Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 martie-5 aprilie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 30 martie-5 aprilie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că Fecioarele vor trece printr-un proces complex de schimbare.


Horoscop săptămânal Berbec: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

horoscop-lunar-martie-berbec.jpg

horoscop lunar luna martie pentru berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie
 • Conducătorul scenei va fi Marte, planeta voastră călăuzitoare, care în următoarele săptămâni va face o călătorie în semnul Vărsător, aflat pentru voi în sectorul care simbolizează modul în care comunicăm, schimbăm informații, învățăm în grupuri mari. Este un tranzit foarte util în muncă și ați putea beneficia de informațiile și știrile potrivite pentru a fi exploatate în timp maxim.
 • Procesele de îmbunătățire par mai mult decât probabile, atât pentru cei care au un loc de muncă satisfăcător, cât și pentru cei care nu sunt foarte bine situați la job. Dar chiar și cei care nu lucrează pot obține colaborări, contracte, angajamente. Începând însă cu ultima zi a săptămânii, mintea ar putea fi mai înceată, obosită, mai puțin strălucitoare decât de obicei, supusă unei anumite judecăți greșite. Tranzitele planetare pot genera un pic de confuzie, așa că, încercați să aveți obiective și intenții clare. Înainte de a vă angaja la treabă, să vă asigurați că totul este bine definit, pentru a evita surprizele neplăcute. Timpul este foarte util în schimb, pentru a revizui planurile și strategiile, pentru a înțelege cum să folosiți timpul, resursele ori banii.

Horoscop săptămânal Taur: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

horoscop-lunar-martie-taur.jpg

horoscop lunar luna martie pentru taur
Zodia Taur: 21 aprilie - 21 mai
 • Pentru voi axa financiară este activată și preocupările voastre într-acolo sunt îndreptate, câștig versus cheltuială. Efectuați câteva inițiative, găsiți strategiile potrivite pentru a începe ceva sau soluțiile potrivite pentru a face bugete, limitând unele cheltuieli pentru a fi compatibile cu portofoliul vostru. Dacă faceți împrumuturi, înainte de a semna un acord financiar, citiți cu atenție toate clauzele, în special pe cele mici. Apoi, încercați să evaluați dacă există modalități mai avantajoase, nu de alta dar, finanțele vor continua să fie mai solide și mai înfloritoare abia din toamnă.
 • Nici viața intimă nu ar trebui să o neglijați, căci aveți acolo de pus la punct niște lucruri. Dacă s-a născut recent o poveste, supuneți la câteva probe persoana respectivă, pentru a vă dumiri dacă este sau nu potrivită. Iar dacă sunteți deja într-o relație cât decât veche, dar partenerul tot amână să clarifice lucuri între voi, pregătiți-vă de lămurirea radicală a acestui compromis-ori,ori.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

horoscop-lunar-martie-gemeni.jpg

horoscop lunar luna martie pentru gemeni
Zodia Gemeni: 21 mai - 21 iunie
 • Este o săptămână în care continuă salturile și coborâșurile. Marte va fi în careu cu Uranus al nativilor din primul decan de zodie, așa încât acestora ar putea să le compromită puțin forma psihofizică. Dificultatea de a echilibra ritmul somn-veghe, tulburări digestive ușoare, stres și nervozitate vor fi câteva stări pe care Marte le va livra. Aveți grijă de voi, respectați nevoile corpului, găsiți timp de relaxare și odihnă!
 • Cu toții veți traversa evenimente care pun probleme, iar rezolvarea acestora necesită metodă, răbdare și concentrare, probabil mai mult decât în trecutul apropiat. Deși Mercur e pe teritoriul celmai înalt al astrogramei voastre, planeta mentalului va avea ritmul ciudat alzilelor trecute, iar modul vostru de comunicare ar putea fi mai puțin eficient. Mintea ar putea merge spre idei foarte ambițioase, îndrăznețe și imprevizibile, dar va fi important să le evaluați fezabilitatea și să ascultați vocea interioară. Există situații care vor avea rezultate diferite decât acelea pe care le așteptați. Fiți flexibili!

Horoscop săptămânal Rac: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

horoscop-lunar-martie-rac.jpg

horoscop lunar luna martie pentru rac
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie
 • Dacă aveți un grup prietenos puternic și care să vă ofere dragostea de care aveți nevoie, solicitați acest lucru și acceptați să primiți ajutor. Puteți obține o mână întinsă  atunci când alții află, vă  înțeleg și pot empatiza cu situația voastră. Nu ar fi exclus să intrați în dezbateri despre probleme sociale, nedreptăți sau opinii politice. Poziția lui Venus  vă sugerează să vă bazați pe oamenii de încredere, pe parteneri, pe relația cu străinătatea. Lucrurile vor decurge exact ca acelea  în care vă imaginați că destinul v-ar fi adus  în compania oamenilor intelectuali, cultivați și deschiși. Dacă vă aflați într-o relație, nu vă veți prețui libertatea și independența, deși veți vedea acest lucru ca o parte importantă a intimității. Veți dori oficializarea.
 • Financiar, Soarele vă va face să vă simțiți mai dominanți și cu oarece  control asupra banilor. E o veste bună asta, cu condiția să știți cum să ghidați energia. Vă încurajează să acționați atunci când este vorba de luarea deciziilor, însă numai dacă nu investiți în chestii riscante pe termen lung. Fiâi  realiști în ceea ce privește cheltuielile și economiile, dar nu ezitați să va asumați riscuri mici!

