Horoscopul săptămânal pentru perioada 5-11 august 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 5-11 august 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Peşti trebuie să pună cap de listă distracţia şi activităţile creative.


Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Profitaţi de începutul acestei perioade pentru a vă organiza atât gândurile, cât şi acţiunile legate preponderent de planificarea concediului, dar nu uitaţi de activităţile profesionale care trebuie lăsate în ordine pentru a evita să fiţi întrerupţi din relaxare. Încercaţi să nu lăsaţi prea multe la voia întâmplării, să anticipaţi cât se poate evoluţia unor proiecte şi să aveţi pregătite variante de rezervă. Este bine să jonglaţi şi să iniţiaţi rapid ce vă propuneţi, pentru a nu vă suprapune cu nevoia de sprijin a partenerului care trece prin schimbări importante şi vă solicită atenţia şi răbdarea. Puteţi fi supus şi voi propriilor etape de transformare, locul de muncă fiind cel mai impactat fie în sens pozitiv, fie în sens negativ, cel puţin în faza iniţială. Cel mai bun lucru de făcut este să acceptaţi să reluaţi discuţii, să revedeţi persoane din trecut, să fiţi deschis la compromisuri şi la a asculta  punctul de vedere al interlocutorului. Fiţi încrezător în norocul personal, aveţi inspiraţie şi susţinere emoţională şi psihologică, deci faceţi faţă cu brio la micile atacuri verbale sau dispute de putere. Financiar, nu vă lăsaţi pradă impulsurilor şi nici nu semnaţi acte fără să citiţi de două ori.

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

În prim plan apar comunicarea, gândirea şi educaţia care provine din procese pe termen scurt. Apar schimbări pe aceste sectoare, vă faceţi planuri dar, dacă nu le şi puteţi implementa rapid, vă puteţi aştepta spre sfârşitul perioadei la răzgândiri sau repoziţionări, informaţii noi care vă modifică schema de acţiune iniţială. Vă decideţi să faceţi specializări de câteva zile sau chiar ore, sunteţi mult mai conştient ori vi se atrage atenţia că ar fi indicat să acordaţi mai multă atenţie vocabularului şi modului cum folosiţi anumite expresii. Aveţi şanse de la partea juridică, de aspecte de etică sau de oameni de la distanţă care vă oferă avantaje din start. E nevoie să nu exploataţi ajutorul primit şi să vă menţineţi integritatea, fără să apelaţi la trucuri din aceste sfere. Perioada e potrivită mai mult pentru odihnă, relaxare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Agitaţia vă dă de furcă. Aveţi senzaţia că pentru orice hârtie, cât de nesemnificativă sau pentru orice informaţie, e nevoie de efort suplimentar din partea voastră raportat la alte persoane care vin cu aceleaşi solicitări şi rezolvă mai rapid sarcinile respective. Vă simţiţi frustraţi, traşi în mai multe direcţii simultan şi nu aveţi claritate pentru a vă organiza de aşa manieră încât să rezolvaţi mai multe lucruri dintr-un singur drum. Vorbiţi mult la telefon, faceţi drumuri iar la sfârşit de zi ajungeţi să funcţionaţi pe rezerve de energie şi mai mult din inerţie. Vi se impun noi reguli de către persoane din exteriorul familiei, fie de către şefi, fie de către cei cu care aveţi în comun bani sau moşteniri, iar asta duce la alte discuţii şi ajustări pe care nu le-aţi luat în calcul. Este momentul când e bine să realizaţi că trebuie să reduceţi presiunea, să o luaţi mai încet şi să schimbaţi perspectiva personală. Nu vă aşteptaţi ca ceilalţi să vă sprijine pentru că acum fiecare pare să aibă parte de confuzia sa.

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aveţi ocazia să faceţi un pas mare înainte dar vi se cere multă agilitate, rapiditate. Nu aveţi timp să vă destăinuiţi planurile, e moment de acţiune sub impuls şi să fiţi pregătit ca atunci când vine momentul să ştiţi că nu mai e nevoie să cereţi informaţii sau sfaturi, ci doar să faceţi o mişcare. Ritmul impus e intens şi planul mental la un moment vă poate juca feste datorită preaplinului şi tensiunii. Pe acest fond vă poate scădea şi imunitatea, vă treziţi că răciţi în mijlocul verii şi asta nu va face decât să vă încetinească sau să vă oprească din ascensiunea vizată. Trebuie să vă oferiţi timp să vă reîncărcaţi bateriile, de preferat în cămin sau prin oamenii dragi indiferent că în ziua respectivă aţi avut parte de succes sau eşec. Fiţi activistul propriilor planuri, depuneţi eforturi spre a le materializa dar să puneţi mereu în balanţă costul. Nu e cazul să pierdeţi partenerul sau relaţii de colaborare care au fost şi sunt fructuaose doar pentru că voi aveţi ambiţii sau idei despre cum ar trebui să avansaţi.

