Horoscopul săptămânal pentru perioada 27 iulie - 2 august 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 27 iulie - 2 august 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Fecioară se confruntă cu obstacole neaşteptate.


Horoscop săptămânal Berbec: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1_1_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Vouă deocamdată vă recomand odihnă, metode de revitalizare, concediu departe de tumultul vieții cotidiene. Cât despre activități, este mai bine să rămâneți la munca din spatele scenei ori să finalizați treburile și acordurile din trecut, să lămuriți cu conducerea, cu șefii toate problemele controversate. Abia după aceea pot apărea perspective bune de lucru, noi propuneri și proiecte, care în acest moment vor fi în stadiul elaborării și acordului. În plus, orice activitate colectivă poate  fi activă și productivă, iar voi veți putea să vă dovediți inspiratori și buni organizatori pentru alții, lucru care oferă motive să fiți  mândri de voi înșivă.

Financiar, latura materială se poate stabiliza, iar unii dintre voi veți putea primi venituri din proiectele trecute. Nu ar trebui totuși să dezvăluiți altora planurile sau succesele financiare și este recomandabil să fiți mai atenți la calcule, la completarea documentației, deoarece există riscul ca informațiile importante și  confidențiale să cadă în mâini greșite.

Horoscop săptămânal Taur: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Vă așteaptă o săptămână destul de reușită și stabilă, căci puteți pune lucruri, gânduri sau relații cu alții în ordine, iar în această privință, perioada este cea mai potrivită. Dovediți profesionalism atunci când vi se cere asta, iar ideile de altădată pot deveni relevante și numai bune de pus în practică. Unii pot consolida pozițiile la locul de muncă, alții în sfera publică ori pot urca pe scara carierei, mai ales că ajutorul altora se poate dovedi semnificativ .Aceasta este o perioadă bună pentru încheierea acordurilor, desfășurarea tranzacțiilor, pentru cooperare, căutare de parteneri și sponsori, pentru realizarea reformei, atât la locul de muncă, cât și în relațiile de familie și personale, iar multe dintre acțiuni vor funcționa în viitor.

Totuși, nu totul va decurge fără probleme în relațiile personale, iar multe dintre ele pot întâmpina nemulțumiri, reproșuri, pot stârni complexe din trecut și nesiguranță. În această situație, este mai bine să acordați atenție mai curând relațiilor externe decât celor personale. Un fond emoțional crescut nu va contribui sub nicio formă la o soluție constructivă a problemelor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Atitudinea față de îndatoririle voastre se va schimba căci veți simți o creștere a potențialului și veți solicita o poziție mai înaltă, o muncă mai promițătoare. Este posibil ca negocierile purtate în acest sens  să poată avea succes. Cea mai activă va fi probabil perioada cuprinsă între25 și 27 iulie, când veți putea atinge obiectivul propus la începutul anului. Sarcinile profesionale se pot schimba sau vi se va oferi un alt loc de muncă. Succesul în afaceri va depinde de concentrarea eforturilor și abilitățile pe care le aveți pentru a menține situația sub control în cel mai imprevizibil eveniment pe care l-ați putea întâmpina. Situația se poate schimba foarte repede, pot apărea idei noi, persoane noi, circumstanțe dificil de prevăzut. În același timp, realizările sau erorile din trecut au legătură cu respectul colegilor. Numai dacă îl aveți, ei vă vor ajuta.

Material, deși veniturile pot crește, totuși nu ar trebui să cedați dorințelor și să faceți cumpărături scumpe deoarece ele pot avea defecte ascunse. Practic, există riscul de a irosi degeaba mulți bani. Mai mult decât atât și în viața personală-i posibil ca așteptările să nu vă fie îndeplinite, să aveți dezamăgiri și speranțele să se prăbușească.

Horoscop săptămânal Rac: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1_0.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Posibil ca evenimentele pe care le veți traversa să aibă un caracter ciudat, imprevizibil. Nu vă grăbiți și nu vă îndreptați spre nicio situație care vi se pare așa. Dacă aveți răbdare, foarte curând veți înțelege totul. Dorința de a impresiona pe alți oameni vă va spune ce trebuie să faceți pentru a vă afla într-o lumină favorabilă, pentru a vă apăra dacă se ivesc acuzații. Fără a vă ascunde intențiile reale, veți reuși să faceți pe cineva să își arate sentimentele adevărate. Sunteți înzestrați cu o bună intuiție și simțiți în mod clar unde și când să  puteți lovi cu ușurință pentru a vă atinge ținta. Astfel, efortul, negocierea și dezbaterile aprinse vor fi la ordinea zilei pentru voi.