Horoscop săptămânal Leu: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

horoscop-lunar-martie-leu.jpg

horoscop lunar luna martie pentru leu
Zodia Leu: 23 iulie - 23 august
 • Dacă există lucruri pe care nu le-ați spus celor dragi, membrilor familiei, prietenilor sau colegilor, vă puteți aștepta să se declanșeze conversații, atât pozitive, cât și negative. S-ar putea să vă simțiți chiar relaxați în legătură cu discuțiile mai serioase. Veți putea găsi și crea frumusețe în cadrul unor sarcini simple. Veți obține plăcere făcând treburile casei, pornind de la  curățenie și terminând cu organizarea.
 • Uranus poate agrava în timp conflictul în parteneriat de cuplu sau afaceri dacă sunteți antreprenori.
 • Pentru angajați, astrele ajută, făcând orice treabă cotidiană ușor de finalizat. Folosiți această ocazie pentru a vă reproiecta și redecora interiorul casei!
 • Fluxul de numerar va fi instabil, cu eșecuri  pe ici-colo. Pozițialui Uranus în Taur are pentru voi conotații în sectorul familiei. Păstrați-vă controlul acasă!

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie
 • Veți lua decizii care vă vor aduce mai aproape de cine sunteți cu adevarat, vă vor îndepărta de ceea ce vă limitează și nu vă face să vă simțiți bine. Dar nu totul va fi sub controlul vostru, unele evenimente vor trebui să fie acceptate așa cum sunt, deoarece ele vor avea o componentă karmică. Unii ar putea fi implicați într-un nou proiect, în noi relații, noi prietenii, schimbări de viață. De vreme ce conjuncția Marte-Saturn, se formează într-o casă a sănătății, sugerez să nu neglijați simptomele corpului fizic, dar nici să nu deveniți ipohondri căci panica agravează lucrurile.
 • De asemenea, poate cineva din familie, un bărbat, va avea nevoie de suportul vostru și bine ar fi să îl oferiți.
 • La sfârșitul săptămânii, puteți traversa o situație strânsă sau care vă limitează libertatea. Totul ar putea să vă provoace nervozitate. Încercați să nu fiți impulsivi în decizii, deoarece tendința de a acționa precipitat va fi ridicată. Luați decizii, acționați, dar nu în grabă, ci în mod rațional!

Horoscop săptămânal Balanță: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

horoscop-lunar-martie-balanta_0.jpg

horoscop lunar martie balanta
Zodia Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie
 • Aceasta este o perioadă destul de frustrantă, mai ales în domeniul profesional, unde veți simți nevoia de a face schimbări. Dacă tipul de muncă pe care îl faceți nu vă mai satisface, dacă nu vă simțiți mulțumiți sau programul de lucru vă îndepărtează de viața privată, veți căuta variante pentru a vă schimba situația. Cu toate acestea, va trebui să fiți atenți la modul în care vă afirmați, nu numai în sfera profesională, dar și în sfera emoțională.
 • Sfârșitul săptămânii este, fără îndoială mai delicat și mai important, căci pornește un cilcu planetar de 2 ani în sectorul afectiv. Mercur este încă în Pești favorizând călătoriile minții în vise. Mercur este planeta care simbolizează gândirea, modul în care articulăm limba și va fi ușor să exprimați sentimente, emoții. Tendința de a vă împiedica emoțiile și de a nu exprima gândurile vă poate duce la somatizare. Aveți grijă să nu vă expuneți la riscuri inutile sau la traume minore accidentale!

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

horoscop-lunar-martie-scorpion.jpg

horoscop lunar luna martie pentru scorpion
Zodia Scorpion: 23 octombrie - 22 noiembrie
 • Veți înțelege rapid și exact ce trebuie să faceți la locul de muncă, dar vă veți și distra de fapt, însă în casă. În timp ce spuneți că sunteți loiali celor dragi, puteți fi  îndreptați și spre un flirt, astfel că dialogul cu o singură persoană nu este întotdeauna ușor pentru cei în cuplu.
 • În aceeași măsură, abilitățile fizice vor fi puternice și dacă sunteți din aceia care merg la serviciu, nu veți ezita să stați până mai târziu la birou, să faceți muncă suplimentară, să vă oferiți voluntar mai mult decât de obicei. Veți  lucra bine mai ales la proiecte independente. Vin momente în care ar fi bine să acceptați ideea că nu aveți dreptate chiar tot timpul și că este necesar să vă schimbați ideile și modul de a gândi atunci când vă simțiți uneori în mijlocul unui  conflict!Fiți conștienți că starea lui Mercur în zodie de Apă, planeta mentalului, e aceeași pentru toți și fiecare nativ e mai sensibil  în expresie și comunicare .

