Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 septembrie-6 octombrie îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 30 septembrie-6 octombrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Fecioară sunt plini de energie


Horoscop săptămânal Berbec: 30 septembrie-6 octombrie septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Sunteţi îndemnaţi să vă stabiliţi drept prioritate sporirea bunăstării şi confortului personal,indiferent că vă gândiţi la activităţi pentru îmbunătăţirea stării fizice sau pentru a vă menţine stabilitatea psiho-emoţională. Puteţi să începeţi o nouă dietă sau să abordaţi câteva din principiile unui stil de viaţă de care sunteţi atras, interesat sau intrigat. Factorul de lărgire a viziunii contează,e important să prindeţi informaţii despre schimbările pe care vreţi să le faceţi de la persoane care au o experienţă, mentalitate sau cultură diferită. Moderaţia este cheia ,nu trebuie să faceţi o manie sau să deveniţi prea rigid din a urma noile reguli pe care încercaţi să le integraţi în viaţă. La fel de importantă este şi voinţa. Puteţi alege obiceiuri de care vreţi să scăpaţi sau ceva care simţiţi că nu mai este funcţional.

Horoscop săptămânal Taur: 30 septembrie-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vă puteţi petrece timpul liber participând la evenimente sociale cu copii, persoane mai tinere, cu colegi sau colaboratori. Fiţi flexibili, adaptaţi-vă permanent şi lăsaţi-vă transformat de informaţiile primite de la cei din jur. Nu vă abandonaţi propriile interese, e important să aveţi în minte obiectivele individuale şi să vă ajustaţi comportamentul şi dorinţele după ceilalţi în măsura în care nu vă îndepărtaţi de aceste interese. Vă puteţi abandona în faţa unor talente creative,a dorinţei de a crea ceva, nu neapărat exclusiv în domeniul artistic. Puteţi să aveţi parte de întâlniri incitante care să vă sporească confortul din domeniul sentimental sau puteţi să luaţi în calcul să dezvoltaţi noi relaţii financiare cu parteneri noi şi care au încredere să vă dea pe mână gestionarea unui fond comun. Discreţia rămâne regula acum întrucât e mai indicat să nu faceţi anunţ public din ofertele care apar acum pe masa voastrp. Nu toate persoanele din anturaj vor avea reacţii pozitive şi vă este mai favorabil să oficializaţi noile colaborări pe parcurs.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 septembrie-6 octombrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Este momentul să vă ocupaţi de îmbunătăţirile aduse pentru cămin, de la simpla cumpărare a unei vaze de flori decorative sau la a schimba complet spaţiul de locuit. Faceţi curăţenie, eliberaţi spaţiul pentru a avea loc să vă chemaţi apoi prietenii la un picnic sau o persoană specială pentru o seară intimă. Familia vă reţine atenţia, vă poate cere sprijin care să nu fie privit cu ochi buni de partener sau să ducă la discuţii cu prietenii care se simt neglijaţi în faţa timpului petrecut în majoritate cu membrii familiei. Atenţie la discuţii fără sens. Fiţi alături de rude, reînnoiţi relaţii, reapropiaţi-vă de cei cu care nu prea aţi mai ţinut legătura şi exprimaţi-vă sentimentele şi nemulţumirile clar, fără să vă lăsaţi atras în conflicte. În paralel, rolul cel mai important acum este acela de suporter,trebuie să jonglaţi şi să alternaţi perioadele în care acordaţi atenţie părinților,partenerului sau grupului de prieteni.

Horoscop săptămânal Rac: 30 septembrier-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Veţi observa că se intensifică accentul pus pe comunicare,vi se cere o folosire mai intensă a talentului şi resurselor de verbalizare a trăirilor, a principiilor. Vă este mai uşor să adunaţi informaţiile şi să primiţi răspunsurile de care aveţi nevoie dar e important să ştiţi să cereţi sau să formulaţi cât mai la obiect întrebarea iniţială. Fiţi atent la detalii, puteţi fi nevoit să faceţi mai multe drumuri pentru un act doar pentru că nu aţi pus toate ştampilele necesare. Pe fundal aruncaţi permanent câte un ochi către voi, modul cum vă simţiţi, nu vă abandonaţi orele de masă sau odihnă doar pentru a ţine pasul şi a vă încadra în anumite termene limită, unele autoimpuse. Vă sunt favorabile deciziile rapide, dar care se aşează în planul gândit anterior şi care vă dau ocazia să mergeţi la etapa următoare, nu cele care sunt luate în caz de criză.

