunţare la tendinţa de a controla situaţiile sau oamenii către calea pe care o vedeţi ca fiind singura valabilă. Aveţi parte de discuţii paşnice şi pacificatoare,de atmosferă liniştită, iar asta vă relaxaează şi vă puteţi muta atenția pe propriul corp, pe a experimenta gusturi şi senzaţii,pe a avea timp să vă şi bucuraţi de răsfăţul simţurilor. Procesele de comunicare curg uşor, mai ales cu persoanele tinere sau copiii, căci aveţi parte de lecţii prin umor şi deschidere necondiţionată. Ca provocare, puteţi întâlni mici decepţii pe partea de socializare în grupuri mari, e posibil să nu vă puteţi desfăşura în faţa unui public mai scorţos sau chiar într-o discuţie cu superiorii, să intraţi într-un blocaj din care, fie să daţi replici fără sens, fie să nu aveţi capacitate de reacţie. Puteţi semna fără grijă acte, contracte dar de preferinţă nu negociaţi cu persoane de sex feminin pentru că vă puteţi păcăli pe termen lung.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2-8 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Focusul perioadei aduce la suprafaţă zona de familie, tradiţii chiar şi cele de a petrece concediul de vară într-o anumită locaţie sau cu anumiţi membri din familia extinsă. Puteţi lua în calcul discuţii cu partenerul pe tema unor renovări,mutări imobiliare sau găsirea stabilităţii unui cămin sub o altă formă decât cea actuală. Comunicarea este esenţială şi pentru a rezolva dileme ori discuţii din trecut rămase neterminate sau proiecte schiţate dar neconcretizate. Vi se cere să respectaţi diferenţele de opinii dar şi să ajungeţi la un compromis şi la o soluţie clarificatoare. Ideea cu care este de lucrat e cea de a nu controla sau de a vă încăpăţâna să iasă cum vreţi şi să forţaţi sau chiar să manipulaţi pe cei din familie. Dorinţa conştientă sau mai puţin asumată este de a avea un loc al vostru, un colţişor în care să vă retrageţi şi să vă reîncărcaţi bateriile după o zi obositoare de la muncă, mai ales că pe plan profesional sunt posibile unele provocări. Munca vă cere atenţie în ideea de a fi atent la sfaturile primite de la cei de acasă cu privire la carieră, sfaturi care nu sunt chiar ideale sau nu vă ajută să găsiţi modalitatea optimă de a evolua.

 

Horoscop săptămânal Rac: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vă găsiţi o cale nouă de evoluţie dar nu vă mai mulţumiţi cu a merge pe mâna altuia sau să urmaţi acelaşi traseu pe care au fost prietenii şi pentru care lucrurile au ieşit cum nu se poate mai bine. Acum faceţi alegeri individuale, bazate pe testările şi experienţele anterioare de care ţineţi cont cu prioritate. Sunteţi clarificat cu rezultatele aşteptate şi nu mai investiţi timp sau bani în activităţi care aţi văzut că nu vă împlinesc. Apar eliberări care se văd şi în plan conversaţional, nu mai staţi la discuţii cu vecinii cu care nu aveţi nimic în comun, nu mai simţiţi nevoia de explicaţii suplimentare pentru rude sau să vă oferiţi voluntar să le faceţi servicii fără să vi se ceară sau să vi se ofere o plată cât de mică. Trecerea nu este uşoară dar nu vă puteţi abţine şi e posibil să vi se reproşeze că aţi devenit egoist. E doar tendința interioară de a face ceea ce are corpul nevoie.

Horoscop săptămânal Leu: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Sugestia centrală vine cu ideea de a vă face ordine în bani, resurse, gânduri şi în cămin. Cariera are tendinţa de a ocupa tot timpul liber, de a acapara aceste domenii doar că e indicat tocmai invers, să vă axaţi pe limitele individuale în a petrece timp la muncă, să vă exprimaţi nevoile şi ambiţiile, să spuneţi clar pe care din proiecte aţi pus ochii şi aţi vrea să îl rezervaţi pe numele vostru. Fiţi creativi, nu vă închideţi emoţional ci fiţi cât mai deschis, ca şi cum nu vă interesează foarte mult părerea celor din jur. Dacă deveniţi ezitant vi se pot pune în cârcă mai multe sarcini decât aveţi timp fizic să le duceţi la îndeplinire şi apar simptome fizice de epuizare sau nervozitate accentuată pentru care e posibil să fie nevoie de medicaţie pentru a le ţine sub control. Învăţaţi să puneţi preţul vostru pe serviciile pe care le oferiţi şi nu acceptaţi să fiţi subapreciat. Atenție la jocurile de noroc!