Trecutul și realizările lui, urmele lăsate, vă ajută în anumite situații. Spre exemplu, persoane cărora le-ați ținut odată mâna, le-ați ridicat la un nivel spiritual superior sau la un nou nivel, ocupă acum o poziție mai înaltă în societate. Ele nu v-au uitat și vă vor ajuta la rândul lor.

Grijă la tensiunile cu prietenii sau cu membrii familiei pentru că, încercând să rezolvați, puteți de fapt strica. Asta dacă nu cumva o veți face în mod deliberat, tocmai pentru a pune lucrurile la punct indiferent cum, odată pentru totdeauna.

Horoscop săptămânal Leu: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1_2.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Lipsa banilor, bineînțeles că este un lucru neplăcut, dar asta nu înseamnă că banii alcătuiesc sensul vieții. Iar dacă veți recunoaște acest lucru, atunci săptămâna poate trece fără stres și fără probleme. Aceia care nu se simt mulțumiți cu viața lor, nu au decât să facă schimbări în familie, la locul de muncă, în rutina de zi cu zi.

Puteți fi obligați la a vă apăra persistent pozițiile în fața unui grup de oameni asemănători sau a intereselor lor în fața prietenilor. Eforturile de a implementa un proiect serios pot fi zadarnice. Mai bine să nu participați la evenimente colective mari, la acțiuni și să nu încercați să  rezolvați relația cu prietenii.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Vă puteți confrunta cu obstacole neașteptate, dar nu e ceva extraordinar asta pentru voi în ultima vreme. După ce le veți traversa, o să realizați că viața este frumoasă! Veți călători, iar drumurile vor fi mai curând cu reușite decât dezamăgitoare. De asemenea, veți fi fericiți să faceți orice lucru care are legătură cu domenii intelectuale, de cercetare, literare și de informare, fie că stați de vorbă cu oameni de la care aveți ce învăța, fie că participați la seminarii.

Visele voastre nu trebuie să fie abstracte ci, bazându-vă pe autoritatea personală și utilizând oportunitățile altor persoane, puteți să  programați un plan de acțiune și să avansați cu îndrăzneală  pentru a vă atinge dorințele.

Va exista ceva secret pe care veți încerca să-l ascundeți de ceilalți. Grijă, că acțiunile tăcute nesăbuite sau cuvintele abandonate din greșeală într-o conversație cu cineva dintr-un cerc închis de comunicare,pot dezvălui totul.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Puteți experimenta o criză de identitate, să vă simțiți neînțeles și să păreți de neabordat pentru cei din exterior. Mesajele sunt amestecate atât din interior, cât și ceea ce recepționați din exterior. Deciziile cheie e mai bine să fie amânate sau, dacă sunt urgente, să vă consultați cu persoane în care aveți încredere înainte de a semna .Mai ales dacă e vorba de bani, trebuie atenție și să nu puneți prea mare bază pe ce se discută acum sau pe profitabilitatea așteptată. Aveți nevoie de timp să vă reîncărcați, să vă clarificați în primul rând cu nevoile personale și apoi în raport cu familia. Faceți lucruri pentru voi, reîntoarceți-vă la activități care știți că vă ofereau confort și vedeți dacă simțiți aceleași senzații.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Emoțiile și tumultul interior vă ajută să luați decizii ciudate sau extravagante pentru cei din jur, dar culmea, ideale pentru voi. Deși ulterior s-ar putea să vă întrebați de ce v-ați asumat aceste nebunii sau cum ați putut să fiți în stare de așa ceva, acum, pentru a vă ușura și elibera din tensiunea interioară, sunt exact ce aveți nevoie. Păstrați chitanțele de la tot ce achiziționați și fiți atenți la imprudențe de a vă deschide sufletul în fața unor persoane care au alte interese în minte decât să vă ajute să depășiți un moment dificil. Se pot reactiva unele probleme din domeniul familial, să fiți nevoit să faceți față și aici unor situații cu consecințe bruște și impact important asupra bugetului familiei sau asupra echilibrului de forțe din casă. Fiți pregătit să rezistați, sporiți-vă imunitatea!

