Horoscopul săptămânal pentru perioada 5-11 octombrie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 5-11 octombrie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Scorpion simt nevoia de a evada din rimtul cotidian.


Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1_1_0_0.jpg

berbec
Berbec 21 martie – 20 aprilie
 • După data de 5 încolo, relațiile cu ceilalți se vor schimba, ei vor deveni mai exigenți, cu așteptări și  pretenții mai mari de la voi. Prin urmare, vi se va cere să aveți relații mai clare și mai formalizate din punct de vedere juridic și va trebui să fiți mai atenți la propunerile venite atât de la superiorii, cât și de la cei dragi. Este necesar să se acorde o atenție sporită  cooperării unu la unu, să se stabilească și să se întărească legături vechi și noi.
 • Zilele pot fi destul de dificile în ceea ce privește relațiile financiare, așa că nu este de dorit să faceți tranzacții, să semnați contracte pentru achiziții majore, investiții, mai ales dacă activează finanțele altora, ale partenerilor în general.
 • Nici medical, cu Marte retrograd în calitate de guvernator de zodie și la el acasă, chiar sunteți vulnerabili la infecții ori răniri. Noroc că ele-s trecătoare!

 

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur_1_0.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai
 • Tot octombrie este un pic haotic și nu prea favorabil pentru sănătate și chestii generale de viață.
 • Acum, graba și încrederea de sine excesivă ar putea duce la răniri, accidente și defecțiuni ale echipamentelor tehnice. Trebuie să se controleze și să evite exploziile emoționale, deoarece  voi înșivă  ați putea provoca pe ceilalți să deschidă conflicte. E suficientă o scânteie, un motiv nesemnificativ pentru a se ajunge la complicații la scară largă.
 • Unii dintre voi se vor simți rău din cauza lipsei de vitalitate, a imunității slăbite, altora le vor stagna activitățile în afaceri din cauza lipsei de sprijin din partea celorlalți. Prin urmare, progresul va fi posibil doar prin eforturi personale, răbdare și controlul vigilent.
 • Problemele la locul de muncă din cauza unui program de lucru încărcat, conflictele și greșelile anterioare nu sunt excluse, așa că trebuie să fiți atenți să nu vă asumați riscuri mari, să nu vă supraestimați forța.

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

 • gemeni_1_1_0_1.jpg

  gemeni
  Gemeni 21 mai – 21 iunie
 • Vine o perioadă foarte dinamică, dar și dificilă. Veți avea suficientă forță pentru a acționa decisiv și rapid, dar va exista multă tensiune și haos în afaceri și relații, ceea ce poate anula eforturile multora. Se va cheltui mult timp și energie pentru soluționarea, pregătirea și rezolvarea conflictelor emergente, ceea ce va reduce entuziasmul și dorința de a merge mai departe. Dar dacă veți reuși să faceți față și să nu vă dați bătuți, viitorul e al vostru.
 • Prima decadă favorizează comunicarea promițătoare, oratoria, negocierea cu autoritățile și persoanele competente într-un anumit domeniu, la asta ajutându-vă creativitatea și dezvoltarea talentelor de care dispuneți. Demonstrați-vă cu succes abilitățile organizatorice, faceți față problemelor neașteptate ale gospodăriei și, în ciuda complexității situației, totul o să rezolve rapid și într-un mod organizat.

 

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0_1_0.jpg

rac
Rac: 22 iunie - 22 iulie
 • Vine o perioadă dizarmonică, pe care o veți traversa cu lipsă de energie vitală sau cu o stare de melancolie. Dacă veți răspunde intuitiv semnalelor, veți putea găsi metode de a vă conserva puterea și energia. Dorința de a sta acasă, în izolare, chiar de a vă răsfăța, de afi în ton cu lenea și activitățile preferate ar putea contribui la dispariția interesului pentru activitatea creativă colectivă. Și poate că-i mai bine așa pentru voi, căci activitatea individuală duce la dezvoltarea de noi planuri și proiecte utile, mai ales în acest prim decan al lunii, plus că retragerea de tumultul lumii va oferi posibilitatea de refacere a vitalității și meditație la ce aveți de făcut.
 • Puteți traversa  situații tensionate, unele dintre planuri și fapte din trecut vor necesita transformări semnificative, va trebui să vă reconsiderați poziția sau chiar să renunțați la ceva. Treburile casnice și problemele în familie pot izbucni în mod neașteptat, schimbându-vă prioritățile.

