Horoscopul săptămânal pentru perioada 31 mai - 6 iunie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 31 mai - 6 iunie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Rac se simt eliberaţi de unele griji.


Horoscop săptămânal Berbec:  31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Simțiți nevoia de interiorizare, de a face lucrurile din umbră și, dacă s-ar putea să participați mai curând la evenimente private, v-ați simți mult mai confortabil. Spre mijlocul perioadei vă deschideți mai mult, partenerul fiind cel care vă trage spre lumea din afară. Vă puteți exprima mult mai ușor sentimntele după cele câteva zile de introspecție, ați avut timp să vă puneți măcar parțial gândurile într-o ordine și să deveniți mai atent la stimulii sociali exteriori. Renunțați să încercați să schimbați pe cei din jur. Puteți începe cu propriul corp,să faceți o schimbare de look aparte, ceva la care vă gândeați dar nu ați avut curaj. Banii apar ca un nor deasupra spre finalul perioadei.

Horoscop săptămânal Taur: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Munca în echipă și folosirea tehnologiei existente pentru a vă ușura îndeplinirea sarcinilor devine un punct de concentrare. Înțelegeți că e nevoie să vă deschideți mai mult, să fiți mai în trend cu tot ce ține de aplicații sau programe software și, cel puțin la începutul perioadei, vă străduiți să faceți față atât vieții sociale de la locul de muncă, cât și să țineți pasul cu tehnologia. Problema este de constanța acestor încercări, mai indicat fiind să o luați cu pași mici, să începeți prin a ieși la o cafea cu colegii, să vă cunoașteți mai bine și eventual să țineți în frâu agenda folosind programatoarele online. Nu puneți presiune singur pe voi, acordați-vă timp să vă ocupați și de relaxare, să vă liniștiți mintea prin sporturi mai blânde și plimbări în natură. La locul de muncă se aplică același principiu al echilibului. Aveţi totuși în faţă dileme legate de dorinţa de a vă implica în activităţi speculative dar cu promisiune estimată de profit destul de rapid.Ezitați.

Horoscop săptămânal Gemeni: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Succesul pofesional vă cheamă să ieșiți la scenă și să primiți atât aprecieri, cât și noile responsabilități care vin la pachet. Eforturile de până acum își ating scopul, nu mai e cazul de falsă modestie dar este cazul și să vă anunțați strategia de viitor. Și să nu uitați că acum privirile sunt ațintite asupra voastră, se așteaptă un plan articulat, coerent al pasului care urmează. Creativitatea este la cote maxime și sunteți deschis să apelați la metode neconvenționale sau total necaracteristice, gen un perete al dorințelor sau un avizier cu fotografii simbolice care să vă amintească pentru ce luptați. Sunteți invitat la evenimente la fel de nespecifice, acum vi se deschid uși către persoane și medii diferite și e necesar să cereți sprijinul partenerului pentru a participa fără să vă simțiți vinovat că îi cam neglijați pe cei dragi. Simțiți nevoia de a găsi un echilibru între toată această răbufnire de amuzament, de a da o notă jucăușă lucrurilor serioase și necesitatea de a face o impresie favorabilă fiind pus la patru ace și vorbind protocolar. Și îl veți găsi în persoana de la care vă aștepați mai puțin.

Horoscop săptămânal Rac: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Anumite limitări dispar, vă simțiți eliberat de unele griji și vi se deschid noi orizonturi și o viziune mai largă la care până acum nu prea ați avut curaj să vă gândiți. Vă formulați ambiții mai înalte, visurile devin îndrăznețe iar acum le urmează și încrederea că ați putea face primii pași ca să le puneți în practică. Puteți începe să discutați cu persoane cu influență sau cu experiență profesională în domeniul vizat de voi, să întrebați păreri în stânga și în dreapta în cercul de prieteni, să vă faceți un plan și eventual o schiță pentru strategia dorită. Petreceți-vă timp cu cei care au dileme similare, vorbiți despre dificultățile întâmpinate și apoi trageți concluziile utile. Vă apar în cale și propuneri de a pleca din oraș, de a face călătorii inopinate și profitați de oferte sau pur și simplu unii prieteni vor să se detașeze de rutină și vă cer să îi însoțiți. Nu e indicat să păstrați secrete sau să vă închideți și să nu vă manifestați nemulțumirea dacă ceva vă irită.

