Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 noiembrie - 6 decembrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 30 noiembrie - 6 decembrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Rac se lovesc de obstacole pe plan familial


Horoscop săptămânal Berbec: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Apar oportunități dar nu prea știți cum să le exploatați. Vă trec idei prin cap, stați pe gânduri prea mult sau pur și simplu oscilați și ocazia trece pe lângă voi. Încercați să fiți detașați, să sesizați proiectele care au acum potențial și nu neapărat profitabilitate imediată, ci gândiți în perspectivă, pe termen îndelungat. E nevoie să vă depășiți temerile, să încercați chiar dacă inițial vi se pare că nu pe tiparul vostru sau nu vedeți deocamdată cum ați putea avea rezultate concrete. Simultan, nivelul de stres crește, vă este greu să vă bucurați de lucrurile frumoase pentru că vă preocupați prea mult de respectarea cu strictețe a regulilor, de verificarea tuturor celor care vin cu informații sau propuneri către voi. Scepticismul vă face iritabil și impulsiv în acțiuni atunci când se instalează starea de epuizare. Fiți consecvent în activitatea fizică, nu faceți schimbări din dorința de a fi în acord cu ultimele tendințe și aveți grijă la accidentări, mai ales în zona superioară a corpului–brațe, zona toracică. Stările de angoasă ar trebui să fie un semn să apăsați pedala de frână, să nu fugiți de ce vi se pare nepotrivit, ci să vă confruntați,să căutați să vedeți avantajele și dacă puteți ieși din zona de confort.

Horoscop săptămânal Taur: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Dacă vi se pare că toate sunt prea predictibile, puteți încerca să schimbați ordinea acestora. Nu neapărat să schimbați complet lucrurile în sine sau să renunțați complet la unele activități în care ați investit timp și bani. Se produc schimbări inevitabil în rutină, unele povocate conștient din dorința de a face ceva original sau mai extravagant, iar altele produse de circumstanțe externe. Să vă opuneți, să vă enervați sau să demonstrați rezistență la ce e nou nu e ideea optimă și vă puteți distra chiar încercând să faceți față la o sumedenie de noutăți pe care de altfel le-ați fi ignorat. Măsurați înainte de a tăia legătura cu trecutul și cu ce a fost până acum, faceți planificări și apoi după ce aveți o strategie, acționați. Este accentuat sectorul profesional și cariera, apar persoane care vor să vă ia sub aripa lor și totul rămâne la deschiderea voastră. Experimentați noi anturaje, construiți pe bazele grupurilor sociale din care faceți deja parte și căutați permanent să vă ascultați vocea interioară, să nu acționați contra a ce simțiți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Lucrați la a vă schimba principii care nu mai sunt de actualitate sau nu mai aduc folos. Resimțiți în paralel, atât dorința de a face tranziția către ceva mai modern, cât și nevoia de o doză de securitate, dar acum ce e familiar și sigur vă poate costa pași din autodezvoltarea personală dacă nu vă asumați unele riscuri. Folosiți surse de inspirație externe, internet, prieteni din alte părți ale lumii care au diferite perspective și un alt fel de înțelepciune. Cercetați și explorați pentru a fi pregătit și hotărât să acționați atunci când se ivește șansa. Aceste călătorii virtuale vă pot trezi dorul de a călători și fizic în anumite locuri, de a relua legături cu anumite grupuri sociale și de a beneficia de sprijin chiar material în ideile care apar acum și pe care le supuneți discuțiilor. Renunțați la autolimitări, aveți doar senzația că mesajele trebuie ambalate în discursuri elaborate. Cei din jur vă sunt alături, trebuie doar cereți și să primiți.

Horoscop săptămânal Rac: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aveţi oportunităţi pentru care ar merita să acţionaţi, să vă interesaţi,dar e indicat să vă ocupaţi fix de munca de cercetare şi să nu iniţiaţi acum contracte sau negocieri. Puteţi cere opinii, să vă consultaţi şi să plecaţi urechea la părerea atât a prietenilor, cât şi a unor specialişti în domeniul vizat, să faceţi planuri. O mică cursă cu obstacole poate să apară în cale pe plan familial, influenţată de ambiţiile profesionale care vă acaparează timpul şi gândurile. Aveţi de făcut reaşezări mentale şi realinieri relaţionale, să vă eliberaţi de persoane cu care nu mai aveţi prea multe în comun şi să faceţi loc pentru altceva. E un moment în care trebuie să ştiţi ce aţi vrea să puneţi în loc, să fiţi mai siguri pe preferinţele şi nevoile curente. Puteţi relua un hobby din trecut, să vă lăsaţi creativitatea să zburde, dar e important să faceţi acea curăţenie înainte. Aveţi grijă la accidentări casnice şi la fondul tensionat din cămin care trebuie stins şi gestionat diplomat.

