Horoscopul săptămânal pentru perioada 25-31 mai 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 25-31 mai 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Gemeni li se reproșează lucruri mărunte.


Horoscop săptămânal Berbec: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1.jpg

berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Viața relațională devine una mai superficială . Majoritatea timpului de socializare va fi dedicat către ieșiri cu colegii, întâlniri cu superiorii sau cu mentorii de la diferite programe de specializare unde e nevoie să fiți mai protocolar, să fiți atenți să prindeți informații și oportunități din zbor. Partenerul se va simți neglijat și va fi nevoie să compensați cumva lipsa sau reducerea timpului petrecut împreună. E mai bine să faceți asta din proprie inițiativă, să nu așteptați să se ajungă la reproșuri –luați în calcul să organizați o excursie doar pentru voi doi la sfârșit de săptămână sau câteva zile în care să fiți alături. Sunt deci fluctuații la nivel bănesc, pe de o parte acționați pentru a vă asigura un venit sporit în viitor, vă specializați și vă implicați în viața profesională, e posibil ca anumite ieșiri să se facă pe socoteala voastră, iar pe de altă parte apar cheltuieli pentru a demonstra că nu i-ați uitat nici pe cei de acasă. Perioada se dovedește una de învățare, de schimbare a unor principii sau viziuni legate în principiu de domeniul profesional.

Horoscop săptămânal Taur: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_2.jpg

taur
Zodia Taur: 20 aprilie - 21 mai

Apar cheltuieli neprevăzute. Pot fi legate de cămin sau de starea de sănătate a unuia din părinți, oricum aveți de umblat la contul de economii sau la banii comuni din casă. De aici pot apărea discuții, va fi nevoie să munciți mai mult pentru a acoperi sumele care vă sunt necesare. Comunicarea vă ajută într-o mică măsură, nu prea aveți chef sau timp de dat explicații și vă bazați doar pe reputație referitor la corectitudine și la cum ați gestionat banii până acum. La locul de muncă lucrurile se precipită și e nevoie să faceți modificări de ultim moment sau să adaptați rapoarte, prezentări la noi cerințe și persoane. E important să nu vă dați voie să ajungeți la extenuare, să acordați atenție alimentației și să nu uitați că sunteți o singură persoană care nu le poate face pe toate simultan. Planul financiar devine o sursă de stres mental, vă dă peste cap și unele din obiectivele pe termen scurt. Vi se cere o foarte bună organizare a timpului, să folosiți agende,planificatoare. Oboseala vă poate face să uitați anumite întâlniri deja programate, iar imaginea să aibă de suferit.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Vi se cere să demonstrați răbdare, afecțiune, fără să aveți parte de prea multă reciprocitate. Relația partenerială e tensionată, e nevoie să abordați cu înțelegere discuțiile. Vi se pot reproșa lucruri mărunte sau unele care vă iau complet prin surprindere. Reacția trebuie controlată, discuția nu trebuie lăsată să o ia razna sau să se ajungă la jigniri care sunt greu de depășit sau de vindecat ulterior. Veștile bune vin din sectorul muncii, unde încep să apară rezultatele eforturilor depuse, vi se pot propune noi parteneriate care să fie profitabile pentru viitor. Rămâneți ferm pe punctul vostru de vedere, dar faceți ajustări la modul de prezentare. Dacă vă explicați cu calm poziția, celălalt va reacționa la rândul lui cu mai mult aplomb și se mai poate ajunge la un numitor comun. Pe de altă parte însă, puteți răbufni la interior, în ideea că zona de autocontrol de la un punct încolo devine sursă de stres și anexietate, vă înfuriați și dacă nu căutați metode să vă descărcați, apar simptome fizice neplăcute.

Horoscop săptămânal Rac: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0.jpg

Rac 22 iunie – 22 iulie

Continuați să fiți implicat într-un proiect profesional de anvergură, care vă ocupă majoritatea timpului. Asta presupune interacțiunea a mai mulți specialiști și straturi ierahice cu diferite niveluri de autoritate. Proiectarea, adoptarea deciziilor și implementarea sunt structurate în toată această mulțime socială. Aveți de comunicat, de reținut nume, informații, date personale. Acumularea informațiilor, găsirea de soluții optime pentru fiecare din cei implicați, totul în timp ce țineți cont de bugetul pus la dispoziție trebuie să devină o  a doua obișnuință. Această distribuire a responsabilității și-a dovedit utilitatea de-a lungul timpului, stăpâniți mecanismul dar acum resimțiți ca oboseală acest amalgam de cunoștințe noi, de date,de planificatoare și de liste pe care trebuie să le faceți. E indicat să solicitați sprijinul familiei și să explicați că este un moment important, cu miză destul de ridicată. Țineți însă în secret față de alții!

