Horoscopul săptămânal pentru perioada 24-30 mai 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 24-30 mai mai 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur vor avea probleme în cuplu.


Horoscop săptămânal Berbec: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Drumurile și agitația de la începutul perioadei vă aduce și mai multă muncă. Nu e un lucru neapărat negativ întrucât e vorba de proiecte noi ale căror baze le puneți prin comunicarea intensă și drumurile de colo-colo din prima parte. Nu luați decizii financiare pripite, odată pentru că puteți ajunge să cheltuiți fără sens și apoi pentru că puteți alege să vă implicați în proiectele mai puțin profitabile doar din dorința de a nu rata nicio ocazie. Vă puteți consulta cu familia sau cu superiorii care să vă ofere o părere obiectivă sau imparțială.

Eclipsa de Lună cade pe casa călătoriilor și a comunicațiilor la distanță, așa că ceva ar trebui să se încheie în curând. Poate că un proiect de afaceri pe termen lung va ajunge la sfârșitul său logic, poate că se va opri cooperarea cu unul dintre vechii parteneri, ori va veni sfârșitul unei perioade de îndoială. Sentimentul de confuzie și incertitudine va fi înlocuit de o conștientizare clară a obiectivelor.

Horoscop săptămânal Taur: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Se accentuează nevoia de a lua hotărâri clare legate de planul financiar iar apoi treceți în etapa de negociere și de discuții asupra intereselor fiecăruia din cei implicați. Familia vi se poate opune în ideea că va adopta opțiunea conservatoare și va încerca să vă prezinte argumente pentru a nu investi când riscul este prea mare sau domeniul vizat e prea original. Voi, pe de altă parte ați merge pe ideea de a specula ocazia și de a risca. De aici apar tensiuni, drumuri și discuții nenumărate, unele cu pierderi de timp și chiar bani. Rămâneți energic, aveți spirit combativ și vă păstrați poziția.

Eclipsa indică tensiuni în cuplu, poate cu privire la proprietate sau bani. Situația este agravată de prezența lui Venus în casa banilor. Aceasta vorbește despre o legătură puternică între dragoste și interese materiale. Prin urmare, nu uitați de simțul tactului și încercați să atenuați toate dezacordurile. Manipularea într-o relație cu o persoană dragă se poate întoarce împotriva voastră.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Aveți grijă ca nu cumva în următoarea perioadă să aduceți la suprafață fapte rele și trăsături negative de caracter! Ele s-ar putea manifesta prin megalomanie sau obiceiuri dictatoriale. Recomand în aceste zile dificile ca, împreună cu partenerii de afaceri sau soțul / soția, să vă angajați în activități sociale, să deveniți oameni utili altora. Făcând fapte bune, veți beneficia de ajutorul și sprijinul altora, căci ele se vor întoarce multiplicat înapoi spre voi.

Poate că ați amânat rezolvarea unei probleme importante de mult timp și acum, pe eclipsă, este timpul să o rezolvați. În zilele apropiate de acest fenomen, încercați să rămâneți calmi! Această perioadă este marcată de instabilitate psihologică și manifestarea emoțiilor violente. Sunt posibile acțiuni impulsive și cuvinte nepăsătoare, pe care ulterior va trebui să le regretați. Nu este nevoie să se strice relațiile cu cei dragi, dimpotrivă, părerea lor ar trebui ascultată. Și atunci totul îți va ieși bine.

Vor fi și relații cu izbucniri de gelozie, suspiciunea excesivă, în care, acuzațiile nu sunt excluse, iar banii vor fi implicați în toate acestea.

Horoscop săptămânal Rac: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vă sfătuiesc să aveți grijă la conversații. Puteți deveni vulnerabili la critici, iar dacă interlocutorul o să atingă cu aluziile sale ceva inadecvat, voi o să luați foc de iritare. De asemenea, trebuie să  se acorde atenție casei ori părinților care au nevoie de sprijin. Pentru a nu provoca conflicte cu oamenii apropiați, încercați să nu faceți promisiunile de a le cumpăra sau de a le face un serviciu, deoarece puteți uita pur și simplu de promisiuni.

Casa muncii devine activată de eclipsa lunară. Acest eveniment ceresc marchează un moment de cotitură în nevoia de schimbare profesională. O eclipsă poate afecta fundalul emoțional, atitudinea față de muncă și colegi, iar din această cauză, conflictele nu sunt excluse. Deci, nu ar trebui să luați decizii importante în perioada apropiată acestei zile, deoarece emoțiile vor depăși mintea.