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Nivelul energetic este destul de redus şi sunteţi nevoit să adaptaţi modul de îndeplinire al sarcinilor curente la propriile capacităţi. Simţiţi că nu aveţi chef de anumite responsabilităţi şi în aceste situaţii respectivele activităţi ori vă ocupă mai mult timp, ori căutaţi să le amânaţi dar de fapt pierdeţi timp făcând strategii despre cum să le evitaţi. Aruncaţi un ochi în jurul vostru, mai ales în mediul profesional unde se pot ivi confruntări pentru putere în care să fiți implicat cu sau fără voie. Toată agitaţia poate fi caracterizată de momente de stop şi de restart şi e bine să vă găsiţi un ritm în care să puteţi gestiona aceste praguri întrucât pot apărea consecinţe pe plan fizic în sensul că vă simţiţi rău fără să aveţi cauze sau afecţiuni concrete. Este valabilă însă şi reciprocitatea în ideea că vă ajută să apelaţi la cheltuieli pentru  transformări fizice, la coafor sau la masaj sau diferite terapii pentru corpul fizic.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Pendulaţi între a înainta în ritmul autoimpus şi a avea răbdare să faceţi lucrurile după ritmul şi legile impuse din exterior, fie de autorităţi ale statului, fie de persoane asupra cărora nu aveţi nici un control. Dacă nu vă enervaţi şi nu acţionați după primul impuls de a stârni conflicte puteţi găsi modalităţile constructive de a folosi timpii de aşteptare şi chiar să deveniţi mai productiv decât v-aţi fi propus după estimările iniţiale. Sunt favorizate procedurile de îngrijire personală, să vă acordaţi atenţie mai multă propriei persoane, indiferent că vă ocupaţi de simptome pe care le-aţi neglijat sau pur şi simplu optaţi pentru meniuri mai sănătoase. Este cazul să daţi bani pentru voi, să vă sporiţi confortul fizic şi eventual să planificaţi ritualuri comune cu grupul de prieteni intimi, cum ar fi o petrecere tematică în cadrul căreia să vă relaxaţi complet. Nivelul energetic are fluctuaţii şi nu puteţi susţine un ritm alert de muncă.

