Horoscopul săptămânal pentru perioada 31 august-6 septembrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 31 august-6 septembrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Scorpion sunt preocupați de sectorul sănătății.


Horoscop săptămânal Berbec: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1_1_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie

Faceţi pauză şi ascultaţi. În prima parte a perioadei trebuie să vă auziţi vocea organismului, să vedeţi nota generală a gândurilor personale, dacă sunt cu tendinţă spre zona negativă sau încărcate de optimism.

Daţi dovadă de nehotărâre pentru că acordaţi celor din jur prea mult credit, întrebaţi prea multă lume ce părere are despre dilemele cu care vă confruntaţi, aflaţi cam tot atâtea răspunsuri diferite şi uitaţi de ce vreţi şi aveţi nevoie cu adevărat. Similar la toate dilemele de acum, la dorinţele partenerilor de afaceri, e important să vedeţi cam ce resurse aveţi la dispoziţie pentru a face faţă noilor provocări sau proiecte profesionale.

Starea emoţională trece prin suişuri şi coborâşuri, trebuie să fiţi cât mai realist în a accepta limitele personale şi a nu vă asuma mai mult decât e cazul. Porniţi noi direcţii, dar alegeţi proiecte reduse ca durată, căutaţi investitori în idei cu marjă de profit ridicată şi cu mai puţin efort din partea voastră. Fiţi îndrăzneţ, admiteţi contrângerile curente fie cele fizice, fie cele de natură financiară şi nu vă întindeţi mai mult decât vă permite plapuma.

Horoscop săptămânal Taur: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Familia şi parteneriatele nu prea ajung la un numitor comun. Fie e vorba de partenerul care vă cere să oficializaţi relaţia sau să vă implicaţi mai concret, să aduceţi mai mulţi bani în casă sau anumite ascoieri de afaceri externe nu sunt pe placul celor de acasă şi nu îşi ascund nemulţumirile.

Prima parte a perioadei poate fi una cu ceva frustrări, deveniţi mai mult defensiv, aveţi tendinţa să vă justificaţi pentru alegerile făcute în loc să vă folosiţi de logică şi să arătaţi că nu poate nimeni să vă impună cu cine să vorbiţi sau să faceţi afaceri. E important să fiţi împăcat cu proiectele şi persoanele cu care sunteţi asociat. În cazul în care cei din jur doar verbalizează dubiile care există deja şi în propria minte, atunci e bine să nu vă implicaţi în dezbateri inutile, ci doar să conştientizaţi şi să vă planificaţi ceva timp pentru a analiza situaţia. Indiferent însă de natura tensiunilor de acum, e bine să staţi mai retras, să vă evaluaţi şi mental şi ca stare financiară pentru a avea timp să vă organizaţi şi să prindeţi în buget mai multe situaţii posibile. Fiţi deschis la sugestii, luaţi discuţiile de acum ca pe lecţii de răbdare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1_0.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Sunteţi plin de idei, activ şi atât de în vervă, prins cu planuri de viitor, proiecte din ce în ce mai noi şi inventive, încât la jumătatea perioadei e posibil să resimţiţi instalarea unor stări de extenuare. E bine să vă faceţi un program, să fiţi organizat în ieşiri şi să luaţi în calcul schimbări aproape constante de ore şi de persoane în jur.

În periplul din prima parte puteţi reîntâlni persoane din trecut cu care acum aveţi ocazia să reluaţi legătura fără tensiunea anterioară, de multă vreme uitată. Recunoaşteţi că aveţi nevoie de timp pentru fi şi singur, pentru a vă pune ordine în gânduri şi pentru a vă reîncărca bateriile emoţionale. Bateriile fizice le revitalizaţi pe ultima parte a perioadei, când veţi fi mai dispus să reluaţi ieşirile cu prietenii, să vă distraţi, să mergeţi la sala de sport.

Referitor la planul profesional, e bine să primiţi sfaturi, să vă consultaţi cu colegii.

Horoscop săptămânal Rac: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie

Controlul emoțiilor și evitarea comportamentului nesăbuit vă ajută foarte mult pentru a evita problemele dificile din zilele de vară care-au mai rămas. Fiecare decizie pe care o luați nu trebuie să fie spontană, negândită, săvârșită din încăpățânare sau din dorința de a dovedi ceva cuiva. Altfel, se pare că norocul se îndepărtează de voi și veți înceta să simțiți armonie cu "eul vostru".

