Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 28 octombrie - 3 noiembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Rac pot deveni enervanţi pentru familie.


Horoscop săptămânal Berbec: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

O persoană dragă va fi sprijinul vostru fiabil și însoțitor în toate experiențele și faptele voastre. Acest sprijin va aduce o bună contribuție la relația voastră și chiar și mai mult, adică netezirea vechilor divergențe. Perioada curentă poate fi numită o etapă de "resetare", un moment în care totul intră în vigoare.

Principalele evenimente pot apărea în familie sau la domiciliu. Sunt posibile reparații minore, renovarea unui apartament, a unei case, reședințe de vară. Se pot achiziționa mobilier și obiecte diverse care decorează viața. Mulți nativi or să dedice timp părinților, rudelor, dar pot și primi sprijin bun din partea lor și moral, cât și financiar. După destule luni intense, acum vă puteți bucura de liniște și pace, pe care familia le va oferi de această dată.

Deși puteți petrece mult timp acasă, veți fi puternic atrași de comunicare. Sunt posibile întâlniri cu frați, surori, vecini, prieteni din copilărie. Încercați să dialogați mai des cu aceștia și, de asemenea, să vizitați părinții, deoarece aceștia vor avea nevoie de atenția și îngrijirea dumneavoastră.

Horoscop săptămânal Taur: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Perioada este favorabilă pentru corectare a greșelilor trecutului, a reconcilierii, a revenirii la vechile legături, atât amoroase, cât și de afaceri. Membrii cuplului pot fi uniți de copii, căci este posibilă o excursie la care vor participa toți.

Dacă a avut loc o ceartă recentă, iubiții vor supraviețui acum unui alt val de sentimente. Ei, de asemenea, sunt deschiși unei  călătorii, întâlniri cu prieteni care trăiesc într-un alt oraș sau într-o altă țară.

În relațiile cu copiii, este timpul să împliniți acordurile promise acum multă vreme, fie ca sunt cu privire la plimbarea pe la grădina zoologică, fie ca e vorba de ceva mult mai serios dacă fiul dumneavoastră este mai mare. Aceasta este săptămâna în care puteți repara și amintiți-vă bine ce doriți să  predați, să dați, să lăsați copilului. Nu pierdeți acest moment!

Unii nativi singuri pot întâlni o persoană interesantă care va deveni partenerul lor pentru o perioadă lungă de timp.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

În sfera iubirii, lucrurile nici pe departe nu sunt ușoare. Și dacă aveți deja un partener oficial, nu vă veți simți ca o persoană cu drepturi depline, căci lucrurile pot fi complicate de trădare și gelozie. Astfel se va ivi cearta și se pot strica relațiile până la o ruptură puternică a legăturilor. Pentru unele native, comportamentul perechii poate fi agresiv.

Nativele singure vor fi extraordinar de atractive și sexy, ceea ce va crește interesul pentru voi în rândul persoanelor de sex opus. Numai bine e un moment bun pentru a vizita un salon de înfrumusețare, ori cumpărați-vă un lucru nou rafinat. Este posibil să vă și îndrăgostiți, însă nu este exclusă o dependență morbidă puternică față de persoan iubită, ceea ce nu va fi ușor de rupt. Sentimentul de gelozie va fi atât de puternic încât va putea duce la acte necontrolate, chiar și la asalt fie el și verbal.

Este posibilă o schimbare neașteptată de partener intim sau nu este exclusă conceperea unui copil, deci luați măsuri de precauție dacă nu doriți o sarcină.

Horoscop săptămânal Rac: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Acasă, în familie, chiar puteți fi enervanți. Conflictele pot fi asociate cu probleme interne, dar și cu un fel de concurența dintre voi și rude sau confruntare cu părinții. Se pot ivi gelozii față de succesele voastre, sau locurile  unde v-ați nascut devin periculoase zilele astea, casa în acest moment poate fi un adevărat câmp de luptă, așa că, atenție! Unii nativi pot avea probleme familiale, care sunt un ecou al problemelor vechi și dificile, inclusiv o karmă. Casa poate fi deschisă elementelor răuvoitoare, ceea ce poate duce la furt și violență. Nu primiți necunoscuți la domiciliu!

Reparațiile și renovările de calitate scăzută, rețeaua electrică defectuoasă sau o lovitură de trăsnet pot cauza un incendiu, așa că nu vă face rău să vă asigurați locuința.