Horoscop săptămânal Fecioară: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Lipsa de încredere în sine şi încercarea de a evita să fiţi în centrul atenţiei, indiferent că vorbim de scena familială sau cea profesională, vă aduce dezavantaje până la pierderi. Nu căutaţi justificări în experienţe trecute, scurte şi care nu au avut rezultate favorabile, ci abordaţi o viziune mai largă, modificaţi sistemul de valori la care vă raportaţi şi îndrăzniţi.Ieşiţi în frunte, preluaţi controlul cu atenţie la invidiile sau părerile contrare ce pot apărea pe linia de parteneriate. Dacă în trecut aţi simţit că vă lipsesc sarea şi piperul sau că nu prea mai înţelegeţi sensul pentru care vă agitaţi, că stabilitatea profesională sau casnică nu sunt atât de solide pe cît aţi estimat, acum asocierile îşi reiau drumul firesc iar activităţile de la muncă reîncep să vă aducă roadele aşteptate. Aveţi de făcut multe deplasări, de comunicat cu multe şi variate personaje şi de negociat pentru bani sau de evaluat resurse. E preferabil să abordaţi lucrurile raţional.

Horoscop săptămânal Balanţă: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Activitatea din jur şi mediul extern pare să vă intereseze mai puţin sau viaţa interioară tumultoasă şi intensă vă acaparează aşa mult încât nu prea mai puteţi să acordaţi atenţie şi evenimentelor din afară. Rezistenţa fizică la suprasolicitare sau la deplasări mai numeroase e redusă şi e bine să alegeţi un meniu uşor dar cu vitamine şi alimente de sezon. Vă confruntaţi cu o competiţie pentru a aduna mai multe resurse,cu provocări de a face faţă fizic şi mental la responsabilităţile asumate, iar sprijinul vă apare din partea familiei în principal, dar numai după ce fiecare se va ocupa de propriile interese. E o perioadă care vă pune să reflectaţi la limite, la nivel de capacitate fizică şi chiar vă puteţi duce să vă faceţi un set de analize care să vă liniştească. Căutaţi să vă ocupaţi preponderent de sarcinile profesionale de rutină care să nu ridice prea multe probleme şi să vă dea de gândit, să fiţi migălos cu detaliile şi să delegaţi în special partea de cheltuieli.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2-8 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Aveţi nevoie să găsiţi destul de repede un echilibru între partea fizică şi cea mentală. Activităţile care vă fac plăcere din punct de vedere al fizicului vă pot crea dependenţă şi o să rămâneţi nesatisfăcut mental sau emoţional, ori invers. Dacă alegeţi să petreceţi timp mai mult în faţa calculatorului cu un joc sau un soft care vă stimulează mental, corpul fizic poate da semne că aţi depăşit o măsură. E important să hrăniţi ambele părţi, să acceptaţi că aveţi nevoie de naturi diferite şi să nu deveniţi iritat sau cicălitor cu cei din jur. Faceţi un program cu care să lucraţi şi în care să includeţi sarcinile de zi cu zi, munca şi intercalaţi o cantitate de pauze optimă pentru fiecare din dorinţele resimţite. Momentul este de autocunoaştere, de conştientizare a unor trăsături şi e bine să nu îl lăsaţi să treacă neutilizat, mai ales că un bun management al timpului vă aduce pe agendă evenimente noi.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Aveţi o mare putere de a empatiza cu cei din jur, cu precădere cu cei din mediul profesional. Pe ei îi înţelegeţi ca nivel de stress, regăsiţi elemente comune în ceilalţi prin agitaţia trăită şi nevoia de a ţine pasul cu ritmul şi dinamica evenimentelor de muncă. Vă puteţi găsi în acestă perioadă mentori noi, profesori sau specialişti care să fie disponibili, dornici pentru a vă lua sub aripa lor. Or să vă deschidă uşi către noi specialităţi sau specializări. Epuizarea se poate instala destul de uşor întrucât aveți nevoie de ore suplimentare pe care să le petreceţi acum tot la muncă,testând noile interese. Astfel, timpul liber e din ce în ce mai redus. Se impune o foarte bună structurare şi un plan pentru fiecare zi, să ştiţi programul şi astfel să vă dozaţi energia. Nu neglijaţi familia, ba chiar fiţi cu băgare de seamă mai ales la persoanale de sex feminin de acasă. Ele pot începe cu critici subtile sau chiar reproşuri. Nu refuzaţi şansele de colaborare şi ieşirile în grupuri numeroase unde să exersaţi vorbitul în public sau alte abilităţi necesare de acum încolo.