Horoscopul săptămânal pentru perioada 29 iulie - 4 august 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 29 iulie - 4 august 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Leu nu trebuie să ia acum decizii importante.


Horoscop săptămânal Berbec: 29 iulie - 4 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Trebuie să vă conformaţi unor reguli făcute de alţii şi nu puteţi decât să disimulaţi ce simţiţ, să vă adaptaţi atitudinea şi comportamentul după fiecare. E momentul în care să faceţi ce e bine şi nu tot timpul asta coincide cu ce vreţi voi. Tot ce contează este rezultatul iar asta poate pune destul de multă presiune interioară. Ar fi indicat să alternaţi atitudinea cerută de protocolul de la serviciu sau de evenimentele unde mergeţi, cu momente în care să faceţi doar ce vreţi voi, să profitaţi de clipele libere pentru a suna acasă şi a vorbi cu prietenii dragi sau chiar să reluaţi legătura cu unii dintre amicii despre care nu mai ştiți mare lucru. Reuniunile cu prietenii, cu familia sunt calea ideală de refulare, de a uita de ţinute şi replici obligatorii şi, de ce nu, de a transforma unele relaţii, de a aprofunda interacţiunea cu câteva din persoanele revenite în viaţa voastră.

Horoscop săptămânal Taur: 29 iulie - 4 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă sunt supuse la test credinţa, indiferent că vorbim de credinţă în sens religios sau în sensul de sistem de principii după care vă ghidaţi. Aveţi nevoie să reajustaţi, să modelaţi şi să schimbaţi viziunea după care aţi acţionat în acest interval, iar asta o puteţi face după îndelungi discuţii cu cei de acasă, cu superiorii de la locul de muncă, discuţii din care să înţelegeţi exact ce ar trebui modificat pentru a evolua. Planul familial este cel care e posibil să iniţieze nevoia de transformare întrucât pot apărea nemulţumiri sau critici despre modul cum aţi reacţionat în anumite momente delicate din trecut şi acum vi se reproşează comportamentul. De aici apar în discuţie moştenirile, banii comuni. La locul de muncă e posibil să vi se solicite o abordare de ansamblu şi cumva totul se învârte în jurul ideii de acţiune bazată pe lucruri în care credeţi şi în care vă implicaţi pentru a le dezvolta ,în a nu face nimic mecanic, de la ajutorul oferit celor apropiaţi, până la sarcinile de serviciu.

 

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 iulie - 4 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Comunicarea începe să vă joace feste, tehnologia modernă vă face probleme şi trebuie să vă adunaţi toată răbdarea din interior ca să nu lăsaţi să răbufnească nervii asupra persoanelor ce se nimeresc în cale. Apelaţi la metode de autocontrol, la tehnici de respiraţie, modificaţi reacţiile obişnuite la micile drame cotidiene. Dacă până azi era rupere de nori să nu vă meargă telefonul, acum profitaţi şi mergeţi la evenimente unde să discutaţi cu oamenii faţă în faţă până se rezolvă situaţia. Nu lăsaţi egoul să vă domine, puteţi face afirmaţii pe care apoi va fi dificil să le controlaţi ca efecte sau chiar să dezvăluiţi secrete care v-au fost împărtăşite de alţii şi să conştientizaţi după ce aţi scăpat cuvintele. Analizaţi, revedeţi idei, schiţe sau planuri şi ulterior le veţi prezenta colegilor sau partenerului într-o variantă îmbunătăţită, mult mai uşor de pus în practică.

 

 

Horoscop săptămânal Rac: 29 iulie - 4 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

A sosit clipa să exprimaţi ce simţiţi, să alegeţi calea dipomatică. La fel este nevoie să vă exprimaţi dorinţele şi planurile financiare pe care le aveţi în minte, chiar dacă cel puţin la început veţi fi stângaci. Aveţi ocazia să obţineţi ce doriţi sau cel puţin partenerul sau asociaţii să vă spună exact cum vă pot sprijini, limitele ajutorului, condiţiile în care ar fi dispuşi să vă fie alături. E important să puneţi în aşteptare proiectele financiare, acum doar să estimaţi un cost, să aflaţi pe cine vă bazaţi şi să luaţi în calcul ce ar trebui să modificaţi în propriul program. Poate fi vorba de mai multe ore suplimentare la muncă, căutând sponsori sau poate fi vorba de mai mult timp acordat corpului, pentru a face faţă fizic provocărilor pe care vreţi să le iniţiaţi. E indicat să trataţi cu atenţie relaţia cu autorităţile sau cu cei care au influenţă ori putere asupra voastră indiferent sub ce formă, întrucât pot apărea oponenţi sau persoane care să vă pună beţe în roate.