De asemenea, aveți grijă la sănătate, la sistemul imunitar, al vostru sau al unei femei importante din familie.

Horoscop săptămânal Leu: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Aproape în fiecare zi, soarta va deschide noi drumuri care vă vor conduce spre un viitor complet diferit față de cum vi-l imaginați.Intuitiv veți simți în ce direcție ar trebui să vă deplasați.

Norocul îi va însoți doar pe aceia care nu se opresc aici, care vor continua să-și aprofundeze și să-și extindă cunoștințele, abilitățile și contactele. Veți aprecia ceea ce puteți folosi practic și veți arăta perseverența în formare.

Eclipsa cade pe casa de dragoste și poate reînvia sentimente vechi. Dacă sunteți singur, veți fi inundat de amintiri despre dragostea de odinioară și veți dori să începeți din nou. Dar acestea sunt speranțe goale care este puțin probabil să se împlinească.

Pentru familie, stelele promit sensibilitate reciprocă și manifestare a sentimentelor romantice. Partenerul de viață poate aranja un weekend de neuitat, vă poate invita undeva, vă poate oferi un cadou minunat. Iar cuplurile încă fără copii, se vor gândi serios la un bebe.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Dacă veți avea tendința de a reacționa doar pentru că doriți să vedeți pe cineva mulțumit, dacă veți spune altora doar ceea ce vor ei să audă, atunci veți proceda greșit. Vă sfătuiesc să nu vă abateți de la opiniile voastre personale.

În viața personală sunt necesare restructurări și mare atenție la detalii, la cei din jur, apropiați vouă, deoarece persoane apropiate pot avea nevoie în continuare de atenția voastră.

Legăturile cu una dintre rude sunt dificile și nu va fi ușor de a găsi puncte de vedere comune, nici tact și nici diplomație.

Și pe voi vă sfătuiesc să fiți mai atenți decât de obicei atunci când plecați la drum! În plus, ar trebui să luați măsuri pentru a preveni eventuale probleme medicale.

Eclipsa de Lună are loc în zona familei, a domiciliului, contribuind la creșterea activității în treburile casnice. Momentele legate de relațiile cu mama, de achiziționarea sau amenajarea locuințelor, vin acum în prim-plan. Dar este mai bine să amânați soluția problemelor  și achiziționarea de articole de uz casnic scumpe. Influența unei eclipse de Lună este controversată, de aceea recomand să fiți mai atenți în toate domeniile.

Horoscop săptămânal Balanță: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Ca să puteți lucra în liniște pentru ale voastre, e nevoie să vă retrageți în spațiul vostru personal. Prezența unui loc sigur, în care nimeni nu vă deranjează și veți putea să vă luați timp, va fi necesar pentru odihna și restaurarea vitalității. Numai în singurătate veți putea continua munca internă serioasă. Vă veți putea dedica pasiunilor și hobby-urilor.  Merită să încercați să desenați sau să dansați, spre exemplu, deoarece abilitățile motorii inerente bune ale mâinilor și picioarelor vor contribui frumos la acest lucru.

Eclipsa are loc în casa de călătorii, educație, comunicare, documente. Iar dacă mergeți pe drum la o oră și zi apropiată de această dată, fiți cât mai atenți posibil. Recomand manifestarea tactului în comunicare, căci altfel, poate apărea un conflict greu de gestionat.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Învățați pe propria piele că nu toate victoriile merită obținute, unele având chiar un gust dulce amărui. Aveți oportunități pe plan financiar, vi se propun noi afaceri sau noi colaborări, dar pe de altă parte cheltuielile în exces vă stresează. Cei mai în vârstă, cei cu autoritate din familie sau de la muncă au o părere clară despre cum ar trebui să vă conduceți finanțele și nu se sfiesc să vă ofere lecții. Ascultați și mai bine recunoașteți din start că ați întrecut măsura decât să căutați scuze care mai mult să vă acuze.

