Horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 august 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 24-30 august 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur trec printr-o perioadă dificilă pentru relaţii.


Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1_1_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Ceva probleme interioare vă așteaptă și pe voi, iar pe unele singuri le dezvoltați. Cel mai important este faptul că luați dorința ca adevăr, întorcându-vă de fapt  ochii de la lucrurile evidente și mai apropiate de voi.

La locul de muncă doriți să vă extindeți orizonturile, iar autoritățile și șefii au nevoie de un angajat ambițios și educat. Vin situații în care vă treziți pe tărâmuri complet necunoscute, dar asta nu sperie, ci chiar vă veți bucura pentru că ați dorit de mult să se transforme ceva .Sunteți din nou epicentrul evenimentelor, iar  lumea este surprinsă de dexteritatea și capacitatea voastră de a anticipa noile tendințe. Admirați cu ușurință schimbările, deoarece în adâncul sufletului vostru ați fost pregătiți de mult timp pentru ele.

Dacă sunteți în măsură să înotați împotriva curentului, veți obține mult, veți depăși ostilitatea colegilor și veți merge într-o călătorie de afaceri promițătoare pe distanțe lungi.

Afectiv, o să demonstrați când puncte tari, când pe cele slabe, o să fiți când buni, când duri, iar asta va induce în eroare pe alții.

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

În cuplu continuă să există o luptă continuă a ego-urilor. Nici voi, nici partenerii nu vreți să lăsați de la voi și  fiecare tinde să își urmeze propriul său drum. Perioada-i foarte dificilă pentru o relație.

La job veți avea nevoie de toată înțelepciunea voastră. Chiar dacă la exterior sunteți ca un zid de beton armat și puternic, în interior sunteți foarte vulnerabili. Acum viața nu vă va prezenta chiar cele mai plăcute surprize. Ea vine cu dificultăți la locul de muncă sau în familie. Dar, pe de altă parte, intuiția dumneavoastră vă va permite să ocoliți colțurile ascuțite în comunicarea cu superiorii voștri și să extrageți beneficiile maxime din ceea ce se întâmplă.

Aveți suficientă forță pentru a vă angaja în prevenirea bolilor și ar trebui să acționați spre metode care vizează consolidarea sistemului imunitar. Dacă nu o faceți, puteți să vă îmbolnăviți, iar maladia se poate dezvolta destul de repede.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Nici financiar, nici în zona de carieră, lucrurile nu merg după cum vreți voi, ci vor depinde mult de alții. Încercați să fiți organizați, disciplinați și prudenți la muncă pentru că, spre exemplu, dacă faceți un obicei cu întârzierile la program, riscați să fiți dați afară.

Pentru cei cu afaceri, perioada va fi bogată în întâlniri și contacte. Calculați-vă puterea, faceți o rutină zilnică clară, planificați totul în avans. Veți fi foarte sensibili la opiniile altora. Complimentele, încurajarea și atitudinea bună vă vor da putere și energie.

Afectiv, săptămâna este benefică pentru o nouă poveste de dragoste rapidă, de genul coup-de-foudre. Relația voastră poate fi prietenoasă și în același timp de dragoste. Veți putea simți  intens și un sentiment de mândrie, căci partenera voastră este întruchiparea viselor oricui și sunteți încântați să prindeți privirile invidioase ale altora. Relația însă poate deveni vulnerabilă însă în timp.

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1_0.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

În continuare sunteți încăpățânați să câștigați mai mult și să deveniți mai puternici prin urcarea în funcție, implicit pe scara socială. În același timp, sunteți atât de neclari, încât veți dori să cheltuiți majoritatea banilor pe tot felul de prostii. Eu zic să evitați și să vă ascundeți de ispite, să nu pierdeți mult timp prin magazinele costisitoare. Nu preluați sub nicio formă acum o șefie, deoarece veți regreta de o sută de ori grelele responsabilități la care vă înhămați. Oricât doriți să vă suplimentați venitul, nimic altceva nu este mai important ca sănătatea voastră și ca echilibrul în familie.

O afacere nouă vă trece prin minte, dar pozițiile planetare nu vă susțin startul. De voi depinde cum veți arde etapele. Nu sunteți pregătiți maxim, multe mai aveți de învățat, răbdarea și perseverența de educat.

Aceia care au deja afaceri mai vechi, vor încerca poate să investească în imobiliare, să renoveze ori să construiască o casă la țară.

