Horoscopul săptămânal 4-10 februarie aduce multă energie şi entuziasm în viețile multor nativi, cu multe schimbări. În această săptămână, nativii zodiei Taur sunt sfătuiți să se gândească la ei și să nu evite luarea unor decizii drastice cu privire la viața personală. Totul poate fi spre binele lor.


Horoscop săptămânal 4-10 februarie - BERBEC

Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Pe parcursul acestei săptămâni reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune. Cariera este prioritară pentru tine, chiar dacă familia îți reproșează mereu acest aspect.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie - TAUR

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți da voie să trăiești la un alt nivel, mai profund, propria realitate emoțională.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie - GEMENI

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti în îndeplinirea propriilor visuri. Începutul acestei săptămâni mai călduroase aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Decizia de a lucra și la aspectul fizic este una excelentă și benefică stării interioare, chiar dacă presupune un efort susținut.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop februarie 2019. Planurile prind contur. O zodie va da lovitura

Obiectele care aduc noroc fiecărei zodii, în parte

Loading...
Citeste tot despre: