Horoscopul săptămânal pentru perioada 4 - 10 februarie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 25 - 21 ianuarie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Peşti trebuie să ţină secrete ideile de afaceri.


Horoscop săptămânal Berbec: 4 - 10 februarie 2019

De data asta veți ști exact ce să faceți și cum să faceți lucrurile. În plus, ce trebuie făcut pentru dvs. acum și prietenii vor ști, în așa fel încât vă puteți baza bine pe umerii lor puternici. Săptămâna poate fi destul de reușită, vă veți simți înconjurat de oameni asemănători, care vor adăuga încredere și hotărâre în ceea ce doriți să întreprindeți. În fiecare zi veți simți un val de putere, entuziasm, tărie și curaj, pregătire pentru aventuri sau proiecte îndrăznețe.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Poate că în primele cinci zile va fi nevoie de o acțiune mai rapidă, dar deliberată din partea acelora care s-au născut în perioada 10-13 aprilie, asta deoarece va exista cineva care va contesta puterea și îndemnul interior de a face ceva.

Ziua de 4 ar fi cea mai favorabila de pornire a planurilor voastre, dar aveți grijă la grabă și neatenție pe 1 și 6 februarie!

Horoscop săptămânal Taur: 4 - 10 februarie 2018

pentru voi situația va fi ușor mai descărcată față de săptămânile trecute. Va fi o oportunitate de a vă acorda timp de așteptare, de meditare, pentru a reflecta dar și să vă odihniți puțin. Ca urmare a acestei energii și a creativității pusă la treabă, vor apărea idei noi și soluții nestandardizate pentru problemele stringente.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Medical, aveți vulnerabilitate digestivă care poate impune un regim mai strict. Recomand crudități dacă nu există restricții.

Financiar, nu o duceți perfect, căci fluxurile de numerar către buzunarele voastre e instabil, nu cel așteptat. Dacă se poate, faceți un stoc financiar. Oricum, nu vă recomand acum împrumuturi și nu planificați evenimente importante, deoarece punerea lor în aplicare va fi amânată.

Fiți pregătiți pentru confruntarea cu probleme rămase nerezolvate sau pentru întâlniri cu o persoană neplăcută. Cea mai bună soluție este să lămuriți toate întrebările, pentru a nu mai reveni niciodată la o astfel de situație.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 - 10 februariee 2019

Nivelul ambițiilor este acum extrem de ridicat. Și asta nu este rău, pentru că așa se pot realiza multe. Cu toate acestea, din când în când priviți în jur și o să observați că încercările de a vă dovedi independența, importanța și semnificația, prin toate mijloacele, nu sunt întotdeauna cea mai fiabilă cale de a reuși. Amintiți-vă acest lucru, iar dacă o veți face, realizările voastre vor crește. În general, săptămâna este destul de incertă în ceea ce privește afacerile și finanțele. În promovarea proiectelor puteți conta pe ajutorul altor persoane. Cerințele și apelul la ajutor se vor dovedi a fi eficiente. Astfel, se vor găsi soluții neașteptate pentru multe dintre problemele care vă privesc.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Patronii și aceia care ocupă funcții de șefi se vor confrunta cu rezistență din partea autorităților superioare. În consecință, vor trebui să-și schimbe tactica și să atragă ajutorul unui prieten influent. De asemenea, găsirea unui limbaj comun cu colegii și clienții nu va fi o sarcină ușoară. Păstrați un sentiment de umor pregătit. O glumă bună vă va ajuta.

 

Horoscop săptămânal Rac: 4 - 10 februarie 2019

Venus  se mută  în zona parteneriatelor, unde puteți să vă exprimați cel mai vizibil și să vă susțineți ideile în fața acelora care chiar vă vor asculta cu sufletul la gură dacă  au aceleași scopuri ca și voi. Mai mult decât atât, poziția lui Neptun vă ajută să deveniți profesori, mentori și mediatori in posibilele conflicte care nu vă aparțin.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Oportunitațile vin de la drum, așa că nu ezitați să plecați chiar dincolo de granițele patriei.

De asemenea, cei care doresc să iși extindă cunoștințele pentru a înainta în grad profesional, să nu ezite a se inscrie la cursuri superioare, pentru că educația și sistemul informațional sunt susținute. Tot așa e bun momentul de a vă pune la punct juridic toate documentele și contractele pe care le aveți.

Imaginea publică se îmbunătățește, câștigați respectul celor din jur și aveți în sfârșit șansa de a vă demonstra aptitudinile de lideri.

