Horoscopul săptămânal pentru perioada 4-10 ianuarie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 4-10 ianuarie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur au dificultăţi în relaţii din cauza intoleranţei


Horoscop săptămânal Berbec: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1_1_0_0_0.jpg

Berbec 21 martie – 20 aprilie

După 10, fiți consecvenți în acțiuni, nu luați decizii sub influența emoțiilor de moment sau a altor persoane, nu investiți deoarece există pericol și risc de eșec. În plus, entuziasmul excesiv poate umbri adevărata stare a lucrurilor și intențiile altora. De asemenea, acțiunile grăbite la volan sau când se lucrează cu aparate pot provoca accidente și răniri.

Până pe 15, e o perioadă plină de conflicte în relații care pot duce la întreruperea unora dintre ele. 

Dacă sunteți singuri, vă sfătuiesc să fiți mai atenți în relațiile cu fostele partenere. Bazați-vă pe glasul inimii, nu pe fiorii vechii pasiuni. Este mai bine să te gândești bine la prezent și viitor, asta pentru a nu intra din nou în capcana dezamăgirii și a conflictelor regulate. Există mai multe șanse de a stabili relații noi și sincere, decât cele vechi care-au lovit cândva. Deci, mai curând discutați mai mult cu noilecunoștințe și nu ignorați invitațiile.

Horoscop săptămânal Taur: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1_0_2.jpg

Taur 21 aprilie – 20 mai

Cea mai favorabilă perioadă va fi perioada 7-10, când veți deveni mai reținuți și veți conștientiza pericolele. Va fi posibilă soluționarea de situații controversate, conflicte, schițarea unui plan de acțiune, discutarea de chestiuni și probleme importante, obținerea sprijinului șefilor și al persoanelor influente. Veți putea să depășiți orice obstacol din drum, să fiți curajoși, hotărâți și manifestând din plin calități de luptător.

Călătoriile, negocierile,discuțiile despre planuri și proiecte comune, încheierea de noi contracte pot avea succes în aceste zile. Parteneriatele pot aduce multe idei noi în planurile viitoare și pot să consolideze baza materială.

Ca să gestionați zona carierei, trebuie să vă conectați la colectiv, să vă calmați ambițiile și individualismul. Altfel, riscați să întoarceți împotriva voastră echipa, prietenii și să rămâneți complet singuri.

În relațiile afective, se pot ivi dificultăți temporare din cauza exigențelor excesive și a intoleranței.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1_0_1_1.jpg

Gemeni 21 mai – 21 iunie

Timpul e mai propice activităților individuale, odihnei, petrecerii vacanțelor de iarnă cu familia și prietenii. Relația cu soțul se va schimba în bine. Veți avea mai multă încredere unul în celălalt, ceea ce va avea deja un mare efect benefic asupra căsniciei voastre.

Nativii care au început recent o aventură, ar trebui să se uite mai atent la partenerele lor, căci este posibil ca ele să fie înscrise în destin. Așa că, simțiți-vă liberi să faceți o cerere în căsătorie. Sau, există posibilitatea deschiderii unei afaceri comune bazată pe o poziție financiară puternică.

Planeta Mercur vă va ajuta să rezolvați situația înzestrând cu intuiție, flexibilitate a minții și observare. Dar tocmai aceste calități pot distruge totul dacă le folosiți numai în interese personale. Testele ce universul vi le oferă din domeniul profesional, nu sunt întâmplătoare, ci vă vor permite să priviți diferit pe unii oameni.

Horoscop săptămânal Rac: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1_0_2.jpg

Rac: 22 iunie - 22 iulie

O perioadă mai favorabilă va începe după 13 ianuarie, când veți putea găsi cu ușurință soluții simple la cele mai dificile probleme. În plus, vor apărea șanse pentru a începe un parteneriat romantic sau de afaceri pe termen lung, pentru a crea relații stabile, atât în familie, cât și la locul de muncă. Dar chiar și așa, unele planuri tot ar putea eșua, astfel încât dezamăgirile și pierderile de bani sunt posibile.

Atenție, pe parcursul săptămânii, există pericolul de creștere a morbidității,a epidemiilor, iar corpul vostru va fi slăbit. Trebuie să aveți grijă de voi și de sănătatea celor dragi!

Trebuie să evitați în orice mod situațiile riscante și extreme deoarece, în căutarea de noi senzații sau de profit, puteți ajunge într-o poveste neplăcută. În ceea ce privește banii, nu-i risipiți pe tot ceea ce vedeți în magazin și oricum, nu este recomandabil să solicitați împrumut în tot restul lunii ianuarie.

