Horoscopul săptămânal pentru perioada 3 - 9 februarie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 3- 9 februarie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Vărsător se pot confrunta cu probleme financiare în weekend.


Horoscop săptămânal Berbec: 3 -9 februarie 2020

Comunicarea activă, studiul noilor modalități și perspective pentru dezvoltare vor permite să se consolideze starea materială și să se pună în practică ideile.

Ei vor fi receptivi la noile cunoștințe, la noile tendințe, iar asta îi va ajuta să vadă lucrurile ascunse,pe care nu le-au dibuit până acum, să recunoască posibile oportunități în știință, educație, afaceri și să creeze apoi să dezvolte noi direcții. Instinctul îi va conduce să aibă succes nu numai în ceea ce privește finanțele, ci și să obțină faimă prin dezvoltarea de noi descoperiri.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Autoritatea și optimismul vor atrage noi parteneri, cu care în viitor pot colabora sau chiar deveni prieteni. De asemenea, este posibil să apară schimbări în viața personală, iar unii se pot îndrăgosti.

Horoscop săptămânal Taur: 3 - 9 februarie 2020

Interesul material îi va împinge pe nativi către acțiuni foarte active și decisive și pentru că își pot schimba flexibil tactica de data asta, chiar și-ar putea crește veniturile. Mulți vor afla idei sau vor lega relații de afaceri promițătoare, își pot implementa cu succes ideile și pot porni proiecte interesante. Vor prinde curaj și vor privi mai cu îndrăzneală spre viitor. Rămân totuși sensibile și în discuție taxele, ratele, impozitele, pe care îi sfătuiesc să le achite dacă vor liniște apoi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Personal, mulți vor dori să se și distreze cu prietenii, vor schimba partenerii dacă relația e șubredă, vor căuta impresii noi și mai vii. Dar dacă au o legătură de ceva timp,tot comportamentul lor de acum va pune pe jar relația prezentă.

În cea de-a doua parte a săptămânii ar putea să ia parte la rezolvarea problemelor unor persoane apropiate, a rudelor ori sunt posibile dificultăți financiare neașteptate într-o călătorie sau în relația cu un străin.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 - 9 februarie 2020

Este una dintre cele mai interesante și favorabile perioade ale anului. Este activat potențialul energetic și intelectual, dorința de libertate, de diversitate, de a extinde granițele cunoașterii de sine. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru câștigarea unei noi experiențe spirituale, pentru învățarea limbilor străine, pentru comunicarea cu oameni cu gândire similară, pentru călătorii. Gemenii vor fi plini de vitalitate și creativitate, astfel încât pot face orice treabă. De aceea, trebuie să comunice mult, să participe la dispute, seminarii, să plece la drum, să-și extindă cercul de cunoscuți și, astfel, să pună bazele succesului material și profesional viitor, pe suportul unei îmbunătățirii spirituale.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Unii pot primi o moștenire, alții se poate căsători bine, alții pot încheia parteneriate profitabile. Toate acestea pot deschide noi oportunități pentru o viață prosperă. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că parteneriatele trecute pot complica viața,pot crea obstacole și probleme.

Horoscop săptămânal Rac: 3 -9 februarie 2020

Aglomerația planetară din semnul opus nu e favorabilă pentru natura sensibilă a nativilor, iar ei pot obosi mai repede, vor avea nevoie de odihnă și de un mediu confortabil. Începutul lunii februarie se va dovedi a fi foarte dinamic și haotic și va aduce schimbări în viața lor, inclusiv ale prioritățile și punctelor de vedere. Acest lucru poate afecta componenta financiară a relațiilor cu partenerii, cu colaboratorii, cu asociații.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

În perioada 5 - 9 februarie 2020,mulți dintre ei se vor simți încrezători, vor dicta condițiile, vor aduna oameni noi în jurul lor. Ar trebui să utilizeze acest timp în beneficiul lor maxim, să discute probleme importante, să obțină sprijin, să încheie un acord, să ramburseze datoriile.

În restul perioadelor, pot apărea dificultăți din cauza greșelilor trecute sau a unei poziții excesiv de rigide. De aceea, trebuie să fie mai atenți la acțiunile acelora care nu îi înțeleg, precum și la comportamentul lor.