 

Horoscop săptămânal Leu: 4 - 10 februarie 2019

Dificultățile și obstacolele nu pot fi depășite în totalitate, dar în cazul unor probleme, lucrul va fi asemănător muncii aceluia care cară pietre; este inutil să forțați nota, mai bine pentru ce nu iese din prima mai așteptați. Pe drumul spre obiectivele voastre, se poate ivi confruntarea cu o varietate de obstacole, dar asta și din cauza modului vostru de a privi lucrurile.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Antreprenorii și managerii să se aștepte la o surpriză din partea unor colaboratori. Puteți, de asemenea, să rezolvați probleme juridice.

La serviciu răbdare și numai răbdare se impune! Cu siguranță veți face față tuturor dificultăților și veți atinge dorințele. Foarte curând totul va deveni clar.

Situația de acasă va depinde de dorințele, de starea de spirit și de comportamentul dumneavoastră. Deși trebuie să ieșiți cu oamenii, să socializați, mult mai mare plăcere o să fie să rămâneți acasă. Acolo aveți tot confortul, ba chiar lucrați mai bine așa. Încă nu vă faceți planuri pe termen lung, ci mai curând rezolvați treburile prezente. În plus, mai ascultați și sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă, care are o experiență de viață adecvată și este pregătită să vă sprijine.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 - 10 februarie 2019

Prezenta configurație astrală este favorabilă modalităților de gestionare a banilor, unde vă veți dovedi talentați. Speculațiile vor avea succes, iar șansa poate surâde. Perioada e bună pentru  negocieri și efectuare de diverse tranzacții. Ați putea obține chiar și o primă  neașteptată sau o posibilă avansare în funcție. Puteți să vă ocupați de obținerea de profituri foarte bune și să vă dezvoltați resursele dobândite. În management și economie  vă puteți dovedi calitățile și asta vă va permite să vă optimizați bugetul. Pe scurt, veți avea toate atuurile în mână pentru a vă mări economiile. Și cei care au avut probleme financiare recent, le vor rezolva.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Grijă la iritare în relația cu copiii! Ea poate atinge cote maxime, fie în plan fizic, fie în plan mental sau verbal. Pentru că nu umblați cu jumătăți de măsură, o să încercați să vă impuneți în fața celorlalți prin îndrăznealã, forță și prin impulsivitate. Deveniți neatenți și grăbiți, riscați să conduceți cu viteză, iar uneori nu gândiți acțiunile, gafând prostește.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 - 10 februarie 2019

Energiile plutoniene acum nu prea oferă suport ideilor voastre creative care v-ar putea spori veniturile pentru a reuși să finalizați ce ați început la domiciliu. Iar dacă prin absurd, reușiți câteva tranzacții inteligente, asta e doar dacă cereți sfatul prietenilor.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

O investiție modestă poate aduce câștiguri ori una făcută acum câteva luni in asociere ar putea să vă aducă profituri .Și încă ceva - banii sunt o condiție  necesară, dar nu suficientă pentru fericire. Mizați pe fler și pe intuiție atunci când luați o hotărâre importantă!

Forța lui Marte e riscantă și pentru voi și pentru partener, iar asta nu înseamnă că se manifestă agresiv. Nu o mai face doar din umbră, ci izbucnește între voi doi.

Grijă mare în ce fel de relații intrați, pentru că există tendința de a fi cam naivi și încrezători! Trădările nu or să vă ocolească, fie că vin din partea partenerului, fie a unor dușmănii ascunse.

Relațiile cu mediul înconjurător sunt tensionate și nici veștile de la drum nu or să vă încânte.

Și medical s-ar putea să aveți ceva probleme, în așa fel încât vă sfătuiesc să nu le neglijați.

Venus  în semnul "Capricorn" aduce structura blândă în exprimarea sentimentelor femeilor vizavi de familie.Dar este foarte important să vă conștientizați și voi răceala sentimentelor, deoarece neexprimarealor poate dăuna dezvoltării relațiilor.

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 - 10 februarie 2019

E momentul să  primiți din partea șefilor voștri laudele și recunoașterea efortului depus pana acum, ba chiar e posibil să fiți recompensați material.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Dacă abia reveniți la muncă după o perioadă de concediu, nu va fi simplu deloc să vă mobilizați și să vă scuturați din leneveală și minte distrată, în așa fel încât să nu vă simțiți detașați în continuare de lucrurile serioase. Iar dacă vor interveni câteva mici incidente în zona carierei, ele se pot amplifica în situația în care voi o să dați dovadă de nesupunere și rebeliune la ordinele acelora aflați în funcții înalte .O să aveți impresia că vă e îngradită libertatea.