Sentimental, există un joc amuzant din trecut și din prezent. Dacă voi credeați că ați reușit să cunoașteți foarte bine pe alesul lângă care ați trăit mai mult de un an,atunci el vă poate surprinde cu concluzii și decizii neașteptate. Dacă relația voastră a început recent, la un moment dat va exista un sentiment că vă cunoașteți de-o viață întreagă.

Horoscop săptămânal Leu: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu 

Dacă nu ridicați banul la cel mai înalt ideal al perioadei, atunci această săptămână va fi una liniștită în viața de familie. În cazul în care relația va părea exagerat de calmă și plictisitoare, puteți arunca cu ușurință lemn pe foc în vatra casei,arătându-vă originalitatea și făcând surprize frumoase partenerilor. Calmul însă va fi temporar. Atât soții, cât și ceilalți membri ai cuplului  par să ia decizia de a uita de problemele recente cât și diferitelor tensiuni care pot împiedica mersul bun al relațiilor. Toate bune și frumoase, dar, așa cum se spune, "drumul spre iad e pavat cu intenții bune". O nouă relație este puțin probabilă, căci revenirea fostelor sentimente este completă. Dacă e bun timpul pentru a petrece cu un iubit, e la fel de bun și de asumare a educației copilului, de dedicare pentru o cauza favorită, de mers la teatru sau la un concert. De asemenea, este posibil să creați opere de orientare spirituală. Părinților, profesorilor și educatorilor le va fi mai ușor să dezvolte în elevii lor abilitățile intelectuale și creative, precum și să le insufle standarde morale și etice înalte.

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Este momentul să clarificați relațiile și să redistribuiți rolurile. Cum astfel de momente nu sunt niciodată ușoare, vă sfătuiesc să  ajustați conversațiile amănunțite cu oamenii apropiați, inclusiv cu soțul ori soția. Toți vă vor susține emoțional. Astrele vă recomandă șederea mai  îndelungată acasă, cu cei dragi, să vă ocupați de treburile casnice zilnice, să citiți cărți bune, să discutați cu părinții despre istoria și tradițiile familiei și să vă bucurați de viață, înconjurat de oameni dragi. Familia și părinții în acest moment pot juca un rol important în viața voastră. Părinții vor încerca să vă ghideze pe calea cea bună, așa că, nu respingeți instrucțiunile lor deoarece acestea vor contribui la perfecționarea dumneavoastră spirituală. Dacă manifestați respect față de părinți și respectați tradițiile ancestrale, Universul vă va ajuta și vă va proteja familia.

De asemenea, este un moment bun pentru a avea o petrecere la domiciliu, să invitați oaspeți, să discutați cu apropiații, să vă jucați cu copiii, să faceți ceea ce vă place. Unii dintre voi chiar se pot căsători.

Horoscop săptămânal Balanţă: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Este o bună perioadă pentru a pune lucrurile în ordine în casă și pentru a ajunge la un compromis pentru cele mai controversate probleme de familie. Putem spune chiar că, după o perioadă furtunoasă, în multe familii domină pacea și liniștea acum. Vă sugerez să fiți romantici și deschiși, să vă ascultați inima, pentru că restul, într-o relație, se va dezvolta de la sine.

Ceva probleme minore cu rudele au fost  soluționate rapid și nu au afectat atmosfera generală pozitivă în familie de acum.

Despre perechile aflate în căutare de locuință, mi-este greu să spun ceva deocamdată, dar este posibil ca măcar să primiți avizul și aprobarea părinților de a  începe să locuiți o perioadă sub același acoperiș.

Mulți dintre voi se pregătesc să finalizeze aranjamente grele pentru reparații, de îmbunătățire a aspectului casei. Poate în această săptămână veți găsi mijloacele de a achiziționa mobilier și alte obiecte care decorează și facilitează viața de zi cu zi.

Cât privește copiii, probabil acum le veți da o lecție de autoritate și respect.

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În viața personală, e posibilă acum repetarea unei metode uzate sau chiar a unor erori. Săptămâna însă poate fi numită una de proiect de lucru și de corectare a greșelilor, dacă se vrea. În primul rând mă  refer la relația cu cel ales. În familie, de ceva timp se simte energie în atmosferă. Deși presimțiți foarte bine ce cuvinte și acțiuni vă vor determina să aveți reacții, ba chiar și modul cum veți reacționa, tot nu vă puteți stăpâni și faceți în consecință. În acest fel, nu puteți scăpa de cercul vicios al problemelor care tărăgănează de zile, de luni sau de ani. Cu toate acestea, se pare că totul este în mâinile voastre. Trebuie doar să luați măsuri, să modificați și situația se poate schimba.