Horoscop săptămânal Leu: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Sunteți într-o dispoziție romantică, planificați momente de intimitate cu partenerul și chiar luați în calcul să duceți relația la un alt nivel. Pentru cei care doresc să înceapă o relație, este un moment favorabil când puteți cunoaște persoane interesante și cu care să dezvoltați o posibilă prietenie. Vă lămuriți asupra a ce obiective aveți în plan sentimenal și reușiți să stați deoparte de autoiluzionare. Este valabilă și reciproca, adică în relațiile pe care nu le mai simțiți ca fiind benefice pentru voi, alegeți să dați un pas în spate și să nu mai investiți așa multă energie. Este activat sectorul reputației și carierei, al vieții sociale vizibile și pentru străini. Având în vedere expansiunea rețelelor de social media și rapiditatea cu care se răspândesc evenimentele, e indicat să fiți precauți și să amânați discuțiile ideologice publice care ar putea să vă aducă combatanți destul de vocali. Faceți mai curând o prioritate din a petrece timp cu figurile de autoritate din viața voastră, indiferent că e vorba de șef sau de propriul tată.

Horoscop săptămânal Fecioară: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Vi se aprind călcâiele după persoane abia cunoscute, vreți să petreceți cât mai mult timp în compania acestora și pare că ajungeți să neglijați restul prietenilor. Vreți să avansați cât mai repede în relație și să puneți cap la cap piesele din puzzle-ul reprezentat de cealaltă persoană. Un alt scenariu de luat în calcul este vigilența care acum vă ajută să diferențiați rapid intențiile personale de realitatea obiectivă. Poate doriți să dezvoltați un anume tip de interacțiune dar realizați destul de rapid că ideile celuilalt nu corespund cu imaginea pe care v-ați format-o și vă repoziționați, adaptând din mers intențiile. Constatați că, deși ați pornit în căutarea unui prieten, ați găsit un colaborator sau invers. Este un atu important să puteți citi intențiile celui din fața voastră și să vedeți oportunitatea în oricare din situații. Fiți cu băgare de seamă la domeniul sănătății.

Horoscop săptămânal Balanță: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Perioada este importantă prin alternarea focusului de la propria persoană la relaţia cu partenerul şi apoi la atitudinea voastră în raport cu interacţiunea cu ceilalţi. Relaţionarea, atât la nivel personal, cât şi la nivel profesional revine pe scenă, este subiectul care vă solicită întrucât sesizaţi că o parte din relaţii s-au modificat. La unele aţi fost conştient de schimbarea de direcţie, dar în anumite cazuri vă confruntaţi cu noi cerinţe şi condiţii pentru a păstra interacţiunea. E o perioadă de introspecţie, de a vedea unde e nevoie să lăsaţi locul liber pentru ceva nou şi unde e nevoie de mai mult efort pentru a păstra respectiva persoană în viaţa voastră. Modificările se produc fie spontan, fie iniţiate chiar de voi şi e bine să fiţi cu un ochi atent la cei care apar acum, căci rolul lor va căpăta amploare în timp.