Viața intimă o să ocupe loc important, dar riscați să nu știți să faceți distincția clară între sentiment și atracție fizică. Confundați lucrurile.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 - 10 februarie 2019

Planetele vă îndreaptă energia spre interior, spre lămurirea lucrurilor din anturajul apropiat sau legate de instituțiile de învățământ. Veți fi mai puțin preocupați de poziția socială, ori să vă faceți noi cunoștințe cărora să încercați să le insuflați o parte din dorința și curajul de a iniția ceva nou și diferit față de modul lor de acțiune de până acum. Veți dori mai curând să vă restabiliți încrederea în voi și stima de sine. Aleanul și echilibrul îl găsiți acasă, alături de părinți.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Un vis mai vechi are șansa de a fi  adus in discuție, iar ca să îl vedeți pus în practică aveți nevoie de adepți care să vă sprijine. Stați fără grijă pentru că îi veți găsi!

Marte vine cu ceva agresiune dinspre prietenii de distracție izbucnind conflicte. Poziția lui Marte indică un interes sporit pentru lupte și competiții ,iar afacerile în sine vor fi ca un teren de sport. Aveți de lămurit chestiuni importante .

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 - 10 februarie 2019

Sectorul banilor capătă amploare, iar responsabilitățile și sarcinile rezolvate altădată responsabil, vin una câte una cu beneficii. Mai mult decât atât nu e exclus să fiți nevoiți să dați ajutor din ei unui membru al familiei. Acordați-vă timp și pentru voi, pentru sănătatea organismului, respectând cu strictețe un program riguros de masă și odihnă. E un moment bun să porniți o dietă, un regim alimentar, o detoxifiere ori să încercați să eliminați viciile din viața voastră.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Dacă v-ați simțit rău în ultimul timp, poziția lui Mercur este favorabilă recuperării, pentru că dă o oarecare recuperare la boli sau ajutor să depășiți problemele prin informațiile pe care le primiți.

Se consumă energie în mediul domestic, la domiciliu sau în relațiile cu unul din părinți. Acolo aveți nevoie de echilibrare de tensiuni, iar aceste necesități se pot extinde de la nevoia de atașament total față de casă și până la un patriotism exacerbat.

Dacă apar stricăciuni, fiți fără grijă că vă descurcați. Reparați totul prin casă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 - 10 februarie 2019

Nu veți fi scutiți de framântări interne și luptele se vor da mai curând în mediul vostru apropiat. Deși partenerul continuă să vă copleșească cu atenție și afecțiune, treburile legate de bani nu vă dau pace, mai ales că doriți ca acolo să decurgă totul perfect.  Totuși dispuneți de atâta creativitate încât sunteți capabili să depășiți orice se ivește.

 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Lăsați temerile la spate și scoateți la suprafață copilul vostru interior, sentimentele voastre și tot ce poate însemna talent!

Veți avea un mod precipitat de a comunica, mai ales cu persoanele din sexul opus. De asemenea puteți avea afinități prin corespondență, la distanță, prin telefon sau în timpul unei călătorii. Preocupările intelectuale vor fi comune cu ale partenerului sau ale fraților, dialogurile fiind vii și animate.

Sunteți prea perfecționiști și critici cu voi inșivă.Același lucru îl cereți la schimb și de la alții.Îngrădiți astfel orizonturile.

 

Horoscop săptămânal Pești: 4 - 10 februarie 2019

Relațiile de prietenie vor avea un loc bine stabilit în traseul vostru, doriți aprecierea altora, doriți ca ceilalți să își exprime sentimentele, iar pentru a obține asta o să vă străduiți să vă puneți în valoare toate talentele și toată creativitate de care dispuneți. Însă oricât de mult veți solicita întreaga atenție a susținătorilor idealurilor voastre, cred că va trebui să vă mulțumiți mai curând cu prietenia pe care acesta o oferă, căci încă nu devin aplicabile în practică așa încât să aducă bani. Veți avea nevoie de o doză de detașare atunci când va simți că se atentează la libertatea personală. Nu puteți merge deocamdată pe ideea de orice, dar independent să fiți.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Dacă vă gândiți să puneți pe picioare o afacere, vă sfătuiesc să țineți ideile și planurile în secret, dar să continuați să luptați pentru acest obiectiv.

Se consumă multă energie pentru plăcerile vieții, distracții, iubiri , dar și astea trebuie să fie cumva secretul vostru. Aveți acum intuiția care ghidează și puterea de a merge mai departe.

Loading...