Horoscop săptămânal Leu: 3 - 9 februarie 2020

Interesul pentru activitățile sociale va crește, vor apărea noi parteneri și noi surse de venituri, ceea ce vor permite acestor nativi să aibă încredere în ei, să se simtă capabili de-și asuma sarcini și obiective globale. Mulți pot fi susținători ai justiției, ai relațiilor private și corecte, atât în ​​viața personală, cât și la locul de muncă, ceea ce va atrage noi susținători. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Beneficiază de oportunități pentru extinderea parteneriatelor, cooperare de succes și creștere a potențialului financiar, deoarece le vor fi create condiții favorabile pentru activitate cu  direcții noi în afaceri și în zona de creativitate. Iar pentru asta, nativii vor trebui să comunice mult, să călătorească, să negocieze, să participe la interviuri, dar să își restrângă dorința de putere și influență căci dacă și-o manifestă ar putea obține exact contrariul.

Să profite de deschiderea astrală acum, căci mai apoi energiile se modifică, implicit situațiile se schimbă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 - 9 februarie 2020

Începutul lunii februarie nu aduce prea multă energie și vitalitate nativilor, iar ei se pot trezi în mijlocul unor situații neconvenabile. Organismul va fi sensibil la boli, așa încât se impune o atenție în plus, o îngrijire responsabilă, cu hrană suficientă și odihnă la fel. Le recomand un ritm de viață mai calm, mai relaxant. Cu precădere în această săptămână să își pună lucrurile la punct în relația cu familia și să se aștepte la defecțiuni acasă.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Afectiv, se dorește intens o schimbare, dar familia nu e pregătită pentru asta și refuză. Mai mult, în acele cupluri care sunt împreună de mult timp, Fecioara își va stresa partenerul cu plângeri despre imperfecțiunea acestei lumi, despre nedreptățile oamenilor, fără să își dea seama că celălalt nu asta așteaptă să audă. Să se înceteze cu nemulțumirile și văicăreala deoarece, chiar dacă se va obține puțină compasiune, nimeni nu vă va iubi mai mult!

Horoscop săptămânal Balanță: 3 - 9 februarie 2020

Nativii vor reuși în activități sociale și profesionale, își vor putea consolida situația financiară și asta nu numai prin creșterea salariilor, ci și datorită conexiunilor de succes sau chiar a jocurilor de noroc la loteria vieții. Prin prisma faptului că beneficiază de protecție astrală pe multe direcții, ar trebui să acționeze activ. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Această perioadă le poate determina traseul pentru următorii câțiva ani, deci trebuie să fie mai decisivi, să nu se teamă de responsabilitate și de schimbare, inclusiv în domeniul sentimental. Asta deoarece unii pot întâlni o nouă iubire, creând relații pe termen lung și de durată.

Talentele artistice vor ajuta la atingerea de obiective, se va forma impresia potrivită și aprecierea celorlalți, mai ales pentru  aceia cu funcții. Așadar, aveți toată susținerea să aspirați la proiecte ambițioase pentru că veți fi susținuți, oamenii vor participa la planurile voastre și vă vor oferi sprijin inclusiv material.

Simpatici vor fi adolescenții care vor idealiza personaje de basm ori se vor îndrăgosti de o vedetă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 -9 februarie 2020

Pentru ei ritmul energiei astrale va fi o continuare a lunii trecute, doar că acum trebuie să sistematizeze una alta. Abilitățile de organizare devin activate, astfel încât nu prea vor fi sarcini imposibile pentru ei. Vor manifesta perseverență, curaj, vor putea învinge concurenții și rivalii, asta fără emoții și sentimente inutile. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În certuri și dispute vor putea să „închidă” pe oricine, să obțină informațiile necesare și să-și convingă adversarii să se retragă. Chiar și așa, ei vor simți totuși nevoia să-i protejeze pe cei din jur, să îi ajute pe cei slabi, deși în comunicare mulți nativi pot apărea reci și detașați, puțin aroganți, inaccesibili și mândri. Nici vorbă!

Îi sfătuiesc să pună multă bază pe intuiție, căci ea îi va ghida să facă pașii buni pentru a deschide cale acțiunilor din martie chiar.

Medical, să nu lase ca depresia să îi cuprindă, să își îngrijească la medic dantura sau sistemul osteo-muscular.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 -9 februarie 2020

Nu va fi o perioadă calmă dar, pentru că nativii au  un nivel ridicat de vitalitate, asta va contribui la manifestarea dinamică în sfera profesională și publică și va crește rezistența la sarcini grele, fără a compromite sănătatea. Potențialul intelectual va crește, la fel și puterea de adaptare, de receptivitate, astfel încât dorința de noutate și schimbarea vor deveni un fel de nevoi spirituale. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Energiile îi vor ajuta să își folosească bagajul intelectual, să obțină succes în activitățile educaționale, didactice sau științifice.