Puteți lua contact cu un lucru sau întâlni o persoană care va veni din trecut, poate dintr-un loc foarte îndepărtat și nu este vorba nici de ultimii ani,nici din copilărie, ci dintr-un trecut pe care să nu-l mai amintiți. Se pare că voi cunoașteți această persoană din legături karmice. Cu această ocazie, veți începe să vă gândiți la destin. Poate părea că realizările de până acum sunt minore și veți dori să încercați ceva nou. Ascultați-vă flerul deoarece universul însuși vă oferă indicii și determină ceea ce este cel mai important. Deși nu tot ceea ce ați planificat până acum sau ce planificați zilele următoare se va dezvolta așa cum doriți, din orice situație dificilă puteți face o experiență pozitivă.

Horoscop săptămânal Leu: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1_2.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

E recomandat de a utiliza tactici de genul-un pas înainte, doi pași înapoi. De asemenea, în această perioadă să fiți pregătiți pentru o confruntare și evitarea micilor răutăți din partea celor care sunt cu ochii pe voi. Vor fi zile cu energii amestecate, cu tristeți, cu popularitate personală, cu teste, creștere în afaceri ori cu seducție.

Aspirația de a crește statutul va fi însoțită de ajutorul ascuns al superiorilor, iar iubirea plăcută și rezolvarea problemelor prelungite se vor altera cu durerea, dezamăgirea, sentimentul că nimic nu merge așa cum ați dori. O contribuție importantă la astfel de circumstanțe, va fi sprijinul prietenilor. Evenimentele se vor concentra asupra problemelor interne, ascunse de ochii curioși și care afectează zonele financiare sau de proprietate. Fiți atenți dacă lucrați cu documente, dacă mergeți in excursii lungi și la condus. Dar poate că din eșecurile personale, veți învăța ceva bun și se va trezi în voi dorința de dezvoltare personală și auto-îmbunătățire.

Financiar, fiți moderat în cheltuieli, ele să fie exact după nevoi, iar referitor la câștiguri, ele vin din lucruri minore, deci mai puțini decât altădată.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie

Deciziile perioadei necesită o analiză atentă, cu atât mai mult cu cât gândiți pentru toamnă mari rezolvări de probleme personale legate de casă și copii. În relație, cu cât sunteți mai călduroși, cu atât mai bine va fi viața comună în anii următori. Deocamdată, în această săptămână vor exista dificultăți pentru că, de multe ori, unii nativi trebuie să-și părăsească copiii și pe cei dragi din cauza locului de muncă ori să petreacă mai puțin timp cu ei.

Puteți întâlni pe cineva mai în vârstă decât voi sau o experiență de viață mai bogată, o persoană matură sau cu autoritate, de la care aveți multe de învățat. Această întâlnire poate fi un adevărat reper pentru voi.

Evenimentele care apar în viața socială vă vor afecta starea de spirit, căci se pare că de ceva vreme vi s-a schimbat norocul. Pe drumul spre atingerea obiectivelor stabilite vă așteaptă în continuare teste surprinzătoare. Este posibil să nu aveți entuziasmul că o să reușiți în afacerea pe care o plănuiți și sub presiunea circumstanțelor o să încercați ceva nou sau căutați să vă apărați interesele decisiv în fața altora.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3_1_0.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

În special dacă v-ați născut în ultima decadă a zodiei, încercați să vă luptați mai activ împotriva neajunsurilor care vă împiedică să trăiți cu frustrări și fac să ia naștere în voi nemulțumirea interioară.

Veți simți nevoia să aflați mai multe despre ce fac prietenii voștri și veți începe să vă dați întâlniri, așa cum nu ați mai făcut-o în ultimul timp.

Relațiile de cuplu vor fi presărate cu poticneli, dar cine a mai văzut să meargă acolo totul bine în perioada asta? Fiți și voi mai îngăduitori cu celălalt, nu puneți presiune, chiar dacă aveți dreptate în ceea ce susțineți!

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Discuţiile de acum sunt axate pe seriozitate, pe aspectele pragmatice. Vă raportaţi la detalii din viaţa de zi cu zi, nu luaţi decizii decât dacă vi se îndeplinește un minim de condiţii legate de asigurarea confortului şi a nevoilor cotidiene.

Vă preocupă starea de sănătate, căutaţi informaţii despre menţinerea cât mai mult şi cât mai bine a unei stări de echilibru psihoemoţional. Trebuie să găsiţi un echilibru între planul carierei şi cel al preocupărilor legate de sănătate care acum pot deveni excesive. Vreţi să le combinaţi, dar nu aveţi cum să atingeţi perfecţiunea nici în igiena pură a locului de muncă, nici în planificarea până în cele mai mici amănunte a orelor de masă şi respectarea lor în condiţiile unui program de muncă în sistemul competitiv actual. Faceţi concesii, acceptaţi că e necesar să colaboraţi cu unii colegi,că e nevoie să staţi peste program în anumite situaţii şi zile şi că armonia de la muncă e câteodată doar o idee.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2_0_0.jpg

sagetator
Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Nu este nevoie neapărat de discuţii intelectuale pentru a vă menţine atenţia. Aveţi nevoie mai curând să vi se povestească din experienţa personală, apreciaţi mai mult o conversaţie cu exemple practice, cu experienţe trăite concret şi din care aveţi de învăţat, de admirat. Sunteţi într-o dispoziţie jovială, vreţi să asimilaţi situaţii, poveşti, să trăiţi din plin experienţe noi chiar şi prin intermediul altora.