Horoscop săptămânal Leu: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1_2_0_1.jpg

Leu 23 iulie – 22 august

Acum, rezultate bune nu ar fi susținute astral decât dacă veți acționa într-un mod creativ voluntar, implicându-vă mai curând în activități individuale. Iar dacă se ivește ocazia să primiți propuneri de la oameni cu gândire originală, cu viziune nestandardizată, vă sfătuiesc să nu îi evitați. Apropierea de ei vă permite să vă dezvăluiți ulterior pe deplin talentele și să vă demonstrați liber talentul creativ.

Afectiv, se poate ivi o poveste de iubire la orizont, ce se poate dezvolta chiar în miezul zonei de lucru. Dacă nu, vor fi unii dintre voi atrași de jocurile de noroc sau de sporturile extreme. Pentru asta însă, vă sugerez prudență.

A doua săptămână a lunii ianuarie, se îmbunează mai mult energiile pentru voi, iar norocul poate veni din mai multe direcții, așa încât vă mai puneți pe picioare cu datoriile.

Nu același lucru pot spune de ultimele 2 zile, când există riscul ca din neatenție sau grabă, să complicați niște situații.

Horoscop săptămânal Fecioară:  4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_1_0_2.jpg

Fecioară 23 august-22 septembrie

Nu este de dorit să călătoriți, mai ales în străinătate, nici să vă mutați la un nou loc de muncă, ori să începeți noi relații.

O perioadă mai stabilă va veni în perioada 13-14, așa că amânați lucruri până atunci. Dacă veți reuși să treceți prin spinii din perioada anterioară, atunci sosește succesul în carieră și vin schimbările pozitive care să vă poată satisface ambițiile profesionale.

Nu ar trebui să uitați de viața personală, căci acolo e nevoie de atenție. Relațiile cu cei dragi nu vor fi netede, iar influența astrală va afecta și sfera psiho-emoțională. Va trebui înțelepciune și răbdare pentru a păstra pacea în familie. De altfel, relațiile personale, pe tot parcursul lunii pot fi supuse la diferite teste, așa că, nu vă direcționați doar spre serviciu și muncă!

Afectiv, dacă sunteți singuri, veți face cunoștință pe internet cu cineva care vă va stârni interesul. Asta nu e rău, este destul de normal pentru timpurile pe care le traversăm. Doar că, aduceți-vă aminte de capcanele netului și verificați cu atenție pe interlocutor. Poate să nu fie cine spune că este. Fiți mai atenți și nu cedați unei pasiuni trecătoare!

Horoscop săptămânal Balanță: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

balanta_3_1_0_0_1.jpg

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Va fi dificil să vă concentrați, să terminați treburi și ele se vor tot strange ca probleme în curs de rezolvare pe mai târziu. Se pot ivi însă altele, iar dacă lăsați baltă totul și vă direcționați spre altceva, veți nemulțumi șefii sau persoanele influente, poate chiar și colegii. În plus, lipsa obiectivității nu va permite formarea unei opinii corecte, vă veți supraestima importanța, subestimându-i pe ceilalți. Nu fiți egoiști și părtinitori nici măcar cu copiii voștri!

În ultima zi din săptămână veți recupera ceva din calm și bună-dispoziție, veți lua decizii, unele chiar radicale, dar nu vă sugerez să vă bazați pe noroc, mai ales dacă sunt bani în joc. Grijă de asemenea și la excesul de zel căci poate provoca tensiuni în relații!

Profesional, perioada promite ceva reușite în carieră, mai ales dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă de mult timp. După interviuri și colectarea documentelor necesare, ați putea primi acceptul. Bineînțeles că, în urma unor astfel de vești, starea de spirit se va îmbunătăți în mod vizibil.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2_2_0_0.jpg

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Cuvinte dure, acțiuni neprevăzute amenință să distrugă relațiile cu unul dintre ei și să taie planuri commune ori să creeze o atmosferă de intoleranță și înstrăinare. Reacțiile sub presiunea emoțională nu vor întârzia să apară, așa încât puteți ajunge cu ușurință în situații dificile, puteți reacționa violent la observațiile cuiva. Toate astea duc ori la pierderea reputației, ori la erupții cutanate căci vă ies nervii prin piele cum s-ar spune.