 

 

Horoscop săptămânal Leu: 29 iulie - 4 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Nu e momentul ideal să luaţi decizii importante, să faceţi acele schimbări majore din minte. Puteţi regândi acţiuni planificate, revizui modul cum vă prezentaţi în societate, de la aparenţa fizică, la atitudinea adoptată faţă de anumite persoane. Fiţi precauţi la conversaţii, vedeţi cum verbalizaţi gândurile întrucât nu aveţi putere de materializare, ce spuneţi rămâne cumva în aer, vorbe la întâmplare care acum nu mobilizează pe ceilalţi să se alăture cauzei voastre. Parţiala lipsă de eficienţă şi eficacitate vă irită iar dacă cedaţi tentaţiei de a forţa lucrurile, de a vă ambiţiona să întreprindeţi ce nu se leagă, aveţi parte de momente de epuizare, de enervare şi pusee de tensiune atât fizică, cât şi mentală. Accesele de furie nu sunt potrivite şi chiar dacă simţiţi impulsul de a acţiona, e mai benefic să faceţi paşi mici, să nu vă aruncaţi la proiecte mari ci doar să vă ocupaţi de sarcinile de rutină unde e mai uşor de gestionat întârzierea sau adaptarea detaliilor.

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 iulie - 4 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Ştiţi intuitiv ce acţiuni ar trebui să întreprindeţi, sunteţi cel mai bun terapeut pentru voi, simţiţi când să vă forţaţi limitele şi când să reduceţi viteza, problema este să aveţi încredere în această potrivire, în a aplica trăirea interioară la evenimentele de zi cu zi. Organizaţi-vă un spaţiu al vostru în care să vă retrageţi şi să vă adunaţi gândurile. Izolarea vă ajută să faceţi analiza detaliilor, să despicaţi firul în patru aşa cum doriţi şi abia apoi să trageţi concluzii şi să luaţi deciziile potrivite. Puteţi să acordaţi mai mult timp familiei, să petreceţi voluntar timp în cămin, îngrijindu-vă de membrii familiei sau de propriul corp. Iniţial, ideea s-ar putea să vă sâcâie întrucât realizaţi că apar la suprafaţă tendinţe de a avea răbufniri din senin, cauzate de furie adunată şi neexprimată iar acum nu mai aveţi putere de control asupra emoţiilor. Fiţi blând cu voi, apelaţi la ritualuri de îngrijire şi la activităţi de relaxare. Folosiţi timpul pentru a vă face planuri de rezervă pentru unele proiecte deoarece pot apărea deturnări neprevăzute, persoane care cu zâmbetul pe buze să vă anunţe că s-au râzgândit legat de banii pe care urmau să vi-i dea şi să fie nevoie să reluaţi munca de la capăt.

 

 

Horoscop săptămânal Balanţă: 29 iulie - 4 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Aveţi în faţă dileme legate de dorinţa de a vă implica în activităţi speculative dar cu promisiune estimată de profit destul de rapid şi opoziţia apărută din partea familiei care ar dori să nu vă folosiţi economiile sau banii pentru promisiuni ce s-ar putea dovedi deşarte. E pus în discuţie bugetul existent, vi se cer explicaţii, apar sfătuitori şi experţi dintre prieteni şi,toată agitaţia cu oameni din trecut care deodată au un cuvânt important de spus pentru prezent, vă deranjează. Relaţia cu prietenii nu mai pare să vă aducă confortul sau empatia pentru care vă îndreptaţi către ei iar lecţia pare să fie să renunţaţi la ce vă trage în jos şi să acceptaţi că sunt momente când, chiar dacă apar pierderi financiare, e nevoie să mergeţi mai departe mulţumit fiindcă a fost o decizie asumată şi să nu vă mai pese aşa mult de păreri exterioare. Ideea nu e să pierdeţi bani pentru a învăţa o lecţie, ci să înţelegeţi că e bine să luaţi singur decizii legate de banii munciţi de voi şi doar să ascultaţi sfaturile şi experienţa altora, nu să le și aplicați.

 

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 iulie - 4 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Implicaţi-vă activ în jocul răbdării. Găsiţi metode să nu vă gândiţi la rezultatele propunerilor pe care le-aţi lansat şi faceţi aşteptarea mai plăcută, încât să vă automotivaţi să vă păstraţi interesul şi determinarea de a continua ce aţi demarat. Reputaţia poate avea de suferit dar de obicei nimeni nu reuşeste să mulţumească pe toată lumea şi, indiferent cât de mult ne străduim, tot se găseşte cineva care să critice un detaliu cât de mic. Realizaţi acum cine sunt persoanele a căror opinie e importantă pentru voi şi aprecierea cui contează şi reuşiţi  să faceţi distincţie între cei care sunt actori principali în viaţa voastră şi cei care sunt simpli trecători. Procesul nu e uşor, vă poate costa frământare sufletească, cereri de sprijin de la familie, senzaţie de neputinţă în forul interior dar uşurare. Obişnuinţa cu faptul că nu trebuie să fiţi pe placul tuturor vă ia de pe umeri o presiune imensă. Atenţia trebuie sporită la asociaţi, la conturile cu bani comuni, la facturile care apar.Verificaţi solduri, sume şi faceţi calculele de două ori înainte de a semna un act sau trimite la plată.

