Horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 iulie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 20 - 26 iulie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii Vărsător îşi exprimă sincer trăirile.


Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

 • Dați dovadă de creativitate, indiferent că vă gândiți la noi moduri de a vă spori veniturile sau la activitățile de planificat pentru petrecerea timpului liber. Aveți ocazia de a renegocia unele clauze din contracte cu anumiți colaboratori și a obține condiții mai avantajoase. Vă simțiți energic, aveți putere de muncă și dinamism, vreți să vă deplasați și să scăpați de rutină. Căutați persoane care să fie la fel de dornice de aventură, să fie pe aceeași lungime de undă cu nevoia de transformare și cu pasiunea pentru excursii sau ieșiri. Unele valori în care credeați sunt anulate, iar acum vi se modifică percepția și vă simțiți mult mai confortabil cu oameni care să vă întindă o mână de ajutor și să vă susțină emoțional prin acest proces.
 • Trebuie să explorați noi credințe cu care să rezonați dar să fiți atenți la plaja prea largă de posibilități, alegeți câteva noi principii și vedeți cum funcționează mintea și cât de ușor vă adaptați. Profitați de grupul de prieteni, bucurați-vă de empatie și puneți mintea la treabă pentru a găsi soluții și la planul financiar.Ideile care apar acum trebuie notate,nu neapărat să le și puneți în practică. E posibil să mai fie nevoie de ajustări, să luați în calcul aspecte practice pe care acum le puteți pierde din vedere în febra entuziasmului de la început.

berbec_1_1_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

 • E indicat să urmăriți fluxul financiar. Dacă un sector de activitate nu mai dă randamentul cu care v-ați obișnuit sau merge spre pierdere, o să fiți obligat să vă reorientați către alte surse de venit și e mai bine să fiți pregătit cu soluții, să nu fiți luat prin surprindere. Atenție vi se cere și în domeniul călătoriilor unde vă puteți confrunta cu întârzieri cauzate de evenimente asupra cărora nu aveți nici un control sau dezinformări legat de traseul de urmat.
 • E important să comunicați, să specificați și chiar să vă repetați exact dorințele, pentru a nu apărea neînțelegeri. Puteți lua în considerare să plecați câteva zile sau apar subiecte care vă pun în legătură cu teritorii mai îndepărtate, se reia legătura cu cineva drag aflat la distanță fizică sau e nevoie din punct de vedere profesional să colaborați cu persoane din altă parte a lumii. E indicat să vă monitorizați și rezervele de energie și să eliminați orice sarcini sau responsabilități care sunt ale altora și pe care vi le introduceți în program doar pentru a ajuta pe aceia. Faceți gesturi de  acest gen când vi se cere în mod express, nu vă oferiți voluntar.

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

 • Întâlniți oportunități la care ați sperat de ceva vreme și acum a sosit momentul materializării lor. Indiferent că este vorba despre a pleca în deplasări legate de muncă sau a colabora cu cineva din afara granițelor, acum vi se deschid noi orizonturi. Nu uitați de cei de acasă! Evitați să luați decizii de unul singur, mai ales dacă sunteți parte dintr-un cuplu stabil, sau chiar și singur să fiți, familia se va aștepta la consultații.
 • Cereți păreri, acceptați sfaturi, dar nu uitați de interesul propriu! E nevoie să găsiți un punct de echilibru între cele două tabere. Sectorul financiar va fi și el adus în discuție, ceilalți manifestând o adevărată îngrijorare pentru banii care vor fi necesari pentru finanțarea unei călătorii sau a unor documente legale de asociere. Rămâneți calm, intersați-vă de eventuale proiecte sau reduceri și faceți tot ce vă stă în putință să nu umblați la conturi comune cu partenerul sau colaboratori locali.