Horoscop săptămânal Leu: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Pe planul carierei sau al imaginii publice, pot veni frustrări legate fie de faptul că vi se pare că procesul de avansare este încetinit, fie nu sunteţi mulţumit de nivelul funcţiei care vi se oferă. Se pune în discuţie tema banilor pe care îi veţi primi, aveţi parte de negocieri, renegocieri dar ar fi mai benefic să nu semnaţi contractele acum şi să vă limitaţi la a stabili clauzele cât mai aproape de dorinţele personale. Discuţii vor fi,inclusiv pe planul familial, cei dragi vor considera că sunteţi prea pretenţios, că ambiţiile sunt prea mari şi astfel veţi avea de luptat pe mai multe fronturi. Răbdarea e importantă, rezultatele financiare vor fi cele aşteptate, dar nu din prima, va trebui să nu vă aruncaţi la prima ofertă şi să staţi în expectativă cel puţin până spre sfârşitul acestei perioade. Starea de agitaţie şi nelinişte poate avea consecinţe asupra imunităţii şi să vă predispună la răceli sau alergii sezoniere.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Vă doriţi altceva, nu neapărat pe un plan anume, ci doar simţiţi că e momentul să faceţi, să simţiţi, să mâncaţi,să acţionaţi diferit faţă de până acum. Pentru asta e nevoie de un efort financiar care duce la negocieri în familie referitoare la  sumele de bani pe care le aveţi în minte şi restricţiile bugetare de care trebuie să ţineţi cont. Schimbări veţi face, dar e bine să nu stârniţi crize în cămin şi să vă încadraţi în limita banilor disponibili. Puteţi începe cu paşi mai mici să vă programaţi la o schimbare de look, un mic upgrade la accesoriile de care vă folosiţi sau chiar să încercaţi să ascultaţi alte genuri de muzică sau un concert cu un artist pe care l-aţi ignorat până în prezent. Comunicarea este un aliat dacă ştiţi să folosiţi argumente de suflet, să vă expuneţi nevoia de a ieşi din rutină pentru a nu răbufni emoţional.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Atrageți în jur  persoane noi, le influențați fără să vă dați seama tot timpul de impactul avut și pierdeți din vedere faptul că e corect să le spuneți cât de mult vreți să vă implicați. Ideile de afaceri sau de evoluție profesională e bine să le împărtășiți, cei din jur vă ajută cu informații sau completări prețioase. Nu e momentul să și aplicați în practică, întrucât rezultatele nu vor fi cele scontate sau nu se dovedesc îndeajuns de profitabile. Aveți putere de convingere, obțineți cam tot ce vă propuneți de la anturaj, dar atunci când emiteți cereri, gândiți-vă la activități sau dorințe care să aducă un plus pentru toată lumea, de exemplu luați în calcul să organizați o deplasare de relaxare sau pentru un training. Ceilalți se aliniază ușor la ideile voastre și o să vă bucurați împreună de o sesiune de studiu sau de o companie plăcută. Evitați activitățile fizice intense.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Adunați informații, formulați ipoteze, urmăriți detalii, dar nu luați decizii acum. E un moment de cercetare, de alternare a perioadelor de muncă intensă cu perioade de relaxare. Recomand a acționa doar după ce aveți faptele stabilite, nu numai bazat pe ficțiune sau pe puterea imaginației. Atenție la ce înțelegeți din comportamentul celor din jur, la cum interpretați afirmațiile și ce replici puneți pe masă. Vă puteți simți agresați sau împinși de la spate să faceți lucruri pentru care vă gândeați că aveți mai mult timp să vă pregătiți și din cauza asta puteți să deveniți răutăcioși în exprimare. Nu înseamnă să spuneți Da chiar la orice doar pentru a evita discuțiile, dar după ce verificați calendarul, programul și angajamentele anterioare, luați totuși în calcul faptul că  nu toți cei din jur au ceva personal cu voi sau nu toți au intenții ascunse. Răspundeți din prima afirmativ la provocări legate de sănătate, de mișcare fizică și planificați întâlniri cu prietenii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Situații favorabile survin în urma comunicării sincere și a faptului că