Horoscop săptămânal Scorpion: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Poate nu e cel mai bun moment pentru comunicarea directă întrucât, oricât de deschis şi de transparent aţi fi, tot veţi rămâne cu impresia că ceva a rămas nespus sau neclar. Apar neînţelegeri, erori de transmitere a informaţiei sau pur şi simplu e nevoie să aveţi răbdare să aşteptaţi un răspuns la întrebările formulate. E indicat să vă înarmaţi cu acea răbdare şi în relaţiile cu instituţiile statului deoarece hârtiile dorite nu le veţi obţine din prima şi va fi nevoie de mai multe deplasări pentru a rezolva ceva aparent simplu. Comportamentul impulsiv mai ales la locul de muncă nu este adecvat. Puteţi deveni ţapul ispăşitor şi să răbufniţi exact când e mai puţin potrivit. Reacţiile emoţionale volatile şi imprevizibile acum nu vă duc către pasiune ci către pierderi apoi spre mult tumult interior.

Horoscop săptămânal Săgetător: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Cheful de muncă vă lipseşte, sunteţi plecat, fie cu gândul, fie chiar fizic în călătorii unde vă distraţi,  cunoaşteţi persoane noi, alte culturi şi alte mentalităţi. Persoanele tinere vă sunt aliate, copiii vă încarcă cu energie pozitivă şi vă menţin nivelul dispoziţiei şi bucuria. Planul carierei nu poate fi neglijat complet, reuşeste cumva să se strecoare în viaţa voastră şi să vă solicite timp. Nu luaţi decizii rapid, fără să cugetaţi cât de puţin, faceţi câteva planuri şi apoi daţi un răspuns la solicitările profesionale. Întoarceţi-vă iute la activităţile preferate, vă puteţi chiar îndrăgosti şi e bine să nu vă gândiţi acum la sentimente pentru veşnicie, ci doar să vă bucuraţi de clipa prezentă şi să vă faceţi amintiri. Odată ce lăsaţi îngrijorarea pentru viitor să vă ocupe mintea, apar stări melancolice. Programați întâlniri unde să discutați cu consilieri financiari și să vedeți și alte perspective mai largi. Nu uitați să vă și distrați, să ieșiți în oraș cu prietenii, poate chiar să faceți scurte excursii întrucât comunicarea ușoară și jovialitatea sunt la ele acasă. Includeți în anumite planuri pe membrii familiei.

Horoscop săptămânal Capricorn: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Perioada este importantă prin alternarea focusului de la propria persoană la relaţia cu partenerul şi apoi la atitudinea voastră în raport cu interacţiunea cu ceilalţi. Relaţionarea, atât la nivel personal, cât şi la nivel profesional revine pe scenă, este subiectul care vă solicită întrucât sesizaţi că o parte din relaţii s-au modificat .La unele aţi fost conştient de schimbarea de direcţie, dar în anumite cazuri vă confruntaţi cu noi cerinţe şi condiţii pentru a păstra interacţiunea. E o perioadă de introspecţie, de a vedea unde e nevoie să lăsaţi locul liber pentru ceva nou şi unde e nevoie de mai mult efort pentru a păstra respectiva persoană în viaţa voastră. Modificările se produc fie spontan, fie iniţiate chiar de voi şi e bine să fiţi cu un ochi atent la cei care apar acum, căci rolul lor va căpăta amploare în timp.

Viața sentimentală e supusă unor transformări. Celălalat va observa că vă puneți pe primul plan, iar ca să nu se simtă ofensat, e importantă maniera în care faceți lucrul acesta. Îl puteți face brusc sacrificând din timpul petrecut pentru casă și partener sau puteți să adoptați o atitudine deschisă comunicării, să vă anunțați intenția de a petrece timp ocupându-vă cu pasiuni individuale sau informându-vă despre un nou stil de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

A sosit clipa să exprimaţi ce simţiţi, să alegeţi calea dipomatică. La fel este nevoie să vă exprimaţi  dorinţele şi planurile financiare pe care le aveţi în minte, chiar dacă cel puţin la început veţi fi stângaci. Aveţi ocazia să obţineţi ce doriţi sau cel puţin partenerul sau asociaţii să vă spună exact cum vă pot sprijini, limitele ajutorului, condiţiile în care ar fi dispuşi să vă fie alături. E important să puneţi în aşteptare proiectele financiare, acum doar să estimaţi un cost, să aflaţi pe cine vă bazaţi şi să luaţi în calcul ce ar trebui să modificaţi în propriul program. Poate fi vorba de mai multe ore suplimentare la muncă, căutând sponsori sau poate fi vorba de mai mult timp acordat corpului, pentru a face faţă fizic provocărilor pe care vreţi să le iniţiaţi. E indicat să trataţi cu atenţie relaţia cu autorităţile sau cu cei care au influenţă ori putere asupra voastră indiferent sub ce formă, întrucât pot apărea oponenţi sau persoane care să vă pună beţe în roate.