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

 • Calm, reținere și prudență vă sugerez vouă, nu că ar fi o săptămână periculoasă,ci doar că aveți multe chestiuni restante, rămase nerezolvate sau că este bine să mai fiți și singuri, meditând în liniște și în secret la ce este de făcut. Opriți-vă, priviți înapoi și luați măsuri pentru a vă acoperi spatele. Este un moment în care vă apărați cu tărie ideile și filozofiile de viață, acele lucruri în care credeți cu tărie, iar asta va fi incomod pentru unii.
 • Ei nu vor ezita să vă pună bețe în roate și să vă oblige prin acțiunile lor să vă revizuiți planurile și comportamentul. Veți întâlni invidia și ranchiuna celorlalți care, deși nu o să vă afecteze profund, o să vă determine să schimbați pașii imediat următori. Referitor asta, nu vă sugerez planificările pe termen lung! Dacă veți petrece mai mult timp departe de lumea exterioară, o să aveți familia ca sprijin apropiat, o să porniți curățenia în viața voastră și o să fiți feriți de pierderi și înșelătorii ale partenerilor sau de certuri mari cu prietenii.

rac_0_1_0.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

 • Ar trebui să încercați să nu vă supraestimați puterea și să stați departe de tot felul de aventuri. Amintiți-vă acum că fiecare detaliu este important pentru voi. Lucrând în mod constant și cu răbdare, veți face față tuturor dificultăților. Soluțiile bine gândite vor asigura bunăstarea materială și vă vor întări poziția în echipă.
 • Practicitatea și alfabetizarea profesională vă vor sprijini credibilitatea,iar bunăvoința și dorința de a oferi ajutor altora vor asigura armonie în relațiile cu colegii voștri.
 • Casa și familia vor juca un rol special în viața voastră. Îngrijirea și dragostea oferite celor dragi vor crea un sentiment de siguranță. În relațiile cu partenerul de căsătorie, chiar dacă există divergențe, în curând totul va fi uitat. Amintiți-vă de fapt de principalul lucru care vă unește, petreceți mai mult timp cu copiii, dedicați weekend-ul activităților comune.

leu_1_2.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

 • Nu vă așteaptă o săptămână prea liniștită ci, din contră, una agitată. Nu trebuie să forțați nimic, lăsați lucrurile să decurgă în ritmul lor, iar acolo unde se blochează, aveți răbdare. Modificările pot interveni în sfera profesională în mod special, iar voi aveți tendința să înotați împotriva curentului, ceea ce nu este o bună atitudine. Ar trebui să vă gândiți mai bine decât să faceți sau să spuneți lucruri pe care să le regretați. Nu începeți afaceri și nu luați decizii sub influența unei dispoziții schimbătoare! Nu vă încăpățânați să ripostați la deciziile șefilor voștri, ci acceptați-le așa cum vin ele. Aceleași atenționări vi le fac și referitor la relația cu părinții voștri.
 • E cazul să învățați ce e calmul în dialog, întâi să vă informați și apoi să dați replica, să ascultați și opiniile altora, fără să insistați să vi le impuneți pe ale voastre, iar referitor la bani, să îi gestionați responsabil. Străinătatea vă este favorabilă.

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

 • Veți putea coordona rapid totul pentru că cei din jur vor fi foarte prietenoși și flexibili, iar impactul corect vă va ajuta la stabilirea de contacte chiar și cu persoane inaccesibile până mai ieri. Deși sunteți susținătorii a tot ce este stabil, fix și nu agreați schimbările bruște de obiceiuri înrădăcinate, este acum momentul să renunțați la toate astea. Fiți deschiși la modurile alternative de a dezvolta o carieră care promite relații de afaceri, oferte interesante.
 • Altfel, confuziile, derutele și statul mult pe gânduri or să vă țină pe loc, nu o să remarcați oportunitățile care se deschid în fața voastră și puteți rata șansele.F iți deci pregătiți pentru o nouă relație, pentru schimbări de soartă, de mediul înconjurător, de orice! Corectați greșelile făcute în relație, reluați legăturile rupte în afaceri, refaceți-vă influența și popularitatea de altădată!

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

 • Voi o să puteți face față rapid și bine sarcinilor dificile, veți organiza totul cu succes, iar asta vă va consolida influența și consolida autoritatea. Este adevărat, mulți dintre voi or să fie nevoiți să facă mai multe lucruri în același timp și, pentru că potențialul de energie va fi destul de slab, există o mare probabilitate de crize nervoase și suprasolicitare.
 • Se impune mai multă atenție la început de perioadă, când problemele nerezolvate cu foștii parteneri pot să provoace situații tensionate. În rest, situația se poate dezvolta destul de rapid, vor apărea noi propuneri, cele vechi vor fi revizuite, ajustate, caz în care veți  încerca să nu ratați nicio ocazie de a câștiga, de a vă consolida poziția profesională și afacerile. Vi se vor face propuneri interesante și promițătoare, veți dori să schimbați munca, activitatea, echipa, drumurile de până acum. Dacă aveți afaceri, recomand să acceptați noile proiecte.

