Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 martie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 22-28 martie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Berbec simt nevoie de a face o schimbări radicale.


Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Este un moment bun să vă reinventaţi, să vă faceţi schimbări atât interioare cât şi exterioare, fie că vorbim de o nouă coafură sau de o nouă atitudine în faţa unor comportamente ale celor din familie şi din anturajul apropiat -fraţi, vecini. Dacă vă străduiţi să vă prezentaţi în cea mai bună lumină celor din jur, vă veţi simţi mai confortabil şi mai încrezător. Primii care se vor confrunta cu noua persoană vor fi cei din familie, partenerul şi e bine să rămâneţi pe baricade, să nu vă lăsaţi impresionat de mici invidii sau critici subtile, ci doar să luaţi act de părerea fiecăruia şi să mergeţi mai departe.

E important modul cum comunicaţi cu ceilalţi, să reuşiţi să găsiţi un echilibru între nevoia de a vă ocupa de propriul corp şi echilibru şi nevoia celorlalţi de a păstra lucrurile în stabilitate şi de a nu le rupe brusc ritmul şi obişnuinţele lor. Nivelul de energie este mai ridicat şi asta vă ajută întrucât spre mijlocul perioadei veţi avea de făcut numeroase deplasări pentru a vă ocupa de transformările iniţiate. Fiţi deschis la oameni noi dar nu vă aventuraţi să încheiaţi noi parteneriate.

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Sunt perioade în care e mai uşor să vă preocupaţi de ceilalţi decât să vă stresaţi să vă gestionaţi tot amalgamul de emoţii. Implicaţi-vă voluntar în a ajuta pe cei în nevoie şi chiar puteţi să o faceţi fără să se ştie, să ajutaţi mai mult anonim. Pe aceeaşi linie de discreţie e indicat să fiţi atenţi la cuvinte, puteţi din neglijenţă să scăpaţi secrete sau să spuneţi lucruri pe care voiaţi să le ţineţi deocamdată departe de ochii publicului.

Acordaţi atenţie la detalii la locul de muncă, vă pot induce în eroare sau distrage activităţi exterioare şi să nu vă mai uitaţi o ultimă dată pe un raport final, să îl semnaţi şi să îl predaţi iar ulterior să fie nevoie să reluaţi sau vi se reproşeze modul de lucru cam superficial. Nu puneţi bază pe toate informaţiile care vă ajung la ureche, verificaţi înainte de a acţiona în baza lor întrucât e nevoie să vă asiguraţi atât de corectitudinea intereselor voastre, dar şi de ale interlocutorului.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Vă confruntaţi cu tendinţe contradictorii. Pe de o parte aveţi nevoie de a socializa mai mult,de a ieşi şi a fi între oameni, pe de altă parte sunteţi sceptic la a vă deschide şi a primi lume în cercul vostru. Vreţi să împărtăşiţi, să fiţi corect şi onest cu prietenii, iniţial asta îi atrage pe cei din jur, dar imediat deveniţi emoţional, intraţi pe modul de autoprotecţie şi începeţi să vă retrageţi din conversaţiile iniţiate.

Trebuie să găsiţi o cale de mijloc de a socializa atât în cadrul personal, cât şi în cadrul profesional, de a vă lărgi mai curând reţeaua de cunoştinţe şi de a vă implica mai curând în relaţionare pe care să o menţineţi la un nivel superficial şi să vă retrageţi diplomat doar în momentul în care lucrurile se duc către intensitate a exprimării de emoţii. Puteţi lua în calcul să vă înscrieţi într-o organizaţie sau să vă afiliaţi temporar unor grupuri cu care aveţi interese comune, mai ales dacă e vorba de întrajutorare la un nivel mai larg a unor comunităţi defavorizate. Puteţi chiar să faceţi donaţii cu scop umanitar dar în măsura bugetului disponibil.

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

E posibil să vi se propună oportunităţi de a avansa în carieră, de a petrece mai mult timp cu persoane cu un anume grad de autoritate care să fie dispuse să vă vorbească şi să vă împărtăşească din propria lor experienţă. Vi se accentuează dorinţa interioară de a vă pune în prim plan ambiţiile profesionale, de a investi mai mult timp şi implicare în activităţi care să vă permită să evoluaţi pe scara profesională. Impresia lăsată contează, deci e indicat să fiţi mai precaut cu ieşirile în societate, să căutaţi să fiţi mai prezentabil ca de obicei întrucât acum sunt mai multe perechi de ochi interesate de persoana voastră.

