Horoscopul săptămânal pentru perioada 23-29 noiembrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 23-29 noiembrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Capricorn petrec mai mult timp alături de membrii familiei.


Horoscop săptămânal Berbec: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Medical, nu vor exista probleme majore legate de sănătate. Poate ceva umezeală vă va trezi puţin, amintindu-vă doar de o durere pe termen scurt în articulaţii. Vă sfătuiesc ca, după ce ieşiţi din criza acută, să nu excludeţi ideea unei relaxări la un SPA sau la o sesiune de masaj .

Cei singuri, când vor fi mai convinşi că în sfârşit s-a ivit cineva pe măsura cerinţelor lor, vine o ştire care îi aduce cu picioarele pe pământ. Veţi fi dezamăgiţi să aflaţi că persoană asupra căreia v-aţi oprit privirea este deja căsătorită şi că nu intenţionează să se despartă .

Nativii nu vor putea să se bucure deplin de succesul în carieră. Motivele vor fi probabil idealismul cu care priviți lucrurile și care, deși poate acum vă dă o stare de bine, posibil ca mai târziu să vă afecteze. Maximul pe care puteţi să-l faceţi acum este să priviți lucrurile realist. Dacă visaţi şi speraţi la o poziţie de conducere de ceva timp, ar fi şansa ca la acest sfârşit de toamnă să puteţi vedea îndeplinită dorinţa. Pentru asta însă, vă sfătuiesc să nu încetaţi să vă demonstraţi profesionalismul, să nu renunţaţi la a vă îndeplini sarcinile de urgenţă şi responsabilităţile .

Horoscop săptămânal Taur: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Veți putea să înveseliți orice potențial partener cu farmecul vostru, știind exact ce și când să spuneți. S-ar putea să vă placă în mod inconștient să flirtați mai mult și să vă jucați cu vorbe frumoase, așa că, fiți atenți la energia pe care o îndreptați spre alții și verificați-vă intenția! Accentul următoarei perioade cade pe gusturile voastre și pe dorința de a face tot ceea ce vă place. Dacă o să cumpărați ceva, acesta va fi de eleganță, calitate și lux. Urmăriți-vă comportamentele impulsive deoarece s-ar putea juca feste pentru voi!

Într-un fel, s-ar putea să simțiți un conflict în zona romantismului și va trebui să vă exprimați în mod clar sentimentele pentru a înțelege ce se întâmplă. Sunteți sensibili și ușor de rănit, mai ales dacă sunteți îndrăgostiți, simțindu-vă mult mai vulnerabili decât de obicei.

Puteți avea mai multe convorbiri cu alții cu privire la parcursul carierei, iar unele dintre aceste discuții pot provoca noi idei.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

La locul de muncă, se pare că situația este tensionată, ceea ce va afecta starea de spirit și punerea în aplicare a proiectelor. Pentru ca situația să se îmbunătățească, trebuie să vă izolați de conversațiile, disputele și certurile inutile cu colegii, eventual să gândiți un plan B.

Se pare că astrele dau o mână de ajutor și vă vor însoți în multe din eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea evenimentelor. Dacă veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera creativă, atunci este binevenită intenția. Vă recomand să stabiliți contacte, să socializați și să comunicați mai mult. Astfel, puteți evita rutina, o mulțime de probleme ale planului psihologic și chiar vă puteți întâlni cu cineva care vă va ajuta cândva. Sfătuiesc să alegeți calea pe care o considerați cea mai fiabilă și să vă ascultați intuiția. Ea vă va spune cu cine să cooperati și cu cine să vă faceți griji în această săptămână.

Horoscop săptămânal Rac: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Nativii se vor îndrepta spre câștigarea faimei, dar vor omite efectele secundare și riscurile a tot ce înseamnă asta. Dacă vor atinge poziția râvnită, vor întâlni acolo persoane care-și vor folosi la rândul lor puterea în defavoarea lor. Unii pot avea magnetism în a-și susține ideile și filozofiile de viață, manipulând prin asta pe alții și îndreptându-se astfel spre un fanatism pentru care în viitor pot plăti scump.

Există tentația de a gestiona în folos propriu banii altora, de a abuza de forțe oculte, de a insistă în a-i spiona pe alții ori de a pândi pentru a-și însuși averea cuiva. De aceea, câțiva vor avea tendința să se lase atrași în parteneriate alături oameni întunecați și imorali, care cândva le pot face rău. Să își unească oficial destinele cu astfel de persoane conduce la lipsa acută de iubire și suferință mare.

