Horoscopul săptămânal pentru perioada 6 - 12 iulie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 6 - 12 iulie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Gemenii prind gustul banilor și reiau proiecte profitabile.


Horoscop săptămânal Berbec: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

berbec_1.jpg

berbec
Zodia Berbec: 21 martie - 20 aprilie

Pentru cei care se vor implica activ în afaceri, prima decadă a lunii se poate dovedi a fi relativ favorabilă, condiția fiind clară-va trebui să vă concentrați asupra celor mai importante lucruri și să nu vă risipiți puterea și energia cu lucruri mărunte sau inutile. Întâlnirile, atât cele de afaceri, cât și cele romantice, pot fi plăcute și rodnice, astfel că inițiativa în această privință va fi răsplătită, voi putând realiza contacte importante care să vă inspire, să vă ajute să deschideți noi oportunități. Cu toate acestea, dorința de a vă canaliza numai pe divertisment, petreceri sau aventuri romantice poate afecta negativ cariera și planurile de afaceri.

Deși, în general, treburile pot avansa activ, vor fi momente când norocul lipsește, iar voi va trebui să vă ocupați mai cu atenție de chestiuni și probleme, în special dacă ele-s legate de sfera juridică. Este de asemenea important să nu lăsați sentimentele să prevaleze asupra minții, căci altfel, riscați să întâmpinați probleme grave mai târziu.

Horoscop săptămânal Taur: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

taur.jpg

taur
Taur 21 aprilie – 20 mai

Aceste zile pot fi interesante pentru voi și ar trebui să vă așteptați la întâlniri neobișnuite, la oameni deosebiți pe care i-ați putea întâlni în cale, persoane cu greutate în viitorul vostru, care, ori să vă ajute în afaceri, ori să vă devină prieteni buni.

Dragostea și afectivitatea, impresiile vii și stările emoționale pot încărca această perioadă, mai ales pentru aceia care vor fi activi și mai puțin comozi în viața socială. Ceilalți pot doar staționa de data aceasta și pot rata multe oportunități luminoase. Toate acestea vor aduce o stare de spirit bună, mai mult entuziasm, o scânteie de bucurie și optimism.

Tot dintre voi, sunt oameni care pot obține faimă, succes, ieșiri publice la rampă, magnetism care să aducă fani, adică schimbări pozitive. Așteptați-vă și la bune rezultate din proiecte și investiții anterioare, la posibilități de a vă rambursa datorii, la cadouri și oferte.

Cu banii primiți, veți cheltui pentru divertisment, pentru crearea unui mediu frumos și confortabil în jur, pentru vacanțe, călătorii și relaxare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

gemeni_1_1.jpg

gemeni
Gemeni 21 mai – 21 iunie

Intrarea lui Mercur, planeta voastră conducătoare, în retrogradare, a pus pe picioare tranzacțiile de bani, capacitatea de a acționa în mod corespunzător și în mod sistematic. Aceasta va duce în continuare la consolidarea stării financiare. Mulți dintre voi prindeți gustul banilor, reluați proiecte profitabile, veți avea capacitatea de a vedea perspectivele unei anumite afaceri, dar va trebui să acționați rapid și decisiv pentru a nu pierde profitul. Este posibil să aveți ocazia, pe baza experiențelor, să porniți o acțiune îndrăzneață, iar asta să implice o călătorie ori chiar schimbare de reședință. Folosiți-vă dualitatea din voi, resursele, în așa fel încât să deveniți convingători și diplomați acolo unde este necesar să arătați curaj și asertivitate! Concentrați-vă pe obiective importante, nu de alta, dar există tendința de a combina afacerile cu divertismentul, iar asta poate slăbi puterea de a acționa pentru scopuri serioase. Va fi important să nu pierdeți din curaj, să negociați, să atrageți și să convingeți oameni cu idei similare care să vă ajute să rămâneți consecvenți.

Horoscop săptămânal Rac: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

rac_0.jpg

rac
Zodia Rac: 22 iunie - 22 iulie

Energia astrală vă este favorabilă proiectelor, în special acelora creative, încrederea crește și chiar vă puteți gândi să modificați ori să vă lărgiți sfera activităților. Va crește dorința de autoexprimare și autoafirmare prin intermediul noilor parteneri, veți avea o conștiință trezită și reînnoită, iar asta va determina descoperirea de noi resurse, de noi surse de venit, angajarea în activități mai interesante care să vă ajute la dezvoltarea talentelor și afirmarea voastră. Fiți deschiși la știri, informații, schimbări și transformări, căci pot apărea noi colegi cu propuneri interesante care promit modificări pozitive.