știți, ca prin noroc, să spuneți la momentul și persoanei potrivite ce aveți nevoie. Rezultatul final nu vă mulțumește, e ceva ce se rezolvă dar nu aplicând metoda pe care ați avut-o în minte. Renunțați la nemulțumire și fiți recunoscător pentru cum se așează lucrurile, chiar dacă nu vi se pare corect sau nu respectă norma aplicată. Sunt reușite pe partea financiară, dar nu în ideea că faceți profit, ci mai curând obțineți oferte avantajoase la cheltuielile pe care le aveți de făcut. Păstrați-vă simțul umorului, nu vă uitați totuși interesul pentru că aplecarea către detalii tehnice și terminologice vă  îndepărtează de la propriile obiective și o să ajungeți să spuneți Nu la oferte de sprijin care v-ar rezolva problema, doar pentru că celălalt vrea să vă ajute în felul lui.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Resimțiți orice vi se oferă, ca o presiune suplimentară pusă de ceilalți pentru a-i recompensa ulterior. Luați inițiative constructive pentru viitor, profitați de sprijinul care vi se oferă, mai ales de cel  material. Faceți descoperiri referitoare la comportamentul câtorva persoane din anturaj care vă pot aduce dezamăgiri, dar dacă priviți asta ca pe o ocazie de a căuta noi conexiuni și relații, deveniți ceva mai optimist. Apreciați obiectiv realitatea, ce primiți și ce se așteaptă în mod concret de la persoana voastră. Intuiția nu funcționează la maxim și apar răbufniri de nervi în fața cui nu trebuie. Sunteți prea sensibil la mediu, vă schimbați brusc părerea iar ceilalți rămân cu senzația că, fie vreți să șocați prin haine sau atitudine, fie nu prea vă pasă de nimeni și de nimic. Iar de fapt voi doar încercați să calculați mental cum să procedați pentru a face ca toate lumea să câștige. Sunt importante relaxarea și ritualurile de îngrijire a organismului– masaje, stretching.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Presupunerile pe care le faceți sunt din altă poveste și e posibil să fiți pus la punct. Verificați informațiile și ce vi se pare că e vag sau că nu înțelegeți ca logică din spatele unor acțiuni, ignorați în calcul și planificare propriile interese. Aveți parte de discuții disciplinare sau care au rolul de a vă arăta direcția corectă spre care să vă îndreptați. Evitați să jucați rolul de antrenor de viață și să contraatacați, să spuneți ce au alții de făcut, însușiți-vă critica care acum e constructivă, deși nu foarte plăcută. E mai ușor de realizat ajustarea dacă începeți de la primele semne, de la câteva cuvinte sau imbolduri. În special cariera sau reputația profesională vor trebui upgradate, iar asta vine la pachet cu schimbări de anturaj, de opinii legate de ce anume aveți nevoie de la susținători, de experiență sau de un bun marketing. Acceptați că ambele răspunsuri sunt corecte, trebuie să vă confruntați cu sistemul de valori personal și să îl clarificați.

Horoscop săptămânal Pești: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Ambiguitatea pare să devină o a doua natură. Treceți prin restricții impuse de cei din jur, iar dacă e vorba și de relații legate de moșteniri, gestiune comună a banilor, lucrurile se complică. Stresul vă aduce în punctul în care să admiteți că e nevoie de restructurare, de rearmonizare prin lucrurile simple. Vă creați un sistem diferit de a reinstaura echilibrul dintre viața personală și muncă, banii comuni și banii individuali și e bine să comunicați. În cazul în care nu vorbiți, nu primiți sprijinul necesar, acționați pe cont propriu în situații în care e nevoie tocmai de negociere și de compromis pentru a câștiga toți cei implicați. Starea fizică susține un efort prelungit, dar și aici apar condiționări, căci pentru a rezista la un ritm haotic, trebuie să faceți altceva. Dacă până acum vă săturați cu o cafea și un croissant, acum apar pofte atipice, dorințe de a vă asigura confortul mai extravagant, vă relaxați mergând la sală, la zumba sau la proceduri experimentale. Ascultați-vă vocea interioară, chiar dacă pentru asta luați bani de la alții!

 
 
Loading...