Cu energiile eclipsei, pot apărea idei a căror implementare va duce la un succes financiar fără precedent. Aceasta este o perspectivă foarte realistă, deoarece oamenii din zodia voastră au un simț financiar și o tenacitate deosebite. Cu toate acestea, în zilele apropiate eclipsei, recomand să nu luați decizii importante legate de bani, este necesar să vă abțineți de la achiziții scumpe. Vor fi probabil cheltuieli nejustificate, inclusiv cu creditul, pe care cu greu le veți acoperi.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Munca nu vă este răsplătită și nu primiți bani suficienți pentru eforturile depuse. Chiar și așa, din când în când recomand să faceți o pauză de la sarcinile profesionale și ocupați-vă de recreere. Vi se oferă noi sarcini și responsabilități întrucat nimic nu vine fără un cost, dar mai bine amânați puțin să dați un răspuns final. E posibil să existe clauze ascunse sau să apară dezacorduri între toate persoanele implicate. Nu dați bani cu împrumut dacă vreți să ajutați faceți donații, pentru că vă puteți trezi că durează prea mult să vă recuperați datoria.

Pe eclipsă este recomandabil să reflectați asupra situației actuale și să reevaluați. S-ar putea ca nevoile să nu vi se potrivească cu nevoile celor apropiați și este foarte important să găsiți un echilibru. Luna aruncă lumină asupra lucrurilor ascunse în întuneric, poate că veți afla un anumit secret sau vă veți confrunta cu propriile întunecimi. Eclipsa vorbește și despre finaluri, astfel încât este posibil sfârșitul unei relații care a rănit. În unele cupluri, problemele de lungă durată vor exacerba și va fi imposibil să le ignorați. Acum chiar trebuie să căutați o cale de ieșire.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Coechipierii și colegii vă apreciază și vă consideră un adevărat lucrător în echipă. Vi se pot propune călătorii, fie cu scop profesional, fie de sănătate, fie cu scop de vacanță împreună cu cei dragi. Ideea de a merge în alte locuri și de vedea altceva vă face pozitivi, entuziaști și vă dă energia și vigoarea de a vă ocupa de planuri, de a pune lucrurile în mișcare. Vi se activează trăirile emoționale, dorința de a încerca cât mai mult din elementele noi și e posibil să ajungeți să îmbinați utilul cu plăcutul ori în mod original să căutați soluții ale unor probleme bănești.

Eclipsa activează o casă a secretelor sau maladiilor, ceea ce indică probabilitatea problemelor sau intrigilor inamicilor ascunși. Poate că vor fi lucruri care se vor întoarce inevitabil împotrivă. Prin urmare, izolarea vă avantajează, ca și păstrarea de secrete. Cu toate acestea, timpul este favorabil pentru activități creative sau caritabile.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Cineva din anturajul vostru va fi insistent, încăpățânat și agresiv, iar ca să evitați orice situație tensionată e nevoie să fiți calmi și deosebit de fermi. În caz contrar, vă asumați riscuri nejustificate și, din grabă, în loc să aplanați, vă puteți îndrepta spre greșeli grave.

În familie, nu este exclus să vă simțiți lipsiți atat de confort fizic, cât și psihic. Membrii și rudele pot interpreta acțiunile voastre ca fiind greșite și or să înceapă să pună bețe în roată, ceea ce face dificilă punerea în aplicare a planurilor dorite.

Eclipsa activează conexiunile sociale, prieteniile,planurile de viitor. Se va lumina acolo ceva a ceea ce a fost anterior în umbră. Dacă împreună cu prietenii aveți o afacere comună, fiți pregătiți pentru surprize și nu tocmai din cele plăcute. Vigilența ar trebui exercitată la alegerea partenerilor pentru cooperare.

Horoscop săptămânal Pești: 24-30 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Eclipsa va activa o casă de carieră care anunță o schimbare în viața de afaceri sau o transformare a relației cu părinții. Ar trebui să se țină seama de faptul că Neptun se află în semnul vostru și formează un aspect nefavorabil cu axa eclipsei. Prin urmare, riscați să faceți o mulțime de greșeli. O atenție deosebită trebuie acordată atunci când comunicați cu conducerea și cu oficialii guvernamentali. Poate fi necesar să se clarifice unele puncte legate de lege, iar în acest caz vă sfătuiesc să contactați un avocat.

Din punct de vedere al finanțelor, situația este ambiguă, existând posibilitatea unor costuri inutile. Desigur,  o mică distracție va fi utilă, dar totul este bine cu moderare. Pierderile din investiții nereușite sunt posibile, așa că nu vă grăbiți să investiți în proiecte riscante. Dar există șansa de a câștiga bani dintr-un hobby și de a-l transforma într-o afacere profitabilă.

 

 
 
Loading...