Activităţile desfăşurate sunt mai vizibile, sunteţi mai expus atenţiei decât realizaţi şi e bine să urmaţi regulile, să acţionaţi ca la carte în tot ce întreprindeţi în aceste momente. Fiţi cu băgare de seamă la bârfe şi zvonuri şi mai ales la reacţia în faţa lucrurilor pe care le auziţi de pe surse neoficiale. Aveţi energie să faceţi faţă cu brio la provocări, starea de sănătate vă susţine dar asta nu înseamnă să vă supraîncărcaţi

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Perioada este nu atât încărcată din punct de vedere al suprasolicitării fizice, cât intensă referitor la presiunea internă de a trece la un alt nivel. Vi se cere să creşteţi personal, să vă extindeţi viziunea, să acceptaţi noi filozofii şi abordări în planurile profesionale, în sistemul individual de valori, să vedeţi lucrurile şi proiectele în care sunteţi parte dintr-o altă perspectivă. Status quo ul actual nu vă mai satisface, simţiţi dorinţa de altceva, vă simţiţi mai aventuros şi gata să vă expuneţi mai mult planurile şi concepţiile.

E important să vă deschideţi din conştientizarea acestor nevoi de transformare şi să nu aşteptaţi să vi se impună noi reguli sau să fiţi înştiinţat prin acte normative de la birou că e nevoie să colaboraţi cu alte persoane din culturi diferite sau că se schimbă modalitatea de a vă face sarcinile de serviciu. Exploraţi de bunăvoie, faceţi călătorii chiar virtuale prin alte zone cu alte mentalităţi, întrebaţi omologii din alte ţări cum procedează în anumite situaţii, petreceţi timp cu oameni mai exotici, ieşiţi în oraş şi încercaţi localuri cu specific internaţional. Nu vă puneţi acum problema micilor detalii, fiţi mai axat pe a lărgi perspectiva.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Este o perioadă mai mult de reflecție, de a face ordine în ce s-a acumulat și de a decide ce este de păstrat, ce este de ajustat și la ce este de renunțat. Este vorba despre lucruri materiale, unele obiecte adunate prin casă sau pe birou, cât și de unele principii referitoare la sănătatea personală sau la relațiile sociale.

Curățenia trebuie privită în acest spectru larg, aveți ocazia de a face loc pentru oameni mai potriviți, de a vă elibera de ce nu vă mai servește și de a vă ocupa de organismul vostru într-un mod mai adecvat momentului prezent. Alegeți să faceți conștient schimbări, să vă reorganizați rutina zilnică, biroul și vă veți simți mult mai ușurat de anumite sarcini sau persoane care deveniseră poveri, poate chiar fără să vă fi dat seama. Petreceți timp în casă, în mediul mai închis de la muncă și, în general, cu oamenii cu care aveți de rezolvat acest tip de clarificare.

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Nu este nevoie să mai puneți presiune să rezolvați singur toate sarcinile, întrucât acum vă bazați pe cei din jur. De mare ajutor se dovedesc a fi persoanele pe care le-ați investit cu autoritate de mentori, la care apelați pentru sfaturi când vă confruntați cu situații dificile. Acceptați ajutor, spuneți unde e nevoie să vi se întindă mâna, indiferent că vorbiți cu colegi, prieteni sau familie.

Organizați adunări în care fiecare din cei prezenți să aibă ocazia de a-și spune păsul și inclusiv să arate unde consideră că poate fi de ajutor pentru ceilalți. Stabiliți drept regulă de bază ca orice critică să fie însoțită și de o soluție constructivă și să fie exprimată decent. Sănătatea nu vă ridică probleme dacă profitați de deschiderea celor dragi de a vă ajuta și vorbiți deschis despre semnele de întrebare. Aveți autoritate emoțională asupra celor din jur, vă faceți ascultat și reușiți cu ușurință să rezolvați anumite diferende din trecut.

Profesional, perioada vă este benefică din aceleași motive și anume că aveți parte de persoane cu influență care vă sprijină.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Proiectele la care ați lucrat în fundal sau la depărtare de ochii lumii cer acum rezultate care să fie dezvăluite. Vă confruntați cu atitudinea superiorilor care dau de înțeles că au apărut modificări în condițiile stabilite inițial. E posibil să vă confruntați cu o reducere a bugetului pentru unele sarcini, iar voi să nu fi fost anunțat la timp. Vă folosiți la maxim capacitățile de negociere, dar paradoxal, nu e momentul să luați deciziile finale acum, ci doar să stabiliți parametrii noi în care să continuați activitatea.