Perioada vă trece prin diferite etape, de la a vă petrece timpul cu cei mai tineri şi mai lipsiţi de experienţă până la considera că, dacă le daţi o şansă şi nu îi priviţi de sus, aveţi de învăţat chiar şi simpla lecţie a recunoştinţei în faţa bucuriilor simple ale vieţii. Ulterior, încercaţi să importaţi plenitudinea şi armonia la locul de muncă, vreţi să îmbunătăţiţi colaborarea colegială pentru ca, la finalul perioadei, să alegeţi să staţi cu partenerul, să vă împliniţi sentimental şi să trageţi concluzii împreună.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_0_0.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Unele lucruri v-au luat timp și efort pentru a le dezvolta şi a le optimiza. Astfel sunt relaţiile de familie, tradiţii la care aţi lucrat şi pe care le-aţi perfecţionat în timp. Chiar dacă alte lucruri sau persoane sunt nesigure, pe acestea ştiţi sigur că puteţi pune bază. E important să recunoaşteţi valoarea acestora, să apreciaţi stabilitatea şi să nu încercaţi să modificaţi ce ştiţi sigur că funcţionează doar pentru acum aveţi o toană sau vreţi pur şi simplu altceva.

Transformările ce vreţi să le aduceți trebuie calulate, planificate şi nu făcute pocnind din degete sau anunţând brusc pe ceilalţi că de acum încolo lucrurile se vor desfăşura după alte reguli. Puteţi fi copleşit de dorinţa de variaţie, să vă uitaţi în jur şi să trăiţi cu senzaţia că anumiţi colegi, prieteni sau cunoştinţe au viaţa perfectă şi că e de ajuns să faceţi un anume lucru pentru a atinge acelaşi nivel de ideal.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_0_0.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Aveţi parte de romantism, de activitate pe plan sentimental,dar e indicat să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să visaţi cu ochii larg deschişi. Aşteptările nerealiste sau să credeţi prea mult în promisiunile altora vă poate deturna de la propriile planuri profesionale, vă poate face să prioritizaţi oameni şi lucruri care destul de rapid se dovedesc doar o flamă de moment. Atenţia e importantă şi asupra banilor cheltuiţi acum, din dorinţa de a face impresie sau de a ajuta prieteni puteţi să scoateţi din buzunar mai mult decât vă puteţi permite. Moderaţia şi echilibrul sunt secretul în toate pentru a evita ca la finalul perioadei să luaţi contact cu realitatea nu aşa roz a intereselor celor pe care i-aţi crezut şi să vă faceţi singur acuzaţii.

Legat de carieră sau de imagine, nu sunt utile schimbările extravagante, nici de atitudine, nici de comportament, cu precădere să fiţi cel mai vocal în faţa superiorilor. Acum nu aveţi de câştigat ci, revenind la moderaţie, ea e bună să vă ghideze în afirmaţii şi în păstrarea reputaţiei actuale.

Horoscop săptămânal Pești: 31 august-6 septembrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4.jpg

Pești 19 februarie – 20 martie

E o perioadă de acumulat înţelepciune. Sunteţi mai filozofi în prima parte, aplicaţi sistemul de valori în ce faceţi, încercaţi să urmaţi principiile generale de morală, de etică şi în competiţiile profesionale şi în cele din viaţa de zi cu zi. Vă puteţi gândi acum chiar la cursuri de dezvoltare personală, la studii de perfecţionare, să învăţaţi o limbă străină.

Planurile sunt susţinute, dar cu menţiunea că e nevoie să fiţi mai deschis ca de obicei, să abordaţi un unghi mult mai larg şi să acceptaţi să includeţi planurile şi interesele partenerilor. Sunt momente de acceptare, de eliberare de unele concepţii care acum nu vă mai aduc succesul urmărit. Similar, pot pleca din viaţa voastră chiar persoane, prieteni care pleacă în străinătate şi e bine să nu vă agăţaţi de ei ci să ieşiţi cu ei să vă luaţi la revedere fără regrete.

 
 
Loading...