La domiciliu, doriți să aduceți schimbări, să faceți curățenie. Spațiul e plin cu unele lucruri vechi, dar ele sunt dragi și nu le puteți da, nici arunca. Legătura cu trecutul e mult prea adâncă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Pentru acele persoane aflate în cuplu neoficial, relațiile cu un iubit se stabilizează și, deși este posibilă încă o ceartă neașteptată, se poate ajunge brusc la împăcare. Iar inițiatorii veți fi voi. Iubiții pot decide să trăiască împreună apoi, în ciuda opoziției active a părinților.

Pentru partenerii oficiali, este un moment minunat pentru a pune lucrurile în ordine în casă, în familie, precum și în gânduri și sentimente. Dacă până acum au fost ceva neînțelegeri, starea devine mult mai plăcută, destinsă, pentru că, din multe puncte de vedere veți fi de acord atât cu soțul, cât și cu copiii. Aruncați o privire mai atentă, poate că ar trebui să aveți încredere în copiii voștri un pic mai mult decât de obicei.

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Săptămâna este una pentru normalizarea relațiilor de familie și a celor romantice. Este posibilă restaurarea legăturilor vechi, reluarea relațiilor cu rudele care locuiesc la distanță. Cu prietenii va fi o relație puternică și ei vă vor atrage în mod constant la întâlniri, la ieșiri în grup.

Cu iubiții din trecut veți avea dialoguri serioase care vor conduce la reconciliere, deși poate e mai bine să mergeți spre viitor separat.

Oricum, nu luați relațiile de familie prea în serios! Ele vă împovărează acum și vă complică situația. Încercați într-o manieră specială să glumiți, chiar dacă se pare că totul este pierdut. Acest lucru va dezamorsa situația.

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

E vremea să puteți schimba ceva într-o relație sau puteți începe o pagină nouă în povestea de dragoste. Principalul lucru este să înțelegeți ceea ce doriți de la relații, la ce anume vă așteptați de la  partener și, de asemenea, ce sunteți gata să oferiți în schimb. Cei care s-au iubit în trecut  pot să se împace între ei și să meargă într-o călătorie comună. E deci posibilă o reluare neașteptată a unei legături  cu o persoană din trecutul vostru, sau refaceți un traseu la o întâlnire cu cineva care trăiește într-un alt oraș sau într-o altă țară.

La domiciliu, arătați creativitate iar cei dragi vor aprecia cu siguranță lucrurile noi în casă, precum și decorarea. Pentru a crea confort și frumusețe nu aveți egal și bine-ar fi să utilizați acum acest talent.

Relațile cu rudele devin mult mai calde și, dacă în trecut s-ar fi întâmplat neînțelegeri, acum va fi posibil să le eliminați.

Fiți mai atenți la copii, la bunăstarea și starea lor de spirit! Încercați să fiți mai loiali și flexibili, căci încăpățânarea vă va împiedica să găsiți o limbă comună .

Horoscop săptămânal Peşti: 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

În viața personală, totul se va roti în jurul trecutului, amintiri, greșeli și bucurii. Acum puteți avea  știri de la o persoană de care te-ai despărțit mult timp și pentru care ați simțit odată sentimente calde. Cât despre certuri, reconciliere și alte plăceri, acestea vor fi la inițiativa dvs.

Se vor forma noi prietenii, iar relațiile prietenoase pot merge până la iubire.Alții nu se întâlnesc atât de des cât ar dori cu alesele, iar la mijlocul săptămânii este posibilă o conversație neplăcută. Explicați-i persoanei apropiate despre profesia și slujba voastră și ea va înțelege și ierta.

Casa va avea o atmosferă caldă, iar relațiile emoționale și înțelegerea dintre membrii familiei nu vor interfera unul cu celălalt, ci vor contribui la revizuirea valorilor și a creșterii interne. Cu toate acestea, în acest butoi de miere va fi un pic de gudron. Printre rudele apropiate, vecini, cunoștințe, pot apărea oameni care răspândesc bârfe sau vă provoacă ceva rău.

Loading...