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

horoscop-lunar-martie-sagetator.jpg

horoscop lunar luna martie pentru sagetatori
Zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie
 • Vă simțiți nostalgici cu privire la trecutul vostru apropiat, la amintirile din săptămânile abia trecute, iar ele ar putea apărea fără avertisment. Este important să rămâneți conectați cu membrii familiei, dacă aceste relații sunt sănătoase și stabile. Dacă unii nu sunt în apropiere, creați atunci oportunități și faceți-vă timp pentru cei dragi prezenți. Nu-i exclus ca unul din părinți să aibă nevoie de ajutorul vostru. Și voi să vă îngrijiți sănătatea!
 • Veți fi cu siguranță  concentrați pe aspectul personal, veți fi atrăgători pentru ceilalți și în interior și în afară și veți avea o personalitate aparent magnetică. Puteți primi o mulțime de atenție de la alții interesați de voi în mod romantic, dar aceste interacțiuni nu tind să se mențină pe termen lung. Sunteți alunecoși.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

horoscop-lunar-martie-capricorn.jpg

horoscop lunar luna martie pentru capricorn
Zodia Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie
 • Este un moment foarte important să definiți ceea ce doriți de la viață și ceea ce doriți să fiți. Energiile implicate sunt foarte puternice, așa că încercați să vă concentrați mintea numai asupra aspectelor pozitive ale lucrurilor și să vă înconjurați de oamenii care vă fac să vă simțiți bine. Continuați să extindeți cercul de prieteni virtuali sau  distanțați-vă de aceia care vă iau energia, care mereu cer ajutor sau doresc să se vaite despre problemele lor. Aceasta este o perioadă în care este foarte bine să vă concentrați mai degrabă pe calitate decât pe cantitate, dar și pe responsabilități. Nu ar fi rău, dacă aveți șansa, să vă luați pauză de la alții și să vă ocupați mai mult de voi.
 • Ascultați-vă cele mai profunde nevoi și asigurați-vă că spațiul vostru personal este respectat. Nu forțați, nici timpul, nici lucrurile sau oamenii, dar, mai presus de toate, nu vă forțați pe voi! Dacă treceți printr-o problemă de sănătate, apelați la specialiști. Încercați totuși să fiți mai eficienți în modul în care vă organizați viața.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

 • Relația cu voi înșivă este privilegiată. Veți fi într-o stare stresată, panicată dar gata să vă confruntați cu orice experiență, nouă sau veche, cu curiozitate și deschidere. Traversați efecte de tranzite care permit să priviți lucrurile într-o perspectivă mai largă, să găndiți proiecte noi pe termen lung, să găsiți noi aliați, să vă faceți prieteni noi, dar și să curățați ce nu mai e necesar.
 • Deschideri noi, baze, încredere și securitate vor fi elementele voastre caracteristice. Profitați de asta pentru a aduce în viața voastră schimbările necesare care au fost presante pentru o lungă perioadă de timp. Ceea ce construiți acum reprezintă embrionul a ceea ce veți fi mai târziu. Conjuncția Marte-Saturn vă îndeamnă să vă clarificați toate problemele interioare, pentru a vă elibera calea noului început ce înmugurește acum. Efectele acestui interval de tranzit duc la o reorganizare simplă a mediului de acasă, la o revizuire totală a relațiilor personale și contactelor care influențează viața.

Horoscop săptămânal Pești: 30 martie-5 aprilie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

horoscop-lunar-martie-pesti.jpg

horoscop lunar luna martie pentru pesti
Zodia Pești: 20 februarie - 20 martie
 • Puteți simți o creștere  și o pasiune pentru schimbările sociale. Se dă astfel o luptă de reconciliere a vechilor credințe cu adevărurile nou conștientizate. Provocările ce vin  încurajează să lucrați la o schimbare  majoră. Va trebui să dați dovadă de activitate intensă și acțiune tip lider într-un grup mai mare, lucrând dacă e cazul și în mod independent. Veți cere mult de la alții, veți fi adevărați perfecționiști și, chiar dacă nu convine tuturor, voi o să beneficiaţi.
 • Puteți să gestionați în echipă  o activitate, deoarece este un moment potrivit să vă luați angajamente pe termen lung și să stabiliți obiective pentru viitor. Asigurați-vă că nu sunteți prea încăpățânati când vine vorba de probleme delicate cu cei dragi.
 • Veți comunica  ușor, frumos, imaginația e bogată și visele voastre urcă până la cer. O să vă  fiți dornici să vă împărtășiți ideile, opiniile și cunoștințele cu alții, în speranța că vă vor putea aprecia  acest stil de comunicare poetic.

 

 

 
 
Loading...