Mulți o să fiți înclinați să faceți schimbări, dar există pericolul de a nu ține cont de interesele partenerilor. De aici, sunt posibile confruntări, ceea ce poate duce la conflicte și pierderi financiare. Ar trebui să țineți cont de toate la întocmirea contractelor, să fiți mai diplomați la locul de muncă, în special în relațiile cu superiorii, deoarece criticile pot da naștere unor scandaluri și pot deveni o scuză pentru a fi dați afară de la muncă.

Horoscop săptămânal Leu: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

leu.jpg

leu
Leu 23 iulie – 22 august

Felul energiilor astrale vă sugerează mai multă relaxare, căci aveți nevoie de odihnă și reîncărcare de baterii. Iluziile și amăgirile pot fi cauzate nu numai de probleme la locul de muncă, ci și de accidentări sau conflicte. De aceea, trebuie să fiți mai atenți nu numai la propriile acțiuni, ci și la ale altora, pentru a nu complica situația. Probabil că nu veți avea suficientă putere pentru a pune în aplicare planurile și, în plus, va trebui să reparați lucruri vechi, să vă îndepliniți obligații deja asumate. Nu recomand să planificați întâlniri importante, să clarificați relații, să semnați contracte, deoarece acestea nu vor aduce rezultatul scontat, ba chiar, în plus, pot apărea riscuri surprinzătoare. Va trebui să cereți și să ascultați opiniile unor persoane cu experiență, ale prietenilor și susținătorilor, să acționați împreună cu aceștia, fără a încerca voi să luați inițiativa. Va fi bine dacă veți avea în vedere să vă puteți înconjura de oameni care să fie gata să își asume o parte din îndatoririle voastre.

Nu veți fi scutiți de atitudini negative din partea colegilor răi și invidioși, așa că mai bine să nu vă exprimați gândurile.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

fecioara.jpg

fecioara
Fecioară 23 august – 22 septembrie

Aveți nevoie să schimbați lucrurile și să vă poziționați altfel față de parteneri, iar asta nu se poate decât umblând la modul de comunicare. Mulți veți fi receptivi la idei și la noile tendințe, veți căuta noi impresii și diversități, astfel încât să puteți folosi schimbări spirituale, să priviți mai optimist în viitor și să construiți planuri de anvergură.

Zilele sunt favorabile pentru vacanțe, călătorii, pentru vizitarea locurilor puternic energizate, precum și pentru găsirea de noi oportunități de dezvoltare și aplicare a talentelor și abilităților pe care le aveți. Așadar, sunteți favorizați astral pentru un stil de viață activ și, în același timp, aveți vigoarea și disponibilitatea necesară pentru a iniția noi acțiuni.

Până la final de lună, bazați-vă pe oamenii extraordinari care vă pot schimba viziunea asupra lumii, coordonați-vă cu ei, căci ei vă vor arăta noi modalități de realizare de sine, noi direcții de căutări spirituale și profesionale.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

balanta_3.jpg

Balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Unii au nevoie de relaxare în concedii și vacanțe după o perioadă grea și concentrată, iar alții poate ca s-au odihnit deja, iar acum au ambiții mari de împlinit. Acestora din urmă le crește dorința de mărire a veniturilor, de obținere a unui statut social mai ridicat, de ocupare a unei poziții de conducere, dar pentru asta trebuie ca ei să-și demonstreze abilitățile organizaționale, să ofere sfaturi și îndrumări, să îi conducă pe ceilalți. Dacă vor reuși, va crește încrederea în sine și vor ajunge pe locuri de top.

Acordați atenție manevrelor partenerilor sau adversarilor în această săptămână din lună, căci acțiunile lor vă privesc și pe voi. Partea bună e că astfel de reacții vă scot din comoditate, împiedicându-vă să vă sprijiniți pe lauri. Pot apărea multe întrebări, sugestii, nevoia de a comunica multe, de a discuta, de a primi și de a prelucra informații, așa că o să aveți ce face.

Nici la serviciu nu e totul uniform, căci vin schimbări, fie de atmosferă și condiții de lucru, fie chiar de șefi sau poate chiar voi o să fiți aceia care primesc și acceptă altceva.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

scorpion.jpg

scorpion
Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Călătoriile lungi, întâlnirile cu străinii pot aduce schimbări semnificative pentru voi, dar în același timp ele pot afecta interesele, aspirațiile spirituale și pot chiar să vă sucească mințile. Drept urmare, pe lângă drumurile cu scop distractiv, ar putea veni și ofertele pentru a lucra într-o companie multinațională, pentru a participa la proiecte creative comune. Un sfat vă dau în acest caz și anume că trebuie să fiți atenți, deoarece drepturile vă pot fi încălcate!