Horoscop săptămânal Leu: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1.jpg

Leu 23 iulie – 22 august

 Mintea vă e plină de gânduri. Bănuiți că sunt colegi sau firme care vor să demareze proiecte similare cu produsele de top ale  firmei voastre sau să facă concurență directă la sarcinile de care sunteți responsabil. Un eventual sabotaj vă trece prin gânduri, dar e indicat să nu intrați în detalii față de nimeni până când nu aveți dovezi concrete sau mai solide decât intuiția. Confidențial, încercați să aveți discuții cu superiorii ierarhici și să le vorbiți sau să sugerați ceva despre temerile legate de reducerea pe viitor a câștigurilor.

Veștile bune vin de la starea de sănătate unde, dacă ați făcut analize, acum primiți rezultate liniștitoare.  Vă puteți ajuta dacă renunțați la țigări sau măcar să le reduceți și să încercați să faceți față la rulajul mental prin activități de deconectare mai sănătoase – mersul la sală sau o dietă mai controlată. Fluxul financiar viitor vă îngrijorează, vă așteptați la mai multe ore suplimentare și constatați că nici nu prea aveți cum să mai puneți bază pe colaborarea cu alți colegi. Folosiți timpul liber și pentru a trage propriile concluzii despre cum ați putea să ajutați sau dacă este într-adevăr o luptă în care sunteți implicat direct. Încercați să fiți cât mai cerebrali, mai detașați și în același timp să vă păstrați pasiunea pentru ceea ce faceți și să nu abandonați sau să cedați limbuției. Nu e momentul să renunțați la discreția maximă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_2_1.jpg

Fecioară 23 august-22 septembrie

Fiți pregătit să vă faceți cunoștințe noi, să socializați și să vă dați voie să fiți cât mai natural. Nu apelați la artificii sau la minciuni de conveniență.

Vă sunt favorabile activitățile de comerț, afacerile legate de imobiliare, dar e necesar să vă duceți către ceilalți. Oportunitățile le veți afla prin socializare, nu neapărat prin căile oficiale. Proiectele de care aflați sunt destul de ambițioase și vă pot copleși inițial. E indicat să nu dați răspunsurile finale pe loc, să nu faceți promisiuni ci doar să fiți destul de carismatic încât să vă arătați clar interesul dar și să obțineți mai mult timp de gândire. Analizați ce ar presupune ca salariu, bonusuri, mai mulți clienți sau lucru mai intens cu oamenii, mai multe sarcini sau resonsabilități mai importante. Folosiți-vă și de ideile membrilor familiei cu care vă puteți consulta liber, fără a vă teme că vor fi invidioși.

Horoscop săptămânal Balanță: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3.jpg

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Dacă vi se ivește șansa unor ieșiri neprevăzute la care sunteți invitat de persoane al căror respect vă doriți să îl câștigați, sunteți sfătuiți să nu refuzați. Majoritatea activităților vor funcționa în baza inerției și aveți ocazia și energia necesară să vă ocupați printre rânduri și de sarcinile mereu lăsate la urmă. Ascultați sfaturile partenerului legate de sănătate, căci puteți fi prea prins în dorința de a face și a materializa din idei și responsabilități. Vi se întorc bani din datorii, dar care trebuie gestionați și cheltuiți pe lucruri pentru a spori starea de bine de acasă sau de la locul unde petreceți cel mai mult împreună cu partenerul. La fel de apreciate de cei dragi sunt investițiile în formă de excursii în aer liber sau în cursuri de specializare pe subiecte comune. Bucurați-vă de suma primită și împărtășiți cu cei dragi, fără a vă simți vinovat.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2.jpg