Poate că cele mai mari probleme vor fi legate de părinți sau rude în vârstă, bunici eventual. În urma unor tensiuni, ceea ce vi se părea cândva bătut în cuie se poate prăbuși imediat și veți simți cum pământul alunecă de sub picioare. Dar, mai e o variantă și anume aceea că, într-un mod neașteptat, până pe 13 veți căuta să vă eliberați de o obligație, de ceva care vă împovărează.

Dacă sunteți implicate în proiecte de casă, n-ar fi exclus să le abandonați deocamdată, căci cheltuielile vă depășesc așteptările.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2_0_0_3.jpg

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Pentru a traversa cu succes provocările, depinde în mare măsură de starea psiho-emoțională. Dacă o să vă canalizați energiile spre zona creativității în fiecare dintre acțiunile voastre, o să reușiți să faceți față unor sarcini mari cu un preț mic și veți primi în același timp și mulțumire de sine și satisfacție morală. Uneori, încurajarea și lauda vor fi mai importante decât stimulentele materiale.

În același timp, în paralel cu afacerile profesionale, problemele prietenilor sau rudelor vin și ele spre voi, lucru care vă distrage de la sarcini mai urgente, dar va și atrage chiar cheltuieli neplanificate și stres.

Nici medical nu veți fi scutiți de vulnerabilități, așa că trebuie să aveți grijă mai mare de voi, să fiți mai atenți la drum și să evitați posibilele răniri.

Abia după 14  se mai liniștesc spiritele și se mai calmează tensiunile, voi beneficiind atunci de abilitatea de a percepe și prelucra informații, de a face față procesului de învățare, căci activitățile științifice și didactice pot avea succes.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_1_1_1.jpg

Capricorn: 22 decembrie-20 ianuare

Recomand prudență în investiții mari la care sperați să vă susțină norocul, să fiți mai reținuți de la petreceri, să nu luați această perioadă în joacă!

În a doua jumătate a perioadei, lucrurile vor reveni la normalitate, cu condiția să nu vă doriți să săriți etape ca să obțineți rezultate imediate, căci ele nu vor veni așa.

Ultimele 2 zile, moderați-vă tendința de iritare, grabă, imprudență, căci erorile vor costa. Poate ar trebui acordată o mai mare atenție intuiției, căci ea v-ar putea scoate din multe belele.

Singurătatea, dezamăgirile și scufundarea în gânduri negative trebuie depășite. Firește, o astfel de dispoziție nu va contribui la comunicare activă cu oamenii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_1_1_0.jpg

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

În acest al doilea decan din lună, sistemul nervos și emoțional se stabilizează și sporește creativitatea. Vă puteți gândi atunci la extinderea perspectivelor, atât în viața profesională, cât și în cea personală. Veți avea ocazia să arătați ce știți, să demonstrați abilități organizaționale, să lucrați cu inspirație și să obțineți rezultate semnificative. Proiectele profitabile vor contribui la întărirea bazei materiale și, într-o oarecare măsură, acesta poate fi începutul unei noi perioade din viață. Veți porni pe un nou drum atât pe cont propriu, cât și cu sprijinul altora. Veți putea rezolva cu succes probleme grele din trecut, veți pune capăt litigiilor și, în general, veți avea destule schimbări pozitive care vor deschide oportunități.

Horoscop săptămânal Pești: 4-10 ianuarie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4_0_2.jpg

Pești 19 februarie – 20 martie

Săptămâna vine cu dorința de a vă diversifica viața, de a obține noi impresii, de a vă crea amintiri. Stilul de viață va deveni destul de activ, veți comunica mult, veți participa la reuniuni și evenimente de divertisment.

În același timp, potențialul intelectual activ va contribui la succes în procesul de învățare, în activitatea științifică, în descoperirea de  informații noi. Felul vostru de a le pune cap la cap și a le gândi va fi deosebit, original și vă va aduce multă publicitate și popularitate. Profesional, poate vă merge mai bine să lucrați singuri, să acordați atenție mai mult activităților individuale.

Dacă aveți de negociat cu autorități, faceți-o după 14 încolo, când veți face o și mai bună impresie! Pot exista persoane cărora le deveniți simpatici, iar acest lucru vă poate stimula ambițiile, dorința de a fi plăcut, de a face impresie. Tot atunci veți fi mai altruisti, mai dispuși să-i ajutați pe ceilalți, să participați la evenimente de caritate. Cu toate acestea, starea emoțională poate deveni instabilă din cauza responsabilităților și treburilor care vor veni tăvălug peste voi.

 
 
Loading...