Beneficiile nu apar imediat, aveți răbdare și explicați și celor de acasă că sunteți mai stresat. Nu sunteți nevoit să treceți singur prin toate fazele de negocieri și e chiar util să cereți să fie prezenți și alți colegi implicați. Socializarea acum va fi una selectivă, alegeți strategic oamenii cu care să vă petreceți timpul disponibil atât de limitat. Aflați cine vă sunt aliații.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Vă împrospătați perspectiva asupra a ceea ce este cu adevărat important. Realizați că sistemul de valori vi s-a modificat atunci când lucrurile care păreau esențiale

anterior acum vi se par doar fleacuri sau cu valoare mult diminuată. Vă puteți planifica excursii scurte alături de familie, profita de ofertele agențiilor de turism. Se va dovedi o experiență benefică, care va întări legătura dintre voi și cei care aleg să vă însoțească.

Simțiți nevoia de deschidere socială, dacă nu faceți conștient pași către ceilalți veți constata că sunteți abordat de către persoane noi, din diferite medii culturale. Puteți întâlni străini care să vă ceară îndrumări, să fiți pus în situații de a colabora profesional cu cineva din străinătate sau din regiuni mai îndepărtate. Important este să acceptați, să renunțați la timiditate și să nu bateți în retragere nici în fața unor asocieri profesionale.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Vă faceți planuri de a menține pasiunea în relații. Arta seducției vă interesează și vă menține atenția îndreptată către proceduri de înfrumusețare, către ce ați putea face pentru a vă îmbunătăți aspectul fizic. Nu pare să vă intereseze foarte mult costul dar nici nu sunteți ușor de păcălit. Faceți diferența între procedurile de calitate și cele care nu merită să scoateți bani din buzunar.

Devin importante reacțiile partenerului, de la care așteptați să aprecieze eforturile pe care le faceți și să vă recunoască nevoile de reconectare. Dacă însă nu sunteți mulțumit de comportamentul acestuia, puteți stârni scântei de altă natură. Rămâneți concentrat pe voi, indicat să cheltuiți pentru uz propriu, fără însă a pune presiune pe celălalt care poate acum e cu mintea axată pe alt domeniu. Oferiți-vă ce aveți nevoie, răsfățați-vă și pur și simplu, lăsați-vă transformat ca percepție interioară de clipele de liniște.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Vă puteţi petrece timpul liber participând la evenimente sociale cu copii, persoane mai tinere, cu colegi sau colaboratori. Fiţi flexibili, adaptaţi-vă permanent şi lăsaţi-vă transformat de informaţiile primite de la cei din jur. Nu vă abandonaţi propriile interese, e important să aveţi în minte obiectivele individuale şi să vă ajustaţi comportamentul şi dorinţele după ceilalţi în măsura în care nu vă îndepărtaţi de aceste interese.

Vă puteţi abandona în faţa unor talente creative, a dorinţei de a crea ceva, nu neapărat exclusiv în domeniul artistic. Puteţi să aveţi parte de întâlniri incitante care să vă sporească confortul din domeniul sentimental sau puteţi să luaţi în calcul să dezvoltaţi noi relaţii financiare cu parteneri noi şi care au încredere să vă dea pe mână gestionarea unui fond comun.

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 martie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Este evidențiat sectorul aventurilor sentimentale, al ieșirilor pentru distracție și al speculațiilor financiare ca recompensă a muncii din zona profesională. Acceptați invitațiile care vă fac cu ochiul, circulați, mergeți la cumpărături, orice ați face însă, fiți conștienți că farmecul vostru este sporit.

Șansele de succes sunt sporite dacă alegeți să ieșiți cu persoane pe care le respectați pentru realizările avute, de la care aveți ocazia să auziți idei noi. Ocupați-vă de planurile de viitor, de lărgirea orizontului cultural, profesional sau, de ce nu, apucați-vă de lectura unor cărți din domenii care sunt legate de filozofie, sisteme de credință, fie și doar pentru a vă răspunde la unele întrebări. Singura grijă trebuie acordată stării sănătății sistemului digestiv, cu precădere spre ficat, vezică biliară care vă pot da de furcă când acumulați prea multă oboseală fizică.

 
 
Loading...