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Ştiți să vă faceți apariția la scenă deschisă. Vă simțiți bine, aveți forță, atât interioară, cât și exterioară și arătați la fel de bine. Asta atrage privirile și nu aveți decât să învățați să primiți complimente elegant și să vă bucurați de aceste clipe. În fundal, doriți să faceți schimbări în cămin, simțiți că dacă ați face curățenie sau reamenajări, schimbări de stil mai de esență, ați căpăta mai multă claritate, libertate de mișcare și viziune de ansamblu. Aveți nevoie de acest tip de detoxifiere și să acceptați să vă vedeți la fel de frumos cum vă percep ceilalți, să primiți ce vi se comunică acum drept o realitate și să preluați controlul asupra discuțiilor cu persoane care vi se pare că vă intimidează. Planul financiar este stabil, ba chiar puteți primi bani suplimentari pentru activități din urmă sau vi propune o suplimentare a responsabilităților curente și o mărire aferentă a remunerației. Sănătatea este strâns legată de comunicare, cu cât vă împărtășiți mai mult emoțiile și trăirile și de ce nu, nemulțumirile, cu atât vă simțiți mai ușurat și mai plin de energie și entuziasm.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_0_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Capacitatea de a vă arăta profesionalismul, abilitatea de a organiza corect o afacere, un proiect poate oferi un avantaj în fața altor persoane, sporindu-vă nu numai respectul de sine și autoritatea, ci și veniturile financiare.

Veți fi obligați să înaintați cu fluxul, să acceptați situațiile așa cum vin ele, căci doar așa faceți alegerea potrivită, schimbarea de care să beneficiați, dar pe care nu voi ați cerut-o, ci vine datorită circumstanțelor.

Relațiile cu familia sau reparațiile aduse casei vor fi de bun augur sau unii se pot trezi chiar cu o moștenire sau un partaj la care nici nu s-au gândit.

La serviciu, datorită ideilor creative interesante, echipa poate deveni mai unită, iar activitățile comune vor fi roditoare și promițătoare. Veți putea anticipa pericolele și oportunitățile ascunse, ceea ce va ajuta să vă planificați pe deplin munca, subordonându-i pe ceilalți ideii voastre.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_0_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Ar trebui să mergeți cu grijă în perioada asta, pentru că veți avea destule provocări și blocaje cărora să le faceți față. Optimismul ieșit din comun se va dovedi a fi necorespunzător și poate face doar rău, iar calitățile personale trebuie să meargă în fundalul deciziilor pe care le veți lua.

Unii se vor arunca în treburile prietenilor și cunoștințelor, iar alții în muncă deoarece întrebările  legate de carieră vor fi puse în prim-plan. Nu sunt excluse problemele cu autorități și în urma lor să apară anumite obiective.

Veți fi apreciați de colegi datorită disponibilității voastre de a-i ajuta în momente dificile, iar încrederea în voi înșivă o să vă permită să tratați orice afacere și situație mult mai responsabil. Astfel, o să găsiți o cale de ieșire din situații critice fără să vă răniți prea tare. Dorința de schimbare și capacitatea de a lua în considerare toate variantele posibile de dezvoltare în urma evenimentelor, vor ajuta chiar și în cea mai rea conjunctură. Fiți pregătiți pentru un risc rezonabil, deoarece acum aveți ocazia, prin încercări, de a vă îmbunătăți semnificativ viața!

Horoscop săptămânal Pești: 27 iulie - 2 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4_0_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie

Ajung la termen unele datorii și scadența nu mai poate fi amânată sau prelungită. E posibil să fie nevoie să apelați la cei din jur pentru a vă împrumuta anumite sume de bani ca să acoperiți restanțele, dar e mai simplu să vă îndatorați la prieteni decât să încercați să negociați acum cu diverse instituții financiar- bancare. Aveți de ales dintre două rele, iar cel mai mic rău e varianta cu ajutorul anturajului. Simultan, realizați că trebuie să schimbați atitudinea față de bani și să găsiți modalități mai eficiente decât cele de până acum de a ține sub control bugetul. E necesar să faceți ca banii să muncească, să planificați mișcările și cheltuielile mai consistente pentru a nu rămâne descoperiți și a fi nevoiți să ajungeți din nou la surse de finanțare externe. Treceți prin momente de revelație, de înțelegere a tiparelor după care v-ați ghidat. Trăirile nu sunt plăcute, e nevoie să închideți situații și să vă ajustați comportamentul pentru viitor.

 

 
 
Loading...