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Banii scoși din buzunar pe fond emoțional vor fi puși sub lupă de partener sau de asociați și e mai bine să aveți agumente că măcar acum ați făcut sau faceți eforturi să reduceți proporția acestora. Stabiliți-vă plafoane bugetare, faceți noi modele de liste, încercați să vă fixați o sumă și în care să vă încadrați pentru partea de bani dați pe nevoile zilnice. E important sprijinul primit de la prietenii pe care îi puteți solicita să vă ofere măcar sugestii mai ieftine de petrecere a timpului liber sau chiar să vă ajute cu sfaturi de economisire din experiența proprie. Ascultați, adaptați și introduceți încet-încet câteva din idei în programul personal. Ideea de bază este de fapt să învățați să economisiți și să fiți ceva mai restrictiv la pungă, fără a renunța la prea multe din plăceri sau hobby-uri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2.jpg

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Viața sentimentală se va bucura de structură, aveți senzația că lucrurile se așează și știți cum stați, la ce să vă așteptați ca  tip de comportament și pe ce vă bazați de la cei dragi. Vești bune par să vină și din zona profesională, unde imaginea de persoană serioasă și asumată pe care o au superiorii vă aduce beneficii bănești. Vă puteți face planuri pentru ieșiri, planificați câteva întâlniri plăcute în care să sărbătoriți reușitele personale și să vă puneți la curent cu ultimele evenimente din viața anturajului pe care l-ați neglijat oarecum. Și acum rămâne important echilibrul între viața privată, relația cu partenerul și grupul larg de prieteni. Mențineți conversațiile la un nivel relaxat. Chiar dacă trebuie să vă contraziceți sau să vă impuneți părerea, faceți-o calm.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_1.jpg

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Sunt elemente din viață pe care le vreți schimbate. Gândiți la scară mare, îndrăzniți și vedeți peste limitele impuse de societate. Fiți corect, admiteți propriile limite și îndrăzniți să vă îndepliniți un vis vechi sau măcar să faceți primul pas către asta. Cu cât va fi decizia mai originală, cu atât mai mult succes veți avea. Vă puteți interesa și de un eventual credit pentru a avea o bază de finanțare a planului conceput acum. Pe ceeași linie, există posibilitatea să luați în calcul extinderea spațiului locativ actual pentru a avea spațiul necesar punerii în practică a visului. Aveți noroc că vă bucurați de sprijin emoțional și probabil și susținere financiară din partea celor dragi. Aceștia au încredere în voi și sunt dispuși să vă aducă dovezi concrete. Este o perioadă de progres și de conștientizare a faptului că nu sunteți singur, că indiferent ce decideți, cei dragi vă stau alături.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_1.jpg

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Totul vă motivează și vă oferă susținere să vă asumați responsabilități și să planificați activități cu partenerul sau chiar deplasări pe care le-ați amânat. Cheltuielile planificate acum  au rezultate imediate, dar e important să fiți cu ochii pe finanțele care sunt la comun. Banii celuilalt devin subiect de discuție, vă puteți trezi în controverse delicate, nu pentru că ați fi făcut ceva ascuns, ci pentru că apar suspiciuni din senin, care vă iau pe nepregătite. E bine să aveți acoperire, hârtiile și orice documentație era în sarcina voastră, să fie la zi și să verificați imediat orice afirmație din partea asociaților. Luați în calcul și unele încheieri de colaborare și priviți partea bună–au fost parteneriate care fac loc unor noi începuturi, noi relații în care aveți avantajul experienței anterioare care vă dă informații și vă face să știți ce să cereți și cum să puneți problema acum. Aveți parte de noi porniri, cam dramatice e drept, cu responsabilități multiple care marșează pe schimbări de acte și de negociere, chestiuni juridice. Cuvintele cheie rămân Transformare și Evoluție, cu adaptare a principiilor din mers.

Horoscop săptămânal Pești: 25-31 mai 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4.jpg

Pești 19 februarie – 20 martie

Vă ia prin surprindere dorința de a petrece mai mult timp acasă, de a face ordine și de a repara unde știți că sunt zone cu probleme. Nu mai aveți tendința de a modifica, ci de a prezerva, de a vă consulta cu familia și de a face planuri comune pentru îmbunătățirea traiului comun. Nu vă mai faceți griji pentru exterior, simțiți că aveți un punct de sprijin solid și nu vă mai stresează așa mult influența din afară. Puteți fi creativ și în rutina personală, să găsiți metode mai amuzante de a face mișcare, poate chiar împreună cu cei dragi. Comunicarea este mult accentuată și sunteți jovial, volubil, adaptabil, o companie plăcută care acum conștientizează că prinde mai multe muște cu miere decât cu oțet. Profitați, sfătuiți-vă, bucuria organizării unor evenimente de familie poate fi chiar ocazia de a vă reconecta.

Loading...