Horoscopul săptămânal pentru perioada 23-31 decembrie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 23-31 decembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Taur trec prin cea mai echilibrată perioadă a lunii.


 

Horoscop săptămânal Berbec: 23-31 decembrie 2019

Perioada vă va surprinde cu o schimbare accentuată a priorităților. Strict vorbind, mulți dintre nativi vor fi pregătiți pentru acest lucru și circumstanțele în sine vor împinge în direcția corectă. Așadar, primul sfat pentru aceste zile este că nu trebuie să vă opuneți circumstanțelor ce apar, totul se va întâmpla exact așa cum trebuie. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Dacă aveți propria afacere, încercați să faceți totul cât mai repede posibil, căci în ultimele zile ale lunii veți avea nevoie de timp liber maxim.

Dacă nu conduceți propria firmă, este un moment minunat să vă gândiți la asta. Pe de altă parte, actualul loc de muncă va deschide perspective alternative.

În ceea ce privește familia, este recomandat să nu încercați să controlați pe toți și pe toate, pentru că nu puteți. Este mai bine să acceptați să distribuiți rolurile.

La nivel relațional, sfârșitul lunii ultime din an este potrivit pentru conversații din suflet, de la inimă la inimă și cu accent pe revelație personală.

Horoscop săptămânal Taur: 23-31 decembrie 2019

Perioada va deveni cea mai echilibrată a lunii, căci sfera iubirii și profesia vor ocupa atenția în mod egal. Este ideal pentru a termina ceva proiecte vechi și a începe ceva nou. Adică nu vă faceți griji pentru ceea ce pleacă, lăsați să se ducă fără nicio ezitare, nu pierdeți timpul. Preluați noi proiecte cu entuziasm, acum nu vor necesita un efort semnificativ din partea voastră, lăsați totul să se întâmple așa cum trebuie. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Dacă aveți propria afacere, încercați să nu delegați prea des sarcini importante altora. Aveți nevoie de control maxim, căci altfel s-ar putea să ratați ceva important și atunci veți regreta.

Dacă lucrați într-o organizație, companie, SRL, puteți lua în considerare o sursă alternativă de venit. Veți avea astfel de oportunități, poate unele chiar la locul de muncă actual, oricum, sunt tendințe interesante. Acesta este un moment minunat pentru a primi nu doar o simplă felicitare, ci și chiar pentru a vă crește veniturile.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23 -31 decembrie 2019

Dinamica generală a evenimentelor va crește ușor în următoarea perioadă. De aceea este recomandat să acționați cu toate forțele. Dacă ați decis deja, nu vă opriți la jumătatea drumului, altfel veți întâmpina probleme care nu vor permite dezvoltarea ulterioară a proiectului pe care îl preconizați.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

 La locul de muncă, veți ajunge la o etapă importantă care vă va determina calea pentru lunile următoare. Gemenii angajați în afaceri personale ar trebui să acorde atenție aspectului tehnic al problemei, iar acei nativi care lucrează ca salariați vor putea învăța tehnici noi și le pot aplica așa cum intenționează.

Pe segmentul dragostei, este posibilă turnura unei situații, fapt care ar trebui să fie luat în forma sa naturală, așa cum vine evenimentul,fără a căuta să se schimbe în mod intenționat nimic. Aceasta este o perioadă bună pentru discuții de la inimă la inima, pentru a face declarații de dragoste și alte conversații cu iz romantic. Nu vă ascundeți sentimentele, ci manifestați-le!

Horoscop săptămânal Rac: 23-31 decembrie 2019

Aceste zile vă vor permite să vă întoarceți la rutina obișnuită, dar cu abilități și experiențe unice.

În sectorul muncii, aceia care au propria lor activitate, firmă, ar trebui să aibă grijă de problemele legale și să se gândească la o extindere a proiectelor existente, dar nu în detrimentul propriilor eforturi. Perioada este favorabilă asocierilor și proiectelor pe termen lung.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Cei care lucrează ca angajați, trebuie să identifice clar domeniile prioritare ținând cont de noile cunoștințe. Nu trebuie să vă temeți de măsurile drastice, doar că trebuie să le gândiți în detaliu!

Pe planul afectiv, nu ar trebui să luați decizii pripite, dar trebuie să acționați cu încredere și cu putere. Acesta este un moment minunat pentru o reîncărcare de energii in familie, dar nu e cea mai bună perioadă pentru a primi oaspeți în vizită.

În cuplu trebuie să se păstreze vie prietenia, să acceptați socializarea și întâlnirile cu prietenii în grupuri mai mari.