Horoscop săptămânal Leu: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Nativii se pot revolta împotriva oricăror sarcini și responsibilitati care nu le convin, pot crea discordie la locul de muncă, se pot fofila de la îndeplinirea obligațiilor din fișa postului, se pot implică în relații intime cu colegii ori își pot neglija problemele de sanatate.

De asemenea, se alimentează dorința de a fi apreciat și a se recunoaște talentele nativului, precum și invidia față de performanțele și realizările celorlalți. Copiilor li s-ar putea reproșa sacrificiile pe care părintele le-a făcut ori se va juca la cacealma. Grijă, căci suferința provocată altuia se va plăti scump. Energiile negative pot afecta relațiile cu unul din părinți, mai curând cu mama, iar detașarea dureroasă ori chiar abandonul se vor afla în lumina reflectoarelor. Altă tendință ar fi aceea de a ieși la lumina secrete de familie .

Evitați cheltuielile de la drum, ba poate chiar amânați puțin călătoriile, mai ales acelea făcute în interes de echipă sau cele cu scop de muncă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Nu veți fi feriți de bârfe, conversații îndoielnice și mijloace obscure de a afla informații prin orice cai pentru a le utiliza apoi cu scopuri imorale. Atenție însă și la zvonurile pe care voi le răspândiți, deoarece ele ar afecta grav pe alții!

Setea de a câștiga avere poate deveni obsedantă, iar modalitatea de a face bani, secretă sau imorală. În plus, se știe că banul ajunge să îți stăpânească mințile și să complice existențele deoarece, cu cât ai, cu atât dorești mai mult.

Prudență dacă doriți să faceți investiții, deoarece aveți tendința de a deveni prea rapid încântați de ceva ce pare aurit la prima vedere. Aceeași prudență însă vă sfătuiesc să o aveți și în privința relațiilor sentimentale.

Și munca vă ocupă cea mai mare parte a timpului, căci săptămâna are energii accentuate pe sarcini și responsabilități sau ordine și supraveghere.

Energiile se îndreaptă spre corp, minte și caracter. Unii pot experimenta conflicte violente cu părintele masculin, alții pot deveni obiectul unei pasiuni obsesive, alții vor dori să se îmbrace în ținute cernite, iar alții vor aborda subiecte tabu.

Horoscop săptămânal Balanță: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Nimic mai fals decât tendința de a ignora oamenii și a deveni orbiți de propriile voastre iluzii! Atât de convinși de puterea voastră și de siguranța că "cineva acolo vă iubește mereu și vă apară" ați fi, încât riscați să deveniți victime, să fiți abuzați, să vă pierdeți reputația. Veți fi sensibili la nedreptățile din jur, puteți fi catalogați ca niște ciudați doar pentru faptul că simțiți și gândiți altfel, veți declanșa invidii în asociațiile cărora le sunteți membri sau voi înșivă o să dezvoltați gelozie față de cineva din grup.

Progresele științifice sunt așteptate pentru cei care nu sunt privați de creativitate și idei originale. Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare. Din situațiile dificile, vă ajută să ieșiți intuiția, căci,pe baza ei, o decizie înțeleaptă va veni din senin.

În familie, există tendința de falsitate și iluzie, ori dacă sunteți tineri poate că vă mințiți unul din părinți pe un subiect legat de finanțe.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Treceţi prin momente de saturaţie mentală iar orice stimul vă poate face să reacţionaţi exagerat faţă de orice problemă apărută. Cu precădere, în prima parte a perioadei, e indicat să staţi mai liniştiţi în faţa activităţilor persoanelor tinere, să nu judecaţi pripit şi să faceţi achiziţii brusc care să nu fie chiar cu durată lungă de viaţă.

Veţi avea parte de contradicţia dintre dorinţa de retragere, autoreflecţie şi nevoia de a ieşi, de a fi prezent la evenimente unde participă mentorii şi de a achita taxe de participare, de a face investiţii în viitorul educaţional. Veţi fi iritat de regulile nescrise ale vieţii sociale, dar logica firească va domina comportamentul în final. Veţi fi melancolici, dar acceptaţi că e momentul să vă faceţi strategii pentru perioada următoare, iar pentru asta e nevoie de sacrificii, de timp şi sume de bani chiar dacă tendinţa e spre ieşire şi relaxare cu grupul de prieteni.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

În primele câteva zile sunteţi mai abordabil, vă folosiţi de autoritatea personală în modul cel mai constructiv pentru interesele individuale şi aveţi ocazia să fiţi remarcat sau să intraţi în cercuri sociale de un nivel superior faţă de cel obişnuit. Impresia este importantă, e nevoie să vă îmbunătăţiţi unele detalii, modul de prezentare, dar lucrurile se aşează cu uşurinţă la locul şi momentul potrivit.