scorpion_2_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

 • Încercați să vă limitați comunicarea cu oamenii care vă provoacă emoții negative și monitorizați-vă în mod constant starea de bine, inclusiv bolile cronice dacă aveți. De asemenea, principiul moderației în orice, pornind de la mâncare, alcool, divertisment, emoții,v a ajuta la menținerea sănătății. Chiar și așa, perioada este favorabilă și pentru voi, în special pentru reparații, îmbunătățiri ale casei, pentru achiziția de bunuri imobiliare.
 • În cuplu, săptămâna va fi marcată de lupta contrariilor. Atât voi, cât și persoanele iubite, vă veți apăra categoric granițele, opiniile, nevrând să cedați nici măcar la lucruri neînsemnate. Desigur, o astfel de linie de comportament nu va duce nimic bun până când unul dintre voi nu face pace.
 • Persoanele singure au șansa de a găsi pe cineva care să le stârnească atenția și curiozitatea, doar că acel cineva ori e mai în vârstă, ori mai puțin frumos, lucru care va provoca nemulțumirea celorlalți.

sagetator_2_0_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

 • Vă bucurați de multă energie, vitalitatea e bună, vă păstrați concentrarea pe ce aveți de îndeplinit și sunteți dinamic. Prea dinamic în anumite momente și apare tendința de a forța lucrurile deoarece, fie apăsați prea tare pedala de accelerație, fie aveți așteptări prea mari de la cei din jur, doriți ca și ei să se alinieze la ritmul impus și să țină pasul. Sunteți în elementul vostru, dar ceilați vă stau în cale.
 • Nu pentru că ar dori asta sau pentru că fac conștient ceva care să vă întârzie planurile, ci pentru că graba, impetuozitatea și nerăbdarea pe care le manifestați îi fac pe ceilalți să dea un pas înapoi și chiar să amâne unele întâlniri. De aici apar neînțelegeri, sunteți obligat să refaceți strategii și planuri. E un moment bun să vă consumați excesul de energie făcând activități fizice mai intense, încercând să meditați pentru a mai stinge puțin agitația interioară sau să vă ocupați de propria persoană,să vă agitați căutând un costum perfect sau look-ul ideal.

capricorn_0_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

 • Mediul înconjurător devin de o importanță deosebită. Comunicarea va face din această săptămână una bogată și luminată. Nu ezitați să vă exprimați emoțiile, să vă bucurați de un mediu bun și netoxic, de un divertisment simplu. În acest moment vor exista situații în care trebuie să vă priviți din afară, să vă reevaluați acțiunile și opiniile, iar acum chiar merită să faceți acest lucru.
 • Datorită sprijinului rudelor și tradițiilor profunde, deveniți capabili să depășiți multe lucruri. Dorința de a vă mândri va ajuta să obțineți ceva mai mult și să realizați ceea ce a fost conceput acum ceva vreme. Ar trebui să vă abțineți de la călătorii lungi și de la afacerile riscante. De asemenea, un rol important îl pot avea problemele juridice executarea contractelor de serviciu și procedurile judiciare legate de chestiuni cotidiene. Nu va fi ușor să combinați munca cu preocupările interne, iar în anumite momente va fi dificil să vă controlați copiii sau evenimentele care au loc în casă. Cei dragi sunt obișnuiți să aibă grijă de confortul din casă.

 

varsator_0_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

 • Mulți dintre voi vor reuși datorită puterii hipnotice de convingere, astfel încât, cu farmecul vostru vă va fi mai ușor să atingeți obiectivele, să faceți solicitări către persoane influente și să găsiți sprijinul acestora. Diplomația și tactul vă ajută să obțineți un mai mare succes tocmai datorită abilităților bune de analist și psiholog din voi, orientând opinia publică în direcția de care aveți nevoie.
 • Veți acționa cu succes în echipă, ceea ce va deschide perspective bune în activități profesionale sau sociale. În general, pot spune că este timpul când soarta va conduce, oferindu-vă posibilitatea de a vă găsi locul, de a vă afirma, de a vă schimba radical viața. Cu toate acestea, în relațiile cu cei dragi, nu o să dovediți prea multă flexibilitate, căci o stare de emotivitate crescută vă poate face impulsivi.

pesti_4_0_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

 

 
 
Loading...