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1_2_0.jpg

leu
Horoscop săptămânal 10-16 august: Leii se bucură de popularitate

Poziția astrală poate ajuta la mărirea câştigurilor pe care le deţineţi deja, poate ca rezultat al unei investiţii făcute acum câţiva ani. E nevoie doar să păstraţi echilibrul situaţiilor pe care le veţi traversa. Ca să aveți rezultate benefice, nu trebuie decât să vă faceţi timp și să descoperiţi punctele slabe, să lucraţi asupra lor. Pentru managerii de afaceri, riscurile acțiunii sunt mari, îndeosebi dacă au noi colaboratori. Cu toţii însă vă puteţi simţi dezorientaţi şi va trebui să lăsaţi să treacă energia confuză ca să puteţi descoperi apoi ce traseu e nevoie să urmaţi.

Oameni de altădată ce vor reintra inopinat în viaţa voastră vor să ajute să  extindeţi sfera cunoaşterii, dar şi să vă cizelaţi filozofiile şi credinţele pe un termen îndelungat. Testaţi persoanele înainte de a le acorda încredere! Nu vă grăbiţi să beneficiaţi de câştiguri imediate şi să iniţiaţi speculaţii, nu acordaţi credite negarantate, pentru că s-ar putea să pierdeţi bani! Dorinţa rapidă de câştig vă dă târcoale, însă trebuie să înţelegeţi că nu există variante de scurtătură că să vă acopere necesităţile financiare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Vă puteţi ocupa de un proces, de o asociere sau de chestiuni legate de o moştenire. E nevoie să aveţi grijă şi de voi, de sănătatea voastră ,pentru că neplăceri din zona prietenilor vă pot aduce tendinţa de slăbiciune în faţa infecţiilor sau a altor boli. Deşi Saturn e recunoscut că perturbator, nu produce deteriorare definitivă pentru voi, ci chiar va aduce oportunităţi de schimbare pozitivă după ce îi învăţaţi lecţia, chiar dacă asta se referă la provocări din zona unui colectiv de oameni. Prin însăşi natură voastră iubiţi aventura şi speraţi în transformarea situaţiilor problematice în oportunități.

Aveţi grijă ca tensiunile voastre să nu le răsfrângeţi şi asupra relaţiei cu partenerul sau cu şefii la serviciu, mai ales că staţi prost la capitolul concentrare. Şi financiar gestionaţi greu lucrurile, dar dacă chiar vă veţi află în impas, nu ezitaţi să cereţi sfat de la cineva cu putere, pentru că vă va ajuta.

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Problemele din relații se pot agrava, în special la mijlocul săptămânii, astfel încât trebuie să fie mai constrânși și să nu se supună la tot felul de provocări. Veți începe să acordați mai mult timp sănătății și chestiunilor financiare ,iar sub energiile fazelor Lunii puteți simți incertitudinea cu privire la viitor, mai ales din punct de vedere al muncii. Datorită situațiilor dificile traversate, a faptului că înainte aveați autoritate iar acum e știrbită, că amicii întorc spatele iar colegii nu se țin de cuvânt, deveniți foarte vulnerabili, riscând depresie. Dacă vă calmați și aveți răbdare, situația voastră financiară se va schimba spre bine, vor apărea noi surse de venit, dar va exista mai multă muncă. Aveți suficientă forță pentru a da o nouă lovitură.

Sunt favorabile întâlnirile cu autoritățile ,iar dacă luați o inițiativă creativă, nu veți fi uitați și nu veți fi ocoliți! Acum puteți obține promovarea râvnită, dar ar trebui să citiți cu atenție noul contract.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Cu domeniul secretelor și sănătăţii activat, trebuie să acordaţi atenţie modului în care gestionați reacțiile la aflarea unor vești calomnioase, dar şi problemelor medicale cronice dacă vor reveni şi se vor reactiva. Chiar dacă anxietatea şi stresul ar putea afecta sănătatea voastră, o combinare a medicinei alternative cu o întâlnire la medicul de familie poate să aducă rezultate bune. În cuplu, partenerul vă surprinde cam neplăcut cu vești sau cu critici verbale izbucnite din senin.

Va trebui să munciţi din greu ca să vă îndepliniţi noile responsabilităţi asumate, să finalizați proiecte și e nevoie să acceptaţi inclusiv să ajutați pe alții, să vă ţineţi timpul ocupat, dar să nu vă risipiţi energia, ci să vă organizaţi priorităţile. La serviciu vi se vor da mai multe sarcini de îndeplinit, iar voi trebuie să le faceţi faţă, indiferent de starea de dispoziţie.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

E o săptămână de comunicare cu prietenii, dar în același timp de pregătire pentru un nou flux de muncă și rezolvare a problemelor financiare. Important este că vă veți bucura de roadele energiei spirituale pure. Vă puteți confrunta cu o situație ambiguă, plină de dualitate, care necesitată  a evalua circumstanțele prin care s-a ajuns aici. Acest lucru se poate referi, atât la viața personală, cât și la problemele cuplului, la relațiile cu copiii, la muncă, la planurile pentru viitor. În urma dorințelor, nu luați decizii rapide.