Horoscop săptămânal Leu: 23-31 decembrie 2019

Acum puteți privi calea parcursă până în prezent și veți înțelege cât de corectă si bună e și ce perspective vă așteaptă. Vă sfătuiesc să aveți grijă de voi, de sănătate și să vă îmbunătățiți abilitățile.

În zona muncii, acordați o atenție sporită aspectului logic al problemei, dar reduceți treptat ritmul de lucru general până vă veți întoarce din vacanță.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

În ceea ce privește relațiile personale, nu vă faceți griji pentru fleacuri și nu vă lăsați intimidați. Între sfârșitul anului și începutul lui 2020  vi se vor dezvălui multe secrete, așa că pregătiți-vă pentru surprize, cred eu că plăcute.

De asemenea, perioada este potrivită pentru achiziții mari, însă doar dacă ele-s bine studiate și planificate în detaliu. Se pare că toate domeniile vor fi importante și veți putea profita de toate oportunitățile, doar că de unele mai devreme, de altele mai târziu. Nu va exista o opțiune greșită dacă nu acționați singuri.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-31 decembrie 2019

Pe de o parte, dinamismul perioadei nu este deloc surprinzător, pentru că vorbim despre sfârșitul unui an și începutul altuia. În același timp, nu toate zodiile vor avea șansa voastră ca să puneți bazele unor schimbări radicale pentru viitor  și să rezolvați vechile probleme și conflicte. Nativii fără relații serioase vor trebui să abordeze problema din cealaltă perspectiva. Merită să vă folosiți carisma și abilitățile de convingere, iar dacă aveți nevoie de un sfat, nu ezitați să cereți ajutor celor dragi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Din punct de vedere al zonei de lucru, de muncă,cei care au propria afacere nu vor mai trebui să se grăbească nicăieri deocamdată, dar  până la finalul anului merită să se ocupe de probleme tehnico-organizatorice, în niciun caz să nu le lase  pentru anul viitor.

Nativii angajați, care lucrează la birouri, ar trebui să aibă răbdare, dar să nu întârzie să-și exprime opiniile până în ultimul moment. Acesta este un timp bun pentru schimbările pozitive inițiate de voi personal.

Financiar, sunt posibile cheltuieli mari și trebuie să fiți atenți aici, căci nu obțineți achiziționând acum ceea ce în mod obiectiv ați avea nevoie.

Horoscop săptămânal Balanţă: 23-31 decembrie 2019

La sfârșitul anului, Venus, conducătorul zodiei, va avea o poziție deosebit de puternică, iar Saturn, activatorul Balanței, va fi consolidat datorită poziției favorabile a lui Pluton. Aceasta înseamnă că bonusurile speciale vă așteaptă în domeniul relațiilor personale și în direcția muncii și nu trebuie să ezitați să luați o decizie importantă. Acesta este un moment destul de ciudat, căci nu neapărat vor exista atât de multe evenimente, dar fiecare dintre ele se va dovedi fundamental important.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Mergeți activ spre zona carierei, dar nu porniți ceva nou până nu studiați oportunitățile, inclusiv pe cele pe care încă nu le-ați  găsit, dar aveți ocazia de acum încolo. Nu trebuie să vă grăbiți încercând să respectați termenele proiectelor neapărat, chiar dacă instrucțiunile provin de la conducere. Aruncați o privire obiectivă asupra situației și faceți tot ce vă stă în putință, fără promisiuni deșarte.

Deși perioada este bună din punct de vedere al achizițiilor mari, totuși nu merită riscul. Finalul anului și începutul celuilalt este un moment bun pentru vorbe bune și fapte altruiste.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-31 decembrie 2019

Toate problemele de prisos sunt eliminate de Venus-Micul Benefic, planetă localizată favorabil pentru voi. În circumstanțe pozitive și poziția puternică a lui Uranus vă ajută, iar Marte va speria literalmente adversarii potențiali.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Din punct de vedere al relațiilor personale, perioada este optimă pentru începerea a ceva nou, indiferent dacă este un alt roman afectiv sau un transfer de conexiuni personale existente la un alt nivel.

Nu trebuie să vă grăbiți pe zona profesională, căci vor veni mai târziu mult mai multe oportunități decât pare acum din exterior. Această perioadă este potrivită pentru activitatea intelectuală, dar este bine să amânați transpunerea de idei în practică. Veți avea o oportunitate de a vă corecta greșelile, iar pe viitor, încercați doar să fiți mai atenți la ceilalți. Reprezentanții neimplicati în relații serioase ar trebui să evalueze din nou perspectivele, iar cei cu familie, să se aștepte la un sfârșit de an neobișnuit, dar un început promițător.