Veţi deveni puţin mai apatic spre sfârşitul perioadei, dar nu atât din cauze concrete, ci doar din cauza stării de oboseală resimţite. Vă încântă faptul că se introduc regulamente noi la muncă care vă dau senzaţia de stabilitate atât de căutată şi sunteţi dispus să acceptaţi uşor să colaboraţi pentru implementarea acestora. Asta vă ajută şi să adunaţi o bilă albă în faţa superiorilor, deci poate fi o mişcare strategică.

Pe planul sănătăţii, sunt indicate precauţii în mod special la simptomele neobişnuite care trebuie gestionate corect şi fără panică. Organizarea mentală şi a agendei fizice vă este de mare ajutor.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

În acest timp, vi se cere să vă folosiţi de sistemul propriu de valori, să utilizaţi la maxim resursele interioare pentru a vă duce la bun sfârşit sarcinile. Viaţa interioară e cea care dictează multe din comportamentele exterioare şi determină anumite acţiuni sau planuri să se concretizeze sau să fie puse în aşteptare. Dispoziţia variază în funcţie de atmosfera de acasă, unde e bine ca, cel puţin spre sfârşitul perioadei, să fiţi mai organizat, să planificaţi momente împreună, să luaţi masa toţi odată şi să aflaţi planurile din mintea celorlalţi membri din familie. Se vor accentua activităţile casnice, nevoia de a vă ocupa de necesităţi afective ale cuiva drag, dar şi de a impune unele reguli noi în cămin. Nu sunteţi foarte dispus la negocieri pe nici un plan şi nu simţiţi că vă puteţi baza complet pe nimeni acum. Este un moment bun să puneţi în mişcare ideile care au la bază un proiect realist şi cu rezultate pe termen lung, nu vizibile imediat.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Simţiţi că se uşurează o parte din responsabilităţi, iar în acelaşi timp cele nou asumate vi se par mai clare şi mai uşor de dus la îndeplinire. Simțiţi nevoia de ordine, de a vă face liste cu ce aveţi de făcut şi de a fi mai atent la detalii. E important, mai ales în relaţiile financiare care includ banii altor persoane, ori dacă vi se încredinţează sume de bani pentru a ajuta pe cineva ori aveți conturi comune. E indicată atenţie suplimentară la gestionarea acestor fonduri. Dacă vi se solicită ajutor cu plata unor taxe sau facturi şi vi se dau bani pe mână, nu amânaţi şi nu fiţi delăsatori. Aveţi în minte probleme de afaceri, de carieră şi e bine să ţineţi cont de exprimarea ideilor. Atitudinea şi principiile afirmate atrag atenţia, deveniţi mult mai vizibil şi proactiv pe planul profesional, iar asta poate fi o sabie cu două tăişuri. Jonglarea între diferite personalităţi ale colegilor şi şefilor şi interesul vostru, trebuie să fie prioritară.

Horoscop săptămânal Pești: 23-29 noiembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Sesizaţi că sunteţi în centrul atenţiei celor din jur cu activitatea voastră, chiar şi atunci când nu vă aşteptaţi să conteze aşa mult reacţia. Asta vă determină să fiţi mai responsabili, mai ales în a doua parte, când acţiunile vă vor fi orientate către sectorul financiar şi spre a vă utiliza talentele personale. Vreţi să modificaţi atitudinea faţă de bani, să eliminaţi parteneriatele inutile sau care vă trag financiar în jos şi sunteţi pregătit să discutaţi despre aspectele legale implicate în a pune punct.

Pe plan sentimental, partenerul vă solicită timp, vrea să sporească nivelul de intimitate, dar voi, deşi iniţial vă flatează ideea, treptat vă lăsaţi distras de acţiunea de pe scena profesională. Vi se cere sfatul, vă sfătuiţi la rândul vostru, aveţi discuţii cu superiorii, sunteţi activ implicat în modificările care se vor a fi implementate la locul de muncă şi asta înseamnă să mai rămâneţi peste program, să renunţaţi la deplasările de plăcere planificate pentru acum.

 
 
Loading...