 

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 iulie - 4 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Aveţi ocazia să plecaţi către destinaţii noi, să descoperiţi locaţii noi dar nu uitaţi că,indiferent cât de scurtă e călătoria, e nevoie să verificaţi de două ori actele. Sunteţi împrăştiat mental şi puteţi lăsa în urmă documente necesare pentru a rezolva ceva așaîncât o să ajungeţi să faceţi drumuri mai  numeroase decât vă aşteptaţi. Bucuraţi-vă de peripeţii, căutaţi să găsiţi partea pozitivă din orice şi să profitaţi de aceste deplasări pentru a motiva şedinţele la coafor sau frizerie, la spa. Planificaţi timpul în aşa fel încât să nu fie nevoie să vă grăbiţi să ajungeţi dintr-un punct în altul, luaţi în calcul eventualitatea unor lucruri neprevăzute şi doar trăiţi clipa şi admiraţi peisajele noi cu schimbare de perspectivă. Exersaţi răbdarea şi flexibilitatea, nu totul va ieşi aşa cum aţi planificat de acasă. Esenţial rămâne să nu deveniţi temperamental şi să nu fiţi voi cel care aprinde scânteia. Fiţi doar observator şi încercaţi să apelaţi la resursele interioare de linişte, să nu vă daţi demisia spontan doar pentru că o sarcină nu e dusă la îndeplinire aşa cum v-aţi imaginat.Similar, evitaţi şi accidentele în trafic tot pe ideea de răbufnire spontană de nervi.

 

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 iulie - 4 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Perioada este importantă prin alternarea focusului de la propria persoană la relaţia cu partenerul şi apoi la atitudinea voastră în raport cu interacţiunea cu ceilalţi. Relaţionarea, atât la nivel personal, cât şi la nivel profesional revine pe scenă, este subiectul care vă solicită întrucât sesizaţi că o parte din relaţii s-au modificat. La unele aţi fost conştient de schimbarea de direcţie, dar în anumite cazuri vă confruntaţi cu noi cerinţe şi condiţii pentru a păstra interacţiunea. E o perioadă de introspecţie, de a vedea unde e nevoie să lăsaţi locul liber pentru ceva nou şi unde e nevoie de mai mult efort pentru a păstra respectiva persoană în viaţa voastră .Modificările se produc fie spontan, fie iniţiate chiar de voi şi e bine să fiţi cu un ochi atent la cei care apar acum, căci rolul lor va căpăta amploare în timp.

 

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 iulie - 4 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Poate nu e cel mai bun moment pentru comunicarea directă întrucât, oricât de deschis şi de transparent aţi fi, tot veţi rămâne cu impresia că ceva a rămas nespus sau neclar. Apar neînţelegeri, erori de transmitere a informaţiei sau pur şi simplu e nevoie să aveţi răbdare să aşteptaţi un răspuns la întrebările formulate. E indicat să vă înarmaţi cu acea răbdare şi în relaţiile cu instituţiile statului deoarece hârtiile dorite nu le veţi obţine din prima şi va fi nevoie de mai multe deplasări pentru a rezolva ceva aparent simplu. Comportamentul impulsiv mai ales la locul de muncă nu este adecvat. Puteţi deveni ţapul ispăşitor şi să răbufniţi exact când e mai puţin potrivit. Reacţiile emoţionale volatile şi imprevizibile acum nu vă duc către pasiune ci către pierderi apoi spre mult tumult interior.

 

 

Horoscop săptămânal Pești: 29 iulie - 4 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Cheful de muncă vă lipseşte, sunteţi plecat, fie cu gândul, fie chiar fizic în călătorii unde vă distraţi, cunoaşteţi persoane noi, alte culturi şi alte mentalităţi. Persoanele tinere vă sunt aliate, copiii vă încarcă cu energie pozitivă şi vă menţin nivelul dispoziţiei şi bucuria. Planul carierei nu poate fi neglijat complet, reuşeste cumva să se strecoare în viaţavoastră şi să vă solicite timp. Nu luaţi decizii rapid, fără să cugetaţi cât de puţin, faceţi câteva planuri şi apoi daţi un răspuns la solicitările profesionale. Întoarceţi-vă iute la activităţile preferate, vă puteţi chiar îndrăgosti şi e bine să nu vă gândiţi acum la sentimente pentru veşnicie,ci doar să vă bucuraţi de clipa prezentă şi să vă faceţi amintiri.Odată ce lăsaţi îngrijorarea pentru viitor să vă ocupe mintea,apar stări melancolice.

Loading...