Ambiția crescută, jocurile de noroc sau o tendință spre riscuri excesive vă pot atrage într-o situație de criză. Dacă veți cădea într-o astfel de capcană, probleme care vor crește, îndepărtându-vă de obiectivele principale. Aspectele astrale vor face ajustări la modul obișnuit de viață. Grijă la starea materială și emoțională! Faceți fapte bune, acceptați să socializați cu oamenii pentru că or să vă ajute așa cum nu vă așteptați.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_0_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Încercați să nu vă supraestimați puterea, pentru că unele din lucrurile de rezolvat vor fi foarte dificile. Verificați cu atenție informațiile primite, aveți grijă și la ce transmiteți. Proverbul "măsoară de șapte ori și abia apoi taie" este acum valabil pentru voi.

Dacă săptămânile trecute au fost bune pentru manifestarea creativă și ați dorit să faceți ceea ce v-ați propus de mult timp, se pare că, dintr-un motiv sau altul, fie de lipsa curajului, fie că alții s-au opus, fie din lipsuri bănești, nu ați îndrăznit să acționați. Nici acum lucrurile nu stau mai bine și de aceea  vă recomand  relaxare, iubire de frumos, să vizitați mai des expoziții și muzee, teatre și concerte, dar și să dezvoltați gustul copiilor. Fiți pregătiți și luați în calcul faptul că vor exista mai multe chestiuni restante decât vă așteptați. Un spirit de luptă poate fi util pentru a rezolva problemele complexe ale vieții. Asta este și nu așteptați ca ele să devină inevitabile, presante, ci căutați să vă ocupați de ele în mod voluntar. Dacă vă duceți în vacanță, nu riscați aventuri extreme.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_0_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Această perioadă vă cere să vorbiţi, cu vecini, cu fraţi, rude mai apropiate şi chiar cu străini. Comunicarea trebuie să fie entuziastă, dinamică, să vă energizeze şi să aducă informaţii, nu neapărat pe canalele oficiale. Și din bârfele altora puteți afla lucruri prețioase. Ulterior, le puteți folosi pentru un soi de speculaţii, fie în plan financiar, fie în plan personal. E important să vă implicaţi familia în evenimentele de socializare exterioară, să mergeţi însoţit la petreceri şi să aveţi o purtare exemplară, să vă rezumaţi la a complimenta discret şi a face impresie bună şi mai ales,nu puneţi etichete persoanelor nou cunoscute.

Spre sfârşitul perioadei, veţi resimţi dorinţa de varietate, de a ieşi doar de dragul distracţiei, fără presiunea profesiei sau ţinutelor impuse. Viaţa sentimentală va deveni un punct central, veţi trage de copii sau de cei mai tineri să petreceţi timp împreună şi veţi mai relaxat, mai jucăuş.

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4_0_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

Sunteţi axat pe a pune lucrurile în mişcare, pe a vedea rezultate concrete, a calcula şi a vă utiliza cât mai mult din resurse şi din talente pentru a face profit. Mintea este în alertă, gândurile pare că nu le mai puteţi opri şi aveţi o viziune, o idee sau un răspuns cam la orice întrebare. Poate fi o închidere a unor  etape, finalul unui mod de a face lucrurile într-un anume fel. O să fiţi nevoit să vă readaptaţi la tehnicile nou apărute sau impuse la locul de muncă. Sunteţi vehement în a vă exprima opiniile, dar e bine să ţineţi minte că e mai uşor să nu opuneţi rezistenţă şi să căutaţi contraargumente. Sugerez căutarea de argumente mai curând pentru a vă motiva şi a vă bucura de un nou început. Este un bun moment de evaluare a activităţilor demarate cu ceva timp în urmă şi a stabili care din direcţii e nevoie să fie modificată, unde trebuie să faceţi ajustări şi unde nu mai e indicat să investiţi timp. Agitaţia din prima parte a perioadei, discuţiile şi drumurile vor fi obositoare, iar spre sfârşitul săptămânii veţi dori să petreceţi timp în acasă, în familie, într-o ținută comodă și relaxantă.

 

 

 

 
 
Loading...