Când călătoriți, trebuie să aveți grijă, deoarece se pot petrece evenimente care să dea alt curs față de cum v-ați planificat și ați sperat.

Afectiv, relația se dinamizează, lucru ce va contribui la o comunicare romantică destul de activă și la o exprimare creativă. Să aveți grijă, căci în relațiile cu cei dragi, emoționalitatea excesivă poate aduce conflicte de interese ori cerințe supraevaluate.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

sagetator_2.jpg

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Va trebui să acționați cu prudență și la timpul potrivit, pentru a stinge certurile și tensiunea în relații, pentru a nu complica comunicarea cu cei dragi, cu partenerii ori superiorii. Multe din faptele voastre vor fi criticate, iar voi o să primiți remarcile altora cu ostilitate. Tranzacțiile financiare pot fi nereușite, investițiile prea mari, se pot ivi probleme cu impozitele, cu fondurile publice, cu creditele, precum și conflicte cu șefii. Sunteți fluctuanți poate, veți da dovadă de inconsistența în afaceri sau unii dintre voi puteți chiar încălca stabilitatea morală. Pentru ultima remarcă valabilă, poziția financiară și autoritatea pot fi afectate, astfel încât va fi dificil să se evite confruntările cu partenerii și nu se va putea ajunge la compromisuri ori soluții reciproc avantajoase.

Recomand de asemenea, evitarea încrederii totale în noile cunoștințe care apar în cale!

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

capricorn.jpg

capricorn
Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Determinarea, încrederea și farmecul vă vor ajuta să vă extindeți cercul de cunoscuți, să atrageți atenția celorlalți asupra problemelor și nevoilor voastre. Se pot încheia contracte rentabile, se pot organiza întâlniri, negocieri, discuții de idei și planuri care vor contribui la succesul în activități profesionale sau sociale ori în afaceri. Mulți dintre voi vor fi în acord cu cooperarea, pentru a consolida parteneriatele, iar acum universul chiar poate oferi întâlniri de neuitat și dialoguri interesante.

Potențialul creativ este activat, vă veți strădui să lăsați pe unde mergeți impresii marcante, aventuri romantice și să inițiați voi înșivă întâlniri, călătorii. Odată cu aceasta și intelectual veți fi la înălțime, veți genera idei progresive care vor ajuta în zona profesională.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

varsator.jpg

varsator
Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Trebuie să folosiți acest timp cât mai eficient pentru a vă atinge obiectivele și pentru a realiza punctele bune care pot apărea. Acesta este un moment bun pentru a rezolva problemele, mai ales că abilitățile organizatorice pe care le veți avea vor ajuta să dați spre rezolvare unele sarcini și altora. Alături de aceștia va fi mai ușor să rezolvați problemele interne, să fiți în acord cu cei dragi, iar obiectivele și problemele comune pot deveni unificatoare și consolidatoare de relații.

Dar în a doua decadă a săptămânii va trebui să începeți să vă bazați mai mult pe voi,pe intuiția voastră. Multe dintre obiectivele timpurii care păreau ușor de atins ar putea fi inhibate, blocate, îngreunate acum. Doar datorită atenției și exactității vă veți putea dezvolta treptat. Aveți nevoie să construiți corect relația cu ceilalți, precum și să descoperiți noi oportunități favorabile.

Horoscop săptămânal Pești: 6 - 12 iulie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

pesti_4.jpg

Pești 19 februarie – 20 martie

Energiile active ale perioadei vă vor ajuta să transformați rutina într-un proces creativ. Activitățile profesionale și sociale, relațiile cu cei dragi vor fi rodnice și promițătoare. Norocul vă poate sprijini mai mult, ceea ce va contribui la avansare, la progres în afaceri, la crearea de perspective pozitive pentru viitor.

Talentele artistice se vor manifesta în mod clar, veți avea capacitatea de a vă reajusta la timp, de a găsi un limbaj comun cu o varietate de oameni din orice grupuri. Vă veți implica în activități voluntare sau sociale, promovându-vă în același timp ideile. Aparițiile publice, activitățile pe rețelele de socializare, proiectele creative pot avea mare succes, ceea ce aduce în mod neașteptat faimă și popularitate. Cea mai favorabilă perioadă va fi aceasta și trebuie să profitați de ea,

să comunicați mult, să participați la evenimente sociale și de divertisment, să atrageți atenția oamenilor influenți, a sponsorilor.

 

Loading...