Horoscop săptămânal Leu: 30 septembrie-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu 

Venituri, bani, mâncare, alimentaţie...vi se pun la dispoziţie oportunităţi, idei şi e indicat să vă modelaţi programul şi să faceţi unele transformări sugerate de mediu sau recomandate ca remediu la  unele probleme de sănătate. Apar preocupări legate de resurse, atât cele din contul personal, cât şi bani care nu sunt ai voștri direct dar îi aveţi în responsabilitatea personală. Poate fi valabilă şi situaţia inversă, să vă apară în cale mai multe surse pentru a vă cheltui din buget şi să fiţi supus mai mult ca de obicei tentaţiilor. Indiferent de situaţie, vi se cere măsură şi în discuţiile cu colaboratorii şi în a vă reduce economiile pe obiecte care să nu vă fie utile pe termen lung. Partea pozitivă este că puteţi să achiziţionaţi bunuri de valoare, perioada vă susţine pentru a vă investi resursele în modul cel mai constructiv. Planificaţi un buget şi aderaţi la el,încercaţi să vă măriţi controlul asupra finanţelor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 septembrie-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Este un moment bun să vă reinventaţi, să vă faceţi schimbări atât interioare cât şi exterioare, fie că vorbim de o nouă coafură sau de o nouă atitudine în faţa unor comportamente ale celor din familie şi din anturajul apropiat - fraţi, vecini. Dacă vă străduiţi să vă prezentaţi în cea mai bună lumină celor din jur, vă veţi simţi mai confortabil şi mai încrezător. Primii care se vor confrunta cu noua persoană vor fi cei din familie, partenerul şi e bine să rămâneţi pe baricade, să nu vă lăsaţi impresionat de mici invidii sau critici subtile, ci doar să luaţi act de părerea fiecăruia şi să mergeţi mai departe. E important modul cum comunicaţi cu ceilalţi, să reuşiţi să găsiţi un echilibru între nevoia de a vă ocupa de propriul corp şi echilibru şi nevoia celorlalţi de a păstra lucrurile în stabilitate şi de a nu le rupe brusc ritmul şi obişnuinţele lor. Nivelul de energie este mai ridicat şi asta vă ajută întrucât spre mijlocul perioadei veţi avea de făcut numeroase deplasări pentru a vă ocupa de transformările iniţiate. Fiţi deschis la oameni noi dar nu vă aventuraţi să încheiaţi noi parteneriate.

Horoscop săptămânal Balanţă: 30 septembrie-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Sunt perioade în care e mai uşor să vă preocupaţi de ceilalţi decât să vă stresaţi să vă gestionaţi tot amalgamul de emoţii. Implicaţi-vă voluntar în a ajuta pe cei în nevoie şi chiar puteţi să o faceţi fără să se ştie, să ajutaţi mai mult anonim. Pe aceaşi linie de discreţie e indicat să fiţi atenţi la cuvinte, puteţi din neglijenţă să scăpaţi secrete sau să spuneţi lucruri pe care voiaţi să le ţineţi deocamdată departe de ochii publicului. Acordaţi atenţie la detalii la locul de muncă, vă pot induce în eroare sau distrage activităţi exterioare şi să nu vă mai uitaţi o ultimă dată pe un raport final, să îl semnaţi şi să îl predaţi iar ulterior să fie nevoie să reluaţi sau vi se reproşeze modul de lucru cam superficial. Nu puneţi bază pe toate informaţiile care vă ajung la ureche, verificaţi înainte de a acţiona în baza lor întrucât e nevoie să vă asiguraţi atât de corectitudinea intereselor voastre, dar şi de ale interlocutorului.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 septembrie-6 octombrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Vă confruntaţi cu tendinţe contradictorii. Pe de o parte aveţi nevoie de a socializa mai mult, de a ieşi şi a fi între oameni, pe de altă parte sunteţi sceptic la a vă deschide şi a primi lume în cercul vostru. Vreţi să împărtăşiţi, să fiţi corect şi onest cu prietenii, iniţial asta îi atrage pe cei din jur, dar imediat deveniţi emoţional, intraţi pe modul de autoprotecţie şi începeţi să vă retrageţi din conversaţiile iniţiate. Trebuie să găsiţi o cale de mijloc de a socializa atât în cadrul personal, cât şi în cadrul profesional, de a vă lărgi mai curând reţeaua de cunoştinţe şi de a vă implica mai curând în relaţionare pe care să o menţineţi la un nivel superficial şi să vă retrageţi diplomat doar în momentul în care lucrurile se duc către intensitate a exprimării de emoţii. Puteţi lua în calcul să vă înscrieţi într-o organizaţie sau să vă afiliaţi temporar unor grupuri cu care aveţi interese comune, mai ales dacă e vorba de întrajutorare la un nivel mai larg a unor comunităţi defavorizate. Puteţi chiar să faceţi donaţii cu scop umanitar dar în măsura bugetului disponibil.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 septembrie-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