 

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu_1_2_0.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august
 • Veți fi plini de putere, speranță și dorință, dar va trebui să treceți prin obstacole în afaceri și relații pentru a obține rezultate. Cam până pe 7 octombrie, o să aveți succes în afacere, vă rezolvați sarcinile. Farmecul vostru vă ajuta să acționați eficient și fructuos, sociabilitatea, respectul pentru interlocutor, precum și calitățile profesionale ridicate vor ajuta să deschideți ușile organizațiilor înalte, precum și să vă dedicați hobby-urilor sau întâlnirilor romantice. Comunicarea și creativitatea vă vor fi sprijin nu numai să vă diversificați viața personală, ci și să vă îmbunătățiți semnificativ poziția, să demonstrați calități de lider.
 • Perioada de final de săptămână va fi dificilă și problematică și va deveni greu să mențineți relații egale cu oamenii de tip autoritar căci veți fi refractari. Astfel de manifestări pot complica relațiile în sfera profesională, cu superiorii sau subordonații, precum și în problemele juridice. Există o mare probabilitate de confruntare cu probleme legale.

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara_1_0.jpg

fecioara
Fecioară 23 august-22 septembrie
 • Până pe 6 octombrie este o perioadă favorabilă, deși va necesita reținere și încredere în planurile și obiectivele la care lucrați. Stagnarea în afaceri este posibilă, parțial cauzată de incertitudinea dorințelor și ezitarea voastră. Scăderea vitalității poate afecta de asemenea performanța lor în carieră, dar și încrederea de sine. Îndoielile, speranțele nejustificate pot perturba echilibrul emoțional, vă pot face introvertiți, astfel încât comunicarea poate fi redusă doar la cei din mediul apropiat, iar în alte cazuri poate fi ineficientă.
 • Atunci când călătoriți, să fiți mai atenți, deoarece lipsa concentrării, dispersarea gândurilor, pot duce la situații periculoase.
 • La final de perioadă, dorința de a obține rezultate rapide poate duce la confuzii în acțiuni, vă poate priva de logică și consecvență, astfel încât multe din ce veți întreprinde ar putea să nu aducă rezultatul scontat.

 

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3_1_0_0.jpg

balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie
 • Veți putea acționa decisiv și cu îndrăzneală, ceea ce vă va ajuta să luptați împotriva răuvoitorilor și să vă apărați interesele. Cu toate acestea, situația va fi instabilă, multe se vor da peste cap,vor fi refăcute și uneori chiar norocul vă va părăsi. Mai presus de toate, va fi foarte greu să mențineți stabilitatea financiară. Evenimentele neașteptate, defecțiuni din casă, greșeli la locul de muncă vor necesita plăți suplimentare. Pot exista probleme cu autoritățile fiscale sau de reglementare, precum și dificultăți în obținerea drepturilor de moștenire sau de proprietate. Nu este de dorit să semnați documente importante, să introduceți acțiuni judecătoreștiori să faceți reclamații.
 • Pe măsură ce trec zilele, iritabilitatea din voi sau dinspre alții va crește, la fel și dorința insistentă  de a gestiona lucrurile, de a dicta condițiile. Dificultățile pot apărea din cauza inconsecvenței, a lipsei de principii și grabei. Astfel, vă puteți răni, puteți intra în conflicte.

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion_2_2_0.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
 • Începe o lună una dintre cele mai controversate perioade ale anului pentru voi. O schimbare a câmpurilor energetice, o slăbire a potențialului vital și a apărării organismului poate provoca deteriorarea bunăstării, schimbări de dispoziție și o scădere a interesului pentru activitățile sociale și profesionale. 
 • Va fi greu să puneți în aplicare planuri și chestiuni importante, va fi dificilă comunicarea cu alții, va fi cu probleme drumul de făcut. Obsesia față de propriile probleme și situațiile nerezolvate în relații vă determină o izolare, o perioadă de viața retrasă și monotonă. Trebuie să faceți o pauză, altfel,activitatea excesivă poate afecta negativ starea psiho-emoțională și perspectivele de creștere. În plus, rivalii și prietenii falși pot ieși la iveală, iar voi o să vă simțiți înșelați sau dezamăgiți. Poate că ar fi mai bine să vă angajați în activități individuale decât în planuri globale, precum și să vă controlați acțiunile, deoarece va exista tendința de a vă manifesta egoismul.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