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Viaţa devine cumva mai liniară, lucrurile încep să se aşeze într-o matcă, deşi poate nu  exact aşa cum v-aţi imaginat că vor evolua lucrurile. Dar e bine să aveți răbdare pentru un context viitor pentru a face noi modificări. Acum e timpul să căutaţi cadrul legislativ, să faceţi cercetări, să aşezaţi informaţii şi să faceţi schiţe şi planuri pentru ca, ulterior, să aveţi toată documentaţia şi informaţia necesară, rămânând numai să acţionaţi. Sunteţi pregătit pentru noi oportunităţi, e posibil chiar să se pună problema unor deplasări în străinătate sau o extindere la o scară mai mare decât aţi visat şi e bine să nu amânaţi planificarea şi strângerea de date. Fereastra pentru aceste oportunităţi poate fi temporar deschisă. Amintiţi-vă de blocaje din trecut, faceţi călătorii mental în istoricul personal şi lucraţi cu propriile temeri şi autolimitări. Apelaţi la meditaţie, cursuri de autoperfecţionare sau orice vă atrage atenţia şi consideraţi că vă poate ajuta.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Primiţi îndrumare dar e destul de subtilă şi simţiţi că e nevoie să staţi mai mult cu voi. să vă ascultaţi vocea interioară şi să puneţi în practică transformări radicale pe care până acum aţi neglijat sau nu v-aţi crezut în stare. V-aţi pierdut din sursele de sprijin iar ce credeaţi că e stabil se pare că se îndepărtează. Sau vă retrageţi singur din calea unui ajutor oferit pentru că îl percepeţi ca fiind condiţionat sau restrictiv. Cu cât e mai mult haos în jur, cu atât deveniţi mai detaşat şi mai clar în gânduri şi în ce aveţi de făcut. Modificările nu sunt uşoare dar le treceţi uşor, suportaţi mai bine decât altădată noile structuri în care vă integraţi acum. În paralel, vreţi să schimbaţi planul relaţional extern, nu doar relaţia cu voi înşivă. Căutaţi şi cereţi mai multă intimitate partenerului, vreţi să adânciţi cunoaşterea celuilalt şi să fiţi cât mai integru posibil cu intenţiile şi aşteptările fiecăruia. Relaţiile cu autorităţile sunt puţin confuze, puteţi uita acte sau să nu aveţi toţi banii pentru plata taxelor care vi se solicită.

Horoscop săptămânal Peşti: 2-8 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Perioada aduce în prim plan dilema eu-ceilalţi şi o lecţie pe care e important să o conştientizaţi dacă nu se poate integra acum. Nu este necesar să renunţaţi la dorinţe pentru nevoile altcuiva, acum e cazul să vă reconectaţi la propriile emoţii, să vă aplecaţi asupra voastră şi să faceţi un pas în spate pentru a vedea ce vă incită, ce vă stârneşte şi ce vă menţine interesul şi entuziasmul, atât în plan relaţional, al intimităţii, cât şi în plan mental. Aspectele materiale să nu vă fie lăsate pe mână,căci sunteţi preocupat de lărgirea orizonturilor încât puteţi sa rataţi limitele concrete ale sumelor de pe card. Treceţi peste momentele de disconfort, mai ales cele din familie, trecute sau recente, prin orice metodă consideraţi că vă ajută să iertaţi şi să mergeţi mai departe. Puteţi avea parte de discuţii destul de intense şi intime cu cineva de care sunteţi interesat în plan sentimental pentru că acum stabiliţi noul context şi noile reguli după care vă ghidaţi. E bine să le puneţi pe tapet de la început.

 

Loading...