Financiar, timpul e potrivit pentru achiziții la orice scară.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-31 decembrie 2019

În ceea ce privește relațiile de dragoste, este ideal acum să dați un atac decisiv. Este un moment bun pentru a vă expune sentimentele, indiferent de context. Pe de altă parte însă, nu intrați într-o confruntare deschisă dacă adversari apar brusc în fața voastră. Forța vă constă în capacitatea de a manevra acolo unde ceilalți văd doar un curs direct. Cu cât obstacolul este mai greu, cu atât succesul va fi mai mare.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Tot afectiv, aceia care nu sunt angajați în relații serioase, mai bine să rămână așa. Există întotdeauna o alternativă mai bună.

Pentru cei căsătoriți, perioada va aduce vești bune. Cineva apropiat vă va surprinde, iar reciproc, voi o să faceți ceva ce membrii familiei nu se așteaptă.

Zona muncii e și ea activată și probabil veți putea să vă îmbunătățiți statutul social într-un mod destul de neașteptat.

Una peste alta, se anunță acum cea mai izbitoare și nonconformistă perioadă a lunii decembrie și începutul lunii ianuarie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-31 decembrie 2019

Perioada vă ajută la stabilizarea poziției voastre și la finalizarea tuturor proiectelor relevante. Nu vă impacientați că nu o să reușiți, căci totul se va întâmpla în timp util. De asemenea, acesta este un moment bun pentru a vă exprima ambițiile în fața conducerii. Finalul lunii este ideal pentru competiții intelectuale, iar începutul anului pentru realizarea potențialului creativ. Din punct de vedere financiar, încercați să pariați pe ceea ce vă aduce profit aici și acum, fără să mizați pe buna desfășurare a planurilor cu bătaie lungă.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

 În ceea ce privește legăturile personale, aceia care nu se află într-o relație stabilă trebuie să se decidă rapid asupra priorităților. Capricornii familiști însă, vor trebui să ia o decizie împreună cu partenerul lor de suflet și este recomandat să se apeleze la generația mai în vârstă pentru sfaturi. Pot exista situații ale căror fundal nu le veți înțelege pe deplin, veți risca să vă cramponați în fleacuri și să blocați ceva ce s-ar putea rezolva pe baza acelor persoane cu experiență.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-31 decembrie 2019

Acum obiectivul are o importanță esențială și este realizabil, indiferent ce spuneți și credeți voi. Doar că merită mai puțin să ascultați pe alții. Asta nu pentru că s-ar putea ca aceia să vă dorească răul, ci poate pentru că ei nu vor deține toate informațiile, iar percepția voastră se va muta prea brusc la un nou nivel. Este de asemenea un moment bun pentru reflecție, meditație, auto-îmbunătățire. Din lucrurile mici puteți colecta o imagine completă și de ansamblu, care vă va permite să faceți un pas important în direcția carierei, iar în relațiile personale vă va indica modul cum să vă comportați corect pentru a obține ceea ce doriți.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Mulți din jurul vostru se vor agita constant, nu vor avea timp să facă ceva urgent pentru ei și, în consecință, vă vor cere ajutorul. Nu-i refuzați, dar amintiți-vă că nu puteți fi prezenți fizic peste tot și simultan.

În zona jobului, să nu vă temeți de schimbare! Dacă există o neînțelegere cu colegii, rezolvați toate problemele printr-o conversație directă.

Horoscop săptămânal Peşti: 23-31 decembrie 2019

Va trebui să munciți din greu ca să obțineți ceea ce doriți. Aceasta este cea mai dinamică perioadă din ultima vreme, care însă poate fi caracterizată printr-o oarecare dualitate și în plan profesional și sentimental. Afectiv, nativii singuri ar trebui să facă un pas înainte, în ciuda opiniilor celorlalți, iar cei familiști să caute să scape de grijile inutile dacă vor liniște în căminul lor.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Financiar, achizițiile mari, investițiile sau participarea la concursuri și competiții pe orice plan, ar putea aduce succes. Situația monetară se va îmbunătăți, iar noile planuri și proiecte pot stabiliza poziția pe care o aveți. Stima de sine va crește, iar voi o să depuneți eforturi pentru un nivel mai ridicat. Asocierile și cooperările vă favorizează, iar ele pot deschide noi orizonturi.

Loading...