 • sagetator_2_0_0.jpg

  sagatator
  Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
 • Până pe 8 octombrie, va trebui să lucrați din greu și să profitați la maximum de energii pentru a rezolva ceea ce v-ați planificat planificat. Această perioadă este favorabilă pentru rezolvarea problemelor de familie, pentru achiziții importante, pentru restabilirea unor relații întrerupte cu persoane apropiate și rude.
 • Devine foarte important să vă asigurați spatele și susținerea oamenilor de încredere, să obțineți sprijinul celor dragi, deoarece va urma apoi o perioadă dificilă și tensionată. Probabil că mulți nu vor conștientiza de prima dată ce va urma, căci vor fi orbiți de întâlniri și oferte neașteptate care le pot câștiga interesul. Doar că promisinile de succes sunt fantomatice și pot distruge vechile legături solide, inclusiv stabilitatea financiară. Ei vor tinde să cedeze tentațiilor și evaluărilor părtinitoare asupra a ceea ce se ivește, așa că riscă să devină victime în mâinile oamenilor de afaceri necinstiți.

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn_1_1.jpg

capricorn
Capricorn: 22 decembrie - 20 ianuarie
 • Va trebui să acordați mai multă atenție carierei, activităților profesionale sau sociale, precum și relațiilor cu prietenii, colegii, rudele. Aveți timp la dispoziție această primă săptămână din lună, căci ea este o perioadă de activitate cu succes și bunăstare materială. Veți putea construi relații corecte, astfel încât o echipă de încredere și creativă să poată rezista mai ușor provocărilor care pot apărea perioada următoare.
 • Este mai bine să planificați întâlniri și contacte importante, deoarece veți avea atunci mai multă susținere astrală pentru soluționarea de probleme.
 • Grijă căci orice poziție excesiv de dură și ireconciliată pe care o veți manifesta, poate crea o linie de înstrăinare în jurul lor și vă poate izola de oamenii care v-ar putea ajuta!  Riscați atunci să distrugeți mai mult decât să construiți, ceea ce poate duce la necesitatea schimbării locurilor de muncă și chiar a rezolvării de litigii în instanță.
 • Posibilitatea de a face yoga, practicile spirituale vor ajuta la întărirea spiritului și menținerea sănătății.

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator_1_1.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
 • Deși aveți o energie crescândă, dificultățile și ambiguitățile pe care le veți traversa ar putea să vă aducă tendința de a nu coordona corect acțiunile și a vă risipi inutil forța.
 • Dar acum, o să vă puteți dezvolta și lupta pentru o poziție de încredere în societate. Vor exista condiții pozitive pentru consolidarea afacerii și a autorității, deși relațiile tensionate cu colegii la sfârșitul săptămânii, vă pot obliga la reconsiderarea pozițiilor și la construirea de relații într-un mod nou. Vin oportunități neașteptate de a rezolva vechi probleme, iar prin conflicte și contradicții se vor putea crea noi relații, pe fondul abandonării unora vechi și care ar interfera negativ cu evoluția voastră ulterioară. În zona de carieră sau statut social poate începe o transformare majoră, dar cu care mulți dintre voi se vor simți la început inconfortabil.
 • Probabil că vor fi multe situații controversate și tensiuni cu superiorii ori colegii, lucru care ar putea fi  motiv pentru căutarea unui nou loc de muncă. Pe de altă parte, energiile astrale și ce veți traversa nu ar fi benefice nici pentru astfel de schimbări.

 

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 octombrie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4_0.jpg

pesti
Pești 19 februarie – 20 martie
 • Prima săptămână din octombrie, veți mai păstra ceva din energiile bune ale zilelor trecute.
 • O ciocnire cu șefii, în familie sau cu  oponenți ideologici, poate perturba planurile, iar ideile și calculele voastre or să bată pasul pe loc. Nu veți fi scutiți să faceți alegeri dificile sub stres, iar acestea pot afecta și perspectivele viitoare. Sprijinul prietenilor de încredere va ajuta să rămâneți pe linia de plutire și va fi extrem de important.
 • Pentru a evita problemele cu autoritățile fiscale, este recomandabil să puneți lucrurile în ordine acum, la începutul lunii, să efectuați plățile necesare. În caz contrar, o să vă confruntați cu probleme serioase mai târziu.
 • Este posibil să plecați în călătorii neașteptate, să participați la întâlniri, să comunicați mult, dar trebuie să știți că nu este cel mai bun moment pentru a negocia și a încheia contracte. Cu toate acestea, în călătoriile neașteptate puteți cunoaște pe cineva care vă poate schimba viața și atitudinea față de ceea ce se întâmplă.

 

 
 
Loading...