Horoscop săptămânal Pești: 31 mai - 6 iunie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Este un moment bun pentru a revizui. Începeți cu pașii din carieră și ce vreți să întreprindeți în următoarea perioadă pentru a vă apropia de realizarea ambițiilor profesionale. Vedeți ce anume se încheie,mergeți în vizită la membrii familiei sau la prieteni cu care nu prea ați mai păstrat legătura și cereți-le părerea care se va dovedi mai obiectivă decât propriul instinct. Tot ce vine ca responsabilitate în acestă perioadă, vă scoate bani din buzunar, vizitele presupun măcar un buchet de flori, drumurile pentru a vă rezolva din treburi aduc cheltuieli cu fast foodul și benzina, iar asta vă cam irită. Dar când veți trage linie, veți constata că, deși bugetul s-a cam subțiat, aveți aliați noi, un plan mult mai clar pentru următoarea perioadă și idei care vor aduce mai mult profit decât cel ieșit acum din vistieria proprie. Similar, un alt câștig va fi că după toată alergătura și drumurile făcute veți ști exact pe cine vă puteți baza, cine va rămâne în aceeași barcă cu voipână la final.

Ce ştim despre nicotină şi efectele ei în organism?

Că este un compus chimic prezent în mod natural în planta de tutun. Odată inhalată, nicotina este absorbită prin plămâni direct în sânge şi este transportată în ţesuturi şi organe, inclusiv în creier. Odată instalată acolo, influenţează şi afectează funcţiile creierului, emoţiile şi memoria. Dar efectele ei se manifestă şi în restul corpului. Printre altele, generează o îngustare temporară a vaselor de sânge, creşte tensiunea arterială şi accelerează ritmul cardiac. În cele din urmă, expunerea îndelungată la nicotină măreşte toleranţa organismului la această substanţă şi creează dependenţă până în punctul în care renunţarea la fumat devine extrem de greu de realizat.

Citeşte mai jos continuarea articolului

Nicotina este unul dintre motivele pentru care unii adulţi fumează. Alte motive pot include gustul, ritualul şi experienţa senzorială. Pentru ca fumătorii adulţi, care altfel ar continua să fumeze, să treacă de la ţigări la alternative fără fum, aceste produse ar trebui, de obicei,  să conţină nicotină şi să ofere, de asemenea, un gust şi o experienţă acceptabile. Pentru majoritatea fumătorilor, aceasta înseamnă prezenţa nicotinei.

Deşi creează dependenţă şi nu e lipsită de riscuri, nicotina nu este cauza principală a bolilor asociate fumatului.

Principala cauză a riscurilor pe care fumatul le prezintă pentru sănătate o reprezintă nivelurile ridicate ale compuşilor nocivi din fumul rezultat în urma arderii unei ţigări.

Concluzii fără confuzii

Nu nicotina este vinovatul principal pentru bolile asociate fumatului, ci felul în care este consumată. Cea mai sigură cale pentru a reduce riscurile asociate obiceiului dăunător al fumatului este renunţarea completă. Pentru cei peste un miliard de fumători care continuă să fumeze, folosirea produselor alternative, care nu ard tutunul, oferă satisfacţia nicotinei şi prezintă riscuri mai reduse pentru sănătate decât fumatul, este o alegere mai bună decât continuarea fumatului.

 

Material realizat cu susținerea Philip Morris România.

 
 
Loading...