Horoscop săptămânal Balanţă: 5-11 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Reputaţia voastră depinde foarte mult acum de persoanele cu care vă asociaţi. Protectorii, mentorii sau profesorii sub orice formă vă pot ajuta sau la fel de bine vă pot aduce defavoruri. Va fi nevoie să vă gândiţi cum să gestionaţi aceste avantaje sau dezavantaje, să intraţi în forul interior şi să faceţi liste cu puncte pro şi contra pentru a vedea care sunt paşii următori pe care să îi urmaţi. Sunteţi puşi în faţa unor dileme, vă confruntaţi cu întrebări la care răspunsul e indicat să fie simţit,s ă ascultaţi părerea celor pe care vă bazaţi de obicei dar răspunsul final să fie dat după propria intuiţie şi simţire. Aveţi de făcut alegeri, sunteţi cumva forţat să vă bazaţi pe primul instinct şi mai mult pe forţele proprii. Revizuiţi atitudini, relaţii, vedeţi pe cine vă bazaţi şi,dacă e nevoie să ajustaţi măsura ajutorului cerut sau aşteptat, poate e momentul să vă desprindeţi şi să mergeţi pe cont propriu mai mult, să folosiţi ce aţi învăţat până acum. Starea de sănătate vă este menţinută de exteriorizarea emoţiilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Este o perioadă de forţă, cu experienţe mai ales pe partea de carieră sau statut social, care vă cer destul de multă energie şi concentrare. Probabil că nu veţi realiza protecţia pe care o aveţi sau norocul care vă ajută acum pentru că sunteţi prea focusat pe rezolvarea dilemelor care apar şi, după ce situaţia va trece de punctul culminant, privind în urmă veţi conştientiza sprijinul şi veţi trăi momente de revelaţie sau de recunoştinţă mai profunde decât vă aşteptaţi. Simţiţi nevoia să găsiţi mentori noi, să căutaţi persoane cu experienţă pe care să le contactaţi şi să le cereţi opinia, indiferent că e vorba de serviciu sau de oameni din anturaj pe care îi investiţi cu autoritate şi le respectaţi sfatul. Atenţie însă la luptele de putere, la tendinţa de a vă arăta superioritatea la locul de muncă, de a face paradă de oportunităţile de care aţi profitat acum. Cariera  trece prin schimbări, vi se împlinesc ambiţii şi vi se cere rezistenţă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 august 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Dacă aţi planificat concediul acum aveţi parte de toată aventura la care visaţi, chiar şi în plus. Veţi avea parte de mici peripeţii dar care vor face ca experienţele să devină amintiri şi mai plăcute. Spre sfârşitul perioadei vă puteţi lăsa controlat de grija banilor sau de temeri legate de lipsurile financiare momentane şi de aici să nu vă mai bucuraţi de toate momentele trăite acum. E bine să vă controlaţi frica, să fiţi puţin mai atent la planificarea bugetară pe care o faceţi înainte de plecare şi să aveţi încredere în faptul că vă puteţi descurca cu orice situaţie neprevăzută. Fiţi organizat, extindeţi viziunea de ansamblu,luaţi în calcul câteva experienţe noi dar nu lăsaţi mintea să se preocupe numai de cum veţi face faţă la provocări, ce va gândi lumea despre reacţia voastră şi cui aţi putea cere sfaturi pentru a face faţă mai bine.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Efortul  fizic depus pentru a obţine ce vă doriţi vă consumă atât de mult încât atunci când ajungeţi la îndeplinirea obiectivului nu prea mai aveţi energie să vă bucuraţi de rezultate, sunteţi prea prins în tumultul emoţional şi vă doriţi doar odihnă şi detaşare. Aveţi senzaţia că e nevoie să demonstraţi mereu altceva, să vă demonstraţi valoarea, atât profesională, cât şi personală,c ă trebuie să faceţi mereu transformări. E posibil să apara modificări  de clauze legale în contractele ce implică moşteniri, taxe sau banii comuni. Încercaţi să negociaţi sau să ajungeţi la un consens în prima parte a perioadei, ulterior pot apărea motive de răzgândire, anulări sau discuţii care să nu ducă la nimic constructiv. Schimbările pe care le faceţi acum sunt vizibile, au impact asupra modului cum sunteţi perceput în societate sau la locul de muncă dar asta nu înseamnă decât că trebuie să găsiţi echilibru între cantitatea de efort depusă pentru a vă menţine statutul şi cea depusă pentru a vă menţine sănătatea şi confortul propriei persoane.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Este momentul când puteţi să vă găsiţi partenerul dorit, să încheiaţi contractul de asociere vizat dar mai curând în prima parte a perioadei. Aveţi parte atât de pasiune cât şi de discuţii mai aprinse, trăiţi intens în planul relaţional, aflaţi sau dezvăluiţi sentimente ale altora pentru voi sau ale voastre pentru cineva şi totul se petrece sub impulsuri de moment. Nu mai puteţi să vă ascundeţi intenţiile sau planurile de asociere întrucât sunteţi împins către acţiune şi spre a lua iniţiativa. Totuşi vă confruntaţi cu confuzie, va fi nevoie să aşteptaţi să vedeţi răspunsul celuilalt şi perioada de expectativă vă ridică cele mai mari probleme şi tensiuni interioare. Starea emoţională trece prin fluctuaţii, vă faceţi scenarii mentale care vă ridică dispoziţia şi la fel de rapid vă scufundă în butoiul cu melancolie. Găsiți metode pentru a vă ţine ocupat,de a detensiona starea fizică şi descărca emoţiile, altfel fiind posibil să vă adăugaţi la provocări şi iritare digestivă sau dureri de cap pe fond de stres.

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 august 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Distracţia, activităţile creative şi de relaxare, de amuzament sau chiar cele speculative doar de dragul grupului de prieteni ar trebui să fie cap de listă pe agendă. Faceţi pe plac colegilor, partenerului şi încercaţi să aduceţi un plus de armonie în toate relaţionările de acum şi cel mai important faceţi-vă pe plac.Petreceţi timp cu cei dragi şi încercaţi să includeţi partenerul în programul cotidian, să îl faceţi să simtă că e important pentru voi. Poate fi moment favorabil să revizuiţi unele detalii din rutina zilnică, din terapiile urmate, să faceţi mişcare altfel, să discutaţi cu specialişti noi care să vă ofere şi alte viziuni sau să adauge informaţii la ceea ce ştiţi deja. Discutaţi cu cei din jur legat de ce aţi putea să îmbunătăţiţi în propriul comportament şi învăţaţi din critica constructivă. Nu uitaţi să plătiţi la timp facturile şi taxele, să vă achitaţi datoriile pentru a nu da apoi bani în plus.

 
 
Loading...