E posibil să vi se propună oportunităţi de a avansa în carieră, de a petrece mai mult timp cu persoane cu un anume grad de autoritate care să fie dispuse să vă vorbească şi să vă împărtăşească din propria lor experienţă. Vi se accentuează dorinţa interioară de a vă pune în prim plan ambiţiile profesionale,de a investi mai mult timp şi implicare în activităţi care să vă permită să evoluaţi pe scara profesională. Impresia lăsată contează, deci e indicat să fiţi mai precaut cu ieşirile în societate, să căutaţi să fiţi mai prezentabil ca de obicei întrucât acum sunt mai multe perechi de ochi interesate de persoana voastrp. Activităţile desfăşurate sunt mai vizibile, sunteţi mai expus atenţiei decât realizaţi şi e bine să urmaţi regulile, să acţionaţi ca la carte în tot ce întreprindeţi în aceste momente. Fiţi cu băgare de seamă la bârfe şi zvonuri şi mai ales la reacţia în faţa lucrurilor pe care le auziţi de pe surse neoficiale. Aveţi energie să faceţi faţă cu brio la provocări, starea de sănătate vă susţine dar asta nu înseamnă să vă supraîncărcaţi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 septembrie-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Perioada este nu atât încărcată din punct de vedere al suprasolicitării fizice, cât intensă referitor la presiunea internă de a trece la un alt nivel. Vi se cere să creşteţi personal, să vă extindeţi viziunea, să acceptaţi noi filozofii şi abordări în planurile profesionale, în sistemul individual de valori, să vedeţi lucrurile şi proiectele în care sunteţi parte dintr-o altă perspectivă. Status quo ul actual nu vă mai satisface, simţiţi dorinţa de altceva, vă simţiţi mai aventuros şi gata să vă expuneţi mai mult planurile şi concepţiile. E important să vă deschideţi din conştientizarea acestor nevoi de transformare şi să nu aşteptaţi să vi se impună noi reguli sau să fiţi înştiinţat prin acte normative de la birou că e nevoie să colaboraţi cu alte persoane din culturi diferite sau că se schimbă modalitatea de a vă face sarcinile de serviciu. Exploraţi de bunăvoie, faceţi călătorii chiar virtuale prin alte zone cu alte mentalităţi, întrebaţi omologii voștri din alte ţări cum procedează în anumite situaţii, petreceţi timp cu oameni mai exotici, ieşiţi în oraş şi încercaţi localuri cu specific internaţional. Nu vă puneţi acum problema micilor detalii, fiţi mai axat pe a lărgi perspectiva.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 septembrie-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Vă confruntaţi cu situaţii legate de banii altora, moşteniri, taxe, rate bancare sau gestionarea banilor puşi la comun. Devine important să alegeţi să cereţi sprijin de la început, să vă expuneşi temerile, neclarităţile dar şi să căutaţi oamenii cei mai potriviţi de la care să cereţi sfaturi. Optaţi pentru servicii de calitate. O investiţie iniţială mai costisitoare în echipa pe care să vă bazaţi poate fi mai puţin extravagantă decât să tot scoateţi bani din buzunar pe parcurs pentru a repara şi a acoperi pierderi cauzate de lipsa de experienţă a celor din jur. Puteţi plăti datorii sau să vă recuperaţi bani din împrumuturi din trecut, puteţi să luaţi credite dar cu menţiunea că trebuie să alegeţi consilierii cu grijă. Se pune pe tapet necesitatea de a face transformări, să reparaţi unele relaţii rămase fără finalizare,să faceţi unele renovări în mediul din jur.

Horoscop săptămânal Peşti: 20 septemrbie-6 octombrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Este perioada când se intensifică relaţionarea, parteneriatele devin punctul central indiferent de natura romantică sau profesională, de latura de prietenie sau rivalitate. E important să faceţi ce stă în puterea voastră să îmbunătăţiţi colaborarea, să vedeţi plusurile şi minusurile obiectiv iar acolo unde sunt mai multe puncte nefavorabile, să reluaţi termenii din înţelegerea iniţială, să expuneţi concluziile la care aţi ajuns şi să discutaţi deschis cu celălalt. Folosiţi-vă energia pentru a scoate la suprafaţă propriile nevoi în relaţii,pentru a demasca punctele vulnerabile şi a aduce îmbunătăţiri acolo unde mai sunt aspecte de lucrat.Evaluaţi ideile pe care le aveţi despre intimitate,despre cum gestionaţi resursele puse la comun cu partenerul,verbalizaţi dorinţele individuale şi apoi găsiţi o modalitate de a le satisface în interedependenţă cu celălalt. Spre sfârşitul perioadei veţi vedea lucrurile într-o nouă lumină.

Loading...