În schimb, erorile, neînțelegerea, inflexibilitatea în idei, speranțele nejustificate, pot aduce deziluzie în relațiile romantice. Atunci, va trebui să se acorde mai multă atenție responsabilităților familiale, treburilor de acasă, precum și consolidării legăturilor și relațiilor mai vechi.

Este posibil să fie nevoie să se cheltuiască bani și efort pentru a îngriji rudele bolnave, să se rezolve probleme cu copii sau tensiuni sentimentale ale acestora.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 - 9 februarie 2020

Ceea ce vor întreprinde, precum și puterea lor de a câștiga bani vor da roade perioada asta, primind răsplata pentru eforturile și planurile anterioare. Pot avea succes în afaceri, pot găsi noi modalități de a-și crește profiturile și, de asemenea, pot să manipuleze cu pricepere conștiința altora pentru a reuși ei în carieră și în afaceri. În același timp, vor putea îmbina cu succes profesia cu divertismentul, astfel că nativii nu vor fi lăsați fără atenția persoanelor de sex opus

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Ba chiar este posibil ca unii dintre ei să-și schimbe viața personală și aceia pe care îi vor alege, care apar în acest moment, să facă schimbări pozitive în viața și obiceiurile Capricornilor.

Cuvintele vor avea greutatea scontată și probabil că ei le vor conduce spre direcția care îi ajută să atingă ținta.

În ciuda succeselor în carieră și finanțe din prima săptămână, ei pot fi tot nemulțumiți de ei înșiși și de mediul lor, pot fi chinuiți de îndoieli, temeri care se pot dovedi a fi o frână de fapt în progresul lor.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 -9 februarie 2020

Nativii vor fi gata să se conecteze la noi direcții, proiecte, să propună și să pună în aplicare idei interesante. Aceste planuri și angajamente pot fi foarte importante și la cerere, astfel încât dorința de a se arăta publicului, de a simți gustul puterii va putea face din Vărsător un adevărat antreprenor.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Acum, în primul decan din lună, vor avea succes, vor fi convingători pentru șefii ori sponsorii lor, astfel încât să poată primi sprijinul financiar necesar și să-și crească veniturile. În același timp trebuie să-și restrângă dorințele, deoarece costurile pot provoca tensiuni și plângeri din partea prietenilor și rudelor.

În weekend, probleme financiare pot deveni urgente și-i pot coborî pe nativi de la cer la pământ, stringentă fiind nevoia de a finaliza treburi și angajamente din trecut. Comunicarea cu ceilalți esteși ea greoaie, așa încât vor fi dezamăgiți de oameni. Lucrurile se vor restabili.

Cu 3 planete grele și lente într-o zonă obscură, sevede treaba că ceva îi frământă maxim, îi face să se teamă de viitor, de necunoscut sau au remușcări dacă au făcut ceva eronat.

Horoscop săptămânal Pești: 3 -9 februarie 2020

Aceștia nu vor fi într-o formă maximă pentru că se vor simți vlăguiți, obosiți sau chiar bolnavi. Așadar, ar trebui să acorde mai multă atenție planurilor individuale și sănătății lor. Se pare că succesul va veni doar pentru acele proiecte în care au de rezolvat sarcini grele, pe termen lung. O serie de probleme vechi se vor reactualiza, vor avea de restituit datorii, relațiile vor fi neclare și dacă alții nu le dau banii la timp, nativii pot fi afectați în mod negativ în zona finanțelor. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Cerințele și sarcinile pe care alții or să le dea, așteptările ca Peștii să se conformeze rapid, chiar pot constitui o problemă. Îi sfătuiesc să caute sprijin în aceste condiții, ajutor concret, astfel încât ei să poate răspunde corespunzător și la timp.

Dacă nativii au un nou loc de muncă, îi sfătuiesc să echilibreze relațiile cu noii colegi, să își urmărească subalternii în caz că Peștii au vreo funcție, deoarece există acolo neclarități, ceva cețos și ambiguu.

În familie, se pot ivi ceva probleme cu copiii care, ori vor avea dificultăți și părinții trebuie să îi ajute, ori vor fi foarte aproape de a comite o greșeală și părinții trebuie să îi supravegheze.

Sentimental, nu e momentul de implicare în relații ascunse, căci complicația unei asemenea situații poate dăinui multă vreme de acum încolo

 
 
Loading...